- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
selam kızlar
bu öğlen doymak bilmedim. epeydir böyle hissetmemiştim. resmen derin derin nefes aldım .sakinleşmeye çalıştım. içime cin kaçtı sanki.
sabah evde hamburger ekmeği vardı onun arasına birşeyler koyup yedim. ondan beri yedikçe yiyesim geliyor. acaba kızlar beyaz ekmek olduğundan mı acaba (bu arada hemen suçlu bulmam gerek ya)
şaka bir yana dün 1 dilim kepek ekmeğiyle öğlene kadar toktum. bugün yemez olaydım. bozulmadan bari ben yiyeyim dedim. ekmek çöpe gidince çok üzülüyorum . dünyanın en büyük günahını işliyormuşum gibi geliyor. o ekmek 7 büyük günahın en büyüğünü oburluğu işledik . canımız sağolsun.![]()
o beyaz ekmek yok mu ah ah. ben de ankarada poğaça falan yedim, karataya alışmış olunca hem dk başı acıktım hem başımdaki ağırlıktan ne oldu bitti onu bile hatırlamıyorum.
alıştırmasak belki dokunmaz ama.