şüperşin ya bende artık kaçamak yapmamya dikkat ediyorum ama kafam hala koşu bandında almadı gitti benim herifSabah:
2 yumurta, 5 ceviz
Peynir, 6 zeytin
Yoğurt
Marul, dereotu
Akşam:
Tarhana çorbası
Pırasa
Yoğurt
40 dk yürüyüş
şimdilik menüm bu, ekleme olur gibi daha, saat erken
Vin kel bacım ya.
Ben kelleri sevmemEşimin babası bir kel geç karşısına makyaj yap kafası o kadar parlak kel.
Eşiminde tepesi hafiften açılıyor sanki, şimdiden diyorum para biriktir saç ektir, adam cool havalarda
Brad de yaşlanmıştır, ben 18imde adam orta yaşlıydı, ben orta yaşa geldim adam da bir zahmet yaşlı kategorisine girsin yani
Ama her daim candır Brad yahu.
O gelsin ben takma dişleriyle de kabulüm
S_A bacım hoşgeldin wişton dediği gibi türk şimenaşına döndü şizin buluşmanız ne diyelim allah kavuşturşun
Hosbuldumm canim sagol tesekkür ederimmS A hoşgeldin.başınız sağolsun bu arada. sağ salim bi kavuşsaydınız..:)
2 tane pişiyi indirdim mideme utanmadan kahvaltıda. Bi kase de cornflakes yedim light sütle demin. Ben iflah olmayacağım herhalde bu işler bana göre değil.
selam canlar, akşam oğlumu uyutup gelicektim takıma, ondan önce ben uyumuşum
S_A hoşgeldin, artık bu son bekleyiş inş, kavuşcaksınız
motivasyonu düşürmek yok, vazgeçmek yok, acı yok kızlar. sabah 300 gr fazla çıktım zaten, takmıcaktım güya perşembe dışındaki tartıları ama perşembenin gelişi şimdiden belli olur dedim hemen yürüdüm 40 dk, dün üşenmiştim. geçen haftaki kadar olmasa da 300-500 gr da olsa vermem lazım bu hafta da.
nigah sonuçlar temiz çıkmış, gözünaydın, ne tahlili yaptırdınız?
S.A cım hoş geldin. Allah rahmet etsin bacım ölen amcanın oğluna. Eşinde bence doğrusunu yapmış onların yanında olmakla. İnsanlar böyle zamanlarda birbirlerine daha çok muhtaç oluyor ve yanında birilerini arıyor.
sende sanırım bir kaç kilo mu aldın. Yoksa ben mi öyle gördüm eğer öyle ise eşin gelene kadar onları ve üzerine bir kaç kiloyu daha vermelisin.
Winston canım ben geçen gün püsküüte özel mesaj ile senin durumu sormuştum o da diğer takımlardan da böyle talepler geldiğini ancak onlara da izin vermediği için 6 ayı beklememiz gerektiğini belirtti. ama bacım sen cumaları kilonu paylaşsan da takım listesi yapsak. Bende sana çikolata yiyen smile'ı versem. Sende bana sinir olsan. Ne dersin. :125:
Nidah çocuğun için sevindim canım. Benim kızın da hırıltısı 2 ay oldu geçmedi. Bir hafta öksürüyor sonraki hafta hırıltı kalıyor sonra yeniden öksürüyor. Dünya kadar doktora götürdük ama geçmedi bir türlü. Allah seninkine de şifa versin.
Winston tamam bacım sen bilirsin. Sen kendi kendine yarışmaya devam et ama misafir olarak bizi ihmal etme yahu zaten kimseyi bulamyorum şu katılmak isteyenlerden .
ayrıca fikrini de beğendim ve artık kararımı verdim ay madem bu kadar değerliydim de niye bu kadar zaman kıymetimi bilmediler. Bunca zaman madem daha fazla verebiliyorlardı da enayi gibi boşuna mı çalıştırdılar beni.
Kızlar sizde girdiğinizde şu cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenlere bir göz atsanız davet edilmeyen birini görürseniz hemen bizim takıma çağırsanız şöyle bir kaç kişi takıma biraz renk gelse.
S.A canım valla bravo ne ettin hiç yemedin mi çok mu dikkat mi ettin yoksam. 700 gramcık almak büyük başarı valla. Yoksa dukanın güzelliği mi bu. merak ettim valla.
Mattika seni de tebrik ediyorum menülerini ne güzel oturttun bu kadar kısa sürede bacım. Valla bravo.
Winston tamam bacım sen bilirsin. Sen kendi kendine yarışmaya devam et ama misafir olarak bizi ihmal etme yahu zaten kimseyi bulamyorum şu katılmak isteyenlerden .
ayrıca fikrini de beğendim ve artık kararımı verdim ay madem bu kadar değerliydim de niye bu kadar zaman kıymetimi bilmediler. Bunca zaman madem daha fazla verebiliyorlardı da enayi gibi boşuna mı çalıştırdılar beni.
Kızlar sizde girdiğinizde şu cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenlere bir göz atsanız davet edilmeyen birini görürseniz hemen bizim takıma çağırsanız şöyle bir kaç kişi takıma biraz renk gelse.
S.A canım valla bravo ne ettin hiç yemedin mi çok mu dikkat mi ettin yoksam. 700 gramcık almak büyük başarı valla. Yoksa dukanın güzelliği mi bu. merak ettim valla.
