Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

var ya bölüm başına alınan paralar gitmeşin diye kapanmıştır ee aZ değil alınan para diziyi şondıracaklardı yokşam

off ne çok kaynatmışsınız okuyamadım hepsini.

bugün oructum

iftarda:çorba salata 1dil kek yedim.

yarın da misafirlerim var öğlene.bütün gün pasta böreklerle uğraştım

geçmiş olsun canım ne mr ı kaçırmışım ben?

zaten öledir tüm hafta diyet birgün çikolata yesem anında + oluyo

pendikte:) bizde de salıncak-kaydırak-tahtıravallii:))

Etli ekemği bende konyanın sanırdım hep. Demek değilmiş. :44:

etliekmek konyanındır. hele eşimin memleketi kastamonuya komşu bi il. ona sordum ekmeği kalındır bildiğin pidedir dedi
anlaşılan etliekmeği yerinde yiceksin, konyalı değilim ama yıllardır konyada yaşıyorum, bu ince şeye pide gibi demene şaştım kaldım. en incesinden lahmacun düşün onun gibidir.
gel etme eyleme yerinde yemeden yargıya varma.
eşim de kastamonuda değil de civar illerde yemiş ondan iyi değildi büyük ihtimalle. istanbulda bulamazsın konya etliekmeğini. mersinde konya etliekmeği diye dükkan açmış adam, etliekmekle uzaktan yakından alakası yok. bişey memleketi dışına çıkınca gittiği yerin alışkanlıklarına benziyo.
kastamonuda etliekmek olduğunu bilmiyodum demek varmış, eşim de onu yerinde yememiş aynı pide dedi
dünyanın kayısısını da versen etliekmek konyanındır demekten vazgeçmem, yediğim onca etliekmeğe ayıp olur.
ama öğrenmiş oldum kastamonuda da varmış, eşimin memlekete gidince yolumuzu düşürürsek yerinde yeyip inceleyeyim en iyisi, o zamana 60 kilo olmuş olursam hem süper olur

hmm şimdi bi daha okudum da siz saçta yapıyomuşsunuz, burda odun fırınında yapılır. baktım da şimdi kastamonu etliekmeği diye resimlerine burda saç böreği denir ona, kimi yerde bükme denir. ıspanaklı yumurtalı peynirli herşeylisi yapılır. başka şeylere etliekmek diyomuşuz,inan rahatladım. zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı yiyemediğimiz şeyle yorduk kendimizi yine de bigün konyada ye etliekmeği, konyanın etliekmeği diye de bişey varmış de.

tepeden laf geldi ya diziye ondan tesettüre girdiler bi anda. bu sezon biticekmiş dizi aynı sebepten, olaylar hızlı ilerlemeye başladı, izlenir belki.

Son düzenleme:
Sabah:
Tereyağlı kaşarlı 2 yum
Peynir, 4 zeytin
3 ceviz, badem

Ara:sütlü kahve

Akşam:
Mercimek çorbası
Tavuk ızgara
2 yk bulgur pilavı
Yoğurtlu mantar
2 yk yeşil fasülye
salata

millet etliekmekleri götürdü ben el kadar tavuk yedim. başta gözüm doymadı ama sonradan doyma hissi geldi. yazarken baktım da ne çok şey yemişim, mantar fasülye falan mezeydi 2 çatal aldım.
yarın tartı günü olmasa neyse, yemedim çok şükür.

günaydın kızlar birazdan evden çıkıcam akşama anca gelirim.

oyüzden kilomu yazayım. 60.1.

liste yok sanırım o yüzden listeye yazamadım.

