hehe hain planlar yaptım hemen bi emziren görünce. hamilelikteki gibi aşerme olaydı emzirmede daha iyi olurduBiz ciddi ciddi eşleşip çeteleşiyoruz demek
Bana da bir pilatesçi lazım o zaman
Ya da se_zen 60lara yakın hazır, ben de60lara yakınım.Arada 60 kardeşliği oluşturur, buluşuruz belkim(Hain winston )
sa geleydi de eşleştireydi bizi
spor aşkına maşallah. tracy anderson diye bi kadın var onun videolarına bak bakalım ne diceksin işe yarar mı.Pilates topu taklidi yapan Selçuk ve saz arkadaşları
Eki Görüntüle 583604
Ortadaki vileda sapı, temizlikten spor aletliğine terfi olmuş başarılı bir arkadaşımızdır
ya valla ümraniye de adım başı var ve çocuklu her evde mevcutmerak ettim ne gibi bi şpor aleti alacakşınız
Dans cardio demişler, az baktım bacım.spor aşkına maşallah. tracy anderson diye bi kadın var onun videolarına bak bakalım ne diceksin işe yarar mı.
wişton bak şenin için ne buldum görünce alırşın şorma diye
Eki Görüntüle 583765 fiatı 9,9hemide 120 kg kadar taşırmış ahh ahh ben 25 tl verirken nerdeydiniz
Koşu bandı galiba
Bu ara çok konuştuk diye üstüme mi çektim bilmiyorum.
Eşime bugün iş arkadaşı demiş, yeni eve taşınıyorlarmış yerleri yokmuş ya parayla satarım ya tanıdık isterse veririm hayrına falan demiş.Eşim de beni arayıp sordu.Ben de "hani bacak sakatlıyordu, şuydu buydu" diye sıraladım tabiiBedava verirse al getir yoksa para vermem dedim.Adam da bedava verecekmiş.Yalnız tırmanışlı koşu bandıymış, minübüse bile sığmazmış o kadar büyükmüş falan filan.Önümüzdeki haftaya verecekmiş.
Kesin değil dedim çünkü anlattığına göre 2bin eder alet, gidip internetten 300-400e bile satsa gider alet, neden beleşe versin ki?
Eşim onu almak için babasıyla kamyonet alacak gidecek, tek kişi kuramazmış çok büyükmüş (!) eşimin babası da eve gelecek ki bizim durumlar farklı benim evime kimseyi kabul etmiyorum onlardan..Vs vs..Yani durduk yere olaylar aksiyon falan filan.Bir yandan da tv izlerken akşamları yarım saat binsem kar kardır sonra da kalsın bir köşede, akmaz kokmaz diyorum.
Dans cardio demişler, az baktım bacım.
Hem eğlence hem cardio oh ne güzel ama bana cardio uzun soluklu gitmiyor.
Ben yorulunca bırakıyorum hemen.
Bu yüzden danstı, koşuydu yüksek nabızlı şeyler de tırtlıyorum, bunalıyorum, kendimi koltuğa atıp daha da kalkasım gelmiyor.
Bana pilates , yoga falan gibi hani oturma kemiklerimizin27: ) üstüne oturup olduğumuz yerde oturarak, yatarak, hayal kurarak yapılacak egzersizler lazımmış.(30umda anladım )
Sağolasın bacım.
Kendimi bunun üstünde hayal ediyorum dagerçi oyuncak ördekten daha az komik olur sanırım
Koşu bandı galiba
Bu ara çok konuştuk diye üstüme mi çektim bilmiyorum.
Eşime bugün iş arkadaşı demiş, yeni eve taşınıyorlarmış yerleri yokmuş ya parayla satarım ya tanıdık isterse veririm hayrına falan demiş.Eşim de beni arayıp sordu.Ben de "hani bacak sakatlıyordu, şuydu buydu" diye sıraladım tabiiBedava verirse al getir yoksa para vermem dedim.Adam da bedava verecekmiş.Yalnız tırmanışlı koşu bandıymış, minübüse bile sığmazmış o kadar büyükmüş falan filan.Önümüzdeki haftaya verecekmiş.
Kesin değil dedim çünkü anlattığına göre 2bin eder alet, gidip internetten 300-400e bile satsa gider alet, neden beleşe versin ki?
Eşim onu almak için babasıyla kamyonet alacak gidecek, tek kişi kuramazmış çok büyükmüş (!) eşimin babası da eve gelecek ki bizim durumlar farklı benim evime kimseyi kabul etmiyorum onlardan..Vs vs..Yani durduk yere olaylar aksiyon falan filan.Bir yandan da tv izlerken akşamları yarım saat binsem kar kardır sonra da kalsın bir köşede, akmaz kokmaz diyorum.
Dans cardio demişler, az baktım bacım.
Hem eğlence hem cardio oh ne güzel ama bana cardio uzun soluklu gitmiyor.
Ben yorulunca bırakıyorum hemen.
Bu yüzden danstı, koşuydu yüksek nabızlı şeyler de tırtlıyorum, bunalıyorum, kendimi koltuğa atıp daha da kalkasım gelmiyor.
