Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım evin hayırlı olsun resimleriniçek koy bizde bakalım birde bu kaardeş takım yardımı felan nasıl oluyor başkasımı takip edecek bizi bizden biri olsa daha iyi olur ne biliyim tuaf geldi bana

günaydın arkadaşlar
sa evin hayırlı olsun mutlu mesut yaşarsın kocanla
takım azıcık dağılmış gibi . sanırsam herkes yiyor moral motivasyonu düşük. maalesef insanın içinden gelmeyince zorlamayla bu iş olmuyor.ne yapalım kalanlar bari burayı canlandırmaya çalışalım. benim 2 çocukta hasta onlarla uğraşıyorum. mevsim geçişleri insanın canını okuyor valla.
gelelim benim diyet mhabbetine 2 gündür şeytan kulağına kurşun baya iyi gidiyor.kaçamak yapmadım. kendimi sağlılı beslenmeye adadım. çer çöp ne varsa aldım onları pişirip yanına protein ekleyerek evdekilere yediriyorum. tabi bende sebepleniyorum. porsiyonları küçülttüm. şu neskafe fincanlarının alt tabakları artık benim yemek tabaklarım oldu . tabi sadece bana öyle . böylece hem evde pişen yemeklerden yemiş oluyorum hemde az yiyerek mideyi küçültmeye çalışıyorum.
neyse bu arada bildirim yapayım
64,500 geçen haftayla aynıyım. bırak vermeyi almadığıma şükür eder oldum. neyse ben kaçar kızlar

bugünki menüm

[1] Limon 0.5 ADET 10.75
[2] Patates 2 ADET 200
Toplam : 210.75 kal.

inşallah sadece 1 öğün menündür bu yoksa çok sağlıksız hemde böyle yaparak daha sonra daha fazla yiyiceksin . aman dikkat . evet kilo vermemiz gerek ama böyle değil.

bir diyet menüsün de olmaması gereken herşey var. börek , reçel, patates,simit, krep hepsi karbonhidrat.
sen zaten yanlışın farkındasın . sadece bende yazayımda bir daha yerken 2 kere düşünelim diye yazdım. inşallah kırılmazsın .ne tepki vereceğini bilmediğimden tedirgin yazdım valla:18:

Kardes takimla ilgili: hayir bizi baskasi takip etmeyecek.. Normalde bir aksilik oldugunda veya herhangi bir durumda danisabilexegimiz bir kardes takimimiz vardi. Bizim kardes takim kapandi. E yarin ben yokum ve baskasindan yardim isteyecegim mecbur.

Eger birini bulamazdam bakacam bir caresine:

Yakar tesekkür ederim canim.

Evet takimimiz biraz sessiz. Normalde girgirina ve ejje buralarda olmalari lazim ama yoklar.

Peki bugün mu yarın mi kilo bildiricez yalnis anlamadı isem kilo yüzdelerinı ayarlayıp yarışma ya bildirecek birine bakıyor sun birde sen yarın dan itibaren 1 hafta yokmu sun

yok canım işte bana da böyle biri lazım:) yüzüme vurup eleştirin ki yerken 2 kere düşüneyim.sağol tatlım.
dikkat etmem lazım

kaptan, ben 4.takımdayken bu işlerle az çok ilgilendim.kimseyi bulamazsan ben listeyi hazırlayabilirim.

kiloları y arın bildiriyoruz di mi

bugünkü menüm

sabah:
1yum,1dil ekmek,tost mak.da biber közledim 3 tane.ve 1çy kş. tahin-pekmez

öğle: küçük kare bir tost

ara:meyve

akşam:1adet z.yağlı biber dolması,yoğurt,salata

ara:meyve

nidah kırılmamana sevindim. biz takım olarak daha önceleri karar almıştık . bir birimizi uyaracaktık. gerekirse sert eleştiri yapacaktım . kimse kimseyi . aman canım boşver bu haftada kilo almışsın birşey olmaz haftaya verirsin gibi şeylerle teselli etmeyeceğiz diye.
inanın bayada işe yaradı winstonun behey şişko madem diyet yapacaksın niye yersin reçeli diye başlayan bir yazısı sayesinde daha da elimi sürmem reçele . minnet ve şükranlarımı borç bilirim kendisine
yani işin meali kırılmamana memnun oldum .
şimdilik iyi gidiyorum . öğlen arası dışarı çıkıp 1 saat yürüdüm. yağmur falan vardı ama boşver dedim . dobişlerin bahanesi bitmez . ya kar yağar ya şimşek çakar yada yağmur yağar . sen yürü hadi naş naş .
yürüdüm yemeğide bol salata ile taçlandırarak öğle yemeği muhabbetini bitirdim.
akşama salata yourt ve taze fasulye var .
dün akşam baya acıktım ne yiyeyim diye düşünürken yarım muzu dilimledim üzerine 3 yk yoğurt koyup yedim . bundan sonrada canım tatlı birşey isterse öyle yapacağım.

