Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winston ne zamandır böyle besleniyosun ve ne kadar daha devam ediceksin, vallhi bravo

Bacım 2 ay önce falandı, yabancı bir grup gördüm hatta o zaman uzaylı görmüş gibi ama şu an mantıkla baktığım mottolarını paylaşmıştım; "eğer zayıfsan daha az sabun/şampuan tüketirsin.Bu yüzden hep zayıf ol, hep zayıf kal" O zaman len bunlar ne içiyorlar, neyin kafası demiştim ama sonra aydınlanma yaşadım Yavaş yavaş tabii.Tabii bunlar hastalıklı tipler, aşırı yani ama bu hatunların diyet kafası şuydu; bugün 600 kalori yediysen yarın 700 ye sonra 800 sonra 1000 sonra 400 sonra 2200 yani vücudu hep şaşırtalım, duraksamasın, bizde mideye hem açlığı hem yemeği alıştıralım vs vs...Benim de kafama yattı bacım.Tabii şimdi kalori endeksli giderken şöyle bir sıkını çıkıyor; bir haşlanmış yumurta mesela 80 kalori.Yani 100 kalori gibi kocaman bir asker.Peynir atıyorum 50 kalori yani bu da ağır top, işte atıyorum etimek 35 kalori bu da az değil.Ben de dedim ki winston her gün bir ağır topu ye çünkü hepsini birleştirince çok tutuyor, bazılarını ayırsam elesem hayatımdan çıkarsam mesela lor da olsa peyniri severim onu atarsam sonsuza dek, mutsuz olurum, kendimce öyle anlaşma yaptım.Bugün peynir assolist yanında hıyar domates mesela.Yarın yumurta assolist olacak yanına maydanoz, kereviz sapı mesela vs vs..Yani eskiden yazıp çizip liste yapıyordum şimdi alıştım.
Devam konusunda da ciddiyim bacım, ben diyet yapmıyorum zaten kilo da veremiyorum olayım beslenme.Tabii 65 altına düşünce bu kadar az yemeyeceğim ama bu tarza devam istiyorum.

Bravoluk olayım henüz yok; 2 ayın sonunda doğumgünü yemeğine gidip 1,5 lahmacun ve kutu ayran yiyip/içen iradesiz benim.
İstediğim şey sabah yazdığım gibi o özel gün, bu bilmemne gün demeden yaşamak.
Bunu yapabilirim neden yapmıyorum? Çünkü işime gelmiyor, henüz o kafada o bilinçte değilim!
Halamın oğlunun doğumgünü mü var? Tamam.Gitmeden ye kerevizi iç 2 litre suyu, kapıdan içeri gir değil lahmacun kuzu çevirseler midem dolu olduğundan yiyemem.Ama ben risk alıp, bile bile muz kabuğuna koştum ve sonuç fiasko.
Bu disiplini kazanacağım gün işte o gün benim günüm olmuş olacak, ben olmuş olacağım o gün (inşallah tabii)

Sabah:
2 yum
Peynir, 6 zeytin
3 ceviz, biraz badem
Marul

Akşam:
Tarhana çorbası
Pırasa
Bulgur pilavı
3 köfte

30 dk yürüyüş

Kayısılara ne oldu bacım
2 laf ettik, kökten kaldırmışsın bakıyorum :26:
Tarhana bende de var anneannemler yapmış, kalorisi yağsız olsa ne olur ki varmı bilgin bacım?
Tarhanayı geçen sene Karatay hoca en son açıklıyordu sanırım.:26:

30 dakikaya da

Winston hayret ettim yaw senin azmine maasallah :)
Bacım bu toto oturduğunda 3lü koltuğun 2 minderini kaplıyordu şimdi yavaş yavaş insana benzedim
Bende azim olmasın da kimde olsun

ay sağol canım ama winstonun yanında benim ki ler az bile :-D

ömür boyu lahmacun yemicek misin, sağlıksız bişey değil ki, tamam kalorisi fazla ama, az bişey yenebilir yani. bu yönden bravo diyorum. hoş etliekmek yemeğe gittiğimizde ağzıma sürmeden geldiğimi biliyorum. son kilolarda gitmedikçe insan iyice kısıyo. kıskanıyorum da bi yandan senin gibi yapsam hızlı kilo veririm diye ama emzirme olayı var.

kalori hesabı bilmem ama tarhana kalorili diye hatırlıyorum da, bi kaşık toz tarhanadan bi kase çorba çıksa, içinde un yoğurt soğan biber vs. bi sürü şey var, ne kadar kaloridir ki. acılıdır bizim oranın tarhanası vazgeçemem yani. en sağlıklı çorba benim için, annem yapıyo bi de.

kayısıları kaldırdım hala kabızlık var, kabızlıktan başıma bi iş gelirse sana şikayete gelicem

ne oldu biliyor musun koşu bandı sipariş verecegim site yanına hediye koymuş bende bunları almadan başka hediye seçsem olur mu dedim olur dedi trombonlin de var seçme arasın da ama şimdi sen öyle degin ce kizim 3yaşında düşer mi diye düşündüm birde bir çocuk uzmanı alın çocuklar :-!zıplayıp rahatlar he:-!mde vücut lari kalsiyum salgılar demişti ne yapsam ki

Günaydın hatunlar

Winston iraden daim olsun gercekten ısı oturtmussun. Ben mümkün değil öyle olamam yaf ..

İlginnur oyun alanlarında falan oluyo ya kızın ordaki trambolinlerde ziplaya biliyomu .

mesj1
İlginnur Ben olsam koşa koşa alırım onu. Çocuk düşmesi falan bahane benim kız düz yolda bile her dört adımda düşüyor. Amann varsın ondan da düşsün alışır. Ben kocamdan korkmasan almıştım şimdiye kadar bacım. Kaçıırılırmı hiç trombolin. Hemde 10 dakika yapıyorsun 150 kalori falan harcıyorsun bacım. Daha ne duruyor hemen al

Winston ekmek konusunu ben deep freze ile çözdüm bacım. Alıyorum direk atıyorum dolaba. Yiyeceğim zaman çıkarıyorum dolaptan iki dilim hemen tost yapıyorum. 5 ay dayanırmı bilmem ama 2 ay garanti dayanır. sonra belki dolap kokusu falan siner ama o zamanda ver sokaktaki mavişe. Maviş duruyormu kız bu arada. Benim bütün ekmeklerim dolaptadır. Eşimde normalde yemez ama ekmek kalmadığı zaman bakıyorum benim ekmeklerime dadanmış hemen. İyi oluyor evde. Hem dolaptan çıkarınca su ile ıslatıp köftelerin içine falan da katabilirsin pratik oluyor bacım.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Belki katılmak isteyen olabilir.

21 Aralık Şirince Programı;,,,,

10.00 Kahvaltı
12.00 Orman yürüyüşü
14.00 Piknik alanında öğlen yemeği
17.00 Şarapla gün batımı
18.30 Mehdi (İsa Mesih) ile buluşma
19.00 Son akşam yemeği

20.00 Düşen göktaşları izlencesi
21.30 İsrafil'den sur dinletisi
23.00 "Keşke herkes burada olsaydı" konuşmaları

00.00 Kıyamet ve kapanış

00.01 Mahşerde buluşma
00.02 "Ulan hani Şirince'ye bir şey olmayacaktı" tartışması
00.03 Sözlü için hazırlanma
04.00 Sözlülerin bitimi
05.00 Sırat Köprüsü turu
06.00 Cennet ve cehennem için dağılış... AMİN..

