Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winston içmem öyle kayısı çayı falan, ya kayısının kendisini yerim ya da sulandırıp hoşaf diye içerim. onları da boğazıma dizdin zaten
tartıda iyiye gidiş var gibiydi bu sabah, 3 kayısı bari yemiş olaydım daha da hafiflerdim toksinlerim içimde kaldı valla

Son düzenleme:

30 kaloriyse, etimek de 35 kalori akmaz kokmaz bayatlamaz.5 kalori için totomu kaldırmam.
27 kaloriyse iş değişir
Bacım ben pilav, makarna bulgur zart zurt hiç yemiyorum o yüzden ceviz falan kesmez beni, haftada bir sabah 1 dilim ekmeğimsi bir şey yemem lazım.Aslında lazım değil yani, yemesem ölür müyüm yoo ama bari ekmeği haftada bir de olsa göreyim, yoksa anamdan beter özlüyorum nimeti valla

Gocunmana üzüldüm bacım :26: bazen hızlı hızlı kaptırıp yazıyorum.ibrahim tatlıses gibi oluyor cümlelerim, ben ile başlayıp yaptınız falan diye bitiyor ama hepsi kendime eleştiriler tabii.kimsenin kimseye karışma ya da kınama hakkı tabii ki yok.İsteyen reçel kavanozuna kafasını sokar, isteyen kayısı ağacını dalıyla yer, kime ne
Benimki biraz da kıskançlık.Hani ben yiyemiyorum, siz de yemeyin olayı

Etliekmek mi? Hımm düşüneyim.Bir dilim etimeğin üstüne yağsız bir kaşık kıyma kavrulup konsa, yanına da 2 litre su içilse ohh hem doyulur hem kıyma yenir hem ekmek kalorisi de 150 falan olur.Seninki de böyle bir şeydi galiba?

Kızlarla zayıflayalım, taşraya da geliriz bacım.

Kastamonu'ya gider etliekmek yeriz, karadenize daha sokulur hamsili pilav yeriz, doğuya g.d anadoluya gider kebaplar, tatlılar ohh ohh..gezici kütüphaneler var ya, sezen ben gırgırına gezici dobişler olur diyar diyar gezer, hem sizlerle buluşur hem yeriz

He bacım sen de içtiğin su gaz yapsa faturayı bana keseceksin
Ne kayısıymış arkadaş, hakkında ülke birbirine girecek yakında.
yok toksin atıyor, yok yağ yakıyor yok şeker ihtiyacı karşılıyor yok şu yok bu..
Ölümsüzlüğün sırrı da kayısı da çıkarsa hiç şaşırmayacağım

Günde 12 kayısı +kayısı hoşafındaki kayısılar kadar kayısı yersen bir günde, bence bir aylık kayısı ihtiyacını zaten tamamlamış oluyorsun ama gene de illa kayısı diyorsan, ye helali hoş olsun löp löp yağ olmaın diyorum bacım

merhaba kızlar
geçmişi okudum . kız gene kaynatmışsınız. ben birazdan hastaneye gidiyorum.mr sonuçlarımı göstereceğim. akşama kadar uğramayabilirim.
bu arada ebru şallı ve o 250 gr totosuna sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmm
kadına bakya doğumda çok kilo almayayım diye 8 aylık ken sezeryan yapmış.
ama genede platesi eğretti bizlere
ben kaçayım kızlar

2 gündür bi varım bi yokum biliyorum ama çok sağlıksız şeyler yedim sonra da yazmaya utandım hem de canınız istemesin sizin de dedim :) bu sabah bi çıktım tartıya +500 gramı gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama kendi düşen ağlamaz dedim hemen kendime geldim bugün detoks yapacağım tüm gün, sevgiler.

bu laf bana gelmiş benim kız la senin kız oynar güzel olur da yakın olmalı bana malum otobüs le geleceğin ümraniye deyim ben hava da güzel olmalı tabi e birde özel sofor gönderir seniz tamam :-D

Ahh ahh özel şöför güzel olurdu bacım. Şöyle içinde park olan bir mekan buluruz. Kızlar orda oynarlar. Yer olarak da hepimizin tek vesait ile gidebileceği bir yer olursa güzel olur. Gerçi ben kızımla gelirim her türlü sorun olmaz. Kadıköy diye düşündüm ama oralarda varmı öyle güzel kahvaltı yapılabilecek geniş geniş oturulabilecek bir yer bilemedim. winston sen daha iyi bilirsin bacım.

+500 iki günde bize kiloların ne kadar vefalı olduğunu gösterir. Yapıştımı gitmezler bizden ayrılmak istemezler. ama azimle başaracağız. Kurtulucaz onlardan. Hemen toparlan ve yediklerini yaz mutlaka gerçekten etkisi olacak.

