Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

wişton adamı ayırmışşın birde binmedi diyon

Daha karpuz kesecektik, ısınıp alışıp "hoppaaaa" diye onu daha da yukarı çıkaracaktım, uçuracaktım ama korktu kaçtı

Dün gece canım mısır patlağı çekti.Ben nedense patlatamam korkarım, tencereden kafama patlayıp gelecek diye(sanırsın mayın, mısır işte nolcak ama korkuyorum işte).Fobi gibi bir rahatsızlık işte.Neyse eşime dedim kalk patlat, kalk patlat diye o da Yalan Dünya'yı seyrediyor diye bitsin yaparım diye oyaladı, neyse bende küstüm.Sonra kalktı patlattı gece 11de, o mısır hala mutfakta duruyor, inadım inat yemedim bir tanesini bile.Neyse bu saat oldu hala küsüm eşim arıyor konuşmuyorum Biraz önce sebze alışverişinden geldim, pijamamı giyerken aynı bacak kısmına iki bacağımı birden sokup,adım atıp yere düştüm kedi de koltukta fosur fosur uyuyor hala.Dedim "anan evde pijama giyerken yere yuvarlandı, sen hala uyu kaynana kılıklı duyarsız kedi" Neyse sanırım eşimin üstüne falza gittim, burda da yazıp yazıp herüfümle dalga geçtim, gelsin de barışayım yoksa Allah cezamı verecek

Bu arada mısırla kötü örnek olmayayım, kalorisi deli zaten.Ayrıca içine giren onca yağ ve tuz ile aslında çok zararlı ama bir nescafe fincanı az zeytinyağlı tuzsuz yiyecektim ama o da kısmet olmadı.Neyse her işte bir hayır varmış, küsmeseydim şimdiye yemiş ve sırf tuzdan bile bu sabah 1 kilo fazla çıkmış olacaktım.

Bu arada akşamları bayağı ben kereviz insanı oldum.Eskiden kabaktı oydu buydu yiyordum ama bildiğimiz kabak yani nimettir af olmaz ama kabak sonçta yani 3,5-4 lira olmuş.Az daha kendini fasülye gibi nimetten sayacak.Kabağa küstüm.Kerevize geçiş yaptım.Her gece bir yarım kereviz yiyorum.Otuydu, sapıydı da diye de alıştım, rendeliyorum yoğurda oh lüp lüp yiyorum.
Çok faydasının yanı sıra ananas ve kerevizin yaprağı doğada yağ yakan iki ana besinmiş.Belki ağır kokuyor diye sapını falan atıyorsanız diye paylaşayım dedim.Ayrıca kalorisi salatalıkla yarışır derecede az ve yemesi harş harş (çiğden) ağız oyaladığı için sanki çok şey yemiş hissi veriyor, tokluk sağlıyor ve hazımsızlık yaratmıyor.Yararları diye baktığınızda da inanılmaz fazla şey çıkıyor.
Yani Hali Pazarlama olarak kereviz işi şu an düşündüğüm sektör
Yiyelim, yedirelim diyorum.
Herkese hafif bir akşam diliyorum

bende bayılırım kereviz e dur bende alıp yiyeyim bol bol

yoğurtlu salatasını yaptım geçen gün kerevizin cevizli falan, cevizi azdı zaten de yiyemedim ben ya. yani yedim de içim cılk oldu resmen. 2 lokma ekmek yedim sofranın sonunda. yanına da bişey yakışıtıramadım. eşim bayıla bayıla yedi.
sen nasıl yapıyosun, yeşil kısmı neye yakışır nasıl yenir

kocalardan bahsedilmiş. benim koca da her akşam tatlısını yer patlamış mısırını bilmem ne. ama hep aynı kilo

onun yediklerini ben yesem vuuu

zate canım manyak tatlı istiyo

menümü de yaziim

sABAH:1yum,1dil ekmek,domates,bal-ceviz

öğle:3kş kuru fasulye. 3kş bulgur pilavı

ara 2dil elma

akşam:çorba+kereviz salatası+1dil ekmek

ara meyve -az çekirdek

Yeşil kısmını ben maydanoz, taze soğan doğrar gibi ince ince kesip kerevizli yoğurdun içine atıyorum.Bir kısmını da lor peynir tasım var, ona tat versin diye ona doğruyorum, sabahları kereviz yapraklı lor yemiş oluyorum
Bir iki ceviz koydum da sonra bir ceviz 25 kalori kadar, gerek yok dedim ama cevizle şahane yeniyor o ayrı
Üstüne de normalde 2 kaşık zeytinyağı koyarım ama şimdi koymuyorum.
Benimki direk kerevizi otuyla sapıyla rendelemek, tuzsuz, yağsız, cevizsiz bazen kendimi ödüllendiresim tutmuşsa 1 diş sarımsak ekliyorum 2 kaşık da yoğurt hepsi bu bacım.
Dünyanın 8. lezzeti değil tabii ama suda yağsız, tuzsuz kabak haşlayıp onu yğurtla yemektense, kereviz bana daha lezzetli geliyor.

