Ben farketmedim.
2 bölümdür tesettüre sokmuşlar, her yerini kapatmışlar ondan etleri, yağları taşmıyor ondan zayıf gelmiştir bacım yoksa bence hala dombili.
Aha şimdi balkonda yürüme sahnesi var.Önce göbeği tencere gibi yürüyor, arkasından Hürrem.
Bir tek yanakları açık bacım, her yerini kapamışlar.Geçen bölüm birden kapandı Hürrem, daha önceleri memeleri ekranlara taşardı, geçen bölüm nur indi, aydınlanma yaşadı saç teline kadar kapadı, bu bölüm saçını hafif açmış ama vücudu tam kapalı.Haftaya anadan üryan çıkarırlarsa şaşmam, ya baştan kapat ya aç bu ne böyle..
merhaba kızlar
geçmişi okudum . kız gene kaynatmışsınız. ben birazdan hastaneye gidiyorum.mr sonuçlarımı göstereceğim. akşama kadar uğramayabilirim.
bu arada ebru şallı ve o 250 gr totosuna sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmm
kadına bakya doğumda çok kilo almayayım diye 8 aylık ken sezeryan yapmış.
ama genede platesi eğretti bizlere
ben kaçayım kızlar
2 gündür bi varım bi yokum biliyorum ama çok sağlıksız şeyler yedim sonra da yazmaya utandım hem de canınız istemesin sizin de dedim :) bu sabah bi çıktım tartıya +500 gramı gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldüama kendi düşen ağlamaz dedim hemen kendime geldim bugün detoks yapacağım tüm gün, sevgiler.
günaydın lar kızlar
kız siz nerde oturuyor sunuz lüks site felan mi bizim oyun alanın da kıytırık salıncak la kaydırarak var başka da yok :-D yalnis anlama ha şaka manalı nerde oturuyor sunuz dedim
bende öyle düşündüm sazen benim kız masallah becerikli dir ins yapar gereksiz spor aleti dolduracağı ma onu alsam daha iyi diye düşün dum sağol
Etliekmek bizimdir bir kerem
Yunanlıların dolma bizim, cacık bizim, tüüm mezeler bizim davasına döndü he
Annemler tarafı kastamonu'ya dayanıyor bacım, onların yerel yiyeceğidir etliekmek.Her yıl etliekmek festivali yapılır bizde.Toplaşırız 50 kişi, dök unu ekle kıymayı, saçta da pişiririz ohh mis.Konya'nınkini de yedim, bildiğin kıymalı pide pehGerçi İstanbul'da Konya etliekmeği yapan yerde yemiştim şimdi tüm günahı Konya'ya atmayayım neyse kastamonu'nun etliekmeği meşhurdur yani, bu da böyle biline (Gel ben senin kayısına karışmayayım, sen de etliekmek konyanındır diye tutturma anlaşak )
Neyse en azından şunda uzlaşıyor; etliekmek zayıf işidir.Şişmanın işi olmaz böyle şeylerle diyor, bir müddet uzak duruyoruz.
Sana şimdiden iyi eğlenceler, iyi muhabbetler.
Etli ekemği bende konyanın sanırdım hep. Demek değilmiş. :44:
hmm şimdi bi daha okudum da siz saçta yapıyomuşsunuz, burda odun fırınında yapılır. baktım da şimdi kastamonu etliekmeği diye resimlerine burda saç böreği denir ona, kimi yerde bükme denir. ıspanaklı yumurtalı peynirli herşeylisi yapılır. başka şeylere etliekmek diyomuşuz,inan rahatladım. zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı yiyemediğimiz şeyle yorduk kendimiziEtliekmek bizimdir bir kerem
Yunanlıların dolma bizim, cacık bizim, tüüm mezeler bizim davasına döndü he
Annemler tarafı kastamonu'ya dayanıyor bacım, onların yerel yiyeceğidir etliekmek.Her yıl etliekmek festivali yapılır bizde.Toplaşırız 50 kişi, dök unu ekle kıymayı, saçta da pişiririz ohh mis.Konya'nınkini de yedim, bildiğin kıymalı pide pehGerçi İstanbul'da Konya etliekmeği yapan yerde yemiştim şimdi tüm günahı Konya'ya atmayayım neyse kastamonu'nun etliekmeği meşhurdur yani, bu da böyle biline (Gel ben senin kayısına karışmayayım, sen de etliekmek konyanındır diye tutturma anlaşak )
Neyse en azından şunda uzlaşıyor; etliekmek zayıf işidir.Şişmanın işi olmaz böyle şeylerle diyor, bir müddet uzak duruyoruz.
