sportie bende çözemedim kendimi :)
farkında olmaktan öteye geçemedim yıllardır ben suçu hep iştahıma attım ben normal değilim farklı bi insanım edalrında kimse beni anlayamaz diye kandırıp durdum kendimi 3 yaz 15 er kilolara verdim ama almadığım hap kalmadı zayıflatıcı ilaç gurubundan lida 3 paket biber hapı 4 paket maurers 2 paket fx15 1 paket hepsini kulandım hakikaten benim iştahı bi anda yok etti haplar heleki lida varya içinde sibutramin varmış fenaydıı zorla yemek yiyodum 82 kg 66 e düşmüştüm 1,5 ayda ama işte bu hapalrın hep sonraları oldu hapları bıraktığımda artık tabağım bitsin mantığını aşıp sofrada ne varsa bitirmek zorundaymışım gibi yemelerim vardı anladımki haplarda geçici çözüm ya benim zaten hayatımda 1 falcı 2 zayıflam hapı takıntım oldu hala her hapı araştırır durum şuara dikkatimi çeken dr. gürkan kubilayın hapı varya yağı çekip atan hap diyor
bu arada herkese dicem okii hap almayın verdiğiniz kilonun 2 katını geri alırsınız ( iyi bi hap varsa özelden yazın bana ha :))
Girgirina falci da zarar hap da:) nerde zararli bisey var ona müracaat ermişsin ama son olur ins canım sağlıklı beslenme olayı süper bisey . Onu başarmamız lazım bir ömür boyu. Bedenler bize emanet , hor kullanmamak lazım.
çınar yazını okurken mimiklerimi görmen lazım yazdığın şu cümle biz Allahın şanslı kulanrındanmışız kaynanam rahmetli
ayyy öbür tarafa ses gitmesin tabi yazının hepsini okuyunca yanlış anladığımı anladım
hafta sonu için bencede zorunkluk olmasın hatırlamıyorum herzmanki gibi z<orunlumuyduk acaba
karaca bu tiroit tahlili ayrı yapılan bişey değilmiya bende giitm böle kan tahlili yaptı bana dedim troitim nasıl ona ayrı bakılıyor dedi dr am ben yine yanlış hatırluyo olabilir
şu stresliyken yeme konusu evet bende üzgünken sevinliyken hele hastayken görmeniz lazım burnumu silmeye halim yok anneee börek yapsana anne bunu yapsana der durum he anam yapmazda evde ne varsa bitirim ben yine
ben rejim yaptığım zman buzdolabını görmeniz lazım kahvaltılık tenceredeki yemeklr hep bozuluyo bitmiyo bi türlüü ev ekonomisine benim diyet büyük destek
bi sabah kahvaltıdayız ben çok hızlı yerim kardeşim 18 yaşında erkek
kardeşim ---ya abla sen varken hızlı yiyorumya senin yüüznden kilo alıcam
ben--niye benim yüzümden yavaş ye Allah allah
kardeşim --nası yavaş yiyim sen hemen bitiryosun aç kalıyorum
vallahi doğru çok hızlı yiyorumya
sportie bende çözemedim kendimi :)
farkında olmaktan öteye geçemedim yıllardır ben suçu hep iştahıma attım ben normal değilim farklı bi insanım edalrında kimse beni anlayamaz diye kandırıp durdum kendimi 3 yaz 15 er kilolara verdim ama almadığım hap kalmadı zayıflatıcı ilaç gurubundan lida 3 paket biber hapı 4 paket maurers 2 paket fx15 1 paket hepsini kulandım hakikaten benim iştahı bi anda yok etti haplar heleki lida varya içinde sibutramin varmış fenaydıı zorla yemek yiyodum 82 kg 66 e düşmüştüm 1,5 ayda ama işte bu hapalrın hep sonraları oldu hapları bıraktığımda artık tabağım bitsin mantığını aşıp sofrada ne varsa bitirmek zorundaymışım gibi yemelerim vardı anladımki haplarda geçici çözüm ya benim zaten hayatımda 1 falcı 2 zayıflam hapı takıntım oldu hala her hapı araştırır durum şuara dikkatimi çeken dr. gürkan kubilayın hapı varya yağı çekip atan hap diyor
bu arada herkese dicem okii hap almayın verdiğiniz kilonun 2 katını geri alırsınız ( iyi bi hap varsa özelden yazın bana ha :))
selam kızlar....bu gün güne; 1/2 lt suyumu içerek başladım....
