Pilates topu taklidi yapan Selçuk ve saz arkadaşları
Eki Görüntüle 583604
Ortadaki vileda sapı, temizlikten spor aletliğine terfi olmuş başarılı bir arkadaşımızdır
2 gündür bi baş dönmesi yorgunluk uyku halindeyim. gözüm açılmıyo hiç. gündüz oğlum uyudukça ben de uyudum. doğumdan hemen sonra da olmuştu böyle baya kansızmışım. hamilelikte de kullanamadım kan ilaçlarını kabızlık yüzünden. lohusalıkta 3-5 gün kullandım bıraktım.
hurma, pekmez, kuru üzüm yiyodum düzenli düzelmişti baya. tabi hafif bi düzelmeymiş ki şimdi yine aynısı oldu.
bunların üstüne süt de az iki akşamdır, o niye oldu anlamadım farklı bişey yapmadım aslında. ne zaman birileriyle görüşsem böyle oluyo, nazar dicem teyzeler gibi olmıcak şimdi
bugün yiyeyim bişeyler bari dedim, akşam kahvaltı hazırladık eşimle, reçel ve 2 dilim ekmek yedim.
yani yedim artık napalım.
bir de kilo beklediğimden hızlı gidiyo, emzirmekten kaynaklı sanırım. biraz meyve falan yiyip yavaşlatmayı düşünüyorum. haftada 1 kilodan fazlası sağlıklı olmayabilir emzirdiğim için. ayda 2 kilodan fazla vermeyin yazıyodu nette bi yerde.
Valla bana disiplin sağladı tvde olması.11de, 12de kalkardım, döne döne yatardım.Şimdi 9da kalkıyorum, su içip biraz dans edip ısınıyorum, pcyi falan açıp, evi havalandırıp çömüyorum salonun ortasına ve program başlıyor.Bence ileri seviye falan değil hatta bence snein dediğin egzersizlere göre çok kolay.Öyle bacağın kopana kadar kaldır indir olmuyor, 10 kere çevir, 10 kere makas, hop karna geç, hop oraya geç falan.Yani benim gibi hımbıl, spordan nefret eden, kütük gibi biri bile yapabiliyorsa inan beginner falandır.Benim hala alt karnım ağrıyor nasıl can havliyle sıkmışsamama haftaya geçer diyorum.Şimdi cumartesi pazar da erken kalkıp haftaiçi bir bölümü yapacağım.Akşam da yaparım dedim ama kalktım dans ettim bir saat.Sabah pilates, akşam dans, aralarda da mekik, dambıl çalışması, vileda ata sporu yapacağım.
Alet derken ilk bacakları açkmakla başlıyor şu lastiklerle.Yerine çorap kullananlar oluyor, deneyebilirsin.
Küçük top kullanıyor genelde az da olsa, onu da belimin altına küçük koltuk minderi koyuyorum aynı işi görüyor hatta daha rahat
Bir iç bacak ve göğüs için çember var ki bence lazım, onun yerine de önce tencere kapağı denedim iç bacakta sakat oldu, şimdi plastik geniş bir süzgecim vardı onu kullanıyorum
Büyük top için malum selçuk ördeği, öncesinde de büyük koltuk minderinin üstüne çıkmıştım:
Mat yerine kalın plaj havlum var
yazdıkça farkettim ben bayağı bir çer çöple pilates yapıyormuşum he, pilatese gönü vermiş varlıklı biri okusa şu cümleleri, halime acıyıp setini alır evime yollar
neyse yani yeter ki isteyelim, aletsiz bile her şey mümkündür diyorum, gene de sen bilin bacım.
Merhaba arkadaşlar
bugün genel konudan başvuru yapmıştım buralarda yeniyim bilmiyorum pek
yakar76 takıma davet etmiştisize katılmış olmus oldum mu ki şimdi ben
mattikacım bende de kabızlık yapıyordu ben sabah 2 kayısı üzriene bol ılık suyla hallettim sorunu tavsiye ederim...
vinston gecenin bu saatinde nasıl güldürdün ebni... sessiz olucam diye ağzımı kapadım...ne kadar yaratıcısın süpper...bu arada 20 kiloyu kaç ayda verdin???
