canım evin hayırlı olsun resimleriniçek koy bizde bakalım birde bu kaardeş takım yardımı felan nasıl oluyor başkasımı takip edecek bizi bizden biri olsa daha iyi olur ne biliyim tuaf geldi banaMerhablar kizlaaarr..
kusura bakmayin 1-2 gün giremedim.
Nedeni ise evimi diziyor olmam. bugün cok ama cooook yoruldum..
neyseki yorgunluguma degdi :)
mobilyalarimin cogu geldi... yatak odam öyle seker olduki aslinda heryer seker oldu7
Ve tabi bugün cok cok cok az ipin ucunu kacirdim. ama iyi olan haber hedefime 3,9 kaldi. iyice sklastirdim diyeti.. Haftaya tr gidene kadar protein yiyecegim mecbur.
Bu arada sezen&winston&ejje nerelerde ya ?
Vallahi ariyorum sizleri kizlar hic ses seda yok.
Haftaya ben izine ayriliyorum mecbur. Sezen geri dönsede dönmesede bildirim isini onun üstüne yikmamaya kararliyim yani uzun süredir kardes takim yok onu ayarlayacam. hatta 2 güns onraki cuma icinde baska takimdan yardim isteyecegim. cünkü yarin bildirin demek icin gec kaldim.
bugünki menüm
[1] Limon 0.5 ADET 10.75
[2] Patates 2 ADET 200
Toplam : 210.75 kal.
bugünkü menüm
sabah:
omlet,bal,ceviz,1dil ekmek
öğle: 1 kase çorba,çeyrek simit
ara:yarım dilim börek,4,5 çatal patates salatası
akşam:1tabak pırasa,1dil ekmek,biraz krep-reçel-ceviz
ara:ayva
saçma sapan bi menüydü bugün
20dk fln da yürüyüş yaptım.
Peki bugün mu yarın mi kilo bildiricez yalnis anlamadı isem kilo yüzdelerinı ayarlayıp yarışma ya bildirecek birine bakıyor sun birde sen yarın dan itibaren 1 hafta yokmu sunKardes takimla ilgili: hayir bizi baskasi takip etmeyecek.. Normalde bir aksilik oldugunda veya herhangi bir durumda danisabilexegimiz bir kardes takimimiz vardi. Bizim kardes takim kapandi. E yarin ben yokum ve baskasindan yardim isteyecegim mecbur.
Eger birini bulamazdam bakacam bir caresine:
Yakar tesekkür ederim canim.
Evet takimimiz biraz sessiz. Normalde girgirina ve ejje buralarda olmalari lazim ama yoklar.
bir diyet menüsün de olmaması gereken herşey var. börek , reçel, patates,simit, krep hepsi karbonhidrat.
sen zaten yanlışın farkındasın . sadece bende yazayımda bir daha yerken 2 kere düşünelim diye yazdım. inşallah kırılmazsın .ne tepki vereceğini bilmediğimden tedirgin yazdım valla:18:
Kardes takimla ilgili: hayir bizi baskasi takip etmeyecek.. Normalde bir aksilik oldugunda veya herhangi bir durumda danisabilexegimiz bir kardes takimimiz vardi. Bizim kardes takim kapandi. E yarin ben yokum ve baskasindan yardim isteyecegim mecbur.
Eger birini bulamazdam bakacam bir caresine:
Yakar tesekkür ederim canim.
Evet takimimiz biraz sessiz. Normalde girgirina ve ejje buralarda olmalari lazim ama yoklar.
nidah kırılmamana sevindim. biz takım olarak daha önceleri karar almıştık . bir birimizi uyaracaktık. gerekirse sert eleştiri yapacaktım . kimse kimseyi . aman canım boşver bu haftada kilo almışsın birşey olmaz haftaya verirsin gibi şeylerle teselli etmeyeceğiz diye.
inanın bayada işe yaradı winstonun behey şişko madem diyet yapacaksın niye yersin reçeli diye başlayan bir yazısı sayesinde daha da elimi sürmem reçele . minnet ve şükranlarımı borç bilirim kendisine
yani işin meali kırılmamana memnun oldum .
