Kızlar, Allah hepinizin gönlüne göre versin...Tüm sıkıntılarınızı gidersin...
Teşhis kondu...Faranjit ve astım başlangıcı...Allahtan bronşitimle ilgili bir durum değilmiş...
Yalnız astım olayı moralimi bozdu biraz..Neyse Allah çaresiz hastalık vermesin...
Hilalcim, doktora git bir an önce..Sen rahat edeceksin...Al ilaçlarını geçsin öksürüğün...
Ayrıca sen böyle söyledikçe vücudun direniyor biliyorsun değil mi?
Beynine ne kadar yanlış sinyal yolluyorsun...Olmuyor amaBiraz rahat bırak kendini(Yeme anlamında değil tabi, psikolojik anlamda..)
Kızlar, Allah hepinizin gönlüne göre versin...Tüm sıkıntılarınızı gidersin...
Teşhis kondu...Faranjit ve astım başlangıcı...Allahtan bronşitimle ilgili bir durum değilmiş...
Yalnız astım olayı moralimi bozdu biraz..Neyse Allah çaresiz hastalık vermesin...
Hilalcim, doktora git bir an önce..Sen rahat edeceksin...Al ilaçlarını geçsin öksürüğün...
Ayrıca sen böyle söyledikçe vücudun direniyor biliyorsun değil mi?
Beynine ne kadar yanlış sinyal yolluyorsun...Olmuyor amaBiraz rahat bırak kendini(Yeme anlamında değil tabi, psikolojik anlamda..)
ilginnur ben apple dan indirdim kk uygulamasyla giriyorum.diğerini bilmiyorum canım.
O şey telefon canım acik pahalı ama ben sevmiyorum samsung s2 felan hem daha ucuz hem düzeltKzlar o apple dediginiz şey ne bende arada tlden giriyorum da düzeltemiyorum ya :-s
bugünki menüm
[1] Limon 0.5 ADET 10.75
[2] Patates 2 ADET 200
Toplam : 210.75 kal.
Kzlar o apple dediginiz şey ne bende arada tlden giriyorum da düzeltemiyorum ya :-s
bugünki menüm
[1] Limon 0.5 ADET 10.75
[2] Patates 2 ADET 200
Toplam : 210.75 kal.
kızlar npim çok yemeye başlamıştım 1 kilo almışım yaaa bağırarak ağlamk istiyorummmbugün karşımda mangallar poğacalar çikolatalar tatlılar yediler ama gram ağzımı sürmedim bi haftack sadce kilo werdiğimi görüyim daha düzenli dewam etcem ( :2:
İnternette dolanırken aklıma geldi, bir buraya bakayım dedim hala burada olanlar var mı diye. Hiç ümidim yoktu herkes değişmiştir diyordum ama... Çok şaşırdım S_A ve suhan2 hala burdasınızzzÖzlemişim burayla uğraşmayı Gerçi cuma günü grubun yarısının bildirim yapmadığını görüp saçımı başımı yoluyordum. Stresten verdim kiloları ahaha
şaka bir yana özlemişim cidden. geri mi dönüyorsun derseniz, hayır sadece merak ettim uğrayayım dedim. kilo vermeye kalkarsam tanıdığım herkes beni öldürür çünkü annem bile hayatında beni hiç bu kadar zayıf görmedidüşündüm de bu gruba girdiğimde 54 kiloydum. eski fotoğraflara bakıyorum yanaklarım tombik tombik. şimdi 47 kiloyum. annem bana çöp gibi kaldın dese de ben çok mutluyum. umarım hepiniz benim gibi çok mutlu olursunuz ve istediğiniz kiloya ulaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?