Bana pilates , yoga falan gibi hani oturma kemiklerimizin27: ) üstüne oturup olduğumuz yerde oturarak, yatarak, hayal kurarak yapılacak egzersizler lazımmış.(30umda anladım )
Sağolasın bacım.
Kendimi bunun üstünde hayal ediyorum dagerçi oyuncak ördekten daha az komik olur sanırım
benimki de eğimli öyle çok da büyük değil. minibüse sığmaz ama doğru.tek kişi taşınır mı zorlarsan taşınır gibi. salon koşu bandı mıymış öyle kocaman.
dans değil de mat videosu var bi tane. bacak kol sallıyosun platesin daha insansı olanı giib geldi bana. bi de karın için video var. yapsam mı bilemedim ama haftada en az 6 gün diyo sonuç almak için.
pilates bana çok zor gelmişti ya, nereyi sıkıcam nereyi kasıcam yapamamıştım. çok mu kassızım neysem artık
ya ciddimişin en çokl ben iştemiştim şana geldi
nerlerdeşin bakalım hoşgeldin şen yap şok diyetler bak fazlaşıyla geldi geri
Hoşgeldin bacım.
Tek yardım ve tavsiyem; ben gibi ondan ona koşma bacım.
2-3 gün araştır dukandır, karataydır, montidir bak.Diyet değil beslenme çeşidi bul ve o yoldan o kurallarla bozmadan istikrarla git, öbürtürlüsü 3 kilo verip 4 kilo ala ala gidiyor, zaman kaybı oluyor.
ay aman dikkat kendine yavaş olsun zor olmasın canım2 gündür bi baş dönmesi yorgunluk uyku halindeyim. gözüm açılmıyo hiç. gündüz oğlum uyudukça ben de uyudum. doğumdan hemen sonra da olmuştu böyle baya kansızmışım. hamilelikte de kullanamadım kan ilaçlarını kabızlık yüzünden. lohusalıkta 3-5 gün kullandım bıraktım.
hurma, pekmez, kuru üzüm yiyodum düzenli düzelmişti baya. tabi hafif bi düzelmeymiş ki şimdi yine aynısı oldu.
bunların üstüne süt de az iki akşamdır, o niye oldu anlamadım farklı bişey yapmadım aslında. ne zaman birileriyle görüşsem böyle oluyo, nazar dicem teyzeler gibi olmıcak şimdi
bugün yiyeyim bişeyler bari dedim, akşam kahvaltı hazırladık eşimle, reçel ve 2 dilim ekmek yedim.
yani yedim artık napalım.
bir de kilo beklediğimden hızlı gidiyo, emzirmekten kaynaklı sanırım. biraz meyve falan yiyip yavaşlatmayı düşünüyorum. haftada 1 kilodan fazlası sağlıklı olmayabilir emzirdiğim için. ayda 2 kilodan fazla vermeyin yazıyodu nette bi yerde.
Baktım 5 partlık buldum 1 saat sürüyormuş az buz değil.Valla 2 partı seyrettim yoruldum bacım.Dikkat ettiysen hareketler seri hareketler ve mat üzerinde ama çoğu ayakta hatta ben oturan hareket görmedim.Haftada en az 6 ney yahu, en fazla kaç 19 mu..
Ciddi işe yarar da, haftada en az 6 gün 1er saat vals bile yapsak o da işe yarar yani bana fazla yorucu geldi.Keyif almak önemli bacım.
Kaptırmak önemli.mesela sen 45 dakika falan koşu bandında koşuyorsun, demek kendini kaptırıp zevkle yapıyorsun (yoksa 5-10 dakikada bırakırdın) bu egzersizleri de her gün 1 saat yapabilirmisin, kendini zevkle bu işe kaptırıp, eğlene eğlene yaparmısın onu bilemem işte.
Kasıp sıkma konusunda da ben elliyorum.Göğsü sıkın diyor elimi cinciklere atıp sıkılıyormu diye bakıyorum, kalça diyor hoop elimi kalçaya atıyorum, alışınca gider o zor değil bence.Bir de ben normalde de evde yemek yaparken kalçalarımı sıkarım, bacak arası iç bacakları sıkıp bırakırım falan.
Emzirenlere pilates süt yapıyormuş diyordu Ebru geçende, bilmem yalan bilmem doğru.Aklıma sen geldin,sanki eskiden yapıyordun diye de kalmış aklımda.Madem mat üzerinde bir şeyler düşünüyorsun, pazartesi bir dene sabah istersen.Hoş internetten her an yaparsın da, ben sanki spora yazılmışım gibi sabahları kalkıp tv başına geçiphocamı bekler gibi bekliyorum hatunu, daha bir eğlenceli oluyor
Brad Pitt diye bir ömür ağladım yok da yok, sana burda bir kez "koşu bandı istediydim ama eşim sakatlık hikayesi anlatıp almadıydı" dedim ahanda galiba o alet gelecekDaha belli değil bacım ya, hatta ben inanmıyorum da.Millet ekmek almaya para bulamazken niye beleşe versin ki..Neyse bekleyip görecez.