Valla ben de bazı sebeplerden dolayı sevmem gacıyı ama ister önden ister yandan ister arkadan bakalım kimse 2 çocuklu anne demez kadına.O ne kalça, o ne bel, o ne düz karın ve nasıl sıkı vücuttur yahu.Sapık gibi her yerine kadar baktım ve sabah sabah hasetliğimin dibine vurdum Hele o toto küçük darbukalar gibi minicik.Bendeki toto da bildiğin davul, al tokmağı çal çal dur peh

Bacım Kadıköy ise eşime falan sorar, internetten bakarım.Biz haftasonları bile Avrupa yakasına gittiğimizden burası bana hala çok yabancı.Akşam için gene bir kaç yer biliyorum da kahvaltılık mekan bilgim yok malesef.
Fırsat kuponu mu alalım diyorsunuz? Herkesin kartı olmayabilir, alamayabilir ve işin en acıklı kısmı bazen haftasonu kupon kullandırmıyorlar mekan dolu falan diye yani elimizde de kalabilir.O yüzden ben kupon işine pek sıcak bakmıyorum tabii siz de fikir beyan ederseniz sevinirim.Gerçi kupon işi , olayı ucuza getirmek için ama bence geçen seferki gibi bir yere gidip 2*3 saat kalıp rahat rahat oturabiliriz 20 lira civarına diyorum.Yani 20 liradan aşağı bir kampanya bulmak zaten zor, bir de 20 liralık bulup elde kuponla gideceksek aten 20 liraya kuponsuz bir yer bulabiliriz diyorum.Ay ben ne diyorum? kendi yazdığımmdan bunaldım.

Aslında kahvaltı mekanı bulmak, ekonomik bulmak ve rahat oturulacak yer bulmak buralarda zor olabilir.
Öğle yemeği gibi bir şey de düşünebiiriz (?) Hani 12de buluşuruz, doya doya öğle menüsünde yer sohbetleniriz.
Etrafında çocuk gördüğüm yerler fastfoodçuların top havuzlu yerleri, çok da çocuk alanlı bir yer bilmiyorum.
Şimdi malum havalar soğuk illa kapalı alan olacak, kapalı alanda çocuk oyun havuzlu bir yerler bakalım isterseniz.

Ne bilem bir şey diyemedim kızlar ya.
he madoları da düşünebiliriz.Açık büfe değil ama köy kahvaltısı serpme kahvaltısı veriyorlar, isteyen kahvaltı alır , isteyen kahve alır, isteyen tatlı.Hem rahat bir mado seçersek rahat otururuz, yanında da çocuk şeysi varsa çocuklar da oynar rahat rahat.
Aa şimdi geldi kadıköyde balon var ya, orada açık büfe kahvaltıyı çok anlatmışlardı.
Hem kocaman ortada eşek kadar balon, bulması kolay, otobüse, minübüse yakın kadıköyün merkesi hem deniz üstünde kahvaltı hem de ekonomikse düşünülebilir..Ama çocuk oyun yeri var mı bilmiyorum (?)
Neyse az bakınam ben.

evet her şeşe cama koşuyorum valla

doğrumu bu bende bizim herife hömkürdüm şanamı kaldık kapıda ayağımıza kadar geliyor diye şimcik gelmezşe aha ayvayı yedim

o karıya bende hep şinirolmuşumdur ebru bu şişkoyu ne tutar arkaşında diye şimdi, biri çıkşa şöyleşe tv büyük göşteriyor derler de be kadın bu tv neden ebruyu büyük göştermiyoooooderim bende

hımm kadıköyde uygun ama üşküdarda olabilir bana tek otobüşte üşküdar ne çıkarcıyım neyşe şiz bana göre yapmayın çocuklu kadının işi belli olmaz ben o güne kadar belki gelirim gibi olayım

Yok ya göz var nizam var.
Kadının totosu dağları devirir.Pilates zayıflatmaz ki inceltir.Kadının en az 10 kiloyu sırf totosundan vermesi lazım yani boğazını tutacak, karbonu kesecek, sonra o totoyu sıkılaştıracak.50 kilo sırf totom olsa hepsi de sıkı olsa ne yapayım o koca totoyu yahu.
Hamile belki diyeceğim de bebeği totosunda taşıyacak hali yok ya.
Ne bilem şok yaşadım bacım kadını görünce.
Hala da koca totosu gözümün önüne geliyor.
Mübarek neydi öyle, gemi gibi

Kızlar balona baktım, hem servisinden çok yakınmışlar hem de zaten sadece pazarları brunch varmış zaten çocuk bölümü de yok.Bir çok cafe baktım brunch olarak açık büfe olarak sadece pazar var.Genelde çocuk oyun alanlı, çocuk top havuzlu falan diye aratıp anne-çocuk sitelerine baktım.
Çocuk alanı olsun ilk önceliğimiz de bu olsun.
Sonuçta 2-3 saat yanımızda biblo gibi dikilmezler, atlamak ister, koşacak, kıpır kıpır yerinde kıpırdanacak, yazık günah.
O yüzden sizlerin gittiğiniz yer varsa çocukla en azından bilindik yer olur orada buluşuruz, çocuklar da oynamış olurlar.

