Arkadaslar bugün kilolarimizi bildiriyoruz. ben bugün tr saatiyle saat 11 den aksam 9a kadar calisiyorum. yani listeyi gece hazirlayip buraya eklerim sabahta bildiririm.
umarim listenin bukadar gec hazirlanmasinin sizin icin bir sakincasi yoktur
hepimiz kilomuzu bildirelim aksam listeyi hazirlayacagim.
ve herkeste gelmis olur. izinli olacak olanlar varsa lütfen yazalim unutmayin 2 hafta izinli olma zorunlulugu var.
sezen, izinli
yakar girgirina suhan ve ejje kilo bildirimi yapacaklar bildigim kadari ile. ejje bayramdan önce izinliydi sanirim geri dönecek bugün. .
eveet spor yapabilmek icin telefonumu sarja taktim bisikleti onsuz ceviremiyorumda müzik olacak illedee!!!
bugünkü spor menüm
30 dakika bisiklet cevirilecek
200 mekik (insallah dahada üstü)
ve bir kac bacak hareketi
gögüs sklastirici hareketler
veee
bugün yediklerim (protein+sebze)
sabah: 1 bardak light süt, 1 domates ve bir yumurtadan yapilmis kesinlikle yag koymadigim bir omlet
öglen: corba, yarim tabak salata (salatada somon füme vardi),
aksam: corba, yarim tabak salata, light peynir.
bugün nedense canim acaip cok corba istedi ya.. simdi bile icebilirim. ama bugünlük yemek defteri kapandi.
evde bir sürü kacamak yemek var ama elimi sürmedim vallahi. annem poaca yiyordu cok canm cekti dedim cok israr etti bir lokma ye diye. yemedim. cünkü biliyorum gerisi gelecek.
kilom 53( dün yazmıştım ama gözünden kaçmış sanırım s_a cım.:)
cnm listeyi ne zaman hazırlıcksn
Merhaba kızlar bi bakayım dedim burdaymis millet nasılsınız o dediginiz kamu spotu biz gaz gelelim diye zaten birde her zayıflayan gibi o kadında az yiyerek vermiş biz acaba yemeyerel yalnis mı yapıyoruz birde ejee 40 kilo verdi derken ciddimisıniz başarı öyküsü var mı hemen bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?