Eskiden kayısı çayı içiyordum, dün markette görünce sen aklıma geldin kıs kıs güldüm
Yakın olsak buluşsak da, buluşma da helalinden 1 kilo kayısı ile 3-5 paket kayısı çayı versem dedim
İçinde ek bir madde (sinameki) varmı bilmiyorum ama bu çay bana çok iyi geliyordu, belki kabızlık için bakılabilir.
2 marka var gerçi biri yanar döner cafcaflı ambalajlı o uyduruk olanı, öbürü gazete kağıdına sarılı gibi fakir işi hesabı ama işe yarayan da bu fakir işi olan
Lahmacun ve bunun gibi zararsız ama kalorili şeyleri zayıflayınca nadir ama gene de yiyeceğim tabii ki bacım.
Ama hem şişman hem hala lahmacun yiyor, hala reçel hala o hala bu işte bunu kabullenmiyorum bu yüzden 2 ayda da bir olsa lahmacun bile yenmeyecek arkadaş.Önce o koca totonu erit lahmacunu 3 ay sonra ye, demek ki zamanında çok lahmacun yemişsin şimdi bıngıl bıngıl yaplısın daha ne peşinden koşuyorsun? hakettin mi? Çok mu fitsin, çok mu zayıfsın yoo hala obezsin ama lahmacun görünce hala koşuyorsun vs vs gibi beynim susmuyor ve iyi ki de susmuyor.

Evet tarhana bende de tehlikeli diye kalmış.Gerçi ben bir kaşıktan 4 kase yapsam, kalorisi azalır ama dur ben bir araştırayım kalorisini de içime sinsin.Gerrçi evde 8 kereviz var, tarhanaya dadanırsam o kerevizler bozulur.Neyse önce kerevizler bitsin bakalım.

Ee şahane o zaman.
Dün zaten eşime dedim cuma ekmek alsam, cumartesi sana 4 tost yapsam 8 diim ekmek biter, pazar da 4 tost yesen 8 de ordan biter, bir dilim de ben yesem etti 9 falan Adam "ben diyetteyim ve ömrümde diyette olmasam da bir oturuşta 4 tost yiyemem" dedi Dedim israf olmasın yiyeceksin yersin yemezsin derken 27 kalorilik ekmek diye sayıklaya sayıklaya uyudum.
Doğru tabii at dolaba dursun değil mi, hay sağol bacım.
Köftelere ekmek koymuyorum zaten et yiyeceksem hafif olsun diye tavuk göğsü yiyorum ama dolapta kalsın tabii akmaz kokmaz.
Heyt çok sveindim, cuma gidip alayım bari lay lay lom

Maviş duruyor da Obur ile şirine kayboldu bacım ya.Benim favorim Oburdu, her gördüğünde beni, sayar söverdi, yemek diye bir kapımın ziline basmadığı kaldıydı.Çok da güzel bir kediydi, kesin çaldılar.Şimdi Maviş de Obur'un tahtına oturmuş, her beni gördüğünde Obur gibi sayıp sövüyor.Onlar ekmek yemiyor bacım.Sabah sütler kaşarlar indiriyor bizim apartmandakiler, öğlende apartmanın altında iş yeri var, onlar etti, tavuktu yemek koyuyorlar, akşam da ben tavuktu, etti, tavuk suyuna papara falan işte evde ne varsa indiriyorum, çocuklar da kedi maması, salam, sosis derken çok aristokrat oldu bu kediler.Geçen onlara göre bir şey yoktu hava da soğuktu üzüldüm gittim tereyağlı falan makarna haşladım onlara indirdim, koklayıp gittiler söylene söylene. Len ben yiyemiyorum o makarnayı, sen burun kıvırıp gidiyorsun pehh
Neyse ekmek işi çok iyi oldu.Sağol fikir için.