şimdilik iyi gidiyorum . öğlen arası dışarı çıkıp 1 saat yürüdüm. yağmur falan vardı ama boşver dedim . dobişlerin bahanesi bitmez . ya kar yağar ya şimşek çakar yada yağmur yağar . sen yürü hadi naş naş .
yürüdüm yemeğide bol salata ile taçlandırarak öğle yemeği muhabbetini bitirdim.
akşama salata yourt ve taze fasulye var .
dün akşam baya acıktım ne yiyeyim diye düşünürken yarım muzu dilimledim üzerine 3 yk yoğurt koyup yedim . bundan sonrada canım tatlı birşey isterse öyle yapacağım.
eski takımımda biz de öleydik,özellikle kaptan sıra dayağına çekerdi resmen:))
bizde yapalım,günlük paylaşalım eğrisiyle doğrusuyla uyaralım birbirimizi.
muz-yoğurt ikilisi güzel düşünmüşsün.
ben de yarım muzu kakaoya batırırdım tatlı canım çektiğimde:)
1saat yürüyüş de süper.
buralar da soğudu.kombiyi yakında açacaz galba.
Kızlar hepinize selam...
Benim babam kalp hastası...Açık kalp ameliyatı geçirdi 2 kere...
Kapakçığında yine problem var, yeniden açılırsa kalbi dayanamayabilir...Şu an hastanede...Annem başında...Gece de ben gideceğim muhtemelen..
O yüzden önümüzdeki hafta içinde çok katılamayabilirim aranıza...Günlük yediklerimi falan çok yazamayacağım bu durumda...
Ama sistemimi asla bozmam, merak etmeyin beni :)
Zaten diyet yapmıyorum ben..Protein ağırlıklı beslenmeye ve günlük 950 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum...
Takım olarak birbirimizi uyarmamız da çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim :)
Mesela bizim takımın yaramaz ve karamsar çocuğu hilali de uyarsın biriniz..Baklava falan yemesin bir daha
Biriniz de beni uyarsın kabak çekirdeği konusunda...Gerçi 15 gr yiyorum ama vazgeçmek istiyorum artık bundan
Aklıma gelmişken biriniz pro üyelik ile ilgili bilgi istemişti...
profil tasarımı dışında, özel sınırsız özel mesaj yollayabiliyorsunuz..mesaj aralarında beklemeye gerek kalmıyor..Anlaşmalı bazı doktorlar ve hastanelerde indirim hakkı kazanıyorsunuz..İşte yazı rengi ayarlama v.s gibi özellikleri var..
Bir de kilo bildirimi yapayım ben...Yarın burada olamayabilirim..Bu günlük buralardayım..
60.700...Komşumun hassas tartısında tartıldım...Benim tartım maalesef eski usul..
Kaptan inşallah benim bildirimi kaçırmazsın
Bu arada evin hayırlı olsun
Hadi sıkın biraz dişinizi, biraz toparlanalım dereceye girelim..Öptüm hepinizi canlar
Kızlar hepinize selam...
Kapakçığında yine problem var, yeniden açılırsa kalbi dayanamayabilir...Şu an hastanede...Annem başında...Gece de ben gideceğim muhtemelen..
O yüzden önümüzdeki hafta içinde çok katılamayabilirim aranıza...Günlük yediklerimi falan çok yazamayacağım bu durumda...
Zaten diyet yapmıyorum ben..Protein ağırlıklı beslenmeye ve günlük 950 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum...
