Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İnşallah hemen iyileşir çocuğunuz :)

Ehliyet sınavım gayet güzel geçti ama zihnim açılsın diye 2 dilim beyaz ekmekli, şekerli çaylı, reçelli kahvaltı yaptım yine :) Ona rağmen çok acıktım ekmek arası yicem şimdi Midemde bi yaratık var sanırım ne var ne yok silip süpürüyor :)

merhaba kızlar geçmiş doğum günün kutlu olşun canım

inş alırşın bir an önce ehliyetini tambuyday ekmeği daha çok zihin açardı ama yemişşin artık ekmek araşıda hoş değil yani ama

Sabah:
2 yumurta
Peynir, 5 zeytin
5 ceviz
Yoğurt
3-4 tk kayısı marmelatı
Marul

Ara: 1 elma

Akşam:
2 yumurtadan menemen
Peynir, zeytin, yoğurt
3 tk reçel

ne biçimsiz bi menü yaa

Bu hafta 3. takım listeleri hazırlıyormuş ve başkası hazırlamış buradan ses çıkmayınca. :26:
Genel paylaşımda da püsküüt "acaba ne zaman farkedecekler" yazmış.
Listeyi yapan kişinin sorumlu olduğuhaftada da bizim grup listeyi hazırlayabilir, en azından teklif olarak sunabiliriz diye düşündüm.
Sadece bir öneri.

Grupta bu ara amma hastalık mevzusu oldu değil mi, kıştan falan mı acep üst üste geldi.Başta tüm bebişlere ve bizlere şifa diliyorum.

Hepimize güzel bir haftasonu diliyorum.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bakalim...

Simdi hepiniz SA nin esi geldi esiyle yeni evine yerlesti kocasi geldi bizleri unuttu diyorsunuz ama sizi hic unutmadim.. Türkiyede habire yemek yerken sizi unutmadim. özellikle winston ve sezeni unutmadim

Esim benimle isvicreye gelmedi. Benim burda sizden 2 hafta ek izin istememin sebebi bu.. Esim gelsin herseye yeniden baslayacaktim ve buraya öyle dönecektim..

Tatilde normalde on gün kalip esimle dönecektim fakat esimin amcasinin oglu vefat etti..... Simdi bile o anlari hatirladikca aglayasim geliyor..

Esim benimle amcasina babasina destek olmak icin gelmedi.. Sonucta amcasi alt dairede oturuyordu birakip gidemem ben dedi. Bende anlayissizlik yapmadim tabi.

Simdi 2 haftadir isvicredeyim. Esim arabasini satmaya calsiiyor. Ama suan piyasa cok durgunmus pek müsteri cikmadi bekledigi fiyati veren olmadi. Simdi müsteri bekliyoruz insallah biri cikarda alir su arabayi. Biri ilgileniyormus ama anca pazartesi- sali gelirmis arabayi görmeye eger arabayi satarsa esim haftaya burda olur insallah Allah nasip ederse..

Simdi burdayim daha fazla burdan uzak kalip daha fazla izinli olmak istemedim....

EE neler oldu bakalim burda? herkes yerli yerindemi? kac sayfa gecmis okuyacam ben?

Yeni baskanimiz sizi dövüyormu hergün? cezalar veriyormu? ( bunlari fisildayarak yazdim sezen duymasin sizde sessiz cevap yazin )

her hafta listeyi birimi yaziyor?

sen paylasim alanina bisey yazdinmi canim takim adina?

Kilo durumuma deginecek olursak 73,8 kiloydum simdi 74,5 im 700 gram almisim

simdide ne diyeti yapayim bilmiyorum. ben 83,5 kilodan 73,8 e düstüm 9,7 kilo vermistim ve simdi demek oluyorki 9 kilo verdim. bu 9 kiloyu dukan diyeti ile verdim. Tekrar onami döneyim yani? hic kacamak yapmamistim son dönemde ve süper gidiyodu.

Bugünkü menüm:

Sabah: 2 dilim beyaz ekmek
Şekerli çay
Reçel...fena bir kahvaltı

Öğle: Yarım ekmek çok karışık tost

Akşam: Bir kase tel şehriye çorbası
Yarım greyfurt

Dukan gerçekten iyi verdiriyor, bir yan etkisini gördünüz mü? Şimdi yurttayım yapamıyorum ama sömestrda eve gidince ben de dukana başlayacağım en azından atak dönemini evde geçirmem gerek burda saf protein bulamıyorum.

Bi de her sabah tartılma alışkanlığımı kesmeye çalışıyorum insan bakmadan duramıyormuş :)
Ama sürekli bakınca da aman 300 gram almışım 500 gram vermişim çok takıyor insan. Perşembeye kadar sabır!