eski takımımda biz de öleydik,özellikle kaptan sıra dayağına çekerdi resmen:))

bizde yapalım,günlük paylaşalım eğrisiyle doğrusuyla uyaralım birbirimizi.
muz-yoğurt ikilisi güzel düşünmüşsün.
ben de yarım muzu kakaoya batırırdım tatlı canım çektiğimde:)

1saat yürüyüş de süper.

buralar da soğudu.kombiyi yakında açacaz galba.

muz ve yoğurdu diyetisyenin birinin sitesinden arakladım . ama güzel fikir.
evet uyarı konusunda hem fikir ozaman yandınız bacılarrrrrrrr

Kızlar hepinize selam...
Benim babam kalp hastası...Açık kalp ameliyatı geçirdi 2 kere...
Kapakçığında yine problem var, yeniden açılırsa kalbi dayanamayabilir...Şu an hastanede...Annem başında...Gece de ben gideceğim muhtemelen..
O yüzden önümüzdeki hafta içinde çok katılamayabilirim aranıza...Günlük yediklerimi falan çok yazamayacağım bu durumda...
Ama sistemimi asla bozmam, merak etmeyin beni :)
Zaten diyet yapmıyorum ben..Protein ağırlıklı beslenmeye ve günlük 950 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum...

Takım olarak birbirimizi uyarmamız da çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim :)
Mesela bizim takımın yaramaz ve karamsar çocuğu hilali de uyarsın biriniz..Baklava falan yemesin bir daha
Biriniz de beni uyarsın kabak çekirdeği konusunda...Gerçi 15 gr yiyorum ama vazgeçmek istiyorum artık bundan

Aklıma gelmişken biriniz pro üyelik ile ilgili bilgi istemişti...
profil tasarımı dışında, özel sınırsız özel mesaj yollayabiliyorsunuz..mesaj aralarında beklemeye gerek kalmıyor..Anlaşmalı bazı doktorlar ve hastanelerde indirim hakkı kazanıyorsunuz..İşte yazı rengi ayarlama v.s gibi özellikleri var..

Bir de kilo bildirimi yapayım ben...Yarın burada olamayabilirim..Bu günlük buralardayım..
60.700...Komşumun hassas tartısında tartıldım...Benim tartım maalesef eski usul..

Kaptan inşallah benim bildirimi kaçırmazsın
Bu arada evin hayırlı olsun

Hadi sıkın biraz dişinizi, biraz toparlanalım dereceye girelim..Öptüm hepinizi canlar

Son düzenleyen: Moderatör:

bacım öncelikle çok çok geçmiş olsun babana acil şifalar diliyorum rabbim en kısa zamanda onu sağlıklı bi şekilde size kavuşturur iinşallah ...

evet bacım yaa ne olacak benim bu karamsarlığım en son tartıda 73 cıkmıştım bugün tartıldımki ne göreyim 71.500 çookk mutlu olduumm

Selamlar,

@Yakarım, reçel değil mi ah o körolasıca reçel
Benimde rafta,içinde bir tatlı kaşığı kalmış çilek reçelim var.Gidip gelip arkasını okuyup hesaplar yapıp, çıkan kalori hesabını spora vuruyorum, etmez değmez diyorum.Bir de reçel öyle yenmez ki zaten! Sıcccacık ekmek alacaksın, içine tereyağı sürüp üstüne çeyrek kavanoz ve boltaneli reçeli koyup iki hamlede Hüsmen ağa gibi yiyeceksin, sonra da göbeği ovuşurup "ohh yarasın tosunuma" diye kendini seveceksin.Reçel böğrünü yakacak üstüne zeytine, ordan peynire abanıp off işte neyse bunlar şu an benim için acı verici konular

