Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ay canım seni meme estetik i sayfasına alalim yaptırıp yaptırıp resimleri koymuşlar süper olmuş lar hani

ay kızlar cocuktn sebep ruh gibiyim.hiç halim yok okuyom sizi ama keyifsizim çok.

herkese hayırlı geceler.

geçmiş olsun canım evet dışarda olunca öyle oluyo. kötü bişey yok inş?

Sorun bende altı yıl önce düştüm dizim sakatlandı bu günlerde çok ağrı yapıyordu dr a gittim mr için yarın akşama randevu verdiler inşallah ilerleme yoktur

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler maalesef hasta benim kaynana nin eltisi giller turp gibi beni gömer takla
Ne spor yaptım nede adam gibi dikkat denedim için kötü yani birde regl oldum heryerim sızlıyor
Neyse kızlar bugün beni affedin

geçmiş olsun canım allah acil şifa lar versin

Utanç menü sü
Sabah
Peynir zeytin iki dilim ekmek iki ceviz
Öğle iki yemek kaşığı pilav karnabahar yemeği
İkindi
6-7 tuzlu kraker
Akşam
İki yemek kaşığı pilav karnabahar yemeği bir kare çorba
Akşam
Üç ceviz 6-7 kuruüzüm yine kraker bugün kendimi bir türlü engelleyemedim
Bana ceza verin hakettim

@yakar bacım geçmiş olsun.fazla mı spora vurdun kendini acaba :26: Geçen de ben gamlı baykuş gibi koşu bandı dizde sakatlık yapmış falan dediydim de psikolojik mi etkiledi seni acaba.Umarım can sıkıcı bir şey çıkmaz bacım.Geçmiş olsun

cicik dediğin göğüsler mi hamile kal bacım, hele bi de doğur, kavuşmuyo düğmeler oluyo valla
ben yere yatıp mekik çekmeye çalıştığımdan olmuyo tabi.

Sorun bende altı yıl önce düştüm dizim sakatlandı bu günlerde çok ağrı yapıyordu dr a gittim mr için yarın akşama randevu verdiler inşallah ilerleme yoktur
geçmiş olsun sonuç iyi çıkar inş

utançlık bi menü değil ki bu. sanki baklava börek yemişsin gibi konuşuyosun.

menü

Sabah
2 yumurta
Peynir, 6 zeytin
5 ceviz
4-5 tk kayısı marmelatı

Ara: yoğurt

Akşam:
1 kase ezogelin çorbası
Levrek, salata
Türk kahvesi, 2 hurma

Ara: 1 mandaline, yarım elma

spor yine yok, ama kol kası yaptım oğlanı taşımaktan

Çok sağol kardeş yok spordan değil dizim de menüsküs yırtığı var ben koru bandında 3.5-4 hızla yürüyorum daha fazla yürüyemem zaten
Yeni iş yeri çok soğuk sanırım ondan oldu birde gündüz çok yorgun olunca gece öyle bir yatıyorum ki dizimi büküyorum o sebep oldu her hal
Ama şu n u bil m1200 mekik fena etkiledi beni psikolojimi bozsa anca o bozar

****3.TAKIM 287. ETAP*** SONUNCUSU

Yakar76 (64.5 /
se_zen (55,5 /
Gırgırına (84,0 /
nidah (60.3/)
Ilginnur (78.5/
mattika (74.7/

Yakar76 (64.5 / 65,100/-600/-0.93%
se_zen (55,5 /
Gırgırına (84,0 /
nidah (60.3/)
Ilginnur (78.5/
mattika (74.7/

Diyeti bozmadım amasanırım regl den dolayı fazla ciktim halbuki haftasonu eksi çıkmıştım ama moralimi bozmadan aynen devam
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Yakar76 (64.5 /
se_zen (55,5 /
Gırgırına (84,0 /0,00/%0,00 kilo aynı
nidah (60.3/)
Ilginnur (78.5/
mattika (74.7/

başkan mümkünse iizin hakkımı kulanabilirmiym yılbaşına dönüş yapsam listeyede bi faydam dokunur ozman utanıyorum artık hep aynı yazmaktan

zordur menüsküs ya, dizini bükmemen lazım hiç. hafif yürüyüşler iyi gelir zaten. dikkat et, geçmiş olsun

Ay gerçekten mi kraker ve kuru yemişlerden sonra pisman oldum ondan öyle yazdım
yani büyük pişmanlık yaşanıcak bi menü değildi, öyle olumsuz moda geçme hemen, az bişey fazla kaçmışsa da kaçmıştır

****3.TAKIM 287. ETAP***

Yakar76 (64.5 /
se_zen (55,5 /
Gırgırına (84,0 /0,00/%0,00 kilo aynı
nidah (60.3/)
Ilginnur (78.5/
mattika (74.7/ 73.1 / %2.14)

sezen hesaplamayı yaptım ama sen yine de kontrol et, kuralları yanlış hatırlamış olabilirim

Son düzenleme:
MESAJ 2

Tamam. Seni izinli yazalım. ama bir şartla. döndüğünde 84'ten fazla gelme ve gelince bu fazlalıkların hepsi kısa zamanda gitsin bacım. Hadi sen bi kafanı toparla.

Diyeti bozmadım amasanırım regl den dolayı fazla ciktim halbuki haftasonu eksi çıkmıştım ama moralimi bozmadan aynen devam
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Bu hafta bende aynıyım bacım. Bende reğliyim, bende ona bağladım bu hafta. Ama haftaya kurtuluşumuz yok bir an önce erimek lazım.

Tebrikler valla. Süper vermişsin. Bendemi karatay yapsam ne yapsam bilemedim.

Son düzenleme:
MESAJ 3
****3.TAKIM 287. ETAP***

Yakar76 (64.5 / 65,1/ -0,6 / 0,93%)
se_zen (55,5 / 56 / -0,5 / -0,90 % )
Gırgırına (84,0 /84,0/%0,00) kilo aynı
nidah (60.3/)
Ilginnur (78.5/
mattika (74.7/ 73.1 /1,6/ 2.14% )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…