Kızlar bende gecen sene 73 ten 58 e indim , 4. Takimdaydim, herseyden yemiştim , sadece tatlıyı azaltmıştım ve yemeklere yağı azaltmıştım. Birde yürüyüş yapıyordum baya. Yine eski düzenime doncem , yalnız yürüyüş zor oluyor oğlum arabasından iniyor. Artık mekik aletini almalıyım
Winston nerelerde ?
Kızlar takım halinde toparlanalım , haftaya dereceye girelim.
S a iyi kılo vermissin tebrikler
Hilal yüzde hesaplaması söyle oluyo
Verdigin kiloyu gecen haftaki kilona bölüyorsun. Mesela ben : 0,6 kg vermisim, 0,6 / 61,5 = 0,0098
böyle diye biliyorum
Hilal 4 ayda vermiştim 15 kiloyu. Sağlıklı beslenmek aslında kılo verdiriyor yavaş da olsa:) ins sende verirsin canım sabırla devam et
Selam kızlar..
Ya ben bir şey soracağım..
Şimdi kalori sepetinden 19 günlük arşivime baktım da, almam gereken kaloriden 27.000 küsur daha eksik almışım...Bu da ortalama 3.5 kilo civarı eder...Ama ben o kadar veremedim...sebebi ne olabilir ki:26:
Bilen arkadaşlar yardım lütfeeeen
Hilal 4 ayda vermiştim 15 kiloyu. Sağlıklı beslenmek aslında kılo verdiriyor yavaş da olsa:) ins sende verirsin canım sabırla devam et
bu kalori hesaplarına pek güvenemiyorum. bir sitede akmak atıyorum 60 cal diğerinde 80 cal. acaba böyle birşey olabilir mi. sen az kalori alıyorum sanırken aslında fazla kalori almış olabilirsin. benim aklıma bu geldi.
Selam kızlar..
Şimdi kalori sepetinden 19 günlük arşivime baktım da, almam gereken kaloriden 27.000 küsur daha eksik almışım...Bu da ortalama 3.5 kilo civarı eder...Ama ben o kadar veremedim...sebebi ne olabilir ki:26:
Selam kızlar..
ben de sitedeki kalorilerin hatalı olabileceğini düşünüyorum.
ylnız tuzlu yemek ödem yapıyo.birde suyu bol iç
Acaba yanlsmi sayio kalorileri cnm
Bencede sagliksiz diyet ler de hiç fayda yok bacımdün akşam oturup bil plan yaptım. günlük yapılıcıklar listesi.
bugünde sabah 6 da uyandım 40 dakika yürüdüm . 200 mekik çektim.
kahvaltı olarak klasik salatalık domates 1 yumurta ve çok az peynir 5 tane zeytin yedim.
saat 10 da ra öğün olarak 1 çay bardağı süt içerisine 1 tatlı kaşığı kahve koydum.
akşama kadar listemdeki spor ve su miktarı yapılacak ve içilecek.
bende evde ne pişerse yemeği ve spora ağırlık vermeyi planlıyorum. çünki belli şeyler yasaklar koyunca hemen bozuyorum diyeti. birde böyle deneyelim. o insanlar başardıysa bende başarırım diyorum. neyim eksik fazlam bile var
Vay iyi vermiş sin yine verirsin hiç mesaj etme aslında 4 ay çok değil ama biz hemen 2 günde zayıflamak istiyoruz ondan oluyor bakalım hayirlisiKızlar bende gecen sene 73 ten 58 e indim , 4. Takimdaydim, herseyden yemiştim , sadece tatlıyı azaltmıştım ve yemeklere yağı azaltmıştım. Birde yürüyüş yapıyordum baya. Yine eski düzenime doncem , yalnız yürüyüş zor oluyor oğlum arabasından iniyor. Artık mekik aletini almalıyım
Winston nerelerde ?
Kızlar takım halinde toparlanalım , haftaya dereceye girelim.
