Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sportie bende çözemedim kendimi :)
farkında olmaktan öteye geçemedim yıllardır ben suçu hep iştahıma attım ben normal değilim farklı bi insanım edalrında kimse beni anlayamaz diye kandırıp durdum kendimi 3 yaz 15 er kilolara verdim ama almadığım hap kalmadı zayıflatıcı ilaç gurubundan lida 3 paket biber hapı 4 paket maurers 2 paket fx15 1 paket hepsini kulandım hakikaten benim iştahı bi anda yok etti haplar heleki lida varya içinde sibutramin varmış fenaydıı zorla yemek yiyodum 82 kg 66 e düşmüştüm 1,5 ayda ama işte bu hapalrın hep sonraları oldu hapları bıraktığımda artık tabağım bitsin mantığını aşıp sofrada ne varsa bitirmek zorundaymışım gibi yemelerim vardı anladımki haplarda geçici çözüm ya benim zaten hayatımda 1 falcı 2 zayıflam hapı takıntım oldu hala her hapı araştırır durum şuara dikkatimi çeken dr. gürkan kubilayın hapı varya yağı çekip atan hap diyor

bu arada herkese dicem okii hap almayın verdiğiniz kilonun 2 katını geri alırsınız ( iyi bi hap varsa özelden yazın bana ha :))

bir insan nick'iyle bu kadar uyum göstersin pes diyorum, senin yazdıklarını okurken kıkırdamaktan alamıyorum kendimi
Bence sen diyetisyene gitmelisin ama psikologluğu da kuvvetli bir diyetisyen olmalı.
Lida kadar sakat bir şey de yok bu arada. Aman diyim şu çin işi ilaçlardan uzak dur derim. İlle de ilaç diyorsan ender saraç gibi doktorların hazırladığı ilaç vs. karışımlar daha iyi bence

Bu arada arkdaşlar birazdan kendimi dışarı atacağım, salata araştırmaya başlıyorum.

Geç dönerim hepinize afiyet olsun

Girgirina falci da zarar hap da:) nerde zararli bisey var ona müracaat ermişsin ama son olur ins canım sağlıklı beslenme olayı süper bisey . Onu başarmamız lazım bir ömür boyu. Bedenler bize emanet , hor kullanmamak lazım.

BİZLER AÇLIKTAN KARNINA TAS BAĞLAYAN PEYGAMBERİN DOYMAK BİLMEYEN ÜMMETİYİZ ! ne doğruu söz ama

ah ah bunuda biliyom benim eğitilmeye ihitiyacım var düşünce yapıımı değiştirmem lazım
hatta ben tüm obezlerin diyetisyenden önce pisikiyatrislik olduğunu düşünüyorum piskolojik bozukluklarının olduğu kanattindeyim

sportie geç geldin takımımıza burda bi winston diye bi arkadaşımız vardı o hem gırgır hemde güzel anlatıcı yazardı yazmaktan sıkılmayan tanıdığım tek insan mezun oldu darıldı burda yanlış anlaşılmalardan faalan terk etti bizi napalım sağlık olsun

selam kızlar....bu gün güne; 1/2 lt suyumu içerek başladım....
kahvaltı:1.5dilim kepek ekmeği+1/2 kkk peynir+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1biber+1salatalık+1fincan şekersiz çay+1yudum reçel
*****3 mil leslie ile yürüdüm*****
ara:1 yeşil elma+1kupa kayısılı form çay
şuana kadarda 1 lt suyumu içtim...birazdan da öğle yemeğimi yerim....

vallaha bende öyle anladım

ayyyy ne güldüm gırgırına yaa valla bende diyete başladığımdan beri bu yemekler çöpe gidio yaa üzülüyorum diyorumki annemlere yaa şunları yesenize niye döküosunuz
annemde kmse yemiyoki kızım diyo ama ahh benim dobiş olduğum günler olacakki yamyam gibi yerdim vallahi

tünaydın hanımlar

göbüşüm geçen hafta gitmişti bu hafta diyetten kaytardığım için göbüş yine belirdi oyyyyy deliolcam yaa kızıyorum kendime tekrar alcam kiloları diye daha sonra sıfırdan başlamaya artık gücüm yok o yüzden 3 gündür dikkat ediyorum inşallah yarın bu hafta aldığım kiloları wermiş olurum :18:

canım herşeyi o kadar espirili ve de farkında olarak anlatıyorsun ki bu bile çok güzel...bence iradene yenik düşüyorsun...bence falcıdanda ilaçlardan da uzak dur...geçen yıl bir arkadaşım kullanıyordu zayıflama ilaçından ve sonuç hüsran...gözümüzün önünde bayıldı ve acilen hastaneye zor yetiştirdik....sorun mideyi küçültmekte...bununda en etkili yolu su içmeden geçiyor...kalorisiz bir besin alıyorsun mideyi dolduruyorsun... öğünlerini de yavaş yavaş azaltarak ve de ana - ara öğünlerini de atlamayaraktan zamanla buna bünye alışıyor zaten....
10 yıl süresince aralıksız hormon ilaçları aldım....ve bu on yıl süresin ce nerdeyse 5-6 aylık bir hamile bayan gibi görünüyordum...sebebi mide....ve az önce bahsettiğim şeyleri yaparaktan o mide 4 ayda tarihe kavuştu...

