Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

5.11.2021

[1] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 15 GRAM 85.65

[2] Nesfit Meyveli 0.03 PAKET(300gr) 31.77

[3] Hurma 3 ADET 45

[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22

[5] Marul (Kıvırcık) 7 yaprak 14

[6] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5

[7] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120

[8] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167

[9] yumurta 2 adet 160

Alınan kalori : 720.87
Harcanan kalori : 214.83

6.11.2012

[1] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 15 GRAM 85.65

[2] Nesfit Meyveli 0.03 PAKET(300gr) 31.77

[3] Hurma 3 ADET 45

[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22

[5] Marul (Kıvırcık) 7 yaprak 14

[6] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5

[7] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120

[8] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167

[9] yumurta 2 adet 160

Alınan kalori : 790.92
Harcanan kalori: Bugün hiç spor yapmadım kızlar..Sanırım 1 hafta kadar ara vericem yürüyüşüme ve egzersizlerime...Şu hastalığı bir atlatalım..

aynı msjı göndermişim :)

Son düzenleme:

çok çok gecmiş olsn cnm :2:

doğru diosn aslında ben öle düşündükçe daha cok yiyesm gelio yiormda bugün yemin ettm 5 gün boyunca hiç ekmek yemicm bomıcm diyetimi die görceksnz wercm.. bugün doktora gttm tansiyonum cok cok düşük cıktı kan tahlili yaptılar kansızlık warmış tuz hiç kullnmıomusun tuz kullan dedi bnde az kullnmaya calışıorm bare kullnayım biras

yeniden geçmiş olsun kızlarr..

benim diyet de yalpalayarak gidiyor.bayramdan beri tam oturtamadım düzenimi.

dünkü menüm

sabah:
1yum,2dil ekmek,bal,ceviz,domts-salatalık

öğle:az pilav-patates,yoğurt

ara:mandalina

akşamırasa,yoğurt,2dil ekmek

1parça çikolata.

ilginnur ben apple dan indirdim kk uygulamasyla giriyorum.diğerini bilmiyorum canım.

Melodi sana bir şey sormak istiyorum galiba sende kadınlar kulübü pro üyelik kartı var bunu alınca ne avantaj lari oldu suslu bir profil dışında

bugünkü menüm

sabah:
omlet,bal,ceviz,1dil ekmek

öğle: 1 kase çorba,çeyrek simit

ara:yarım dilim börek,4,5 çatal patates salatası

akşam:1tabak pırasa,1dil ekmek,biraz krep-reçel-ceviz

ara:ayva

saçma sapan bi menüydü bugün
20dk fln da yürüyüş yaptım.

kızlar npim çok yemeye başlamıştım 1 kilo almışım yaaa bağırarak ağlamk istiyorummm bugün karşımda mangallar poğacalar çikolatalar tatlılar yediler ama gram ağzımı sürmedim bi haftack sadce kilo werdiğimi görüyim daha düzenli dewam etcem ( :2:

böyle zayıflayamasın canım zayıflasanda geri hemen alırsın bunlar çok denendi ama sen bilirsin

yahu suraya girdim bir göz ucuyla baktim ve mesajini gördüm. okudumm ama hic vaktim yoktu ve sadece begenebildim...

umarim bu cevabimi görürsün :)

Demeeek 47 kilosun canim.. insallah bende hedefime ulasirim...

Evet ben gördügün gibi halen burdayim ve hedefime ulasacagim insallah kismetse. 2 yil olduda azicik burdayimm

Merhablar kizlaaarr..

kusura bakmayin 1-2 gün giremedim.

Nedeni ise evimi diziyor olmam. bugün cok ama cooook yoruldum..

neyseki yorgunluguma degdi :)

mobilyalarimin cogu geldi... yatak odam öyle seker olduki aslinda heryer seker oldu 7

Ve tabi bugün cok cok cok az ipin ucunu kacirdim. ama iyi olan haber hedefime 3,9 kaldi. iyice sklastirdim diyeti.. Haftaya tr gidene kadar protein yiyecegim mecbur.

Bu arada sezen&winston&ejje nerelerde ya ?

Vallahi ariyorum sizleri kizlar hic ses seda yok.

Haftaya ben izine ayriliyorum mecbur. Sezen geri dönsede dönmesede bildirim isini onun üstüne yikmamaya kararliyim yani uzun süredir kardes takim yok onu ayarlayacam. hatta 2 güns onraki cuma icinde baska takimdan yardim isteyecegim. cünkü yarin bildirin demek icin gec kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…