kahvaltı:1.5dilim kepek ekmeği+1/2 kkk peynir+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1biber+1salatalık+1fincan şekersiz çay+1yudum reçel
*****3 mil leslie ile yürüdüm*****
ara:1 yeşil elma+1kupa kayısılı form çay
şuana kadarda 1 lt suyumu içtim...birazdan da öğle yemeğimi yerim....
BİZLER AÇLIKTAN KARNINA TAS BAĞLAYAN PEYGAMBERİN DOYMAK BİLMEYEN ÜMMETİYİZ ! ne doğruu söz ama
ah ah bunuda biliyom benim eğitilmeye ihitiyacım var düşünce yapıımı değiştirmem lazım
hatta ben tüm obezlerin diyetisyenden önce pisikiyatrislik olduğunu düşünüyorum piskolojik bozukluklarının olduğu kanattindeyim
sportie geç geldin takımımıza burda bi winston diye bi arkadaşımız vardı o hem gırgır hemde güzel anlatıcı yazardı yazmaktan sıkılmayan tanıdığım tek insan mezun oldu darıldı burda yanlış anlaşılmalardan faalan terk etti bizi napalım sağlık olsun
canım herşeyi o kadar espirili ve de farkında olarak anlatıyorsun ki bu bile çok güzel...bence iradene yenik düşüyorsun...bence falcıdanda ilaçlardan da uzak dur...geçen yıl bir arkadaşım kullanıyordu zayıflama ilaçından ve sonuç hüsran...gözümüzün önünde bayıldı ve acilen hastaneye zor yetiştirdik....sorun mideyi küçültmekte...bununda en etkili yolu su içmeden geçiyor...kalorisiz bir besin alıyorsun mideyi dolduruyorsun... öğünlerini de yavaş yavaş azaltarak ve de ana - ara öğünlerini de atlamayaraktan zamanla buna bünye alışıyor zaten....
10 yıl süresince aralıksız hormon ilaçları aldım....ve bu on yıl süresin ce nerdeyse 5-6 aylık bir hamile bayan gibi görünüyordum...sebebi mide....ve az önce bahsettiğim şeyleri yaparaktan o mide 4 ayda tarihe kavuştu...
selam bacılar
ah gırgırına ah
o iştah var o iştah. ben eskiden yani kızkenegünde sadece 2öğün yemek yerdim sabah ve akşam üstü asla kilo sorunum olmadı . ne zaman doğum yaptım işte ozaman başladı bende . ben hep derim bebeği aldı doktorlar ama içerdeki eliyını unuttular diye ben karnım ağrıyana kadar yemek ymeye başladım. sonuç koca toto ve koca göbek.
ama kendime söz verdim eski halime döneceğim. öyle veya böyle olacak. az önce baklavalar havada uçuştu ama yemedim . yemem
öğle yemeğim,,
servis tabağımda ne vardı???kıymalı yumurta,2 kaşık kabak salata,1 kaşık mantar sote ,yarım dilim ıspnaklı börek,1dilimkepek ekmeği
şimdi türk kahvemi içiorum keyşfszimmmkkoca bir pastayı suratıma gömebilecek durumdayım..
yakar maşallhın var senin gerçekten bak kg vermekden daha önemli bence korumak sen 10 kg vermişsinya MAŞALLAH
ya ben doğumda yapmadım hele bende bi meme var komşumuz der sağdakini verde 2 ye bölüp biizm kzılara pay ediyim okadar büyük 95 D ben doğum yaptığımda sanırım omzuma atıp gezicem göğsümü ne yalan kokruyorumya siz 50 kg çıtırlar 70 lere çıktıysanız ben 90 kg camış kaça çıkarımkii ay eşim olacak adama acıdım şimdiden hani malum iş bilmem kaç kalori yaktırıp zayıflatıyormuş ya herifffffffffff gel beni zayıflat diye diye suçu atacak birini daha bulurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?