Yeşil kısmını içinde sevmediysen salataya doğra gitsin, katı meyve sıkacağı varsa ben geçen yaz her meyve suyuna yarım kerevizi hatta sapıyla koyuyordum öyle deneyebilirsin, omletlerinin üstüne doğrarsın, otlu omlet hesabı omlet yapabilirsin, ne bilem maydanoz gibi onun girdiği her ortama girebilir bence

benim yiyemediğim salata yoğurtlu zeytinyağlı ve cevizliydi. bulmuşum da bunamışım yani
bişey oldu bana hamilelikten sonra, brokoli de yiyemedim, severdim önceden ikisini de.
pilav üstü kavurma olsa kalorisiz ot mu yicez hep yaa

ah ah yesem yesem hep çiroz olsam . hiç yaşlanmasam her zaman 30 yaşında kalsam . 50 kilo olsam hiç gram bile almasam.
aç tavuk mu ambardan çıkar yoksa hep ordamıydı.? kafayı sıyırdım iyicene

Kız artık sayende kaçamak falan da yapılmayacak. Bütün ayı özel günlerle bitirdin. Tatlı isteyince su içmek te bende pek işe yaramıyor.
ama bugün yeni bir şey buldum. Bir firma tatlandıcı çıkarmış minnacık yuvarlak bir kutuda, tarçınlı dün ben onalrı şeker diye aldıydım ama içinden tatlandırıcı çıkmış. Bugün valla protein yüklemesi yapınca canım tatlı istedi. Ağzıma attım hemen geçti. Tatlandıcı iyi değildir ama bazen kurtarıcı olabiliyor. Hele kısa dönemde

Canım bu pek işe yarar değil. Sanırım yürüyüş bandında karar kılmışsın ama şu trobolinleri de bir araştırabilirsin. Hem eğlenceli hem kardiyo yapıyorsun hem sen kullanmasan bile ziyan olmaz çocuklar bayılır. Hem de pek yer kaplamıyor. 70 Tl den falanda başlıyor fiyatları.

kocalardan bahsedilmiş. benim koca da her akşam tatlısını yer patlamış mısırını bilmem ne. ama hep aynı kilo

onun yediklerini ben yesem vuuu

zate canım manyak tatlı istiyo
Ya sanırım onlar çıkabilecekleri maksimum kilodalar. Benimeşimde 90 kilo ama şekeri falan kessin haftada 1 gün yüzmeye gitsin anında 5 kilo gidiyor. Biz yeni başlayınca bile öyle şeker kesmeyle gitmiyor o kadar kilo. Neyse odunluklarına vermek lazım.

Bugünkü menüm

Sabah
2 yumurta

Öğlen
minik 3 parça tavuk but. ama valla tavuklar küçüktü

akşam
ton balıklı yağsız salata

Şu geçen sözünü ettiğim 10 günlük diyeti deniyorum. Dukan gibi ama sebze serbest ve hiç süt ürünü yok. 10 gün peynir yemezsem ölmem herhalde winston aylardır yemiyor.

canım koşu bandı 2cna zor ikna ettim biraz tuttu cuda ah şöyle yabancıların filmlerin de ki gibi bahçeli havuzlu ev olacaktı ki koyacaktık bahçeye tranbo
lin kuracaktık bir spormodasi bak tıg gibiler hep ev den kaynaklı zayıf bunlar:-D:-D

Valla bugün canım bir şeyi çok istedi bak su içince geçmiş, unutuvermişim bile işte kendi kendime deidm winston x yemedi diye kimse ölmemiş ha hatırladım dün mısırı eşim gece 11de patlatıp önüme koydu, cayır cayır koktu yeminle.Neyse yatana kadar koca kase yanımda oturdum sonra mutfağa koydum.Bugün tüm gün o mısıra baktım o ara dedim bak yemedin ve hala hayattasın demek ki o koca boğazını tutabiliyorsun ve aburcubur yemezsen de ölmüyorsun.Eşim işten geldi, 3 çeşit artı salata yedi, üstüne portakallı kek yedi üstüne de o dünkü koca mısırı yedi

