karaca evlimydin bekarmıydın unutum seni motive edicek şeyler sölmekti amacım hadi böreği yedin kız ekmeğe niye geçtin hadi tadını alayım dedin yedin pastanın hayelini ne kurarsın heeee :)
kendini yaz geldiğinde bikiniyle hayal etsene buda motive etmezse ben sana özelden 90 kg bikinili resmimi atayım bak bu sefer kesin motive olursun
ya çok tatlısın valla iyi geldi yaaa
yemekle ilgili börek ekmekği yazarken bile hiç yanyana duruyorum deli dedim kendi kendime ztn2dilim ekmek hakkımı böle böldüm börek gerçekten yarım dilim bile diildi
buarada bekarım,29 yaş,65kilo basen göbek ağırlıklı sıkıntı yaşayan,masa başı çalışan stresli birişte çalışan stresi bi şekilde üzerine geçiren onsuz yapamayan yoksada yaratanstresili olduğund a yemeği seven hatta sevgi ile değil yemeğe atlayan biriyim işte...ayyyy kendimden nefret ettim be ne biçimbişimişim ben
bekarmısın sevgilin varmı muhasebecimisin 65 kg benim ideal kilom biliyonmu sen hatunnnn ama bende 90 olurken 65 ten geçtimde geldim kendine dikkat et o göbüşün niye var sanıyon sen o bi dilim bile olmayan börekler yüzünden önce ideal kilona düş sonra ödüllendirirsin kednini senin hedefine azda varmış azcık sık poponu yaza fıstık gibi olursun afeti devran benim gibi sevgilin olduğunda utanıp sıkılma sevgilin sana sarıldığında ah ah o böreklrin varya dersinn gelinliği 55 kg giymek varken 65 kg olark giyme benim vermem gerekn 30 senin 10 karacaaaaaaa iradene sahip çık zayıfla mezun ol git kurtul buralardan datlımmm ( söleemsi öle kolaykii bak bi çırpıda yazıverdim ama uygulamsı marifet işte ben bedelini gayet üstümde bi damacana su taşır gibi 30 kg fazlayla yaşayarak ödüyom )
bekarmısın sevgilin varmı muhasebecimisin 65 kg benim ideal kilom biliyonmu sen hatunnnn ama bende 90 olurken 65 ten geçtimde geldim kendine dikkat et o göbüşün niye var sanıyon sen o bi dilim bile olmayan börekler yüzünden önce ideal kilona düş sonra ödüllendirirsin kednini senin hedefine azda varmış azcık sık poponu yaza fıstık gibi olursun afeti devran benim gibi sevgilin olduğunda utanıp sıkılma sevgilin sana sarıldığında ah ah o böreklrin varya dersinn gelinliği 55 kg giymek varken 65 kg olark giyme benim vermem gerekn 30 senin 10 karacaaaaaaa iradene sahip çık zayıfla mezun ol git kurtul buralardan datlımmm ( söleemsi öle kolaykii bak bi çırpıda yazıverdim ama uygulamsı marifet işte ben bedelini gayet üstümde bi damacana su taşır gibi 30 kg fazlayla yaşayarak ödüyom )
arkadaşım nickin bana biz zor geliyo niye analmdım ya :) blue heee ben ingilizce kursuna gitmiş ama hala what is your name denbaşak bişey bilmiyen inşallah doğru yazmışımdır bildiğim tek şeyide:) ingilizceden nefret ediyorum ondann hımmm
neyse blue sen bu sporu yaptığında terliyomusun tşörtün sırılsıklam oluyormu
ben üzülnce, sinirlenince iştahım yok olur, mutluysam normal yerim. Ama eğer aynada filan kendimi beğenmediysem veya giymeye çalıştığım şey olmadıysa işte o zaman içimdeki öküzü tutamam. sanırım benimde pisikolocikim bozuk.