Bu ara şunu anladım; hani hep derler ya mide balon gibi çok üflersen ayı gibi şişer, normal bırakırsan üner böyle küçük olur diye, heh işte bu yaşta bu zeka ilerde gerizeka hesabı bunu anladım, onayladım Bu aslında hepimizin yaşadığı bir şey.Mesela bir 10 gündür az yiyorum, ilk 3 gün ağladım resmen, köpek yavrusu gibi eşim yerken ağzının içine bakıp pati uzatacaktım sahip bana da verse yemeğinden diye o derece canım yandı Ama sonrasında aktı gitti zaman.Ha şimdi tokmuyum, mutlumuyum hayır değilim ama midem küçüldü, bir kase salata yiyip üstüne 2 bardak su içtikten sonra koca tabak mantı ve üstüne koca bardak kola içmişcesine mide şişkinliğini ve rahatsızlığını yaşıyorum.
Ha şimdi sapıtım yemeğe başlasam, midem hafif şişecek, rahatsız olacak ama ısrar edip davar gibi abartıp habire yesem, mide gene genişleyecek ve azla doymayacak.O yüzden mide küçültmek de büyütmek de çok kolay ve tamamen bizim elimizde.
Bir de bir elinizi yumruk yaptığınızda ortaya çıkan ebatmış insanın midesi.Yani 3-4 kaşıklık bir hacmi var işte.Ama bizdeki yani Türk mantığındaki bir akşam yemeği; 5-6 kaşık çorba vardır, x yemeği vardır koca bir tabak-bırak yumruğu ayak kadar - yok pilavı, makarnası, üstüne sanki az yemiş gibi, sanki yarın yokmuş gibi ve sanki kıtlık çıkacak gibi 2 meyvesi üstüne bunu onu, ee tabii mide de bir can ne etsin, o da zonk zonk zonkladıkça iç soda iç soda yer aç..Sebep? Daha fazlası girsin diye..
Benim evde kedi var ya, bazen diyorum hayvanlar da insanlar gibi konuşabilse naıl olurdu diye..O hesap organlar da dile gelip konuşabilse heralde biz lüp lüp lüplettikçe mide şu limitsiz konuşan "hanımlar overlokçu geldi" anonsu gibi bize sürekli anons geçer dururdu

Herkeşlere selam olsun.
Reçelden nefret eden, mekiğe sevdalı aç insan winston

çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin.bildirim konusunda merak etme. biz hatırlıtırız başkana.

işin en kötü tarafı annem 5 er kilodan 2 çeşit reçel yapmış ve üstüne üstelik ev yapımı tereyağı göndermiş. allahım one ızdıraptır. anne dedim vururum seni ana katili etme beni.
ne kadar doğru yazmışsın el kadar mideyi yiye yiye 4 odalı eve çevirmişim. yani 1 kaşık yemeğin tadıda aynı bir kazan yemeğinde .ee bu aç gözlülük niye. savaşmı çıkacak yoksa kıtlıkmı vuracak . yok illi sırayla yemek tatlı çay çay yanına birşey ve meyve . yemezsen hepsi küsecek gece yatağına su dökecek . ve biz böyle yetiştik çocuklarımızı da böyle yetiştiriyoruz. zincirleme böyle gidiyor . bizim çocuklar ve torunlar daha şanssız yedikleri hep gdo lu ve mışır şurubu katkılı . yedikleri hep kalori olarak 4x4 . bittik ya. aynı amerikalılar gibi obez olcağız valla.
allah sonumuzu hayır getire.

.
Canım çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin ben sormustum pro üyeliği doktor felan indirimi iyi mis neyse gelince konusuruz öptüm

Off winston ne yaptın sen yaa o anlattiklarıni canım öyle çekti ki aynı şekilde 2 gündür reçel krizi yaşıyorum gerçekten 3 günden sonra mide küçülüyomu o zman yarndan snra kuculsn artk midem ya bizimkiler yanımda lopur lopur gotrylar güzelim yemekleri resmen kedinin cigere bakması gibi yalanarak bakiom nişanlım dioki yazık yaa varlık içinde yokluk çekiyosn tabi kendinin kilo sorunu yok oyyy çok açım yakar şimdi ayar çeker ama açım Ben açım açımm

***3. TAKIM 282. ETAP***

S_A (78,0/
Yakar76 ( 64,5/
Suhan2 (53,0 /
Gırgırına (84,0 /
nidah (60,9/
Ilginnur (79,2/
Hilal60300 (71,5/
M e l o d i (63,0/60.7/2.3/%3.65)

3. TAKIM ORTALAMASI:

nidah cim yardim lazim olursa bir tik ötedeyim..

melodi tebrik ederm,Allah babana sifa versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…