Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Vurun winstona
Winston'un suçu ne uleeeyn, cicikleri de gitti zaten, çok savunmasız kaldım yahu.
Baklavayla intihar fikrine bayıldım

kampanyaya destek veriyorum
winston listede olsunnn

Ben size eskisini getir yenisini götür kampanyası sunuyorum, yeniler gelsin diyorum, ben her şekilde koca tototmu evelallah her yere sokarım.Misafir dobiş de olsam gelirim bacılar.
Yarışa , tepişe, fişteklemeye varım da bu oya sunulma genel paylaşımda yapılacak.Tüm gruplar bana acıyacak, bir şuursuz vardı gittiydi şimdi denyo geri gelmek istiyor diyecekler, arkamdan güleceker, düşünecekler, taşınacaklar, oylama yapacaklar , belki beni beğenmeyecekler geri almayacaklar ve ben hep yalnız bir dobiş olarak hep gizli köşelerde yemek yiyeceğim Len zaten ciciş konusundan hassasım bir de bu oylamayı kaldıramam a dostlar Yoksa sağolun, varolun iyi dilekleriniz için.

Herkese çok teşekkür ederim 19 yaşındayım 1.60 boyum an itibariyle 60.8 kiloyum. Kulağa çok kötü gelmese de görüntümden fazlalıklarımdan çok şikayetçiyim. Giydiğimi yakıştıramıyorum. Bi de annemle yapısal olarak çok benziyoruz o biraz tombik ben de eğilimim olduğu için şimdiden önlemimi almak istiyorum :) Bu kiloları 2 senede aldım 52 kilocuktum o yüzden o günlerime dönmeyi istiyorum. Yarışmaya Samsun'dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

Se_zen yapmış yapacağını, gitmiş kendi gibi sıska bulmuş
Gene bir 52ler, 48ler havada uçuşmaya başlamış

Off çok pis hasetlendim, zaten öğle sporumu da yapmadım.
Ben spora kaçar..

Yakar dostum yakıver şenlik ateşinin altını lütfen.
gene 48liklerin gruplaşmasına ve fişteklemesine maruz kalacaz galiba.

(Hoşgeldin bu arada bacım )

yok yok buluşcaz tabi ben yine burdayım yine okıycam yazıcam sadec iiznli gözükeyim yılbaşına kadar yeme modundan çıkamdığımdan mattikanın sen hep yiyorsun hesabı yorulmuyla benim burda ne iişim var şokunu yaşamaktan iizinli olayım da yazdığımda kilo vermiş gayret etmiş çaba gösterip takımda kalmayı hak ederek üyeliğime devam edeyim dedim o yüzden iznliyim canım

Aha fikrim geldi vallahi madem ki genel liste de olmayayım diyorsan takım içinde liste yapacagız ya on da ol sen kilo verdikçe ben iyice çatlayayım kendimi yiyip hasetten eriyeyim olmamı

Öyle derseniz ben gaza gelemem, ne gruba ne kendime yararlı olamam :) El birliğiyle hepimiz hedefimize ulaşıcaz inşallah. Size şimdilik iyi günler diliyorum :)

Gerçekten baksana yakında 55 kilonun üstündeki leri içeri bile almayacak
Bence sıska ordusu kurup dünyayı ele geçirecek
Hala izledim bilimkurgu filminin etkisinden kurtulamadım nasıl belli ama durum ciddi

ama ben kötü oldum şimdi:26: niye burdasın demedim, burdaysan gaza gel demek istedim ya:26:
izinli olursan kilo alırsın bi de yazmıcam diye, sen listede dur bacım yaa

Öyle derseniz ben gaza gelemem, ne gruba ne kendime yararlı olamam :) El birliğiyle hepimiz hedefimize ulaşıcaz inşallah. Size şimdilik iyi günler diliyorum :)
hoşgeldin kardeş, genç yaşta bu azim tebrik ederim.