blue haklsın haklısın haklısında arkadaşım iştah gitmiyor be yani evet midem küçülüyor evet yerken çok yedimya hisinide yaşadım zayıfladığım zmanlar ama iştahım ye de ye diyodu yemzsen aklından çıkmaz ymezsen mahrum kalırsın yemezsen şu taddın zevkine varamazsın ağzında şöle eriir midem de şöle mutlu eder diye diye düşüne durupp midemin patalaycağını hisede hissede yiyodum ya ben :) hani sigara bağımlıları varya zararlı biliyo ama düşünmeden yapamıyorum aklımdan çıkaramıyom diyolarya vallahi iştahta öle yaa aklımdan çıkmıyo yemeklr bu arada sigara içmiyorum bunuda niye söleme gereği duyduysam sevgilime bunu sölediğimde sigarayla iştah kıyaslanmaz diyoda ondan söledim
valla kan tahlilinden birçok şeye bakacaktı doktor tiroitede bakalım dedi açlık şekerine faanda bakılacak.yarın bi alsamda baksam hızlı yemek yeme olayında bnmde maşallhım var masaya e son otursam dhai en önce kalkma hızına sahibim annem tabağın yaısına gelmeden ne ara bitirdin der bana ah ah annem giib yavaş yemeği öğreneydim iyiydisanki arkamdan kovalayan var bir hiz bi hız:18:
öğlen garip bir yemek vardı. güveçte şehriyeli danayemeğin adı bu. az yedim ama o kadar çok salça koymuşlardı ki. midem çok yanıyor ve hiç bir şey yememiş gibi açım. Mide asidim tavan yaptı.
10 kilo verdim ama daha 12 kilo fazlam var yani yolum hem uzun hemde iradeli birine göre sadece 1 ay . ama ben illa sündürmem gerek ya
sabah eşim diyor ki senin bu kilo muhabbeti ne zaman bitecek her gün eni bir diyet adı duyuyorum senden . bende ben diyette değilim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dedim
yeme di ama olsun ben diyette değilim.
arkadaşım nickin bana biz zor geliyo niye analmdım ya :) blue heee ben ingilizce kursuna gitmiş ama hala what is your name denbaşak bişey bilmiyen inşallah doğru yazmışımdır bildiğim tek şeyide:) ingilizceden nefret ediyorum ondann hımmm
neyse blue sen bu sporu yaptığında terliyomusun tşörtün sırılsıklam oluyormu
sporti mesaj yazma zorunluluğumuz var takım olarak
sa püsküt ten rica edelimde takım kurallarımız ilk giriş sayfasında yer alsın. yeni arkadaşlara kolaylık olur. bugün halledelim. bir zahmet
gelelim 5 mesajın altında mesaj yazan arkadaşlara:18::18:
gamzenur47:
kıvılcım50:
phatosh50:
hilal:4
olmuyor kızlar olmuyor
selam kızlar....bu gün güne; 1/2 lt suyumu içerek başladım....
kahvaltı:1.5dilim kepek ekmeği+1/2 kkk peynir+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1biber+1salatalık+1fincan şekersiz çay+1yudum reçel
*****3 mil leslie ile yürüdüm*****
ara:1 yeşil elma+1kupa kayısılı form çay
şuana kadarda 1 lt suyumu içtim...birazdan da öğle yemeğimi yerim...
öğlen:1 kase çorba+ 1/2 bardak diet cola
*****1000 hulolop çevirdim
ara :1 kupa sütlü şekersiz nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşam da: çorba+yoğurtlu ıspanak+salata
2 lt su içtimşu ana kadar....akşamada 3 lt ye tamamlayıp bugünüde böylece kapatırımmm
menünde gördüğüm birşeyi söylemeden geçemeyeceğim. 4 tane büsküvi :288 calori baya fazla yani. bir tabak sebze yemeği ile aynı kalori
boşuna karbon yüklmeye ihtiyacımız yok zaten .nacizane fikrimdir.
badem şekeri kaç kalori hani şu çikolatalı olanlarından
kaç tanecik yedin...bak şimdi canım çekti...geçen kayınvalideye gidince 1 tabak önümüze koymuştuda ne kızmıştım içimdenn...bu bana yapılırmı diye...kadıncağızın haberi yok oysaki diyet yaptığımdan...
bayanlar,
yarın Çınar ı doktora götüreceğim. İşim kaçta biter inanın bilmiyorum. Msj yazamazsam lütfen kusura bakmayın. İzinli sayılabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?