herkese hayırlı bir gün diliyorum. pendik-kurtköy bembeyazzz:)

günaydın hanımlar
dün kü koşturmacadan sonra baya rahatladım şimdi.dr a gitmiştim. dizim deki sorun için spor hareketleri gösterdi. böylece kaslar güçlenecek ve ameliyete gerek kalmayacak dedi . bende sevine sevine eve geldim. aklıma geldikçe yapıyorum. hem bacaklarım çalışıyor koltukta oturarak yaptığım için karın kaslarım felaket çalışıyor.
dün sabah erken kalktım ve 30 dk yürüdüm.
dün sabah ki menüm
sabah
1 kase lor
yarım dilim ekmek
salatalık domates
öğle
2 baget
yarım dilim ekmek
salata
akşam
salata yoğurt
2 kepçe barbunya
bugün kızımın sınıfı yerli malı etkinliği yapıyor. kızım 1. sınıfta baya heyecan yaptı yavrum. değişik geliyr ona .akşam bir sürü pasta yap okula götüreceğim dedi bende elmelı pasta ve kerebeiç yaptım. eşim ve oğlum e bize yokmu dediler onlarada revani yaptım. akşam 9 akadar mutfakta uğraştım durdum. ama kızlar gururla söylüyorum. yarım lokma bile yemedim. yediklerine say koca tottolu dedim.
sabah tertıda eksi görünce valla 1 kilo baklava yesem anca bu kadar mutlu olurdum.
hele winston ve mattikayı düşündükçe yer miyim ben
:18:

Günaydın Kızlar,

mayaların yeni dünyasını rüyamda gördüm, deli gibi uyandım anlatacam.
Etliekmek kısmı nasıl farklı bacım ya, lahmacun nasıl tekse yani herkese aynıysa etliekmek de öyledir orda böyle şurda öyle olmazki, resimlerle bende araştıracağım.Konuşuruz
Yakar geçmiş olsun bacım.
Hürrem olayı evet çok saçma bir akışa girdi, zaten Meral Okay sonrası hiç olmamıştı, keseceklerdi şimdi saçmala dur.
Şimdiki birden nurlanmış hali ayrı komedi olmuş, zaten izlemedim.

Pilatesim başladı, günaydınlar herkese

***3.TAKIM 288.ETAP***
S.A (
Yakar76 ( 65,1/
se_zen ( 56 / 54,7 / 1,3/ 2,32 % )
Gırgırına (84,0 /
nidah (60.3/
Ilginnur(78.5/
mattika (73.1 /

3. Takım Ortalaması:

günaydın kızlar morelim şıfırın altında 2500 dün ne güzel tartıda 8 gördüm bu gün ne güzel 500 gr verdim yazacaktım bugün 78,5 çıktım kilomu yazıp çıkayım bari

***3.TAKIM 288.ETAP***
S.A (
Yakar76 ( 65,1/
Gırgırına (84,0 /
nidah (60.3/
Ilginnur(78.5/78.5/0,0/0,0) kilo aynı:2:
mattika (73.1 /

şazen birinci olurşun şen bu hafta

Valla hava soğuk falan evet ama hiç öyle bizim havuz boş olmuyor. Bide su da sıcak 30 derecelerde ve içeriside gayet sıcak. Vallahi bende havuz kenarında durup muhabbet eden insanlara gıcık oluyorum. Yahu o kadar para veriyoruz az müsade edinde yüzelim dime ama. Gelmişler yok zayıflama yok bilmem ne konuşuyor. Konuşmakla zayıflanırmı. İçimden bağırıp duruyorum az totonuz hareket etsin diye. Gıcık oluyorum gıcık. ama öyle tipler de çok. Geneli de orta yaş üstü, bel boyun fıtığı olanlar var. Doktor yüzeceksin demiş mecbur yüzüyorlar. ama çıkınca da titriyorum resmen. Sıcacık ortamdan çıkıyorum ve buz gibi soğuk havuzun orası özellikle.
Neyse bacım sonuç olarak yüzmek iyidir ya. Her seansa zorla gidip iyiki gitmişim diye dönüyorum.

hürroşu gördünüzmü naşılda zayıflamış naşıl yaptı ki :26:

Yok anam ya hala şişko bence. O zayıflayamaz.
ay bu arada yazın hazal kaya nasıl zayıflamıştı şimdi hürreme rakip olmuş ya.

Ay evet bende pendikteyim bembeyaz heryer. Akşama kadar yağsa da akşam eve erken gitsek.

