Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese günaydın
selam kızlar mutluyum umutluyum. boğazı tutunca demek oluyormuş.sabah gene eksi çıktım. durmak yok yola devam.
kızlar bakın gidip 25 liraya plates topu yerine çocukların zıpzıp topu alın 7-8 lira
boşverin onu bunu

Mesaj 1

***3.TAKIM 288.ETAP***
Yakar76 ( 65,1/ 64,200/0,9/ 1,38%
se_zen ( 56 / 54,7 / 1,3/ 2,32 % )
Gırgırına (84,0 /88,0/ -4,0/ 4,78 % )
nidah (60.3/ 60,1 / 0,2 / 0,33 % )
Ilginnur(78.5/78.5/0,0/0,0) kilo aynı
mattika (73.1 / 71.6 / 1.5 / 2.05 % )

3. Takım ortalaması : 0,22 %

Son düzenleme:
Mesaj 2

bugün itibariyle tam 65 kilo.

Merhaba hoş geldin.
İlk önce kendini tanıtan bir mesaj yazabilirsen seviniriz. 2 hafta deneme süren olacak iki hafta sonra eğer yeterli paylaşım yapıyorsan listelerde yer alacaksın. Yeterli paylaşımdan kasıt günde en az 5 mesaj yazman. Düzenli menü paylaşman.

Son düzenleme:

Mantıklı insanın hali başka tabii
Ben dün sinirden saydım durdum da doğru tabii kış geldi diye pahalı olabilir ama pilates yazlık kışlık değilki bacım, o koca topu alıp parklarda pilates yapanları hiç görmedim, bari pilates aletleri ucuz olaydı
Valla bir ara insanity'e bakmıştım, bana uymamıştı.Hani çok kardiyo tipi şeylerde başarılı olamamıştım.Hem sigara içiyordum hem 90 kioydum, 3 kere zıplayıp 3 dakika dinleniyordum.Ama pilateste öyle kan revan ter yok ya, oraya esne, o kası sık, burdan eğil, ayağı kulak arkasına kadar esnet falan ne bileyim hoşuma gitti.Şimdilik şınav ve kurbağa hareketinde yarı başarısız oldum, onun harici toto kalkıyor gibi.Bakalım her şey bu koca toto için :18: Umarım işe yarar.

İnternetten alacaktım zaten de, yerinden bakayım, elleyim alayım göreyim falan dedim.Şimdi kar kış geldi,hacdan dede bekler gibi pencerelerde kargocu beklemeyeyim dedim.Gelecek 3 gün sonra 5 gün sonra falan filan.Neyse Selçuk'a binebiliyorum.Şimdilik kin ettim, inadımdan almayacağım

Çook eskiden hatırlıyorum kardeşimin vardı.Kocaman ama ince bir balon gibi.Tepesinde ipi var.Oturup üstüne ipinden tututp zıplıyordun.Acep o mu bacım?Eğer oysa onlar çok inceydi ve çocuklara göreydi diye hatırlıyorum.Benim totoyu taşımazlar gibime geliyor :26: Yarın öbürsü gün burada "totomda zıp zıp patladı, ne kremi süreyim" diye konu açmayayım

Hepimize günaydın
Hain koca beni uyandırmayı unutmuş.10da kalktım.Biraz dans edip ısındım.Şimdi programın tekrarı yüklenmişse onu, olmamışsa dünküyü yapacağım yeni lastiklerimle
Sonra da kahvaltı.
Bakalım regl zamanı pilates extra bir güzellik sağlayacak mı?..Zaten karnım ağrıyor diye mızmızlanacak mıyım? Karın ağrım pilatesle geçecek mi? Yarına 5 kilo az çıkacak mıyım? Yarına 5cm ince olacak mıyım? benm babam da böyle güzel pasta yapmasını öğrenebilecek mi? Azz sonra..

Beyaz denek faresi winston

yok kardeş yok . bu plates toplarının yapıldığı o kalın maddedn yapılmış üstündede aynı maddeden tutma yeri var . kız beni taşıyor sa senide taşır. benim çocuklarınkinin üstüne oturuyorum. kocamanda şişiyor. küçük plates topu yerine mahalle bakkalından 1 liraya alınmış plastik top kullanıyorum. (allahım takımın en pintisi olduğum çıktı meydane)

günaydın kızlar

günaydın kızlar

şirincedekilerin yüz halini merak ediyorum:))

tweeter da acaip geyikler dönüyo:),
biri yazmış ; şirinceden dönenlere üzülmesinler diye ölü taklidi mi yapsak napsak

ya bu teweteer baya sosyetik bir şey mis diyorlar bende ondan katılan diyorum öyle kız :-D

yakar hakli ben aldığım da onlar yoktu yeni bu sene çıktı olay di bir taşla iki kuş vurmuş olurdum ah ... winston bi görsen hemen alırsın aynı bir üstüne fazladan tutma yeri var o 1 tl lik top da super fikir aynı sı zaten gel sen öyle yap onları al aman yazimi okudum da o zaman yoktu felan ben kaç senedir bu isteyin böyle:-!