Sabah sabah deli dürtmüş gibi kalktım ama sorun niye kalktım, pilateeessss içiiin
Evde olanlar, spor arayanlar, bahanesi bitmeyen hanımların dikkatine, overlok makinası geldi

Haftaiçi her sabah saat 10da pilates var tvde bacılar.
Evde olanlarla birlikte yapıp, buradan günlük değerlendirmeler yapabiliriz isterseniz.

Hepmie güzel bir gün diliyorum

anam kız kedi olasım geldi. Ne o öyle sabahları kaşar, süt, yok öğlenleri tavuk bilmem ne. Ama bak ne fark ettim biliyormusun. Bu hafyvanlar ne güzel canlarının istediğini yiyor ama en şişkosu bile 5-6 kilo bir şeydir. Neden çünkü hayvanlar sırf protein yyor, ekmek yemiyor, makarnaya yüz çeviriyor. :26: sonra da işte 3-5 kilo ile geziniyorlar. Garfiel neden şişko çünkü hayvan evde sürekli karbonlu kedi maması ile besleniyor onu da bırakıcan sizin kapının önüne hayvan forma girer valla. Belki sizinkilerde şişko falan olabilir ama en şişkosu bile bunların 10 kilo yoktur ki bacım.
Evet evet aydınlanma yaşadım ben. Kedi gibi beslenicem bende.

Kızlar 29 Aralık Geleneksel 3. Takım buluşmasına az kaldı.
Katılanlar şimdilik

Se_zen
Winstonlight
Gırgırına

Başka istanbulda olan varsa katılabilir arkadaşlar. Buluşma yeri olarak muhtemelen anadolu yakası gibi olacaktır. Çünkü winston kadıköyde, gırgırına ve ben pendikteyiz. Lütfen kim katılacaksa belirleyelimde arkadaşlar ona göre şöyle indirimli bir kahvaltı falan alalım. Hatta cocuğu olan getirirse eğer bende kızımı getirebilirim. Küçük de olsa çocuğunuz benim kız oynar haberiniz olsun.

günaydın lar kızlar

Günaydın hatunlar

Winston iraden daim olsun gercekten ısı oturtmussun. Ben mümkün değil öyle olamam yaf ..

İlginnur oyun alanlarında falan oluyo ya kızın ordaki trambolinlerde ziplaya biliyomu .
kız siz nerde oturuyor sunuz lüks site felan mi bizim oyun alanın da kıytırık salıncak la kaydırarak var başka da yok :-D yalnis anlama ha şaka manalı nerde oturuyor sunuz dedim

bende öyle düşündüm sazen benim kız masallah becerikli dir ins yapar gereksiz spor aleti dolduracağı ma onu alsam daha iyi diye düşün dum sağol

bu laf bana gelmiş benim kız la senin kız oynar güzel olur da yakın olmalı bana malum otobüs le geleceğin ümraniye deyim ben hava da güzel olmalı tabi e birde özel sofor gönderir seniz tamam :-D

overlok değin ce güle tuttu beni çünkü benim bir yolluk var dün eşime kestirecegim dedim o da bana patlayacak bu iş diye tam ben götürmem diyo di ki ben merak etme overlok makinası ayağımız a gelsin hali kilim yolluk kenari mizi overlok latıriz dedim :-D

Son düzenleme:

Ejje'yi gırgırına arayacaktı galiba?
İsterseniz bir mesaj atalım.
Hoş diyet yapıyor olsa ya da buluşmayı takip etse yazdan beri yok kaç ay oldu, gelirdi ama bilemedim şimdi.

Şimdilik 3 kesin bir özel şöfeeer istekli 4 kişiyiz ve hepimiz Anadoluluyuz, ortak bir yerde buluşuruz elbet diyorum.
Çocuklulara daha yakın olsun, biz gırgırına ile teke başımıza her yere geliriz sonuçta.

Başka katılacak varsa belirleyelim ona göre öncelikle semt ayarlayalım.

