Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yasemin hoş geldin. sağlıklı kilo vermeler dilerim.

kızlar benim oğlan hasta,hastanedeydik bugün,2-3 gün burayı aksatabilirim mazur görün..

kızlar benim oğlan hasta,hastanedeydik bugün,2-3 gün burayı aksatabilirim mazur görün..

Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir. Çabucak atlatır.

Tıpçı falan değilim ama etraftan duyduğum en etkili yöntem deli gibi duvara totoyla vurmakmış. Herkesin dilinde. He ben görmedim popusunu vurup vurup eriteni ama çok duydum. Dene belki bacım işe yarar.

Bu arada he ya tıpçı iyi oldu.

Bugünkü menüm

Sabah
1 dilim ekmek az peynir bol maydonoz

Öğlen
tavuklu bir yemek biraz
biraz arnavut çiğeri
biraz yayla çorba

akşam az iskender

Üff yaa benim menü tam tersi oldu
sabah kral
öğlen prens
akşam da fakir olması gerekirdi. ay şişkonun bahanesi bitmezmiş. sınavım var stresliyim. sanıırm bizim grup böyle yıllarca bahane bulup duracak. bir winstonumuz vardı azimli onu da mezun edemiycez çünkü korkuyo gruba girmeye. Talihim değişir girince kilo veremem diye. Neyse mattikacım sen bize uyma.

Hoşbulduk teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Bugün uzun zaman sonra güne kahvaltıyla başlayacağım ilk günüm olacak. Şunu soracaktım sizce hergün tartılmalı mıyım yoksa haftada 1 tartılsam daha mı iyi motive olurum?

Yine az yiyebilmişsin iskenderi benim akşam bi koca tabak mantı gitti dün mideye önceden sinyalini de vardim halbuki kimse dur yapma demedi :) Ama bugün bunu telafi edebiliriz!

günaydın arkadaşlar
dün akşam mr çektirmeye gittim . hastanedeydim. bu arada kızım öksürük krizine girdi . her yere kustu o yorgunluklabirde gece gece temizlik yaptım.
yani rezillik diz boyu bende kış geldimi benim çocuklar nöbetleşe hasta oluyorlar. neyse dünkü menümü yazayım
dün sabah 2 yumurta
öğle 3-4 yk makarna
3 yk mantarlı tavuk
2 yk karnabahar
akşam ciğer sote
2 dilim ekmek
2 mandalina
regl le beraber doyma hissimi yitirdim resmen
bugün biraz daha iyiyim.
bugünkü menümü akşam yazayım .
spor yok su yok.

günaydınlarrr kızlar cevaba gelince hafta bir tartıl benim gibi şok yaşama hep

geçmiş olşun canım allah acil şifalar verşin

ben dayanamam hegün tartılırım, olmadı 2 güne bir. ama tartı günü perşembeyse onu dikkate alırım sadece, 300 gr fazla çıksam çok yemişimdir çok su içmişimdir der geçerim kafaya takmam, tavsiye ederim. değişim 1 haftada tam ortaya çıkıyo

geçenlerde doğum günümdü, pastasız kuru kuru geçirdik zaten de eşim hediye olarak puzzle almış, hediye seçeneklerini tükettik artık sanırım sıra buna gelmiş
akşam oğlan ağlıyo ama biz nöbetleşe puzzle yapıyoruz uyuduktan sonra da gece 3 e kadar uğraştık. dünkü menüyü yazamadım bu yüzden
geç yatınca meyve de yedim bi güzel yani

dünkü menüm

Sabah: 11:00
Kaşarlı tereyağlı 2 yumurta
Peynir, 6 zeytin
5 ceviz

Öğle 15:30
1 kase sütlü buğday çorbası

Akşam:
1 kase ezogelin
Yoğurtlu kereviz salatası
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Çay, 8-10 kuru üzüm

Ara: 1 mandalina, yarım elma

spor: 30 dk yürüyüş

Son düzenleme:

Nil Gün'ün kitabında bir lafı vardı; oturup istemekle olsaydı dilenciler dünyanın kralı olurdu gibi bir şey
O yüzden önce dileyeceğim sonra onun için canla başla çalışacağım (heyt be gazman winston gaza bak )
Bu toto ya eriyecek ya eriyecek

O da aklıma geldi de zamanında şey duymuştum, duvara falan vurunca içerdeki hücreler yok bilmemneler zarar görüyormuş yapmayın diye, bilmem yalan bilmem doğru da şimdi benim toto insan döver, duvarlarda ince vurdukça yan komşu deprem neyin zanneder diye çekiniorum ama 3er kiloluk dambıllarla her hareket sonunda kalçama vurup duruyorum, ben vuruyorum, kalça sallanıp geri gelip dambıla vuruyor, öyle akışkan ve hareketli bir kalçam var.Jöle adeta

"Korkuyo" derken
Gaz kokusu mu alıyorum bilemedim
He devamını anca okudum tamam tamam iyi niyetliymiş ben de fiştekleniyormuyum dedim
Ya bacım 70-90 arasıdaki acı çekişim yeminle 69-70 arasındakinin yanında hava civa.
15 gündür sinir stres fora.Spordan nefret eden ben, hulk gibi yapmadığım spor kalmadı.Yani feci stresliyim.60lara gönül rahatlığıyla giremiyorum ne yaparsam yapayım.Ya da ayağımın ucuyla giriyorum ertesi gün hoop 70e.Şimdi listelere girince iyice stres yaparım diye uzak duruyorum açıkçası ama 69u sabah, akşam çişli çişsiz bir sabitleyeyim her türlü listeye girer 10er gram da versem vere vere herkesle kapışırım üleyn.

@Mattika; geçmiş doğum günün kutlu olsun bacım.

Bu arada iskender yiyen kişi gördüm galiba? Bir süre bön bön iskender neydi ki hımm olsa olsa bir erkek ismidir deyü düşündüm.
Belki bir yıl oldu belki daha fazla, abii abii ben iskender yemedim hiç, kırmızı rugan ayakkabılarımda olmadı benim emrah abiiii

***3.TAKIM 287.ETAP***

Yakar76 (64.5 / 65,1/ -0,6 / -0,93%)
se_zen (55,5 / 56 / -0,5 / -0,90 % )
Gırgırına (84,0 /84,0/%0,00) kilo aynı,
nidah (60.3/60.3/0,00/0,00) kilo aynı
Ilginnur(78.5/78/5%0.00)kilo aynı
mattika (74.7/ 73.1 /1,6/ 2.14% )

3. Takım Ortalaması: -0,05 %

Kızlar çok işim var çookkk.
Listemizi yayınladım. Sevabına biri de takım listesini yayınlasa.Hatta winstonda takımda haftalık kilosunu bildirse de. Sonra sonuncu arkadaşımızı belirlesek onlara güzel smileler falan yapsa. O sonuncu olan arkadaşta bu hafta mesajlaşmaları falan takip etse ne güzel olurdu ahhh ah.

mesaj 4
tşk ederim winston, benim de senin nickini gördükçe sigara çekiyo canım, slim olanından ah ah.

bu ne yahu ortalama eksilerde
ne edem ben nerelere gidem ben:18:

smile yapılcak hali mi var listenin aboo

Son düzenleme:

Son düzenleme:
mesaj 5
yüzdeye göre sonuncu olan sensin gibi yakar bacım kendine torpil mi yaptın

Son düzenleme:
---
winston iskender dedin de benim diyette o serbest, pidesinden yememek şartıyla tabi.
çikolata dondurma tamam uzak kalayım da iskender candır yav

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…