Anam anam sucuklu yumurta walla h.sonu bende yapıcam banane çok canım istiyor ne zamandır. bu arada yediklerin bana az geldi. ben ölürüm acımdan
Selamlar Kizlar,
Ben sanirim bir süre aranizda olmayacagim hesapta olmayan bir nedenden ötürü. Size bol zayiflamali, az kalorili günler dilerim.[/QU
Selamlar Kizlar,
Ben sanirim bir süre aranizda olmayacagim hesapta olmayan bir nedenden ötürü. Size bol zayiflamali, az kalorili günler dilerim.
Selamlar Kizlar,
Ben sanirim bir süre aranizda olmayacagim hesapta olmayan bir nedenden ötürü. Size bol zayiflamali, az kalorili günler dilerim.
sportie çınar siz çalışan annelrsinzi çocukları kim bakıyor benim hep düşündüğüm konudur bu bi anne çalışmalımı çalışmamalımı diye biz kardeşimle hep sokkalrda büyüdük annemiz çalışıyodu bu sebeple parayı tercih edip çocuğunu bakmayanları kınardım eskiden ama eskiden kzımayın şimdi hayat şartlarını gördükçe tek maaş geçinilmediğini maddi durumun çocuğun gelişimin ebüyük oarnda etki ettiğini gördüm şimdide yaşamadan bilinmiyomuş diyip muallakatayım sizn fikirleriniz neler
canım günaydın,
benim bebeğime haftada 3 gün dadısı geliyor, diğer 2 gün ise bir hafta annanesi bir hafta da babaannesi bakıyor.
Biz böyle bir düzen yaptık, hem anneanne, babaanne hasret gideriyor, hafta sonunda da biz birlikte geçiriyoruz
Kaliteli vakit geçirdiğimizi düşünüyorum. Bence anne çalışmalı, hele çalışıyorsa, anne olduktan sonra işini bırakmamalı, zaten hepimiz tüketiciyiz, üretici de olmak lazım, tabi bu benim düşüncem
Yarın öbürgün çocuk okula gittiğinde, öğretmeni ona sorduğunda annen ne yapıyor diye ev kadını mı desin. Artık bu zamanda bunu söylemek çocuk için daha kötü. Annem çalışıyor x işi var, demesi çocuğunda özgüvenine katkısı olacaktır.
sportie çınar siz çalışan annelrsinzi çocukları kim bakıyor benim hep düşündüğüm konudur bu bi anne çalışmalımı çalışmamalımı diye biz kardeşimle hep sokkalrda büyüdük annemiz çalışıyodu bu sebeple parayı tercih edip çocuğunu bakmayanları kınardım eskiden ama eskiden kzımayın şimdi hayat şartlarını gördükçe tek maaş geçinilmediğini maddi durumun çocuğun gelişimin ebüyük oarnda etki ettiğini gördüm şimdide yaşamadan bilinmiyomuş diyip muallakatayım sizn fikirleriniz neler
seninkiside farklı bi bakış açısı fikrine şöle katılabilirim evde olan bi bayan gerçekten köreliyor zamanla yeni insnalar yeni ortamdan çok 4 duvara takılıp kalıyor ama bazı isitisinalar var sosyal anneler gibi neyse benimde annem çocuk bakıyor annesi asgari ücret alıyor ve maaşının yarısını bize veriyor bu mantıklı değl bence vardiyalı çalışan bi bayan çocuk çok yıpranıyor bence arada anne evde bab yok baba geliyo anne gidiyo bilmiyorumya dediğim gibi annesiz büyüdüm ben anne faktörü çok başka bişey benim gözümde eksikliğini hala atamadım üstümden mesela
Bayanlar bende BLUEDENİZ gibi her sabah ve akşam yarım litre ılık su içerim. Bu suyun içine elma sirkesi koymayı düşünüyorum. Deneyen var mı? Paylaşırmısınız.
YA birde yazdığımız msj lara numara vermemiz mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?