En kötü burgerking falan aklıma geliyor.Çocuk bölümüne çıkarız.Onlar top havuzunda oynar, biz de yer içer sohber ederiz.
Çocuk bölümü de itiş tepiş olmaz, karışanımız edenimiz olmaz, oturabiliriz rahatça.
Tabii zayıflamaya çalışanların buluşmada burgerking seçimi de bayağı dillere destan bir mevzu olarak tarihe geçer mi, bence geçer
(Burgerking son alternatif olarak kalsın bir kenarda şimdilik)

yok yok gocunmaktan memnunum ben yoksa gidip etliekmek(kastamonu değil konyanındır etliekmek) yicektim bu akşam, iyi ki varsın winston, sen kendine ona buna laf etmeye devam et, bana iyi geliyo.
kayısıyı da deniyorum yahu yemeden nasıl olcak diye, wc işini göremeyince toksinler içimizde kalırmış ya ondan öyle dedim. sen olmasan bırakmazdım kayısıyı ondan öyle diyorum, yoksa kafaya koysam dolapta ne kadar kayısı varsa yerim.

etliekmeğin mayasız az bi hamuru olur, nerdeyse büyük boy poğaça hamuru kadar hamurun üstüne kıyma koyup çekiştiriyolar, incecik oluyo. kilo verme dönemi değil de koruma döneminde lahmacun gibi yenebilir kategorisinde. lakin ben daha kilo verme döneminin başındayım
yemekte ne yiyeceğimi düşüneceğime ne giyeceğimi düşünsem çok daha iyiymiş, toto sığıyo artık bikaç pantolona ama simit nasıl bi pörtlüyo anlatamam, gören kaçar yani o derece

Kızlar bugünkü menüm

Sabah
2 yumurta
salatalık

Öğlen
Izgara palamut
yağsız salata

5 te 1 tavuk but. (yüzmeye gidicem aç karnına gitmeyeyim)

8:30 da falan da biraz salata yerim.

1,5 saat kadar da yüzücem.
e daha ne olsun dime ama.

Su da 3 litre ve limonlu
Bundan sonra limonlu su içilecek. Akşamda yatmadan önce unutmazsam 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve su içicem. Alkali diyetine baktım da bugün. Çok hoşuma gitti. Araştırmaya devam.

Etliekmek bizimdir bir kerem
Yunanlıların dolma bizim, cacık bizim, tüüm mezeler bizim davasına döndü he
Annemler tarafı kastamonu'ya dayanıyor bacım, onların yerel yiyeceğidir etliekmek.Her yıl etliekmek festivali yapılır bizde.Toplaşırız 50 kişi, dök unu ekle kıymayı, saçta da pişiririz ohh mis.Konya'nınkini de yedim, bildiğin kıymalı pide peh Gerçi İstanbul'da Konya etliekmeği yapan yerde yemiştim şimdi tüm günahı Konya'ya atmayayım neyse kastamonu'nun etliekmeği meşhurdur yani, bu da böyle biline (Gel ben senin kayısına karışmayayım, sen de etliekmek konyanındır diye tutturma anlaşak )
Neyse en azından şunda uzlaşıyor; etliekmek zayıf işidir.Şişmanın işi olmaz böyle şeylerle diyor, bir müddet uzak duruyoruz.
Sana şimdiden iyi eğlenceler, iyi muhabbetler.

Sabah 8de kalkınca ve hemen arkasında kahvaltı yapınca 2 öğünde duramadım bacılar.
öğlen eşimin mercimek yemeğinden yanında bir kase yoğurtla yedim.
Akşam yemeyeceğim.
Zaten mercimek oldum olası şişiriyor beni, zaten regl de olacağım, ne demeye yedim bilmiyorum ama sabah sabah kahvaltı yapınca, üstüne de bünyenin alışık olmadığı pilates deyince cortladım.Neyse zaten kereviz yiyesim yoktu, akşamı çayla geçireyim bari.

Bu arada sokakta bik bik ağlayan bir aylık kediyi Maviş tepelerken gördüm, indim aşağı ne akla hizmet eve aldım, yani aslında acıdım da aldım çok soğuktu, tek başınaydı, titriyordu bir de büyük kediler itekliyordu.
Adını bile koydum; hamsi. Hamsi gibi kokuyor, tipide öyle zaten
Neyse sildim, temizledim, yedirdim, içirdim şimdi kucağımda uyudu.
Atsan atılmaz, satsan satılmaz.
Şimdi al ısınmış, karnı doymuş, eve alışmış kediyi at sokağa gel.
Akşam akşam ettim bir sevap, viran edecem kaç günahla acep..