S a iyi kılo vermissin tebrikler
Hilal yüzde hesaplaması söyle oluyo
Verdigin kiloyu gecen haftaki kilona bölüyorsun. Mesela ben : 0,6 kg vermisim, 0,6 / 61,5 = 0,0098
böyle diye biliyorum
O hosgeldin özlettin valla ah canım hatırlanmak güzel allahın izniyle büyüyor kizim şu mısır yiyen o yalnız gözleri gözüken koymadım nazar oluyor eğer istersen forma korum aklima geldi bende anıyorum içimden arada sizi hele senin hikayeler arada aklima gelince gülüyorum deli gibiSelamlarr
17 kasım buluşması hatunlarını fiştekleyeyim dedim
@Gırgırına bacım, sabaha karşı seni rüyamda gördüm.Şimdi biz lise öğrencisiymişiz, senle se_zen aynı sırada oturuyor böyle kanka falan gibiymişsiniz.Ama se_zen nasıl bir tosun nasıl tosun anlatamam, ikiniz böyle bir sıraya zor sığmışsınız.Rüya benim rüyam olduğundan tabii ben inceciğimAma kimse benle konuşmuyor, herkes beni itekliyor falan.Zayıfım diye zaar Nasıl üzülüyorum nasıl, gidip size kantinden patates kızartması alıyorum beni de sevin aranıza alın diye ama siz patsoları yiyip gene beni aranıza almıyorsunuz.
Çok pis kıskandım ya, ağız tadıyla rüyada bile zayıf olmamı burnumdan getirdiniz daha ne diyem size
@Yakar bacım; 5000 diyorum. (Sen anladın oni)
Bu arada bayramda saldım, yedim de yedim.
Ama 3 gündür 5000 gidiyorum +500 kaloriyi aşmıyorum.
Tartımın da pili bitmeyeydi daha iyi olacaktı ama neyse.
Evde görsen össye hazırlanan ergen gibiyim, her yer not, kağıt, kalori hesabı, mekik listeleri.
Dün hatta kağıtlar birbirine girdi dedim al bir kalem başla mekiğe.
Her 100 mekikten sonra parmaklardan birine çentik attım, çeke çeke ata ata mekik sonunda kendine hint kınasıyla dövme yapmış bir deli haline geldim
Özetle; yakar winston elele, 48likler hep geride (he ne oldu onlara?)
@sa; bacım 17 kasımda bizle buluşmaya mı geliyon, hayırdır her yerde 17 kasım ve sa olayı var anlamadım
Umarım iraden ve disiplinin hep böyle yanında olur ve hedefine ulaşırsın bacım.
@Nidah;
Halil pazarlama burada.
Beni sormuşsun, geldim bacım buyur.
Taksit mi peşin mi, size nasıl bir mekik aleti lazım bacım
@Ejje, se_zen ; buluşma için kampa mı girdiniz huuu, az ses edin.
17 kasımda yuvarlana yuvarlana gelen tek dobiş ben olmayayım, ses edin de yanlız olmadığımı bilem
@Maviş'in annesi olan bacım;
Her gece mavişi beslerken aklıma geliyorsun, benim maviş dana kadar oldu, diyorum onun maviş de bu kadar büyüyor mudur.
Gizli gizli seni anıyor, mavişi severken pis pis sırıtıyorum
@Suhan;
Hey gidinin 48lik parti kurucularından suhanı, bacım sen se_zen'i de fiştekle de tekrardan yenileyin partinizi.
Böyle atışmasız, tepişmesiz olmuyor.
Bir araya gelek de şenlik ateşleri kuralım, az motive olalım derim ben.
Yeni gelen ve diğer arkadaşlara da selamlar
O tuzdan bir türlü vazgeçemedim...
Canım ben ayıptır söylemesi biraz su aygırı gibiyimdir...Günde 5-6 litreyi buluyor içtiğim su...
Kaloriyi yanlış sayma olayına gelince, googleda her sitede aynı..şimdi karşılaştırdım da..Hadi saysın saysın 1000 kalori yanlış saymış olsun..Yine de 3 kilo kadar vermiş olmam gerekirdi şimdiye...
Bence ödemden dolayı tartıya yansımıyor şuan...Buna bağlıyorum ben..
Çok sanmıyorum canım ya..en fazla bir kaç tane yanlış kalori girilmiştir..
winston bacım zaten belliydi senin yediğin oyun köşelerinde saklanıodun buralara uğramıodun suç işliodun zaten belliydi biz bilmioduk sankim gizli saklı buraya girip baktığını ama yüzün yoktu yazmaya işteSelamlarr
17 kasım buluşması hatunlarını fiştekleyeyim dedim
@Gırgırına bacım, sabaha karşı seni rüyamda gördüm.Şimdi biz lise öğrencisiymişiz, senle se_zen aynı sırada oturuyor böyle kanka falan gibiymişsiniz.Ama se_zen nasıl bir tosun nasıl tosun anlatamam, ikiniz böyle bir sıraya zor sığmışsınız.Rüya benim rüyam olduğundan tabii ben inceciğimAma kimse benle konuşmuyor, herkes beni itekliyor falan.Zayıfım diye zaar Nasıl üzülüyorum nasıl, gidip size kantinden patates kızartması alıyorum beni de sevin aranıza alın diye ama siz patsoları yiyip gene beni aranıza almıyorsunuz.
