Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya biraz gecmisi okudumdaaa

Winston senin kedi dukan mi yapiyor bacim ?

Ha bide bisey soracam ama gülmeyi ha..

Ejje89
Suhan
Melodi

Nerdeler? :)

Yok benim kedi İran kedisi o yüzden çok aristokrat, özel Fransız maması var ondan yer sadece minnoş
Bu kaşar, tavuk, et yiyenler apartmanın bahçesindeki maviş ve saz arkadaşları Apartmanca yavruyken herkes acıyıp, sevip tas tabakla taşımaya başladık.Şimdi beslediğimiz yerde porselen tabaklari kaseler falan görsen 6 kişilik yemek takımı oldu Bazen aynı anda tabaklarla iniyoruz geyik yapıyoruz "aa ben öğle tavuk verim, siz tavuğu şimdi vermeyin ağır olur", "yok maviş bugün sütünü içmedi , yok şirine çok yedi fazla yemesin" falan diye

Ejje en son bayram öncesi yazdı galiba.Evlerine hırsız girmiş, dedesi hastalanmıştı en son.İzin istedi 2 aydan fazladır yok.
Tatile gittiğinde, bayramdı seyrandı saldı diyeti, kendi de demişti hatta kilo da almıştı.Sonra heralde ipin ucunu toplayamadı.
Belki Gırgırına gibi yeni yılda diyete başlamak için bekliyordur.Kim bilir.

Suhan ayrı yerdeydi, çocukları şi ayrı yerde.Haftaiçi evinde, haftasonu ailesinin yanına git gel, yollada helak oldu.Cumadan cumaya kilo bildirir oldu, o koşturmada baktı mesaj yazamıyor, kilo bildirimine bile mecali yok, kendi ayrılmak istedi.

Melodi'nin babası rahatsızmış, buraya vakit ayıramam diye ayrılmak istemiş ama ben yazılarını beğeniyorum ve girdiğim bir çok topikte kendisini görüyorum, mesajlarını okuyorum.Yani demek ki vakti var ama sanırım grubu sevmedi ve bunu söyleyemedi yoksa epey aktif yazıyor kk'da.Neyse gitti yani.

varya sarlok winston
hayranım sana.

sezenciğim yarışmaya katılmak isteyenler bölümünde az önce takıma 48 kilo olan ama 46 kilo olmak isteyen bir arkadaşı davet ettim bilgin olsun

merhaba arkadaşlar bende varım kilolu günleri geri bırakmaya....
biri 2.5 aylık diğeri 4 yaşında iki kızım var... birinci bızdığı doğurduğumda 91 kiloydum sonra verdim 65 e düştüm... ikinci bızdıkta da 85 kilo ile diyete pardon incelme programına başlayıp aranızda olmak istiyorum...şimdiden hepimize kolay gelsin....

Bu arada malum yeniyim ne zaman paylaşımlarda bulunacağız,günlük açabiliyomuyuz açabiliyorsak nasıl????:)))
Valla 2 gün uğraştım şu çizelgeyi hazırlamak için beynim döndü o yüzden yardımlarınızı beklerim sevgili arkadaşlarım:))))))

Aramıza hoşgeldin. Küçük kız anne sütü ile mi besleniyor eğer öyle ise grupta iki tane bebek emziren annemiz var.
İnşallah hep beraber eririz.
Ben takım kaptanıyım. 30 yaşındayım. İstanbuldayım. Bankacıyım bir kızım var 4 yaşında. İkinci için beklemekteyim.
Hergün düzenli olarak girip paylaşımda bulunuyoruz. hergün menümüzü yazıyoruz. Günlük 5 mesaj yazma zorunluluğu var. Üstü elbette serbest ve tercih sebebidir.

sezenciğim yarışmaya katılmak isteyenler bölümünde az önce takıma 48 kilo olan ama 46 kilo olmak isteyen bir arkadaşı davet ettim bilgin olsun

Gözlerinden hasretle öpüyorum bacım

Ben pilatese başlayınca, sen beni mekikten koptu mu sandın?Seni yalnız mı koydum buralarda sandın?
Bu hengamede, bu winston Ebru ile üfüfüfüf yaparken, ben se_zen ile mi kanka olayım dedin?
Koca totosuna top bile bulamamış, ben bunu beğenmiyeyim, sezen'i mi beğeneyim dedin..?
Ne dedin, ne ettin, hangi ara 48liklere geçtin, kızzzzzzz ben ezik miyimmm?
Yolda görsen ezikkkk bu mu dersin kızzzzzz..
Çok alındım çoook.
Yüzük kardeşliği dağıldı artık

