yasemin hoş geldin. sağlıklı kilo vermeler dilerim.
kızlar benim oğlan hasta,hastanedeydik bugün,2-3 gün burayı aksatabilirim mazur görün..
Şahane tıpçımızda geldi
Kardeşçağızım bak ne diyeceğim; benim arada sırtıma bir ağrı giriyor nasıl desem böyle...hehe öğrenci falan farketmez, yaşlı nineler gibi tıp lafını duyar duymaz diş ağrısından eklem ağrısına kadar karşı tarafa sorulmalı.Ne de olsa beleş doktor
Ya o değil de kızlar size soracaktım hazır doktor da geldi.Bu ara olayım toto olduğundan kelli şöyle bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim.Şimdi toto çok kaslıymış o yüzden erimesi zormuş.Erkeklerdeki totodaki kas daha fazlaymış o yüzden selülit onlarda az görülüyormuş.Kas eritmek de iyi bir şey değil neticede.Ha totomla ceviz kıracak derecede kaslı da değilim bana kalsa hepsi yağ da şimdi uzmanları yalancı çıkarmayayım neyse ya işin anatomik kısmı belki kafa yorar da özetle kalça nasıl eritilir.
he dobiş winston bunu yazasıya googledan aratsaydın demeyiniz içinizden
bana gerçek hikayeler lazım.hani şu hareketi şu kadar yaptım tencere olan totom cezve kadar oldu falan diye işe yaramış püf noktası, yöntem falan var mı?
Yoksa makas hareketinden tut kalça pilatesine kadar zibilyon tane hareket/video var ama en makbulü, verimlisi nedir bilemedim işte.
geçmiş olsun canımyasemin hoş geldin. sağlıklı kilo vermeler dilerim.
kızlar benim oğlan hasta,hastanedeydik bugün,2-3 gün burayı aksatabilirim mazur görün..
yasemin hoş geldin. sağlıklı kilo vermeler dilerim.
Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek az peynir bol maydonoz
Öğlen
tavuklu bir yemek biraz
biraz arnavut çiğeri
biraz yayla çorba
akşam az iskender
Üff yaa benim menü tam tersi oldu
sabah kral
öğlen prens
akşam da fakir olması gerekirdi. ay şişkonun bahanesi bitmezmiş. sınavım var stresliyim. sanıırm bizim grup böyle yıllarca bahane bulup duracak. bir winstonumuz vardı azimli onu da mezun edemiycez çünkü korkuyo gruba girmeye. Talihim değişir girince kilo veremem diye.Neyse mattikacım sen bize uyma.
Hoşbulduk teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Bugün uzun zaman sonra güne kahvaltıyla başlayacağım ilk günüm olacak. Şunu soracaktım sizce hergün tartılmalı mıyım yoksa haftada 1 tartılsam daha mı iyi motive olurum?
günaydın arkadaşlar
dün akşam mr çektirmeye gittim . hastanedeydim. bu arada kızım öksürük krizine girdi . her yere kustu o yorgunluklabirde gece gece temizlik yaptım.
yani rezillik diz boyu bende kış geldimi benim çocuklar nöbetleşe hasta oluyorlar. neyse dünkü menümü yazayım
dün sabah 2 yumurta
öğle 3-4 yk makarna
3 yk mantarlı tavuk
2 yk karnabahar
akşam ciğer sote
2 dilim ekmek
2 mandalina
regl le beraber doyma hissimi yitirdim resmen
bugün biraz daha iyiyim.
bugünkü menümü akşam yazayım .
spor yok su yok.
Hoşbulduk teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Bugün uzun zaman sonra güne kahvaltıyla başlayacağım ilk günüm olacak. Şunu soracaktım sizce hergün tartılmalı mıyım yoksa haftada 1 tartılsam daha mı iyi motive olurum?
kızlar ben bugün buralarda az olacağım beni merak etmeyinetmezşiizde hadi neyşe
bak canım ben şana nediyeceğim birşeyi çok iştemek olmamaşı demektirazıcık akışına bırak üştüne gitme bak 90 kiilo dan tamm 20 kilo verdin 70 oldu 2 totoyumu eritemicen azıcık ara ver totoyu düşünme gel beni dinle şen
Tıpçı falan değilim ama etraftan duyduğum en etkili yöntem deli gibi duvara totoyla vurmakmış. Herkesin dilinde. He ben görmedim popusunu vurup vurup eriteni ama çok duydum. Dene belki bacım işe yarar.
Bu arada he ya tıpçı iyi oldu.
ay şişkonun bahanesi bitmezmiş. sınavım var stresliyim. sanıırm bizim grup böyle yıllarca bahane bulup duracak. bir winstonumuz vardı azimli onu da mezun edemiycez çünkü korkuyo gruba girmeye. Talihim değişir girince kilo veremem diye.Neyse mattikacım sen bize uyma.
tşk ederim winston, benim de senin nickini gördükçe sigara çekiyo canım, slim olanından ah ah.@Mattika; geçmiş doğum günün kutlu olsun bacım.
Bu arada iskender yiyen kişi gördüm galiba? Bir süre bön bön iskender neydi ki hımm olsa olsa bir erkek ismidir deyü düşündüm.
Belki bir yıl oldu belki daha fazla, abii abii ben iskender yemedim hiç, kırmızı rugan ayakkabılarımda olmadı benim emrah abiiii
bu ne yahu ortalama eksilerde***3.TAKIM 287.ETAP***
Yakar76 (64.5 / 65,1/ -0,6 / -0,93%)
se_zen (55,5 / 56 / -0,5 / -0,90 % )
Gırgırına (84,0 /84,0/%0,00) kilo aynı,
nidah (60.3/60.3/0,00/0,00) kilo aynı
Ilginnur(78.5/78/5%0.00)kilo aynı
mattika (74.7/ 73.1 /1,6/ 2.14% )
3. Takım Ortalaması: -0,05 %
Kızlar çok işim var çookkk.
Listemizi yayınladım. Sevabına biri de takım listesini yayınlasa.Hatta winstonda takımda haftalık kilosunu bildirse de. Sonra sonuncu arkadaşımızı belirlesek onlara güzel smileler falan yapsa. O sonuncu olan arkadaşta bu hafta mesajlaşmaları falan takip etse ne güzel olurdu ahhh ah.
***3.TAKIM 287.ETAP***
mattika (74.7/ 73.1 /1,6/ 2.14% ) takım 1.si
se_zen (55,5 / 56 / -0,5 / -0,90 % ) takım 2.
Yakar76 (64.5 / 65,1/ -0,6 / -0,93%) takım sonuncusu
birşeyler yapmaya çalıştım ama .ama durum vahim kızlar bu böyle olmaz abiler analar bacılar
yüzdeye göre sonuncu olan sensin gibi yakar bacım***3.TAKIM 287.ETAP***
mattika (74.7/ 73.1 /1,6/ 2.14% ) takım 1.si
Yakar76 (64.5 / 65,1/ -0,6 / -0,93%) takım 2.
se_zen (55,5 / 56 / -0,5 / -0,90 % ) takım sonuncusu
birşeyler yapmaya çalıştım ama .ama durum vahim kızlar bu böyle olmaz abiler analar bacılar
mesaj 5
yüzdeye göre sonuncu olan sensin gibi yakar bacımkendine torpil mi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?