arkadaşım nickin bana biz zor geliyo niye analmdım ya :) blue heee ben ingilizce kursuna gitmiş ama hala what is your name denbaşak bişey bilmiyen inşallah doğru yazmışımdır bildiğim tek şeyide:) ingilizceden nefret ediyorum ondann hımmm
neyse blue sen bu sporu yaptığında terliyomusun tşörtün sırılsıklam oluyormu

ben üzülnce, sinirlenince iştahım yok olur, mutluysam normal yerim. Ama eğer aynada filan kendimi beğenmediysem veya giymeye çalıştığım şey olmadıysa işte o zaman içimdeki öküzü tutamam. sanırım benimde pisikolocikim bozuk.

blue haklsın haklısın haklısında arkadaşım iştah gitmiyor be yani evet midem küçülüyor evet yerken çok yedimya hisinide yaşadım zayıfladığım zmanlar ama iştahım ye de ye diyodu yemzsen aklından çıkmaz ymezsen mahrum kalırsın yemezsen şu taddın zevkine varamazsın ağzında şöle eriir midem de şöle mutlu eder diye diye düşüne durupp midemin patalaycağını hisede hissede yiyodum ya ben :) hani sigara bağımlıları varya zararlı biliyo ama düşünmeden yapamıyorum aklımdan çıkaramıyom diyolarya vallahi iştahta öle yaa aklımdan çıkmıyo yemeklr bu arada sigara içmiyorum bunuda niye söleme gereği duyduysam sevgilime bunu sölediğimde sigarayla iştah kıyaslanmaz diyoda ondan söledim

valla kan tahlilinden birçok şeye bakacaktı doktor tiroitede bakalım dedi açlık şekerine faanda bakılacak.yarın bi alsamda baksam hızlı yemek yeme olayında bnmde maşallhım var masaya e son otursam dhai en önce kalkma hızına sahibim annem tabağın yaısına gelmeden ne ara bitirdin der bana ah ah annem giib yavaş yemeği öğreneydim iyiydisanki arkamdan kovalayan var bir hiz bi hız:18:

öğlen garip bir yemek vardı. güveçte şehriyeli dana yemeğin adı bu. az yedim ama o kadar çok salça koymuşlardı ki. midem çok yanıyor ve hiç bir şey yememiş gibi açım. Mide asidim tavan yaptı.

Şu hale bak öğlen oldu müşterilerle ilgilenmekten anca daha mola verebildim kuruyemiş yiyorum bol su içiyorum tatlı yemek istemiyorum oooou noooo istemiyoruuuuummm!!

haftasonu için benden yana bir problem yok mesaj kuralını zorunlu yapmayalım o halde kızlar. Haftadonu hepimiz giremiyoruz nede olsa

Yakar, evet canım kuralların ilk mesaja eklenmesini püsküütten rica ederim fakat bunu telefondan yapmak zor olacak aksam püsküüte yazarım eminim hafta başına kadaf kurallarda eklenmiş olur yada bugün öğlen arasında püsküüte yazarım
Hı birde dün öğlen salata aldım kendime içinde hazır sos vardı. Aklıma sen geldib ve sosu salataya dökmedim pakette salata için 287 kalori diyordu ve ben bu sosu dökmeyerek sanırım baya kar ettim zorladım kendimi yemek için ve olduda :)))
[\b]

tamam hanımlar sonuç olarak hiçbirimiz normal değiliz hepimiizn bişekilde bahenelri var yoks abi insan kendine bu kötülüğü yapmaz ya tabuta bile şişko sığılmaz Allah affetsin tv de tabutları görünce hemen aklımdan geçer ya şişko zayıf diye diyorumya bozmuşum kafayı

selam bacılar
ah gırgırına ah
o iştah var o iştah. ben eskiden yani kızkene günde sadece 2öğün yemek yerdim sabah ve akşam üstü asla kilo sorunum olmadı . ne zaman doğum yaptım işte ozaman başladı bende . ben hep derim bebeği aldı doktorlar ama içerdeki eliyını unuttular diye ben karnım ağrıyana kadar yemek ymeye başladım. sonuç koca toto ve koca göbek.
ama kendime söz verdim eski halime döneceğim. öyle veya böyle olacak. az önce baklavalar havada uçuştu ama yemedim . yemem

öğle yemeğim,,
servis tabağımda ne vardı???kıymalı yumurta,2 kaşık kabak salata,1 kaşık mantar sote ,yarım dilim ıspnaklı börek,1dilimkepek ekmeği
şimdi türk kahvemi içiorum keyşfszimmmkkoca bir pastayı suratıma gömebilecek durumdayım..

yakar maşallhın var senin gerçekten bak kg vermekden daha önemli bence korumak sen 10 kg vermişsinya MAŞALLAH
ya ben doğumda yapmadım hele bende bi meme var komşumuz der sağdakini verde 2 ye bölüp biizm kzılara pay ediyim okadar büyük 95 D ben doğum yaptığımda sanırım omzuma atıp gezicem göğsümü ne yalan kokruyorumya siz 50 kg çıtırlar 70 lere çıktıysanız ben 90 kg camış kaça çıkarımkii ay eşim olacak adama acıdım şimdiden hani malum iş bilmem kaç kalori yaktırıp zayıflatıyormuş ya herifffffffffff gel beni zayıflat diye diye suçu atacak birini daha bulurum :)

karaca evlimydin bekarmıydın unutum seni motive edicek şeyler sölmekti amacım hadi böreği yedin kız ekmeğe niye geçtin hadi tadını alayım dedin yedin pastanın hayelini ne kurarsın heeee :)
kendini yaz geldiğinde bikiniyle hayal etsene buda motive etmezse ben sana özelden 90 kg bikinili resmimi atayım bak bu sefer kesin motive olursun

öyle bir kahkaha attım ki (açık ofis) bütün millet dönüp baktı. Çok yaşa e-mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…