- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
kiz brad pitti ne yapacan yahu onu düsüneydim diyorsun.. adami gecen gün bir derginin kapaginda gördüm ahi gitmis vahi kalmisti yani
ben olsam vin dieseli gecirirdim aklimdan..
kocalarimizin pabucu dama yahu
Bugünkü menüm:
Sabah: 2 dilim beyaz ekmek
Şekerli çay
Reçel...fena bir kahvaltı
Öğle: Yarım ekmek çok karışık tost
Akşam: Bir kase tel şehriye çorbası
Yarım greyfurt
S_A bacım hoşgeldin wişton dediği gibi türk şimenaşına döndü şizin buluşmanız ne diyelim allah kavuşturşun
Herkesin yapı ve metosu aynı değil tabii ama genel kanı fazla karbonhidrat acıktırır çünkü kan şekerinde oynama yapar.
Sabahki ekmek, şeker ve reçeldeki şeker doğal olarak çabuk acıktırmış kardeşcağazım.
Öğlenin gelişi şaşırtıcı olmamış yani.
Aslında şehriyeli çorba da çorbalar arasında neredeyse en karbonlusu ama sanırım yurttasın ve pek seçeneğin yok :26:
Genel olarak bakıldığında bir günde bir ekmek yemişsin adeta yanındakiler de eşantiyonu
Sınav stresine yoralım, en azından sınav bitti bahane bitti diyelim, önümüzdeki günlere bakalım
Eskiden bir Arap bacı vardı bol "ş" li konuşan.
Senin mesajlarını okurken Arap Bacı yazmış gibi seslendiriyorum
"wişton" ne bacım ya..bu gözler bana "washington" diyeni okudu da wişton henüz söylenmemişti
Heralde sevimli hayalet casper gibi sevimli dombili wişton
Selam kızlar
Bugün pazar yani anlayın ben vuruldu
fazla yemedim ama yediklerim her kalori deposu
Bazen bırakan mı artık diyorum sanırım ben bu işi beceremiyorum
Tünaydın kızlar
Önce mazeretimizi paylaşım alanına yazdım. Neden unuttuğuma gelince size de açıklayayım. Ben daha önce karar defterinde bize sıranın aralık sonunda geldiğini görmüştüm hatta değiştirmek için püsküütten yardım istesem diye düşünmüştüm malum ay sonunda heleki aralık sonunda işten çıkmam epey zor oluyor. Ama dediğim gibi hangi akla hizmet öyle gördüm anlamadım. Hafta sonu da sınav var diye hiç uğrayamadım buraya. Çünkü ders çalışmam lazım dı. Neyse durumu açıkladım umarım hoş görü ile karşılarlar. bizim yerimize 6. takım hazırlamış listeyi bende dedim eğer kabul ederseniz bizde sizin sıranız gelince hazırlayalım.
Çok çalışmadığım halde sınavımda fena geçmedi. Hatta iyi bile sayılır. ama sanırım bitmeyecek not yükseltmek için sanıırm geçtiğim derslerin bir ya da ikisinden yeniden sınava giricem . 9 ders var geçme notu 60 ortalama da 70. epey kazık anlayacağınız.
gidenler neden mutsuzmuş, ordaki insanlar yüzünden mi, bunun hangi banka olduğuyla ilgisi yok ki, sistem olarak para olarak içine siniyosa git.Kızlar bu ara birde iş değiştiricem ya sözde onunla ilgili bir sürü gelişme oldu kafam karma karışık. Şimdi benim gideceğim bankaya daha önce bizden 2 arkadaş gitmişti onlarla konuştum hafta içi ikiside çok mutsuzlarmış iş arkadaşları sebebi ile bir de ikiside eski şubeye gitmişti, şimdi buraya geri dönmek istiyorlar.
tabii ben yeni şubeye gidicem. Neyse şimdiki müdürümde gitme maaşına nisanda iyi zam yapalım seneye de seni operasyon yönetmeni yapalım dedi. ama yapacakları zam burda alacağım farkın yarısı kadar belki olacak. Ve operasyon yönetmeni yapalım diyor ama görünürde şube yok. Banka satıldı ve yeni yönetim ne yapar ne eder bilmiyoruz. Ayrıca diğer bankanın yönetmeni ve bu bankanın yönetmeni arasında fark var. Diğerinde yönetmen olunca altında 3 eleman oluyor, sonra daha sonraki pozisyon müdür yardımcısı oluyor. Burda yönetmen olunca 1 tane gişeci oluyor sadece ve terfi edemiyorsun. Ama tabii şuda var bu bankada ben çok iyiyim. İşimi, sistemi çok iyi biliyorum ve herkes bunun farkında. Yani kendimi anlatmak zorunda değilim ama diğer bankada başka bir sistem var. Onları öğrenmem falan epey zaman alacak. Ya kızlar kafam çok karıştı. He birde diğer taraf ile sözleşme imzaladım. Ama sözleşme işe başlama tarihinden sonra geçerli ve tazminatı falan yok. Yani gidersem bu bankayı silmiş olacağım bir daha dönme şansım olmayacak. Gitmezsem de diğer bankayı silmiş olacağım ve dönme şansım olmayacak. Ayrıca bana taahüt veriyorlar kesinleşeceğine dair bir şey yok ortada. Sonuçta nisana kadar bu kişiler de gidebilir. Ne yapayım kızlar ya kafam çok karışık.
gidenler neden mutsuzmuş, ordaki insanlar yüzünden mi, bunun hangi banka olduğuyla ilgisi yok ki, sistem olarak para olarak içine siniyosa git.
zam vericekse şimdi versin neden nisanı bekliyo, usül mü öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?