Merhaba artık ben de aranızdayım cuma günleri kilo bildirimini yine buradan mı yapıyoruz :)

Hoş geldin kardeş. Ben kaptan Se_zen (ne güzel bir giriş oldu kaptan Se_zen)
Bacım takımımızın ilk kuralı aktif olmak. Her gün 5 mesaj zorunlu. Ben şimdi sana genel kuralları bildirirm. Hergün yediğimiz içtiğimiz, yaptığımız sporu yazıyoruz. Hedefini de sevdim bu arada. Severim ben sıskaları. Ben de 56 kiloya çıktım ama hedefim 48.
Bu arada sadece kilo değil genel bilgileri de paylaşırsan seviirnim. Ben hemen anlatayım. bir buçuk metre bo ve 56 kiloyum. Hedefim 48 ama 46 ya kadar yolu var. Bankacıyım. 30 yaşındayım. 4 yaşında bir kızım var. 10 yıllık evliyim. 1 yıldır da burdayım. Bir arpa boyu yol kat edemedim. 50'nin altına kadar düştüm ama sonra hızla geri aldım. Bu aralar yeni diyet arayışlarındayım.

3. TAKIM KURALLARI[/COLOR]

1. Kilo bildirimleri her Perşembe en geç saat 16:00’ye kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır. Listeye kiloları herkes hesaplayarak yazar.

2. Takım Listesi Her hafta cuma günü en geç 13:00 da yayınlanmalıdır. 1. derece sorumlu takım kaptanıdır. Kaptan yardımcısı eğer liste 13:00 de yayınlanmadı ise listeyi genel paylaşım alanında yayınlar. O da yayınlanmadı ise müsait olan herhangi biri yayınlar ve yayınladığına dair takım topiğine bilgi verir.

3. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, iki kere uyarılır, aynı davranışın üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

4. Her hafta takım sonuç listesi Cuma günü yayınlanır. Takım sonuncusu olan üye bir sonraki hafta başlangıcı olarak kabul edilen Cumartesi gününden itibaren takımdaki mesajların takibinden sorumludur.

5.Takıma yeni davet edilen üyenin 2 hafta deneme süresi vardır. 2 hafta mesaj paylaşımı yeterli olan üyenin takımda kalmasına takımın çoğunluk kararı ile karar verilir. bunun için anket düzenlenir ve yarıdan fazla oy alan yeni üye takım listesine alınır.

6. Her üye günlük en az 5 mesaj yazmalıdır. Herkes yazdığı mesajın üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2&#8230. 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala uymayan; yani mesajlarını saymayan ya da son 7 gün içinde 3 gün, günlük mesajlarını yazmamış olan üye iki kez uyarılır. Aynı durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Mazereti olan üye önceden bilgi verdiği zaman mesaj kuralından istisna tutulur.

7. Her gün menü paylaşımı yapılır. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılabilir. Son 7 gün içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye iki kez uyarılır. Bu durumun üçüncü tekrarı halinde diskalifiye edilir.

8. 2 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

9. Her üyenin haftada bir gün 1 öğün kaçamak yapma hakkı vardır. 1 öğünden fazla kaçamak yapan üye aşşağıdaki listeden herhangi bir eğzersizi yapar ve yaptığını bildirir. Eğzersiz yapılan kalori ile orantılı olmalıdır. Eğzersiz listesi takım çoğunluk kararı ile güncellenir.

EGZERSİZ LİSTESİ..................(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek..............................210
Bisiklete Binmek.......................200
Yüzmek....................................600
Voleybol...................................260
Yürüyüş....................................200
Rampalı yürüyüş.......................550*
Step/Aerobik............................400
Koşmak....................................550
Merdiven Çıkmak.......................400
Paten yapmak...........................120*
Eliptik bisiklet yürüyüşü.............400
Pilates......................................220[/B]

Genel bilgilerime şöyle değineyim tıp fakültesinde okuyorum, yurtta kalıyorum bu yüzden de yemek konusunda olanaklarım çok kısıtlı. Yemek düzenime gelirsek sabah kahvaltı alışkanlığım hiç yok. Mideyi saat 11 e doğru açıyorum kahve ve simitle. Bi iki saat sonra öğle yemeği yiyorum. Sebze yemiyorum. Eğer yemekhanede sebze varsa fastfooda yöneliyorum. Beyaz ekmek tüketiyorum. 4-5 gibi yine acıkıyorum. 8-9 gibi yine. Sonra abur cubur. Bana göre yanlışlarım bunlar. Yani abur cuburu keser, 6 dan sonra sadece meyve yer bir de kahvaltı alışkanlığı kazanırsam ilerleme kaydedeceğime inanıyorum.