Mesela bizim takımın yaramaz ve karamsar çocuğu hilali de uyarsın biriniz..Baklava falan yemesin bir daha
Biriniz de beni uyarsın kabak çekirdeği konusunda...Gerçi 15 gr yiyorum ama vazgeçmek istiyorum artık bundan
profil tasarımı dışında, özel sınırsız özel mesaj yollayabiliyorsunuz..mesaj aralarında beklemeye gerek kalmıyor..Anlaşmalı bazı doktorlar ve hastanelerde indirim hakkı kazanıyorsunuz..İşte yazı rengi ayarlama v.s gibi özellikleri var..
Bir de kilo bildirimi yapayım ben...Yarın burada olamayabilirim..Bu günlük buralardayım..
60.700...Komşumun hassas tartısında tartıldım...Benim tartım maalesef eski usul..
Hadi sıkın biraz dişinizi, biraz toparlanalım dereceye girelim..Öptüm hepinizi canlar
Selamlar,
@Yakarım, reçel değil mi ah o körolasıca reçel
Benimde rafta,içinde bir tatlı kaşığı kalmış çilek reçelim var.Gidip gelip arkasını okuyup hesaplar yapıp, çıkan kalori hesabını spora vuruyorum, etmez değmez diyorum.Bir de reçel öyle yenmez ki zaten! Sıcccacık ekmek alacaksın, içine tereyağı sürüp üstüne çeyrek kavanoz ve boltaneli reçeli koyup iki hamlede Hüsmen ağa gibi yiyeceksin, sonra da göbeği ovuşurup "ohh yarasın tosunuma" diye kendini seveceksin.Reçel böğrünü yakacak üstüne zeytine, ordan peynire abanıp off işte neyse bunlar şu an benim için acı verici konular
Bu ara şunu anladım; hani hep derler ya mide balon gibi çok üflersen ayı gibi şişer, normal bırakırsan üner böyle küçük olur diye, heh işte bu yaşta bu zeka ilerde gerizeka hesabı bunu anladım, onayladımBu aslında hepimizin yaşadığı bir şey.Mesela bir 10 gündür az yiyorum, ilk 3 gün ağladım resmen, köpek yavrusu gibi eşim yerken ağzının içine bakıp pati uzatacaktım sahip bana da verse yemeğinden diye o derece canım yandı Ama sonrasında aktı gitti zaman.Ha şimdi tokmuyum, mutlumuyum hayır değilim ama midem küçüldü, bir kase salata yiyip üstüne 2 bardak su içtikten sonra koca tabak mantı ve üstüne koca bardak kola içmişcesine mide şişkinliğini ve rahatsızlığını yaşıyorum.
Ha şimdi sapıtım yemeğe başlasam, midem hafif şişecek, rahatsız olacak ama ısrar edip davar gibi abartıp habire yesem, mide gene genişleyecek ve azla doymayacak.O yüzden mide küçültmek de büyütmek de çok kolay ve tamamen bizim elimizde.
Bir de bir elinizi yumruk yaptığınızda ortaya çıkan ebatmış insanın midesi.Yani 3-4 kaşıklık bir hacmi var işte.Ama bizdeki yani Türk mantığındaki bir akşam yemeği; 5-6 kaşık çorba vardır, x yemeği vardır koca bir tabak-bırak yumruğu ayak kadar- yok pilavı, makarnası, üstüne sanki az yemiş gibi, sanki yarın yokmuş gibi ve sanki kıtlık çıkacak gibi 2 meyvesi üstüne bunu onu, ee tabii mide de bir can ne etsin, o da zonk zonk zonkladıkça iç soda iç soda yer aç..Sebep? Daha fazlası girsin diye..
Benim evde kedi var ya, bazen diyorum hayvanlar da insanlar gibi konuşabilse naıl olurdu diye..O hesap organlar da dile gelip konuşabilse heralde biz lüp lüp lüplettikçe mide şu limitsiz konuşan "hanımlar overlokçu geldi" anonsu gibi bize sürekli anons geçer dururdu
Herkeşlere selam olsun.
Reçelden nefret eden, mekiğe sevdalı aç insan winston
.Kızlar hepinize selam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?