Merhaba canim yenisin takimda sanirim :)

bende tek yan etkisi kabizlikti canim bunu acikca söyleyeyim. normalde hic tualet sorunu yasamayan biri olarak dukan yaparken günde 2-3 bardak süt icmeme ragmen etki etmiyordu..

dukan yapacaksan yulaf kepegini mutlaka yemelisin..

wc problemi olmasin diye süt icmekten vazgecmemelisin ve cok su icmelisin ve en iyisi tabii cayda icmelisinki kabiz olmayasin bunu acikca söyleyeyim cünkü kabiz olmak gercekten ayri bir hastalik gibi...

@Sa,
Hoşgeldin bacım.
Valla bugün kulağını çınlattım.Alışverişe çıktım, en son migrosa uğradım.önümdeki kadın yulaf kepeğimi ne ondan almış, organik yumurta almış, bir de tavuk almış içimden dedim kesin dukancı.Ama teyzede bir toto, bir göbek var kasalara sığamıyor sonra içimden len zayıf olsa dukanmı yapar ki dedim, benim elimdekilerde; 3 paket halley, bir koca paket çiğköfte, 2 paket çikolata, pasta
kreması Bunlar eşimin siparişleriydi he bir de kendime saç boyası aldım şimdi zenci çıkmayayım diye hemen yıkamaya koşacağım.he seni niye andım işte dukan kepeğini görünce seni görmesem de sen aklıma geldin işte ne yapıyor bizim ufaklık acep dedim, içim temizmiş.Len keşke Brad Pitt'i geçireydim içimden gerçi neyse işte öyle iyi bir insanım ben, içimden geçireyim hemen oluveriyor.

Başınız sağolsun bacım.En nihayetinde orada bir hayatınız olacak, her derdi kederi, işi gücü halledip eşinin sağlam kafayla senin yanına gelmesi en mantıklısı olacak.Öbür türlü aklı yok arabada yok ondan yok bunda kalacaktı.Ama ne yalan diyeyim az biraz üzüldüm, sanki sen kavuşunca hepimiz kavuşmuş olacağız.Bilmem bilirmisin, sonu benzemesin Arabesk diye bir film vardı Müjde Ar ile Şener Şen'in.Sizin olayı ona benzettim.Tatile gidersin marketi bırakamaz, oturma izni mi neyse onu alırsın amcasının oğlu ölür gelemez, şu olur bu olur, öff buluşun artık diye haykırasım geliyor Sonra da içimden "len sen buluşmuşunda ne olmuş, herüf arka odada pcde oyun oynuyor" diyorum.

Neyse..
Bu hafta genel listelerdeki birinci kim oldu, hangi grup birinci oldu kısmını 3. takım yapıyormuş mevzu o.Listeyi başka gruptan biri yapmış sağolsun.Sadece hani özrümüzü, mazeretimizi, gerekçemizi başkan bildirsin, görmedik haberimiz hala yoktu olmasın diye yazdım.Ben resmi listelerde yokum şimdi grup adına orada yazmam abes olur diye sezen'e not yazmıştım bacım.

Tekrar hoşgeldin.

Sagol canim siz sagolun diyeyim öncelikle..

vaaay demek beni andin... yok bacim yok o teyze o bahsettigin totoyla dukan yapsa olmaz irade yoktur onda.. oda zayiflamayla iligi olan kamu spotunu görmüs ese dosta ne diyeti yapayim diye sormustur dukani duyup migrosa kosmustur

arabesk diye bir filmi hatirlar gibiyim yani en azindan öyle bir film duymustum ama izledimmi hatirlamiyorum :44: he yaa... bizdede aynen öyle oldu.. bugün esimle cikmaya baslayali tam 5 yil oldu ben 5 yil bekledim ama koca gene yok yahu.. devamli bir engel cikti. simdi son engelimiz araba insallah oda satilinca esim gelecek.. Yahu gelsin isterse bütün gün arka odada pc de satranc oynadin (balayinda oynamisti ve beni deli etmisti )

neyse tek engel arabayi satmasi insallah tez zamana satarda gelir artik ya..

kiz brad pitti ne yapacan yahu onu düsüneydim diyorsun.. adami gecen gün bir derginin kapaginda gördüm ahi gitmis vahi kalmisti yani

ben olsam vin dieseli gecirirdim aklimdan..

kocalarimizin pabucu dama yahu

Hosgeldin sa bravo vallahi çok kilo almamışsın geçen sene 3-4 kilo alıp gelmiştin ya bu kız gene böyle yaparsa diye çaya kaygı etmistim ama masallah almamışsın
Başın sağolsun canım eşin hakkı mecbur kalmış neyse geç olsun güç olmasın demiş atalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…