Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

mattikacım bende de kabızlık yapıyordu ben sabah 2 kayısı üzriene bol ılık suyla hallettim sorunu tavsiye ederim...

vinston gecenin bu saatinde nasıl güldürdün ebni... sessiz olucam diye ağzımı kapadım...ne kadar yaratıcısın süpper...bu arada 20 kiloyu kaç ayda verdin???

Merhaba arkadaşlar
bugün genel konudan başvuru yapmıştım buralarda yeniyim bilmiyorum pek
yakar76 takıma davet etmişti size katılmış olmus oldum mu ki şimdi ben

Hoş geldin bayanpinpirik.
Sanırım 2 kilocuk verecekmişsin. biraz kendinden bahset bakalım. Seni tanıyalım. Seni de çok pis kıskandım heee. Benimde hayalim 48 olmak. Gerçi artık takımdaki kimse inanmıyor buna ama olacak olacak.

mattikacım bende de kabızlık yapıyordu ben sabah 2 kayısı üzriene bol ılık suyla hallettim sorunu tavsiye ederim...

Mattika kayısıyı kolay kolay yiyeymez. Kız cağız o kadar laf işitti ki bizden kayısı yüzünden.

Dünkü menümü yazayım kızlar dün fırsat bulamamıştım

Sabah
1 dilim ananas
yarım saat sonra 2 yumurta

Öğle
2 et çöp şiş
sonra da 1 tane tavuk but
ne alaka demeyin. Dün bankanın orda yeni bir yer açılmıştı oraya gittik. Çağ kebap yapıyormuş sözde. valla alakası yoktu bildiğin etin çöp şiş yerine cağa takılmış hali idi. valla 10 lira verdik üstüne de aç kaldık bacılar. Bende şubede bir parça tavuğum vardı onu yedim üstüne daha çok doyurucu oldu

Ara
1 tane negre (paket değil )

akşam
yumurtalı ıspanak
bir ısırık topkek
yarım kurabiiye (misafirlikteydim)

Öfff çok kaçırdım dün çok

Tünaydınlaaaar

Bugün tvde pilates yok ama benim 20 aralık cardio pilates hoşuma gittiği için onun yüklenmesini bekliyorum, eşim uyanıp çay olana kadar onu yapacağım.
Bugün de internetten pilates seti siparişini vereceğim.Madem cumartesi bile deli dürtmüş gibi 9da kalkıp pilatessss diye evde böğürüyorum bari aleti edevatı tam olsun, yaptım mı hakkını vereyim Ama siparişler gelene kadar yeşil süzgece devam

Hepimize güzel bir gün diliyorum, hafif, kaçamaksız ve çook mutlu bir gün

vinston gecenin bu saatinde nasıl güldürdün ebni... sessiz olucam diye ağzımı kapadım...ne kadar yaratıcısın süpper...bu arada 20 kiloyu kaç ayda verdin???

Valla ben de alt alta yazınca farkettim bende pilates sevdası bir sabah uyanınca aniden gelişti bacım.hemen saldırıverdim.Lastiklerim bile yoktu ilk gün, yerine hırkamın kuşağını kullandıydım ne bilem insan isteyince yapıyor yahu.

20 kilo işi uzun oldu bacım.Aslında 6 ay diyelim ama totalde 1 sene.Yani şöyle bir ay şok diyet yaptım, sonraki ay saldım, dinlendim, sonra o diyeti yaptım sonra tatile gidip yedim geri kilo aldım, sonra öbür diyete geçtim, sonra depresif olup dinlenmeye çekildim geri aldım, sonra sigarayı bıraktım 5 kilo geri aldım, geri verdim..Yani bahane bulmasaydım, istikrarla gitseydim 6aydan bile kısa olurdu ama işin geneli bir seneye yayılmış oldu bacım.

Neyse yavaş olsun sağlıklı olsun diyelim artık.
Umarım hepimiz sağlıkla zayıflar, bu grupardan , bu mapusluktan tez zamanda kurtuluruz

misafirlikte bu kadar kaçırıyorsan iyi bence gayet dozunda olmus ^^walla birazda yürüdüysen hiç bişicik olmaz

Kızzzzlarr size bir kür soracağım deneyen oldu mu?
yoğurt+zerdeçal+tarçın +zencefil bayağı bi yerde gördüm yemeklerden önce 2 yemek kaşığı yoğurdu 1 çay kaşığı bunlardan ekleyince metabolizma hızlanıyormus. kiz zaten evet bu baharatların ve yoğurdun böyle bi özelleği var diyeceksiniz ama uygulayan varsa bi fikri alsam hiç de fena olmayacak ^^