Kurallara uymaya yarından itibaren başlayacağım. Bugün sadece bir tabak barbunya yedim bir bardak da şekersiz form çay içtim. Ve yurtta mantı çıkmış napsam günün geri kalanında bilmiyorum, geç saate kadar da ders çalışıcam bahanem hep bu
Kızını da allah bağışlasın bu arada maşallah :)

Hoşbuldum teşekkürler, bu yaşta azimliyim çünkü kilolar iyice yerleşmeden onlardan kurtulmak istiyorum, sanki benim değillermiş gibi hiç sahiplenmiyorum onları :)

oo tıp öğencimizde oldu çok güzel kaçıncı şınıf haklışın zor mideyi çok aç bırakınca onklar oluyo canım şık şık ye banada bak AKIL VERİYORUM KOCA TOTOMLA

hoşgeldin canım okudumda o kadar şişman değilşin tabi ama şenin grüşün önemli bizi hiç şorma 165 boy 78,5 kilo şen bi düşün artık naşıl dobiş

Zaten şişman olduğumu düşünmüyorum, biraz balık etliyim bence ama o yağcıklar gitsin istiyor insan hiç değilse sağlık için :) Benim yapmaya çalıştığım sadece erken önlem alayım ki daha kolay olsunculuk. Hiç öyle sen düşün falan da deme önemli olan kendimizle barışık olmak kilolar eninde sonunda gidecek zaten azmettikten sonra :)

MATTİKA;
bir yerde yazmışşın bulamadım kendini bırakma diye ama inan ştreş bende kilo yapıyo allaha şükür almadım bu hafta inş. güzel olucak şeni tekrar tebrik ediyorum

ahada benim kafa aşlında hep barışıktım ben kilocuğumlada şağolşun koçiş anniş başkışıdan burdayım şormayın zorla burdayım yeter uleynnn açıklıyorum beni zorla tutuyorlar burda

2. sınıftayım henüz ben birazcık bilgiliysem siz de bi o kadar tecrübelisiniz el birliğiyle halledicez bu işi :)

Şahane tıpçımızda geldi
Kardeşçağızım bak ne diyeceğim; benim arada sırtıma bir ağrı giriyor nasıl desem böyle... hehe öğrenci falan farketmez, yaşlı nineler gibi tıp lafını duyar duymaz diş ağrısından eklem ağrısına kadar karşı tarafa sorulmalı.Ne de olsa beleş doktor

Ya o değil de kızlar size soracaktım hazır doktor da geldi. Bu ara olayım toto olduğundan kelli şöyle bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim.Şimdi toto çok kaslıymış o yüzden erimesi zormuş.Erkeklerdeki totodaki kas daha fazlaymış o yüzden selülit onlarda az görülüyormuş.Kas eritmek de iyi bir şey değil neticede.Ha totomla ceviz kıracak derecede kaslı da değilim bana kalsa hepsi yağ da şimdi uzmanları yalancı çıkarmayayım neyse ya işin anatomik kısmı belki kafa yorar da özetle kalça nasıl eritilir.
he dobiş winston bunu yazasıya googledan aratsaydın demeyiniz içinizden
bana gerçek hikayeler lazım.hani şu hareketi şu kadar yaptım tencere olan totom cezve kadar oldu falan diye işe yaramış püf noktası, yöntem falan var mı?

Yoksa makas hareketinden tut kalça pilatesine kadar zibilyon tane hareket/video var ama en makbulü, verimlisi nedir bilemedim işte.

bak canım ben şana nediyeceğim birşeyi çok iştemek olmamaşı demektir azıcık akışına bırak üştüne gitme bak 90 kiilo dan tamm 20 kilo verdin 70 oldu 2 totoyumu eritemicen azıcık ara ver totoyu düşünme gel beni dinle şen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…