Ayrıca arkadaşın biri çizelgesini 72 kiloya taşımış, gene ters düz etmiş.
Hayır kankası se_zen uyarsın diyeceğim de, gene de iyi insan çizgimden çıkmayayım uyarayım dedim

kız ben seni yanlız bırakırmıyım anammm
sadece ismilazım değil baş harfi sezen olan arkadaş yalnız kaldı. üzülür canı sıkılırdiye şey ettim.
ölene kadar mekik kardeşliği. bizim kardeşliği ne 48lik çirozlar nede püf püfçü ebru bozabilir. aşkolsun kızzzzzzzzzzzz

hoşgeldin, benim de 3 aylık oğlum var. emziriyosan emzirme dayanışması yaparız senle bizim yemeye hakkımız var deriz herşeyden

yakar bacım kilo alma çizelgesi yapmışsın, aman diyim, gerçek filan oluverir mazallah

mrb kızlar uzun bi aradan sonra yine döndüm aranıza gruba yeni kişiler katılmış gırgırına hala zayıflayamamış üstüne bide almış bende fazlalıklarımla geri döndüm nolur yardım ediiiinnnnnnnnn nişan ve düğün tarihim belli oldu 75 kiloluk bi gelin olmak istemiyorummm

hoşgeldin kardeş bende şenin gibi o çizelge için 2 gün uğraştım zamanla herşeyi öğrenirşin çok kolay şakın gitme bizim takım çok eğlenceli hemde bir avantajın var emzirdiğin için bizden çabuk bile erirşin

nerlerdeşin bakalım hoşgeldin şen yap şok diyetler bak fazlaşıyla geldi geri

wişton cumm buldunmu zıplama topu kız aradada zıplarşın çok zevkli

şazen ben meşaj 1 2 3 yazmıyorum çünkü çok giriyorum ya unutuyorum yazmayı kızma ha

hoşgeldin, benim de 3 aylık oğlum var. emziriyosan emzirme dayanışması yaparız senle bizim yemeye hakkımız var deriz herşeyden

Biz ciddi ciddi eşleşip çeteleşiyoruz demek
Bana da bir pilatesçi lazım o zaman

Ya da se_zen 60lara yakın hazır, ben de60lara yakınım.Arada 60 kardeşliği oluşturur, buluşuruz belkim (Hain winston )

sa geleydi de eşleştireydi bizi

Hoşgeldin bacım.
Tek yardım ve tavsiyem; ben gibi ondan ona koşma bacım.
2-3 gün araştır dukandır, karataydır, montidir bak.Diyet değil beslenme çeşidi bul ve o yoldan o kurallarla bozmadan istikrarla git, öbürtürlüsü 3 kilo verip 4 kilo ala ala gidiyor, zaman kaybı oluyor.

wişton cumm buldunmu zıplama topu kız aradada zıplarşın çok zevkli

şazen ben meşaj 1 2 3 yazmıyorum çünkü çok giriyorum ya unutuyorum yazmayı kızma ha

Yok bacım ya marketten yemek alışverişi yapıp geldim, dışarsı ayaz, kar kış.Şimdi zıp zıp topu var mı, zıplancak top var mı diye dükkan dükkan gezmeyeyim dedim diyecekler manyak kadın bu havada zıpzıpı ne yapacak
Onu büyük oyuncakçılardan falan bulurum o da buralarda yok.Bir milyoncu gibi bir kaç yer var, onlarda da leğendi, kovaydı falan var.
Hem Selçuk şu anda zıplamıyor ama üstüne binilen bir şey, şimdilik idare edicem
Bir de bir haftaya evimize yeni bir spor aleti katılıyor gibi ama henüz kesin değil.
30 yıldır spor yapmayan bünye, 2 aydır rambo oldu ya, daha da kendime bir şey demiyorum

Pilates topu taklidi yapan Selçuk ve saz arkadaşları

Ortadaki vileda sapı, temizlikten spor aletliğine terfi olmuş başarılı bir arkadaşımızdır

ya valla ümraniye de adım başı var ve çocuklu her evde mevcut merak ettim ne gibi bi şpor aleti alacakşınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…