Yani bir yerlerde birileri hala yiyor, israf günah falan olmuyor

Peynir için evet çok uzun zaman oldu.Dia'dan aldığım dünyanın en kalorisiz, tuzsuz, yağsız peynir taklidi yapan şeyinden haftada 1 kere bir yemek kaşığı yemişimi peynir yemekten saymıyorum.Neyse şükür diyorum tabii.
Yarın için kendime yumurta aldım.Başucuma koyup, sabah olsa da yesem diye yumurtayı öpe öpe yatacağım.
Okuyunca psikopatça geliyordur ama her şeyi ayrı ayrı günlerde yiyorum aslında.
Pazartesi yumurta yediysem salı peynir çarşamba domates yeşillik perşembe bir dilim etimek cuma bir portakal gibi o yüzden özlüyorum yumurtayı bile

neyse..bu arada menün şahane olmuş.resmen dukan olmuş.10 günün sonunda kesin 3-4 kilo götürecek gibi geldi.
Dukan'ın atağı gibi geldi hatta.

Evet diyet güzel aslında acıktırmaz ama ben hiç yemek hazırlayamadım ve artık bir gün daha ertelemek istemedim.Yoksa çeşit çeşit yemek çıkabilir. Ve biliyomusun sanki bir günde bile hafifledim. Yarın akşamda mis gibi 1 saat yüzerim ohhh. 3-4 kilo hatta 5 kilo vermek hayalim şu 10 günde. Sonra bir kaç gün ara sonra biraz daha gider.Yanlız yemeğe çok alışmışım bu menü ile bile koca gün karnım guruldadı durdu. Hele geçen gün bir müşteriye gitmişiz tam öğle saati allahım benim mideden ne sesler geliyor kıpkırmızı oldum ve tam midem ses gelirken bir şey bulucam da konuşucam diye kırk dereden su getirdim resmen. Neyse bir iki günden alışırım herhalde. Zaten ben varya süt ürünlerinden kilo alıyorum çünkü çooookkkk tüketiyorum hani resmen ver bana 1 paket kaşarı oturur yarısını yerim. Sabah sözde 1 dilim kaşarla tost yapıyorum ama yaparken 4 dilim falan ağzıma atıryorum tadına bakmak için. Hiç tadını bilmediğim şey ya sanki. Biraz kesmek bana iyi gelecektir.

Yahu bu arada kuran olayım ver şu dia daki peynirin adını peynir aramaktan helak oldum. Neyse ki marketin adını ağzından kaçırmışsın en azından onu öğrendim. Ben meğer yanlış 3 hafrlide arıyormuşum aylardır peyniri. Gidip ne kadar varsa alıcam onu. Birde 7 otlu çaydan alıcam onu da yazdım bir kenara.. Ama etimek işi bana eziyet geliyor. Onun yerine onunla aynı kaloride uno nun ekmeği var. bir dilimi 27 kalori falan yanlış hatırlamıyorsam. Etimek bana hiç ekmekmiş gibi falan gelmiyor. Tıpkı şu wasa mıdır nedir onun gibi tatsız tutsuz bir şey.

ahh ahhh 1 sene aradım şöyle bahçeli ev. Hep hayalimdi bahçeli ev. Ama hayalimde kendim oturucam kısmı vardı . Bahçeli evi aldık ama içinde kiracı oturuyor şimdi ben dileği eksik yapmışım. bir şey isterken dikkatli ol diye boşuna dememişler. Aman neyse aldık ya şükür.
Bende hep ondan korkuma almıyorum ama baktım millet evde bir güzel kullanıyor. 80-100 cm bir şey oluyor zaten. İşin bitince bacaklarını kıvırıyorsun yer sofrası gibi oluyor. He bu kadar beğeniyorsan senin niye yok deme ev spor aletleri mezarlığı gibi kullanmıyorum ve o yüzden kocama söyleyemiyorum çünkü çok laf eder. Birde benim kız çooookkkk dikkatsiz. Yürürken bile kafa arkada yürür 4 yaşına geldi evdeki tüm sivri köşeler hala havlu sarılı bantlı falan. O yüzden cesaret edemiyorum. Üzerine çıkar zıplar ordan atlar falan al başına belayı. Dahada kocamın dilinden kurtulamam.

Sen yeter ki Dia peyniri iste, kutusuynan aliim yavriiiim
Bacım kaloriye ilk taktığımda bimde arandım epey, hatta lor aldım.
hesap makinesi hesabıma göre bir yemek kaşığı 200 kaloriye falan geliyordu nerdeyse kaşarla yarışıyor ama adı lor
Bu diadakini resmen tüm marketleri gezegeze arkalarını okuya okuya buldum ama markasını sor bilmiyorum.
lor çabuk bozulan peynir ya, bir tane vakumlu tasım var ona bir demet dereotu, bir demet maydanoz, bir demet de kereviz yeşil sapını kıyıyorum, yarım avuç pul biber, yarım avuç kekik atıyorum, içine de loru (500 gramlık) koyup karıştırıp hoop dolaba.Yani benim haftada 1-2 yediğim lorun yarısı aslında ot ama neyse şükür buna da