Körolmayasıca overlokçular
Yazın 2 dakikada bir geçerler şimdi istersin geçmezler

Evet 45 dakikalık pilatesim bitti.
Ben sonuna kadar yapamam diyordum ama yaptım.
Gerçi kurbağalı bir hareket vardı, bildiğin halıda kurbağa olup yüzüyorsun kollar yukarda ayaklar yukarda, ee vücut nerde, pubikteymiş ama ben pubik mubik baktım yapamadım, göbeğimin altına yastık sokup öyle yüzüp sakat kurbağa taklidi yaptım

Bu arada Ebru'nun arkasında hareketleri yapan 2 kişi hocaymış.Kadın olanının üstü 42 altı rahat 46 beden.İnşallah Ebru ile uzunca süredir pilates yapmıyordur yoksa tüm hayallerim suya düşecek.Hani pilates incelme sağlıyordu, bu kadın niye böyle iri ve şişman ve koca totolu?Önce şişman bir insan diye çıkarmışlar, zamanla eriyecek falan sandım, sonra konuştukça kadın meğer spor hocasıymış, ohaa dedim.Bu arada aynı şeyi Leslie için de demiştim, Leslie'ye araba çarpsa o totodan yaralanmaz öyle kocaman ama yok hocaymış yok 10 mil yürüyormuş pehh.Neyse bu kadın hele Leslie'nin 2 katı düşünün.Neyse ben Ebru'ya yoğunlaştım, onu model olarak aldım.

Yalnız çok rahatladım, mutlu oldum, gevşedim ve karnıma şu an beton dökmüşler gibi sert.
Yalnız benim pilates pek fakir işi oldu.
Lastik yerine yün hırkamın uzun kuşağı vardı onu kullandım.
Küçük pilates topu yerine koltuk minderi kullandım.
Pilates çemberi yerine tencere kapağı kullandım.
Büyük pilates topu yerine büyük koltuk minderi kullandım

İçime malzemesizlikten derya baykal kaçmış gibi olmuş he.Bir elimde silikon tabancam eksik.
neyse büyük top hariç, pilates çemberi ve lastikleraklıma yattı he bir de küççük top.
Onları gidip alıcam bu hafta, çok aklıma yattı bu pilates.

yalnız ne çıkarcı insanmışım arkadaş, kadın 45 dakika pilates yaptırdı sonra dedi reklamdan sonra konuklarımla söyleşeceğim yok işte kek tarifi vereceğim falan daha lafı bitmeden çaaat diye kapattım televizyonu
Yaksaın yaksın 100-200 kalori yaksın, he bir de kek tarifini alam onu yiyem sonra 600 kalori alam oldduuu pışşıık dedim

neyse I love you ebru, I love you pilates diyorum

Son düzenleme:
unonun dilimi 30 kalori miydi neydi o ekmeklerden ben de yerdim eskiden. sonra karatayı buldum ceviz yiyorum, omega neyim alıyorum.
geçen gün köfteye çok az ekmek koydum, koymak da değil tuz kadar ancak koydum, köfte bi garip olmuştu ama yedim napalım
tarhanayı biraz sulu yapsan2 haftada bir falan içsen olur gibi yea, faydalıdır.
lahmacun istiyosun utanmadan pis dobiş laflarını direk üstüme alındım, sen kendine yazdın herhal ama yaram var ki gocundum, çok pis gocundum akşam eşimin iş arkadaşları ile maile yemeğe gidicez, etliekmek yesem diye hayaller kuruyodum vazgeçtim hemen, önce totoyu erit sonra ye dedim, hele ki senin sadece toto da değil her bi yanın löp löp yağ dedim. tavuk et bişey yerim artık salatayla.

bana da özel uçak gönderin geleyim, ya da siz gelin bu tarafa, taşraya çıkın biraz

ahaha ne güldüm bu overlok muhabbetine, bu adamlar kimdir türkiyenin her yerini karış karış nasıl dolaşırlar yazı beklicen artık bacım kışın gelmez onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…