Mattika seni de tebrik ediyorum menülerini ne güzel oturttun bu kadar kısa sürede bacım. Valla bravo.
e adanaya gittik geldik yani kebap yemeden olurmu diyordum kendime.. ama hic kismet olmadi derken bir aksam kuzenim cagirdi beni.. ben zaten esime diyordum bir kebap yediremedin bana diye..
o aksam kuzenimdeyken biraz dedem gile indim ve ordan tekrar yukari cikarken yengem dayin kebap söyledi sanada gel ye dedi.. yengem gidince ben kuzene dönüp
: kizim kebap varmis hadi koooos
ve baska bir kare daha..
esim bir aksam bana kizdi sen gelicne kilo aldin cok fazla yemek yiyorsun dedi. bende tabi iste basladim sen beni begenmiyorsun ben biliyrum daha öncede söylemistin ne var yani tatilde beni rahat biraksan dönünce diyet yaparim diyerekten ben yemek yemeyecem sen defol git ye dedim.
aldim örgü sislerimi tv izlemeye basladim kaynanamda esimde mutfaktaydilar corba yapmis kaynanam esim iciyordu yanlarina gittim esim corbasina limon skyor ve mmmmhhh nefis olmus karicim hadi sende corba ic diyordu
bende sana afiyet olsun dedim tekrar salona gittim... ve esimden beklenmeyecek hareketttt herhalde benim gercekten krldigimi anladiki corba tabagini aldi yanima geldi..zorla bana kendi elleriyle corba yedirdi
ve varan 3...
lcw deyizben baska bir lcw subesinde gördügüm kazagi ariyorum ve buluyorum ve kaynanam benimle ayni kazagi aliyor yaa!!! üstelik alooo arkadas ben 9 kilo verdim neden xl giyiniyormusum? large oluyordu bana ya!!!!! kaynanamda ayni kazagi aldi ve o kendine bana bu bol olsun diyerek x large sini aldi ve evde onu bana verip sen daha boylusun deyip large kendi aldi ya ha anlyiorum gercekten kendine x large cok büyüktü ama neden benimle ayni kazagi alyiorsun hadi onu gectim teyzemsin fizigin müsait ayni yerde fazla bulunmuyoruz diye kendimi teselli ediyorum ama neden bana evde daha büyügünü veriyonki
ve ben bir kazak daha begendim cok güzeldi kizlarbenim bedenim yoktu kaynanam aldi kendine kazagi ya
dahada hirs yaptim. ben kaynanamdan zayif olcam ya banane!!! annem 65 kiloyla cirkin olursun diyor ama banane beeeeennnnnnnnn 65 kilo olacagimmmm
meyve yedim ama bu menünün üstüneşüperşin ya bende artık kaçamak yapmamya dikkat ediyorum ama kafam hala koşu bandında almadı gitti benim herif
hoşbuldum, Ahmet Barış oldu adı, iki isimli yeni nesil bebeler kervanına katıldıinsallah canim sende hosgeldin sen nasilsin iyimisin bebis nasil adi ne erkekmiydi cok soru sordum ama cevaplamayabilirsiinnn
menüler oturdu gibi ama ben kilo veremiyorum da gibi. güya verdim tartıya göre ama aynada tiksiniyorum kendimden resmen. hiç belli olmuyo kilo verdiğim dedim eşim çok belli oluyo baya toparlandı dötün göbeğin dedi, daha da bunalıma girdim. neymişim ben ya bu toparlanmış halim mi diye. çok sabırsızım bu defa çok. iyi bişey değil sabırsızlık. süreç işi çünkü kilo vermekMattika seni de tebrik ediyorum menülerini ne güzel oturttun bu kadar kısa sürede bacım. Valla bravo.
ya kızlar ben meşaj kaçtayım unuttum neyşe amma çok yazmışşınız benimde uykum var bu aralar işide bıraktık yani devrettik felan derken bir şürü şorun yaşadım evdeyim kaç günlerdir öğlen bile uyuyorum açlıktanama akşam 10 da yine uykum gelmezmi deli oluyorum ama şimdi bende haklıyım öğlende uyorum dediyşem şöyle 10 dk felan ant içitim perşembeye kadar tartı yok bana neyşe yarın oruç tutacağım inş.. şahurda yapmıyacagım bakalım bu hafta neler oluyor
üzülmüyeyim diyorum iş konuşunada üzülüyorumşaka maka reşmen battık aman deli gibi bi gülüyorum bi ağlıyorum bu şıkıntı bi işe yaraşada az zayıflaşm bari
2 tane pişiyi indirdim mideme utanmadan kahvaltıda. Bi kase de cornflakes yedim light sütle demin. Ben iflah olmayacağım herhalde bu işler bana göre değil.
Ne güzel az yedim dedim,moral motivasyon dolu gün geçirdim dedim,pilatese de başlayacağım dedim.gece yarısı sporlarımı da yaptım, mekiğimi de çektim.
Hayır ne demeye gecenin bir yarısı 3 kupa siyah 3 kupa yeşil çay ve bilimum su içip, tüm gün wcye çıkmayıp bir de akşam normal insan yemeği yiyip tartıya çıkıyorsun ki?
+2 kilo
Halıda ters dönmüş kaplumbağa gibi sırt üstü yatıp, ayaklarımı tepeye dikip ağlamak istiyorum. (Ağlarken de az hareket edeyim, vücut bir yandan çalışsın diye)
Cumaya kadar tartılmayacağım.
Hayır yalan söylüyorum, sabaha kadar 10 kez çişe gidip, sabah ezanında tartılmaya saat başı başlayacağım.
ne zamanki o 2 kilo gidecek o zaman kahvaltıya oturacağım.
Daha fazla spor, daha fazla çaba.
Hıhı evet bunu yapacağım.
B.k vardı 1,5 lahmacunu yedin winston.
Debelen dur artık.
ne iş yapıyodunuz canım, daha iyisi olur inş, kısa zamanda da toparlanırsınız. sahursuz oruç tutma ya, şimdi gündüzler kısa ama yine de sağlıksız olur, 2 lokma bişey ye en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?