Bu paket, vakumlanmış 500 gramlık.Markası dia değil.Ön yüzünde kalori cetveli var ve orada 100 gramında 50 kalori vardır mı ne yazıyor göreceksin, zaten sevineceksin, hemen alacaksın.3 lira civarı parası var.Her sefer gidip 2-3 loru elleyip kalorisine bakıp ahanda benimki bu " diye sevinip çıkıyorum ama minik beynim hala markasını tutamamış aklımsa.
Ha tatsız, tuzsuz, yağsız yani lorlar hep lezzetsizdir de bu iyice tatsız.Sonra winston dediydi aldım, tövbe valla yenmiyor bu nimet deyip kulaklarımı çınlatma he

Şu 27 kalorilik ekmek beni şu an çok mutlu etti.
Ama haftada bir gün yiyorum.İçinde vardır onun 20dilim yani bana 5 ay gider, akar kokar, küflenir.
Eşim de ekmek yemiyor.
Yoksa etimeğin hastası değilim, kırt kırt fare gibi kemirmekten imanım gevredi ama misal 3 ay önce etimek aldım 2 paket, hala 2. paket açık ve duruyor.bayatı da tazesi de mukavva gibi olduğundan aktı, koktu derdi yok bacım yoksa 27 kalorilik ekmek şahaneymiş.

Yüzmeyi unutmuştum ben.Bu ara hiç yazmıyorsun yüzme anılarını.
Onu da hesaba katarsak ohoo şahane olur tabii.
Gerçi biz grupça regl oluyoruz ve ben cuma-cumartesi regl olacağım yani siz de
Bu hafta vücutlar biraz şiş çıkabülü, hedefleri çok abartmamak lazım.

Cuma regl dedim de ayın 21i cuma ve eşimin doğumgünü
Dünya sonu falan diyorlar ya ben de hediye almadım, boşa masraf olmasın öleceksek diye.
Adama da dedim bunu.
Diyor dünyanın sonu diye hediye almıyorsun ama dolapta 8 tane kereviz var
O ayrı dedim Bozuldu sanki, hediye almak şart oldu
Kerevizi sevse birini paketler ya da süsler çim adam yapardım ya pehh anlar..

winston ne zamandır böyle besleniyosun ve ne kadar daha devam ediceksin, vallhi bravo

Sabah:
2 yum
Peynir, 6 zeytin
3 ceviz, biraz badem
Marul

Akşam:
Tarhana çorbası
Pırasa
Bulgur pilavı
3 köfte

30 dk yürüyüş

Hepinize tesekkür ederim kizlar dogum günü dilekleriniz icin

su bulmak kolaymi ne demek yahu? yani ben sahsen hic problem yasamadim. Isvicrenin cesme suyu cok temiz ve tadi güzel tuaf kokmuyor ve kireci gözle görünmüyor.. Türkiyede bir cok kez cesme suyunun raki renginde aktigini gördüm biraz bekleyince rengi yerine geliyordu.. fakat burda ben öyle bir problemle karsilasmadim.

burda sular var iste tanesi 1,5 litresi 25 kurus olanda var 1 lira olanda var.. ben 25 kurus olani iciyordum hep ve memnundum calistigim marketin ucuz markasindan. hergün 2 tane alsam 50 kurus oluyor öbür türlü 2 lira oluyor buda bana fazla geliyor acikcasi normalde kurusu kurusuna hesaplamam ama su sudur mantigiyla hareket ediyorum. ama iste dedigim gibi türkiyeden geldigimden beri ucuz olani icemiyorum o 1 lira olan cok daha güzel ama ben kendimi gene ucuz olana alistiracam ya o lanet tad gitmeli yani... kime sorduysam is yerinde hepsi memnun hepsi ondan iciyorlar demek ben hakikaten türkiyete hayat suya alistim ya..

dogum günü dileklerin icin tesekkür ederim canim tekrar bir kutlama yapacagimi sanmiyorum esimin dogum gününü beraber kutlariz insallah yani gelirse o güne onunda bu ayin sonunda dogum günüüü ama ozaman yulafli pasta yermiyiiiim bilemeemm

Özel günlerdeki tatlı isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz :)

tatlı yiyerekkk haaaaaaaaaa

günün diyalogu ya cooook güldümmmmm

ilginnur shenin yazdiklarini okurken cok egleniyorum biliyormushun winshton falan

yasemincansu ciddi olarak cevap vermek gerekirse winshton bacinin dediklerine takiliyorum tatli ihtiyacimi giderme olayi bulundugum kiloya ve günlük irademe bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…