Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kiz brad pitti ne yapacan yahu onu düsüneydim diyorsun.. adami gecen gün bir derginin kapaginda gördüm ahi gitmis vahi kalmisti yani

ben olsam vin dieseli gecirirdim aklimdan..

kocalarimizin pabucu dama yahu

Vin kel bacım ya.
Ben kelleri sevmem Eşimin babası bir kel geç karşısına makyaj yap kafası o kadar parlak kel.
Eşiminde tepesi hafiften açılıyor sanki, şimdiden diyorum para biriktir saç ektir, adam cool havalarda

Brad de yaşlanmıştır, ben 18imde adam orta yaşlıydı, ben orta yaşa geldim adam da bir zahmet yaşlı kategorisine girsin yani
Ama her daim candır Brad yahu.
O gelsin ben takma dişleriyle de kabulüm

Bugünkü menüm:

Sabah: 2 dilim beyaz ekmek
Şekerli çay
Reçel...fena bir kahvaltı

Öğle: Yarım ekmek çok karışık tost

Akşam: Bir kase tel şehriye çorbası
Yarım greyfurt

Herkesin yapı ve metosu aynı değil tabii ama genel kanı fazla karbonhidrat acıktırır çünkü kan şekerinde oynama yapar.
Sabahki ekmek, şeker ve reçeldeki şeker doğal olarak çabuk acıktırmış kardeşcağazım.
Öğlenin gelişi şaşırtıcı olmamış yani.
Aslında şehriyeli çorba da çorbalar arasında neredeyse en karbonlusu ama sanırım yurttasın ve pek seçeneğin yok :26:
Genel olarak bakıldığında bir günde bir ekmek yemişsin adeta yanındakiler de eşantiyonu

Sınav stresine yoralım, en azından sınav bitti bahane bitti diyelim, önümüzdeki günlere bakalım

S_A bacım hoşgeldin wişton dediği gibi türk şimenaşına döndü şizin buluşmanız ne diyelim allah kavuşturşun

Eskiden bir Arap bacı vardı bol "ş" li konuşan.
Senin mesajlarını okurken Arap Bacı yazmış gibi seslendiriyorum
"wişton" ne bacım ya..bu gözler bana "washington" diyeni okudu da wişton henüz söylenmemişti

Heralde sevimli hayalet casper gibi sevimli dombili wişton

Aynen seçeneğim yok fazla mecbur kalıyorum ama inanki eski beslenme düzenimle kıyaslarsak bu bi şey değil abur cuburu kestim yaradı sanki ama bakalım haftanın sonunda göreceğiz :)
Herkese iyi geceler.

S A hoşgeldin.başınız sağolsun bu arada. sağ salim bi kavuşsaydınız..:)

günaydın hatunlar.

kan değerlerii normal ufaklığın elhamd..
hırıltılı solunum hAFİFTen devam ediyor. inş daha iyi olcak.

ben 2gündür çok saçma beslendim.inş toparlıcam.

hepinize az kaçamaklı pazarlar:)

2 tane pişiyi indirdim mideme utanmadan kahvaltıda. Bi kase de cornflakes yedim light sütle demin. Ben iflah olmayacağım herhalde bu işler bana göre değil.

canım ne yapayim mecbur leptop bozula
bozula "s" harfi bozuldu yazmıyor şimdi de tel den yazdığım için yaziyorum artık idare edin.komple klavye degisecekmis kocam harf için değiştirmem hepsi bozulana kadar yolu var dedi:-D :-D

Son düzenleme:
Selam kızlar
Bugün pazar yani anlayın ben vuruldu
fazla yemedim ama yediklerim her kalori deposu
Bazen bırakan mı artık diyorum sanırım ben bu işi beceremiyorum

tunaydin herkez e hayırlı pazarlar bu arada sazen gelmemiş biz dün sirayi görmemiş iz düzeltme özür felan yapıldı mi ben yapsam mi bilmiyorum ne yapılır böyle durum da

Tünaydın kızlar
Önce mazeretimizi paylaşım alanına yazdım. Neden unuttuğuma gelince size de açıklayayım. Ben daha önce karar defterinde bize sıranın aralık sonunda geldiğini görmüştüm hatta değiştirmek için püsküütten yardım istesem diye düşünmüştüm malum ay sonunda heleki aralık sonunda işten çıkmam epey zor oluyor. Ama dediğim gibi hangi akla hizmet öyle gördüm anlamadım. Hafta sonu da sınav var diye hiç uğrayamadım buraya. Çünkü ders çalışmam lazım dı. Neyse durumu açıkladım umarım hoş görü ile karşılarlar. bizim yerimize 6. takım hazırlamış listeyi bende dedim eğer kabul ederseniz bizde sizin sıranız gelince hazırlayalım.

Çok çalışmadığım halde sınavımda fena geçmedi. Hatta iyi bile sayılır. ama sanırım bitmeyecek not yükseltmek için sanıırm geçtiğim derslerin bir ya da ikisinden yeniden sınava giricem . 9 ders var geçme notu 60 ortalama da 70. epey kazık anlayacağınız.

selam canlar, akşam oğlumu uyutup gelicektim takıma, ondan önce ben uyumuşum

S_A hoşgeldin, artık bu son bekleyiş inş, kavuşcaksınız

motivasyonu düşürmek yok, vazgeçmek yok, acı yok kızlar. sabah 300 gr fazla çıktım zaten, takmıcaktım güya perşembe dışındaki tartıları ama perşembenin gelişi şimdiden belli olur dedim hemen yürüdüm 40 dk, dün üşenmiştim. geçen haftaki kadar olmasa da 300-500 gr da olsa vermem lazım bu hafta da.

nigah sonuçlar temiz çıkmış, gözünaydın, ne tahlili yaptırdınız?