Sana şimdiden iyi eğlenceler, iyi muhabbetler.
tepeden laf geldi ya diziye ondan tesettüre girdiler bi anda. bu sezon biticekmiş dizi aynı sebepten, olaylar hızlı ilerlemeye başladı, izlenir belki.Ben farketmedim.
2 bölümdür tesettüre sokmuşlar, her yerini kapatmışlar ondan etleri, yağları taşmıyor ondan zayıf gelmiştir bacım yoksa bence hala dombili.
Aha şimdi balkonda yürüme sahnesi var.Önce göbeği tencere gibi yürüyor, arkasından Hürrem.
Bir tek yanakları açık bacım, her yerini kapamışlar.Geçen bölüm birden kapandı Hürrem, daha önceleri memeleri ekranlara taşardı, geçen bölüm nur indi, aydınlanma yaşadı saç teline kadar kapadı, bu bölüm saçını hafif açmış ama vücudu tam kapalı.Haftaya anadan üryan çıkarırlarsa şaşmam, ya baştan kapat ya aç bu ne böyle..
Bu havada ne kadar kapalı ortam da olsa yüzmek dedin ya daha bir sarıldım eşortmanıma
Duşu var, ordan çıkması var eve gelmesi var bırr valla dondum ve düşünürken yoruldum.
İşte ben sporu düşünürken bile yorulduğumdan şişmanım, sen gibiler bu havada iş çıkışı onca yorgunluğa rağmen yüzmeye gittikleri için sıskalar
Bacım yüzme bu havada da kalabalık mı peki?
Bana çok Türk kadınına hitap etmez gibime geldi de.
Biz eskiden pazardan pazara soba yanında leğenle yıkanmış bir milletiz, öyle çok suyu havuzu bilmeyiz.
Bir de havuz çok yorar, efor harcatır biz gelemeyiz öyle yorucu şeylere.
Hem nasıl dedikodu yapacazki, yüzerken konuşulmaz.
Ne bilem bize biraz ters sanki
Pilates feriştahımı kaydırdı valla.Bu satırları yazarken hıs hıs hırlıyorum.
Zaten epey maceralı bir gün oldu.
Hürrem ve 143. kez zehirlenen saray esnafını seyretmeyeceğim, ben yatayım.
Sizlere iyi dinlenmeler, sporlar, hoş sohbetler.
hürroşu gördünüzmü naşılda zayıflamış naşıl yaptı ki :26:
günaydın kızlar birazdan evden çıkıcam akşama anca gelirim.
oyüzden kilomu yazayım. 60.1.
liste yok sanırım o yüzden listeye yazamadım.
herkese hayırlı bir gün diliyorum. pendik-kurtköy bembeyazzz:)
Günaydın Kızlar,
mayaların yeni dünyasını rüyamda gördüm, deli gibi uyandım anlatacam.
Etliekmek kısmı nasıl farklı bacım ya, lahmacun nasıl tekse yani herkese aynıysa etliekmek de öyledir orda böyle şurda öyle olmazki, resimlerle bende araştıracağım.Konuşuruz
Yakar geçmiş olsun bacım.
Hürrem olayı evet çok saçma bir akışa girdi, zaten Meral Okay sonrası hiç olmamıştı, keseceklerdi şimdi saçmala dur.
Şimdiki birden nurlanmış hali ayrı komedi olmuş, zaten izlemedim.
Pilatesim başladı, günaydınlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?