Dünkü menümü yazayım kızlar dün fırsat bulamamıştım
Sabah
1 dilim ananas
yarım saat sonra 2 yumurta
Öğle
2 et çöp şiş
sonra da 1 tane tavuk but
ne alaka demeyin. Dün bankanın orda yeni bir yer açılmıştı oraya gittik. Çağ kebap yapıyormuş sözde. valla alakası yoktu bildiğin etin çöp şiş yerine cağa takılmış hali idi. valla 10 lira verdik üstüne de aç kaldık bacılar. Bende şubede bir parça tavuğum vardı onu yedim üstüne daha çok doyurucu oldu
Ara
1 tane negre (paket değil )
akşam
yumurtalı ıspanak
bir ısırık topkek
yarım kurabiiye (misafirlikteydim)
Öfff çok kaçırdım dün çok
Kızzzzlarr size bir kür soracağım deneyen oldu mu?
yoğurt+zerdeçal+tarçın +zencefil bayağı bi yerde gördüm yemeklerden önce 2 yemek kaşığı yoğurdu 1 çay kaşığı bunlardan ekleyince metabolizma hızlanıyormus. kiz zaten evet bu baharatların ve yoğurdun böyle bi özelleği var diyeceksiniz ama uygulayan varsa bi fikri alsam hiç de fena olmayacak ^^
tatlı yemek yokHoşbulduk mattika...emziriyorum bebişi seninkini de allah bağışlasın tabikide dayanışma yaparız ...ben tatlıya hayır diyemiyorum ama kaçamaklar işi çok bozuyor, mümkün olduğunca yememeye gayret ederiz ama bazende yiyeveririz ucundan:)))
seninle beraber 2 emziren olduk ekino. ne öğretmenisin? ben matemaik öğretmeniyim, 29 yaşındayım. hoş geçen hazirandan beri uğramadım okula ev hanımı oldum amahoşbulduk sezencim...bilgilendirmen için teşekkür eedrim kaptancım...Bende 34 yaşındayım, öğretmenim iki tane kızcığım var...küçük olan anne sütüyle besleniyor, diğer arkadaşlardan biri mattika dieğriyle tanışırım umarım...Bugün Paylaşımda bulunamadım artık yarından itibaren düzenli girerim, mesajlarıma bakarım...:)))) gerçi çoktan yarın oldu:)))
ben 2 değil 20 kayısı yedim günde. fazlasına alıştı sanırım metabolizma ama azalttım şimdi. 2 gündür 2 tane yiyorum sadece.mattikacım bende de kabızlık yapıyordu ben sabah 2 kayısı üzriene bol ılık suyla hallettim sorunu tavsiye ederim...
2 gündür gizli gizli yiyorum dermişimMattika kayısıyı kolay kolay yiyeymez. Kız cağız o kadar laf işitti ki bizden kayısı yüzünden.
ekino karatay diyetini tavsiye ederim emzirdiğin için. iyice doyup kalkıyosun sofradan. bi de emzirme sonrası oluşan açlık değil susuzluk. bazen açlıkla susuzluğu karıştırıyoruz. su iç bakalım o açlık gidicek mi
işte emzirenlere tavşiyeler
anne sütünü artırıcı öneriler;
yeşil yapraklı sebzeler,havuç,kayısı gibi besinleri beslenme programınıza dahil edin.
hayatımızın vazgeçilmezi suyu 2.5-3 litre olarak tüketin.
hergün 1 yumurta,kurubaklagil veya etli sebze tüketin.bunun yanında kalsiyum için süt,peynir ve yoğurdu ihmal etmeyin.
yemeklerde çay tüketmeyin.
kayışıda var aman wişton görmeşin
sezen sen anlarsın deyü kansızlıkla ilgili bitki neyim sormuştum, görmedin heralde.
ısırgan iyi geliyomuş kansızlığa? bol bol içsem başka ne etki yapar?
tşk ederim.Bacım kansızlığa en iyi gelen şeyler, dereotu (allahım nedir benim dereotu aşkım böyle. herşeye dereotu diye başlıyorum ), keçi boynuzu, dut pekmezi, üzüm pekmezi, çekirdekli siyah üzüm bacım.
Isırgan elbette içebilirsin emme kansızlığa karşı duymadım. ısırgan bol bol süt yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?