Son düzenleme:

ben denemedim bence burdakilerde denemedi onunla ilgili diyet kürleri topiğinde konu var bayada yazan olmuş oku işterşen

tünaydın kızlar

bu gece hiç uyumadım sabaha kadar nişanlımla tlde konuştuk ben önceden 82 kiloydum hiç diyet yapmadan kendi kendime 63 iloyu düşmüştüm 3 sene önce, vucudumun her yerinde çatlaklar oluştu özellikle kollarımda yani kolaymı vucuttan 18 kilo çıkması nişanlım kolumu gördüğünde noldu oraya dedi sakladım çocuk kollarıma jilet attım zanneti tabi yawrucak ne bilsin çatlağı, cok fit bi vucudu war ve gram çatlağı yok :2: çok kıskanıyorum bana dedi ki demekki önceden çok kalınmış kolların çnkü baya bi çatlak wardı ama hala biraz kalınlık war dedi ve benim dudağım büzüldü içten içe ağladım noldu aşkım ağlıomusun yoksa beni yanlış anladın hiç fazlalığın yok senin sakın beni yanlış anlayıpta diyet falan yapıyim deme dedi weee tam isabet oldu çok pis azimlendim ona hiç sölemicem bi ay sonra gelince o göreceeeekkkk tanıyamıcak beni yawaş yawaş kalıcı kilo wercem 1 temmuzda nişanımda incecikk olcamm inşallaaaaaaaaaaaahhhhhh

bugünki kilom :74

12de kalktım bi bardak bitki çayımı içtim şimdi yemek yicemm

tatlı yemek yok meyve neyimize yetmiyo di mi ama. ama dayanışma iyi olur, kaçamak yapınca savunuruz birbirimizi.

seninle beraber 2 emziren olduk ekino. ne öğretmenisin? ben matemaik öğretmeniyim, 29 yaşındayım. hoş geçen hazirandan beri uğramadım okula ev hanımı oldum ama

ben 2 değil 20 kayısı yedim günde. fazlasına alıştı sanırım metabolizma ama azalttım şimdi. 2 gündür 2 tane yiyorum sadece.

Mattika kayısıyı kolay kolay yiyeymez. Kız cağız o kadar laf işitti ki bizden kayısı yüzünden.
2 gündür gizli gizli yiyorum dermişim menü yazmadım dün akşam diyeti bozdum diye. bakalım bu akşam da misafirlik var neler olucak

ekino karatay diyetini tavsiye ederim emzirdiğin için. iyice doyup kalkıyosun sofradan. bi de emzirme sonrası oluşan açlık değil susuzluk. bazen açlıkla susuzluğu karıştırıyoruz. su iç bakalım o açlık gidicek mi

bende karataya bayılıyorum kahvaltıdan şonra 5 şaat açıkmıyorum birde çok çiğneyecekmişiz arkadaşlar ozaman az yermişizde hiç alamamışız bu gün itibariyle denemye koyuldum

işte emzirenlere tavşiyeler

anne sütünü artırıcı öneriler;
yeşil yapraklı sebzeler,havuç,kayısı gibi besinleri beslenme programınıza dahil edin.
hayatımızın vazgeçilmezi suyu 2.5-3 litre olarak tüketin.
hergün 1 yumurta,kurubaklagil veya etli sebze tüketin.bunun yanında kalsiyum için süt,peynir ve yoğurdu ihmal etmeyin.
yemeklerde çay tüketmeyin.

kayışıda var aman wişton görmeşin

wişton nedir ya çok gülüyorum buna
bu kayısı olayı gündem oldu ama iyi oldu. kızın üstüne gitmeyelim sonra eleştirmez olur menülerimizi.
bi yandan pilatesini yapar bi yandan bize güler, dobiş olarak kalır gideriz.
yiyorum ama 2-3 tane en fazla. sağ ol var ol winston

Son düzenleme:
sezen sen anlarsın deyü kansızlıkla ilgili bitki neyim sormuştum, görmedin heralde.
ısırgan iyi geliyomuş kansızlığa? bol bol içsem başka ne etki yapar?

sezen sen anlarsın deyü kansızlıkla ilgili bitki neyim sormuştum, görmedin heralde.
ısırgan iyi geliyomuş kansızlığa? bol bol içsem başka ne etki yapar?

Bacım kansızlığa en iyi gelen şeyler, dereotu (allahım nedir benim dereotu aşkım böyle. herşeye dereotu diye başlıyorum ), keçi boynuzu, dut pekmezi, üzüm pekmezi, çekirdekli siyah üzüm bacım.
Isırgan elbette içebilirsin emme kansızlığa karşı duymadım. ısırgan bol bol süt yapar.

Allahım biri bana dur desin kızlar.
Hafta içi gayet güzel gitti şimdi onun ucundan bunun kıyısından yiyip duruyorum. Diğer hafta sonlarının yanında bir şey değil amma bu kadar güzel kilo verirken pek olmadı bu yahu.
yarında ablamlar kahvaltıya geliyor. onlara güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamak şart şimdi. ee ben nasıl durucam bu durumda
bu arada aklıma gelenleri yazayım sizde bana fikir verin neler yapayım

peynir çeşitleri
bir iki çeşit zeytin,
kahvaltılık sos, reçel, çikolata
salam sucuk, yani işte klasik kahvaltılıklar

yanına paçanga böreği yapayım diyorum, birde baklavalık yufkadan börek yaparım peynirli
patates kızartması yaparım
omlet yaparım
peki başka ne yapayım
kek mi yapsam tatlı olarak
öffff güzel bir kahvaltı olsun istiyorum

tşk ederim.
kahvaltıda yedim dereotunu. yeşilliğin her türlüsü iyi geliyo süte. dereotu aldırıyorum ama hep sen diyeli. çekirdekli siyah üzüm yiyeyim ben günde 3-4. üzüm pekmezi de var da o bi dursun bakalım.
ısırgan idrar söküyomuş ya vücudumdaki suları sökerse diye korktum, süte su kalmazsa falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…