Çok pis kıskandım ya, ağız tadıyla rüyada bile zayıf olmamı burnumdan getirdiniz daha ne diyem size
@Yakar bacım; 5000 diyorum. (Sen anladın oni)
Bu arada bayramda saldım, yedim de yedim.
Ama 3 gündür 5000 gidiyorum +500 kaloriyi aşmıyorum.
Tartımın da pili bitmeyeydi daha iyi olacaktı ama neyse.
Evde görsen össye hazırlanan ergen gibiyim, her yer not, kağıt, kalori hesabı, mekik listeleri.
Dün hatta kağıtlar birbirine girdi dedim al bir kalem başla mekiğe.
Her 100 mekikten sonra parmaklardan birine çentik attım, çeke çeke ata ata mekik sonunda kendine hint kınasıyla dövme yapmış bir deli haline geldim
Özetle; yakar winston elele, 48likler hep geride (he ne oldu onlara?)
@sa; bacım 17 kasımda bizle buluşmaya mı geliyon, hayırdır her yerde 17 kasım ve sa olayı var anlamadım
Umarım iraden ve disiplinin hep böyle yanında olur ve hedefine ulaşırsın bacım.
@Nidah;
Halil pazarlama burada.
Beni sormuşsun, geldim bacım buyur.
Taksit mi peşin mi, size nasıl bir mekik aleti lazım bacım
@Ejje, se_zen ; buluşma için kampa mı girdiniz huuu, az ses edin.
17 kasımda yuvarlana yuvarlana gelen tek dobiş ben olmayayım, ses edin de yanlız olmadığımı bilem
@Maviş'in annesi olan bacım;
Her gece mavişi beslerken aklıma geliyorsun, benim maviş dana kadar oldu, diyorum onun maviş de bu kadar büyüyor mudur.
Gizli gizli seni anıyor, mavişi severken pis pis sırıtıyorum
@Suhan;
Hey gidinin 48lik parti kurucularından suhanı, bacım sen se_zen'i de fiştekle de tekrardan yenileyin partinizi.
Böyle atışmasız, tepişmesiz olmuyor.
Bir araya gelek de şenlik ateşleri kuralım, az motive olalım derim ben.
Yeni gelen ve diğer arkadaşlara da selamlar
O hosgeldin özlettin valla ah canım hatırlanmak güzel allahın izniyle büyüyor kizim şu mısır yiyen o yalnız gözleri gözüken koymadım nazar oluyor eğer istersen forma korum aklima geldi bende anıyorum içimden arada sizi hele senin hikayeler arada aklima gelince gülüyorum deli gibi
winston bacım zaten belliydi senin yediğin oyun köşelerinde saklanıodun buralara uğramıodun suç işliodun zaten belliydi biz bilmioduk sankim gizli saklı buraya girip baktığını ama yüzün yoktu yazmaya işte:27
Neymis bu oyunlar merak ettim severim oyun ben nerden giriliyorYok boşver nazar oluyor diyorsan koyma bacım.
Kısmet olur da buluşmayı gerçekleştirirsek, o zaman fotosunu falan getirirsin ya da telefondan falan gösterirsin
Birbirimize eski kilolu fotolarımızı da getirir gösteririz o vakte incelmiş olursak tabii (inşallah )
Nasip olursa getiririm de kizim foto şu olur yalnız çünkü bende eski hal yeni hal diye foto yok
Buranın oyunlarında 3-5 oyun var, bağımlılık yaptı valla ne yalan söyleyeyim.
Kahvaltı keyfi yaparken ya da akşam çay keyfinde bir yandan da oynuyorum yalan yok ama biraz buralardan elimi eteğimi çektim, gençlere yol açtım
Gizli gizli diyet yapıp, gizli gizli mekik çekiyorum
Neticede asil üye değil misafir üyeyim çok yer kaplamamam lazım
Herkese hafif bir haftasonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?