ya bizim ortalama niye böyle az ben olmasam da takım çok güzel kilo vermiş ti allah allah

Selam kizlaaaar yarin esimmm geliyorr insallaaahh :))

Bu yuzden buraya fazla yazamadim buraya ya iki gundur giremiyorum simdi telefondan girdim.. 2 gun once belli oldu esimin gelecegi her aksam esyalarimi topluyorum dun gece saat 3 e kadar is yaptimm ve saat 6 da uyanip ise geldim sindi ölüyorum yorgunluktan.

Sezen canim kilo bildirimi icin kusura bakma olurmu gercekten tartilmayi hic akil edemedim senin icinde uygunsa ben izinli olarak devam edeyim olurmu?

Gırgırına bacım kilo bildirdiğin için tabii ki listelere alındın bacım. Ayrıca arkadaşlar artık izinli olmak isteyenler tam anlamıyla izinli olmalı. Hani elbette bir iki girip bir şeyler paylaşabilirsiniz ancak izinli olduğu halde menü bildiren, kilo bildiren arkadaşlar listelerde yer alacaktır. S.A tam dönmediği için onu listeye almadım ama.

şu regl denen şeyden nefret etmeye başladım ya ağrışı artık beni maf ediyorçocuk doğur geçer dediler normal normal doğurduk yok. şunu iç geçer içmekten içici oldum yine yok ilk gün bitiyorum reşmen valla şizin bildiğiniz varşa şöyleyin onuda yapayım

gırgırına ne yapmış yahu liste yerle yeksan olmuş
kızsak ters mi teper bilemedim de demek ki kilo almalı bi dönemden geçiyo ses etmeyelim.
listede olmak ona da motivasyon olur hem

günaydın kızlar

ya bu teweteer baya sosyetik bir şey mis diyorlar bende ondan katılan diyorum öyle kız :-D

annamadım mesajını galba kıı:44:

ya bizim ortalama niye böyle az ben olmasam da takım çok güzel kilo vermiş ti allah allah

sorma ya takım bu hafta da dökülüyo ortalama bazında

Allah kavuştursun canım.hiiiç ayrılmayın inş

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
nidah,
mattika,
winstonlight,
ilginnur,
eharmanci

vuuuuuuuuuu

Tekrardan Tünaydınlar,

İnternetten dünkü pilatesi yaptım artık akşama da bugünkü yüklenmiş olur onu yaparım.
Karnım hala ağrıyor ama zaten mucize beklemiyordum.
Bu arada şınav ve kurbağa hareketini bugün tam yapabildim, gerçi şınavda gene zorlandım da neyse en azından yaptım.
Yalnız bende koca toto var ya toto hareketleri, bacak hareketleri falan şahane yapıyorum.
Ama kollar mesela vücuda göre Safinaz kolu, onlar kol hareketlerinde tir tir titriyorlar.
Mantıken koca toto yağlı olduğu için kalkamamalı, kollar yağsız olduğundan kalkmalı ama ne bilem demek totom epey kaslı ve kuvvetli, kollarım da kuvvetsiz demek, bilemedim.

Zıpzıp top makul geldi.Bugün eşime özel tek kişilik doğum günü sofrası hazırlayacağım. (Ben karşısında kereviz yiyeceğim mum ışığı eşliğinde )Bir kaç şey almaya marketlere gideceğim, belki denk gelirse zıpzıp bulurum inşallah.

Neyse şahane yeşil çayımla (bu arada bimin yeşil çayı ot gibi, tatsız tuzsuz, ha bir parça samanı sıcak suyla ıslatıp suyunu içmişin ha bunu içmişin) yeme içme faslına başlayayım.

Hepimize hafif bir gün diliyorum

sezen bacım sen anlarsın, ısırgan içmemin sakıncası var mı emzirirken, ıhlamur rezene ısırgan çevirerek içiyorum ama ısırgan kansızlığa iyi geliyomuş bol bol içsem ne olur?
kansızlıktan başım dönüyo iki gündür, aynısı lohusalıkta da olmuştu dr.a gitmiştim ondan biliyorum. kan ilacı da kabız yapıyo ben hurma yiyerek çözüm bulmuştum. ama günde 4-5 yemek lazım en az. şimdi yiyemem o kadar. ısırgan işe yarar mı yoksa okuduklarım faso fiso mu?

bu züccaciye satan yerlerde var onlardan bakabilir sin

Ya biraz gecmisi okudumdaaa

Winston senin kedi dukan mi yapiyor bacim ?

Ha bide bisey soracam ama gülmeyi ha..

Ejje89
Suhan
Melodi

Nerdeler? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…