sağol canım. kansızlık kötü ya, kış uykusundaki ayılar gibi uyudum uyudum kanmadı uykumay aman dikkat kendine yavaş olsun zor olmasın canım
Merhaba arkadaşlar
bugün genel konudan başvuru yapmıştım buralarda yeniyim bilmiyorum pek
yakar76 takıma davet etmiştisize katılmış olmus oldum mu ki şimdi ben
Merhaba arkadaşlar
bugün genel konudan başvuru yapmıştım buralarda yeniyim bilmiyorum pek
yakar76 takıma davet etmiştisize katılmış olmus oldum mu ki şimdi ben
evet baya yorucu bikaç denedim 20 dk dan fazla yapamadım. 3 denemede 40 dk yapmıştım ama bacaklarda 1 haftada incelme oluyo görünür şekilde.
platesi de dvd den yapmıştım bi kere çok yormamıştı ama 3 gün kaslarımın her santimi ağrımıştı. plates daha mantıklı gibi. alet falan kullanmıyodu o dvd de. ilk dvdsi sanırım.
tv den aletsiz olma mı? bi de o üst seviye yapıyodur şimdi o nasıl olcak? senin gibi saatli beklemek en güzeli erteleyemezsin. oğluma bağlı sabah kaçırırsam netten yaparım tabi.
koşu bandında dizi izliyodum ben 45 dk, şimdi eşim evde yokken mümkün değil tabi, bebeğin sesini duyabilmek için, eğlenceli hale getirebilmek çok önemli.*
biraz bakınayım ben, sadece yürüyüşle olmıcak doğum sonrası gevşemeler var bu tarz toparlayıcı bişeyler de yapmam lazım
Valla bana disiplin sağladı tvde olması.11de, 12de kalkardım, döne döne yatardım.Şimdi 9da kalkıyorum, su içip biraz dans edip ısınıyorum, pcyi falan açıp, evi havalandırıp çömüyorum salonun ortasına ve program başlıyor.Bence ileri seviye falan değil hatta bence snein dediğin egzersizlere göre çok kolay.Öyle bacağın kopana kadar kaldır indir olmuyor, 10 kere çevir, 10 kere makas, hop karna geç, hop oraya geç falan.Yani benim gibi hımbıl, spordan nefret eden, kütük gibi biri bile yapabiliyorsa inan beginner falandır.Benim hala alt karnım ağrıyor nasıl can havliyle sıkmışsamama haftaya geçer diyorum.Şimdi cumartesi pazar da erken kalkıp haftaiçi bir bölümü yapacağım.Akşam da yaparım dedim ama kalktım dans ettim bir saat.Sabah pilates, akşam dans, aralarda da mekik, dambıl çalışması, vileda ata sporu yapacağım.
Alet derken ilk bacakları açkmakla başlıyor şu lastiklerle.Yerine çorap kullananlar oluyor, deneyebilirsin.
Küçük top kullanıyor genelde az da olsa, onu da belimin altına küçük koltuk minderi koyuyorum aynı işi görüyor hatta daha rahat
Bir iç bacak ve göğüs için çember var ki bence lazım, onun yerine de önce tencere kapağı denedim iç bacakta sakat oldu, şimdi plastik geniş bir süzgecim vardı onu kullanıyorum
Büyük top için malum selçuk ördeği, öncesinde de büyük koltuk minderinin üstüne çıkmıştım:
Mat yerine kalın plaj havlum var
yazdıkça farkettim ben bayağı bir çer çöple pilates yapıyormuşum he, pilatese gönü vermiş varlıklı biri okusa şu cümleleri, halime acıyıp setini alır evime yollar
neyse yani yeter ki isteyelim, aletsiz bile her şey mümkündür diyorum, gene de sen bilin bacım.
hoşgeldin, benim de 3 aylık oğlum var. emziriyosan emzirme dayanışması yaparız senlebizim yemeye hakkımız var deriz herşeyden
hoşbulduk sezencim...bilgilendirmen için teşekkür eedrim kaptancım...Bende 34 yaşındayım, öğretmenim iki tane kızcığım var...küçük olan anne sütüyle besleniyor, diğer arkadaşlardan biri mattika dieğriyle tanışırım umarım...Bugün Paylaşımda bulunamadım artık yarından itibaren düzenli girerim, mesajlarıma bakarım...:)))) gerçi çoktan yarın oldu:)))Aramıza hoşgeldin. Küçük kız anne sütü ile mi besleniyor eğer öyle ise grupta iki tane bebek emziren annemiz var.
İnşallah hep beraber eririz.
Ben takım kaptanıyım. 30 yaşındayım. İstanbuldayım. Bankacıyım bir kızım var 4 yaşında. İkinci için beklemekteyim.
Hergün düzenli olarak girip paylaşımda bulunuyoruz. hergün menümüzü yazıyoruz. Günlük 5 mesaj yazma zorunluluğu var. Üstü elbette serbest ve tercih sebebidir.
hoşgeldin kardeş bende şenin gibi o çizelge için 2 gün uğraştım zamanla herşeyi öğrenirşin çok kolayşakın gitme bizim takım çok eğlenceli hemde bir avantajın var emzirdiğin için bizden çabuk bile erirşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?