Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

uykudan vazgeçtim 30 dk yürüdüm tartıda gördüğüm kilonun şerefine
iyi gaz oldu bana devamı gelir umarım
çizelgemi de güncelledim, oh mis

mattika bravo bacım valla helal sana emzirirken böyle bana gelince ben anıyım valla kilo almadigi ma sevindim ne yalan söyleyin inanmaz siniz ama aç kalip kalitesiz yedim akşamları bir de özel sorun lar yaşıyoruz suan hiç kendime bakamıyorum eşim de koşu bandı nı yılbaşından sonra alalim diyor ona da moralim bozuldu yapmiyorum diyet şişko kalacagim diye bağırdim akşam zati öyle kötüyüm ışte:-''(

Yakar76 (64.5 / 65,1/ -0,6 / 0,93%)
se_zen (55,5 / 56 / -0,5 / -0,90 % )
Gırgırına (84,0 /84,0/%0,00) kilo aynı
nidah (60.3/)
Ilginnur(78.5/78/5%0.00)kilo aynı
mattika (74.7/ 73.1 /1,6/ 2.14% )

Son düzenleme:
Yakar76 (64.5 / 65,1/ -0,6 / 0,93%)
se_zen (55,5 / 56 / -0,5 / -0,90 % )
Gırgırına (84,0 /84,0/%0,00) kilo aynı
nidah (60.3/60.3/0/0))
Ilginnur(78.5/78/5%0.00)kilo aynı
mattika (74.7/ 73.1 /1,6/ 2.14% )

ay canım seni meme estetik i sayfasına alalim yaptırıp yaptırıp resimleri koymuşlar süper olmuş lar hani

Zayıflamam bitsin sonra o gruplardan yeni arkadaş bulayım o zaman

cicik dediğin göğüsler mi hamile kal bacım, hele bi de doğur, kavuşmuyo düğmeler oluyo valla
ben yere yatıp mekik çekmeye çalıştığımdan olmuyo tabi..

evet bacım rahmetli babaannem cicik derdi onlara, çok kibar kadındı çook
Hamilelik geçici olur bacım ya, ben 68li kilolardayken 75beden falandı cicikler, 90 kilo olunca onlarda 90 -95beden olmuşlardı.
Şimdi 70 kiloyum ve onlarda neredeyse 75 beden
Kilo vermenin tek ızdırabı bu oldu benim için, ciciklerimi geri istiyorum ya

Bu arada süper kilo verilmiş Boşuna mı akşam ekmeğine laf ettik, meyvene söylendik bilemedim şimdi :26:
Ama çok iyi olmuş, heyt mattika geri döndüü

Kilo veren herkese tebrikler bu arada

Hepimize hafif ve mutlu bir gün diliyorum

Desene mattika babişi olmasa takım bitikmiş ana oğul kurtardılar takımı
Bin kere masallah

Kızlar sürekli kilo alıyorum. bugün kendime yeni bir liste buldum. 10 günlük bir şey. Aslında dukan ama azıcık değiştirilmişi ve sebze olduğundan bence sağlıklısı. 10 gün yapıcam bakalım. aşşağıdaki listedekiler sınırsız yenebiliyormuş. Bana sanırım böyle bir şey lazım.

her sabah 2 yumurta haslanmis tuzlu
istediginiz kadar sebze ( beyaz lahana , havuc disinda )
ispanak haslanmis
et , tavuk , balik istediginiz kadar sadecee kaslanmis ve ya izgaza seklinde ( kizartma asla)
Mantar
salam yagsiz
yesil cay istediginiz kadar
su istedigniz kadar
cay istediginiz kadar
kahve istediginiz kadar

bence güzel denebakalım

Winston aklıma geldi. Kendi isteği ile ayrılanlar 6 ay dönemiyormuş ama bazen paylaşım alanında falan anket yapınca takımlar ortak karar ile geri alabilirler sanırım . Ben senin geri gelmeni çok isterim ya daha hırslı oluyorum ben sen olunca.
cicişler de öyle bacım nankörler. Hamilelikte ve emzirmede olanlar da tamamen geçici. sonra bir bakmışsın eskisinden kötü durumda.

Ay yeni kişileri de çağırıp duruyorum kimse gelmiyor bu ara. Takımımızın kısmeti mi kapandı acep. Birisi okusa üflese bi şey yapsa.

Ciciş mağduresi winston bacı oldum he

He oylamayı falan ben de gördüm daha önceden de ne bilem.Olmadı püsküüte bir mesaj atarız hani 6 aydan önce gelcem diye tutturan şuursuzlara bir şey yapılabiliyormu diye.Ben her şekilde buradayım gitmem de zaten bacım, o yüzden sen yenilerle fulle, en son bir kişilik yer kalırsa benim olaya bakarız.Koltuğumu gençlere bırakıyorum

bir an önce toparlan canım ya, biz böyle bunalırken zaman geçiyo, sonra geriye bakıp şu bir ayda en azından 3 kilo verebilirdim diyorum ben. gel etme eyleme

mattika takımı kurtarmışsın valla tebrikler cnm
sağol, inş devamı gelir.

evet emzirme bitince sarkmış ciciklerim olucak sanırım. 58 kiloya indiğimde benim de kaybolmuşlardı, destekli takke takıyodum, buna bi çözüm olmalı.
sağol winston yılbaşına kadar 69 u ucundan görmekti hedefim ama takıma gelmeden önce 2 hafta bozmuştum diyeti o yüzden olmıcak.
ben de gaza geldim bakalım.

Desene mattika babişi olmasa takım bitikmiş ana oğul kurtardılar takımı
Bin kere masallah
tşk ederim, ben de pek bi havaya girdim tebrik kabul ediyorum

salam yeme yahu işlenmiş gıda o, onunla aldığın toksinler bi sürü yağ su tutar vücudunda. kahve de türk kahvesi olsun

Merhaba artık ben de aranızdayım cuma günleri kilo bildirimini yine buradan mı yapıyoruz :)
hoşgeldin, kendini tanıtsana kaç kilosun nesin necisin
bildirimleri biz perşembeden yapıyoruz aksilik olmasın diye.
bi merhaba deyip kaybolanlardan olma e mi

Winston buraya yumruk havaya
Winston olmadan asla
Bak senin dönmen için kampanya başlatıyorum gelmezsen akşama baklava yiyerek intihara tesebbus derim ona göre
Mekik kardesligi adına gel be bak sen gittin ben kilo almaya başladım
(suçlu yu buldum )

kampanyaya destek veriyorum
winston listede olsunnn

Altta çizelgesi olmayan arkadaşlar ya da güncellemeyenler bir güncellese de hepimiz bilsek kim ne yapmış ne yapıyor,
az hasetlenek

Bu arada 29 aralık buluşması ne oldu bacılar? Kimseden ses çıkmıyor.
Gırgırına bacım, gruptan izinli olunca buluşmadan da izinli olmayacan heralde?
Bir Ejje vardı, ne oldu yahu.
Kim kim buluşuyoruz, nere gidiyoruz, ne aktivitesi yapıyoruz ya da yapıyormuyuz az planlaşak
Falan filan..

şöyle 60 kilo olaydım kalkar gelirdim istanbula buluşurdum sizinlen
havam olurdu, peeh şimdi bu toto alışverişe bile layık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…