S.A cım hoş geldin. Allah rahmet etsin bacım ölen amcanın oğluna. Eşinde bence doğrusunu yapmış onların yanında olmakla. İnsanlar böyle zamanlarda birbirlerine daha çok muhtaç oluyor ve yanında birilerini arıyor.
sende sanırım bir kaç kilo mu aldın. Yoksa ben mi öyle gördüm eğer öyle ise eşin gelene kadar onları ve üzerine bir kaç kiloyu daha vermelisin.

Winston canım ben geçen gün püsküüte özel mesaj ile senin durumu sormuştum o da diğer takımlardan da böyle talepler geldiğini ancak onlara da izin vermediği için 6 ayı beklememiz gerektiğini belirtti. ama bacım sen cumaları kilonu paylaşsan da takım listesi yapsak. Bende sana çikolata yiyen smile'ı versem. Sende bana sinir olsan. Ne dersin. :125:

Nidah çocuğun için sevindim canım. Benim kızın da hırıltısı 2 ay oldu geçmedi. Bir hafta öksürüyor sonraki hafta hırıltı kalıyor sonra yeniden öksürüyor. Dünya kadar doktora götürdük ama geçmedi bir türlü. Allah seninkine de şifa versin.

geçmiş olsun sınavı da atlatmışsın, başarılarının devamını dilerim
ne zaman sıra bize gelicek bu liste işi yaz da bizim de haberimiz olsun, yaparız, yapamayan da hatırlatır.

Kızlar bu ara birde iş değiştiricem ya sözde onunla ilgili bir sürü gelişme oldu kafam karma karışık. Şimdi benim gideceğim bankaya daha önce bizden 2 arkadaş gitmişti onlarla konuştum hafta içi ikiside çok mutsuzlarmış iş arkadaşları sebebi ile bir de ikiside eski şubeye gitmişti, şimdi buraya geri dönmek istiyorlar.
tabii ben yeni şubeye gidicem. Neyse şimdiki müdürümde gitme maaşına nisanda iyi zam yapalım seneye de seni operasyon yönetmeni yapalım dedi. ama yapacakları zam burda alacağım farkın yarısı kadar belki olacak. Ve operasyon yönetmeni yapalım diyor ama görünürde şube yok. Banka satıldı ve yeni yönetim ne yapar ne eder bilmiyoruz. Ayrıca diğer bankanın yönetmeni ve bu bankanın yönetmeni arasında fark var. Diğerinde yönetmen olunca altında 3 eleman oluyor, sonra daha sonraki pozisyon müdür yardımcısı oluyor. Burda yönetmen olunca 1 tane gişeci oluyor sadece ve terfi edemiyorsun. Ama tabii şuda var bu bankada ben çok iyiyim. İşimi, sistemi çok iyi biliyorum ve herkes bunun farkında. Yani kendimi anlatmak zorunda değilim ama diğer bankada başka bir sistem var. Onları öğrenmem falan epey zaman alacak. Ya kızlar kafam çok karıştı. He birde diğer taraf ile sözleşme imzaladım. Ama sözleşme işe başlama tarihinden sonra geçerli ve tazminatı falan yok. Yani gidersem bu bankayı silmiş olacağım bir daha dönme şansım olmayacak. Gitmezsem de diğer bankayı silmiş olacağım ve dönme şansım olmayacak. Ayrıca bana taahüt veriyorlar kesinleşeceğine dair bir şey yok ortada. Sonuçta nisana kadar bu kişiler de gidebilir. Ne yapayım kızlar ya kafam çok karışık.

gidenler neden mutsuzmuş, ordaki insanlar yüzünden mi, bunun hangi banka olduğuyla ilgisi yok ki, sistem olarak para olarak içine siniyosa git.
zam vericekse şimdi versin neden nisanı bekliyo, usül mü öyle

gidenler neden mutsuzmuş, ordaki insanlar yüzünden mi, bunun hangi banka olduğuyla ilgisi yok ki, sistem olarak para olarak içine siniyosa git.
zam vericekse şimdi versin neden nisanı bekliyo, usül mü öyle

Bulunduğum bankada zam dönemi nisan canım. Nisandan önce kim olursa olsun zam yapamıyorlar.
gidenlerde şubedeki insanlar yüzünden mutsuzmuş. Şöyle bir arkadaş yönetmen olarak gidiyor altındaki eleman da terfi bekliyormuş bu sefer bunu üzerine getirdiler diye hırsını bundan çıkarıyormuş. Şubede eski olunca sisteme de alışamıyor tabii bu ona bir şeyler soruyor oda eminin içinden heh beni yapmadılar bu iş bilmezi başıma getirdiler diye hırsını çıkarıyor.
Sistemin içime sinmiyor tabii çünkü şu an bilmiyorum ve bizimkinden kötü bir program kullanıyorlarmış ama tabi ben bu bankaya geldiğimde burası da kötü bir program kullanıyordu benim alışmam çok sürmemişti.

Sabah:
2 yumurta, 5 ceviz
Peynir, 6 zeytin
Yoğurt
Marul, dereotu

Akşam:
Tarhana çorbası
Pırasa
Yoğurt

40 dk yürüyüş

şimdilik menüm bu, ekleme olur gibi daha, saat erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…