Neyse..herkese hafif bir akşam diliyorum
Aney bu gece Hürrem vardı değil mi? fragmanda Sülüman'ı zehirlemişlerdi, vay ölecek mi, vay tahta tarihte öldürülen oğlu mu geçecek (!) diye ne merak dolu bir bölüm çekmişler ne merak dolu(!)..Pehh yani..Sülüman bayılmaya doymadı yahu.Neyse ben kaçar

senin evde ki kedi kızmadimi bu duruma

Etli ekemği bende konyanın sanırdım hep. Demek değilmiş. :44:

1 saat yüzdüm geldim kızlar. Ohh kendimi mis gibi dinleniş, stres atmış oluyorum.
Üzerine de haşlanmış bir tabak brokoli, karnıbahar yedim. O da mis gibiydi.
Ayy sanırım bu günü çok güzel geçirdim. nihayet mutluyum. Açım ama mutluyum. Sanırım tokken vicdan azabı sebebi ile daha az mutlu oluyorum. hatta mutsuz oluyorum be. Hem kilo alı am, hem mutsuz olucam ee niye yiyim ki o zaman.

senin evde ki kedi kızmadimi bu duruma

Kızmak ne kelime, yılan oldu tıslaya tıslaya.
Saldırmasın diye tuttum, beni parça pinçik etti.
Ayrı odalara koydum.
Zaten eşim geldi, bik bik söylendi, 10 dakikayı burnumdan getirdi,yok hep mi kalacakmış, yok hastalığı vardır, yok bitlidir pirelidir, yok bilmemne ee aldım attım sokağa.
Sonra sinirimden de ağladım.
Şimdi gelmiş kombiyi yakalım hava soğuk diyor, len el kadar kediyi sokağa attırdın bu soğuk havada, şimdi kendini mi ısıttırcan, yok sana kombi dedim.
O da haklı, bana hayır demese ben kel kör topal ne kadar savunmasız hayvan varsa balkona, odaya, salona her yere dolduracağım.
Ee ben de haklıyım, görünce yüreğim dayanmıyor, ben sıcak evde onlar soğukta aç susuz..
Ne bilem işte ya, gün burnumdan geldi.
Halbuki Ebru ile pilatesle güne iyi başlamıştım, hep o koca totolu kadın yüzünden oldu, totosuyla nazar etti bana peh

Bu havada ne kadar kapalı ortam da olsa yüzmek dedin ya daha bir sarıldım eşortmanıma
Duşu var, ordan çıkması var eve gelmesi var bırr valla dondum ve düşünürken yoruldum.
İşte ben sporu düşünürken bile yorulduğumdan şişmanım, sen gibiler bu havada iş çıkışı onca yorgunluğa rağmen yüzmeye gittikleri için sıskalar
Bacım yüzme bu havada da kalabalık mı peki?
Bana çok Türk kadınına hitap etmez gibime geldi de.
Biz eskiden pazardan pazara soba yanında leğenle yıkanmış bir milletiz, öyle çok suyu havuzu bilmeyiz.
Bir de havuz çok yorar, efor harcatır biz gelemeyiz öyle yorucu şeylere.
Hem nasıl dedikodu yapacazki, yüzerken konuşulmaz.
Ne bilem bize biraz ters sanki

Pilates feriştahımı kaydırdı valla.Bu satırları yazarken hıs hıs hırlıyorum.
Zaten epey maceralı bir gün oldu.
Hürrem ve 143. kez zehirlenen saray esnafını seyretmeyeceğim, ben yatayım.
Sizlere iyi dinlenmeler, sporlar, hoş sohbetler.

hürroşu gördünüzmü naşılda zayıflamış naşıl yaptı ki :26:

Ben farketmedim.
2 bölümdür tesettüre sokmuşlar, her yerini kapatmışlar ondan etleri, yağları taşmıyor ondan zayıf gelmiştir bacım yoksa bence hala dombili.

Aha şimdi balkonda yürüme sahnesi var.Önce göbeği tencere gibi yürüyor, arkasından Hürrem.
Bir tek yanakları açık bacım, her yerini kapamışlar.Geçen bölüm birden kapandı Hürrem, daha önceleri memeleri ekranlara taşardı, geçen bölüm nur indi, aydınlanma yaşadı saç teline kadar kapadı, bu bölüm saçını hafif açmış ama vücudu tam kapalı.Haftaya anadan üryan çıkarırlarsa şaşmam, ya baştan kapat ya aç bu ne böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…