Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim için sorun yok akşam bakalım zaten bende çalışıyorum bakalım ne olacak bu hafta

mrb kizlarrr gunaydin herkeseee bugun sabah tartildm 71.5 galiba baskulum ecZAnelerdekinden, diger baskulumun pili bitti kizlar bi haftada wermk istedgmZ kiloyumu yazcaz

Benim hassas tartım yok..Nasıl olacak bilmem artık
Başlangıç 63 olarak yazılsın benim kilom..Hedef ise 55..Hadi hayırlısı

selam kızlar nerdesiniz kızzzzzzzzzz
yiyormusunuz benim gibi yoksam..
kızlar az önce bir kamu spotu varya . kadının biri 47 kilo vermiş falan onu izledim . ha ilk defa izlemiyorum . hemen belirteyim. acayip utandım ya. kadık kendi çabalarıyla 47 kilo vermiş . ben ben ne yapıyorum . şurda kalmış 9 kio vermek şöyle dursun verdiğimi de alıyorum. acayip hırs yaptım kızlar. kendime günlük spor ve su çizelgesi yapıyorum. evin salouna yapıştıracağım . her yaptığım sporu içtiğim suyu yazacağım.
şimdi eskiler diyecekler aman yakar çok duyduk bunları 1 hafta iyi kilo veriyorsun 1 hafta cukku geri alıyorsun. evet kızlar aynen öyle yapıyorum. şimdi şeytanın bacağını kırma vakti . 47 kilo ne demek ya.
hoş bizim ejje de 40 küsür kilo vermişti . demek ki isteyinca yapılıyormuş. hadi kızlar ben acayip gaza gelmişken . kendi kendimi motive ederken şu çizelgelerimi yapayım. herkese iyi akşamlar

bnde fena gaza glDm butn diyet başarı öykülerini okudum ya kesin basarcm diyetim iyi gidiyo bu arada niye kimse yok ya

bende kilo aldığımı sanıyodum ama vermişim çok şükür.

60.9 um kaptan.

yüzdem %0,98 mi?:) hesaplamaya çalıştım da

Son düzenleme:
eveet spor yapabilmek icin telefonumu sarja taktim bisikleti onsuz ceviremiyorumda müzik olacak illedee!!!

bugünkü spor menüm

30 dakika bisiklet cevirilecek
200 mekik (insallah dahada üstü)
ve bir kac bacak hareketi
gögüs sklastirici hareketler

veee

bugün yediklerim (protein+sebze)

sabah: 1 bardak light süt, 1 domates ve bir yumurtadan yapilmis kesinlikle yag koymadigim bir omlet
öglen: corba, yarim tabak salata (salatada somon füme vardi),
aksam: corba, yarim tabak salata, light peynir.

bugün nedense canim acaip cok corba istedi ya.. simdi bile icebilirim. ama bugünlük yemek defteri kapandi.

evde bir sürü kacamak yemek var ama elimi sürmedim vallahi. annem poaca yiyordu cok canm cekti dedim cok israr etti bir lokma ye diye. yemedim. cünkü biliyorum gerisi gelecek.

cnm listeyi ne zaman hazırlıcksn

[1] Böğürtlen 200 GRAM 116
[2] yufka ekmek 2 100 gr 304
[3] Yürümek (Çim) 20 dak 116.64
[4] Mekik 5dakka dak 53.15
[5] Üzüm 100 gr 73
[6] Menemen 1.5 PORSİYON 268.5
[7] knorr çabuk çorba kremalı mantar 1.5 paket 114
[8] Mandalina 1 ADET 50
[9] Elma 1 ADET 60
Toplam : 815.71 kal

Merhaba kızlar bi bakayım dedim burdaymis millet nasılsınız o dediginiz kamu spotu biz gaz gelelim diye zaten birde her zayıflayan gibi o kadında az yiyerek vermiş biz acaba yemeyerel yalnis mı yapıyoruz birde ejee 40 kilo verdi derken ciddimisıniz başarı öyküsü var mı hemen bi bakayım

cnm listeyi ne zaman hazırlıcksn

simdi sabah sabah matematik yapiyorum caniiim ( ben degil ha hesap makinasi yapiyor ama benim beynim ucuyor )

sabah sabah iyi antrenman oldu bana..

----------------------------------
¨****3. Takım 281. Etap****

S_A (79,4/ 78,0/ 1,4 / 1,76%)
Yakar76 (62,5 / 64,5/ -2,0 / -3,2%)
Se_zen (53,7 / 53,7/ 0,0/0,00%) izinli
Suhan2 (52,0/ 53,0 / -1,0 / -1,92%)
Gırgırına (83,0/84,0 /-1,0 /-1,20%)
Ejje89 (80,5/80,5/0,0/0,00%) izinli
nidah (61,5/60,9/0,6/ 0,98%)
Ilginnur (79,4/79,2/0,2/0,25%)
Hilal60300 (71,5/71,5/0,0/0,00%) yeni üye hedefi 55 kilo olmak
M e l o d i (63,0/63,0/0,0/0,00%) yeni üye hedefi 55 kilo olmak

3. Takim toplam yüzde: -0,33%

iste tablomuuuz... melodi ve hilal haftaya hesaplanarak ekleneceksiniz listeye.

ejje carsamba günü kilosunu bildirmis gibi birsey anlayamadim dogrusu.. yani 83 gördüm dedi ama dün gelmedi... bu yüzden gene izinli yazdim.

sezen bayramda yokum bayramdan sionrada bir süre olmayacagim demisti bu yüzden onuda izinli yazdim umarim dogru yapmisimdir.

.--

gelelim bana ben deniz dobis...

nasil oluyorda 2hafta boyunca sadece 1,4 verebiliyorum? hedefime daha tam 4,5 kilo var.

birdahaki haftaya hedefim ise tartida tam 76 yi görmek.

ejje bizim takımda. 120 küsür kilodan 80 li rakamlara düştü. harika değil mi. bizim istikrarlı ejje izinliydi.
o kadın evde pişen herşeyden yemiş ama küçük tabaklara koymuş hem gözü doymuş hem karnı. yanlış anlamadıysam bol hareket yapmış.

dün akşam oturup bil plan yaptım. günlük yapılıcıklar listesi.
bugünde sabah 6 da uyandım 40 dakika yürüdüm . 200 mekik çektim.
kahvaltı olarak klasik salatalık domates 1 yumurta ve çok az peynir 5 tane zeytin yedim.
saat 10 da ra öğün olarak 1 çay bardağı süt içerisine 1 tatlı kaşığı kahve koydum.
akşama kadar listemdeki spor ve su miktarı yapılacak ve içilecek.
bende evde ne pişerse yemeği ve spora ağırlık vermeyi planlıyorum. çünki belli şeyler yasaklar koyunca hemen bozuyorum diyeti. birde böyle deneyelim. o insanlar başardıysa bende başarırım diyorum. neyim eksik fazlam bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…