***3.TAKIM 288.ETAP***
S.A (
Yakar76 ( 65,1/
Gırgırına (84,0 /
nidah (60.3/ 60,1 / 0,2 / 0,33 % )
mattika (73.1 /

Kızlar valla bu hafta pazartesi sabahı 56,7 kiloydum . Bu sabah 54,7 kiloyu gördüm. Tam iki günde 2 kilo gitti.
Tabi ki şiş, su falandır ama yine de çok mutlu oldum. Proteine devam.

Tekrardan günaydınlar

Rüyamda 21 aralık akşam 9da yeni bir boyuta geçilecek diye anonslar yapılıyor, ben de işgüzar bunak tam 9a 5 kala sokağa çıkıp "yokk yeaa her şey aynı" derken ortam 70lerin discosu gibi ışıklar, müzik, yeşl yeşil yaratıklarla doluyor ve sokağa çıkan tek mal benmişim düşünün. Ağlamaya başlıyorum, sonra boy aynası bulup kendimi görüyorum, hani şu uzaylı denince akla gelen sırık zayıf koca gözlü şeyler olur ya hah onlara benzemişim."Aa beni zayıf gösterdi" diyorum, hem seviniyorum, hem anam nerde, babam nerde, kedim nerde diye ağlıyorum.Bir yetkili uzaylı gelip "buraya sen mutlu olasın diye her şeyi tamam ettik,sen yeter ki gül" falan diyor.Ağçalar, dereler, renk renk meyveler falan filan...İşin komiği ne böyle şeylereinandım ne izledim, gene de yer etmiş beynimde demek.Alarmla birlikte sıçrayıp, önce ellerime bakıp yeşil mi diye kontrol edip, seni kedimi bulup ona sarıldım

@Etliekmek kısmında didişmeyeceğim Konyanınsa oranın kalsın, eleşmeyeceğim.
İnşallah bir gün gidip, yerinde yemek nasip olur.
Şu an regl öncesi durumdan dolayı kendime detoks yapıyorum, çok aç ve şişim, hiç yemek konuşasım yok

@Pilates,
Dün tüm bölgeleri çalıştırmışlar bugün cardio plates yapıldı.400-500 kalori yakılacak bugün dendi bilmem doğru bilmem yanlış.
Eğer kar durursa gidip pilates ekipmanlarından alacam kendime böyle olmuyor valla.
Püff eşime de hediye almam lazım.
Neyse bugün şınav çekme hariç hepsini yaptım.
Dünden beri alt karın denilen yerim taş oldu valla, sızım sızım sağrıyor, Ebru karnı sık karnı sık dedikçe, her duyduğunun cılkını çıkaran insan olarak karnımı sıkmaktan şimdi karnımı biri yumruklamış gibi ağrıyor
Ama sevdim ben bu işi

Başta sıska se_zen olmak üzere, kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ben de bir hafta tartılmadan regl dönemimi geçirme kararı aldım.

Herkese hafif bir gün diliyorum

siz bizim saç böreğine etliekmek demişsiniz kıızzz (zerrin usülü) biz de sizin etliekmeğe saç böreği demişiz
ürünler çok farklı, isim karmaşası olmuş, aynı isimden ilçe bile bu kadar çokken normal yani.

Son düzenleme:
***3.TAKIM 288.ETAP***
S.A (
Yakar76 ( 65,1/
Gırgırına (84,0 /
nidah (60.3/ 60,1 / 0,2 / 0,33 % )
mattika (73.1 / 71.6 / 1.5 / 2.05 % )

mesaj 2
şoktayım sabah wc ye gittim elim boş döndüm ısırgan işe yarıyodu sanki kayısısız idare ediyodum. neyse tartıda fazla çıkarım diye üzülerek gittim tartıldım dün sabah 72.5 iken bugün 71.6 çıktı. tekrar tekrar tartıldım
kilomu 72 yazayım bugünkü su kaybı falansa dedim ama vazgeçtim sonra, bu hafta daha da dikkat ederim su kaybıysa bile.

Son düzenleme:
yakar geçmiş olsun, fizik tedavi de iyi gelir dizine. annem de çekiyo aynı sorundan, arada fiziğe gider rahatlar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…