Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese günaydın
sabah 4 dilim portakal yedim üzerine 2 bardak su içtim
sabah
1 yumurta 1 dilim ekmek
öğle
1 kase tarhana çorbası 1 tabak salata
akşam belli değil

günaydın yakarcım,

sanırım sen günlük mesaj listesini bildiriyorsun, belki de senin adına cevap verdim, mesaj sayısı belirtmeye gerek yok diye ama yanlış mı yaptım acaba

Günaydııın :))

Şuan trendeyim :)

Çınarın annesi, evet kurallarımız gereği günde 5 mesaj yazma zorunluluğumuz var ve yazdığımız mesajın başlığına mesaj 1 şeklinde not ediyoruz 5. Mesajdan sonra saymıyoruz amaç kurala uymak.

---------

Yakar çok teşekkür ederim mesaj sayma işini 3 gündür yapıyorsun. Bugün anca saat 10 gibi evde olacam ve ozaman bir liste hazırlarım hergün 1 kişi sayar tabii kabul edrseniz
---------

Bu sabah yataktan zor çıktım ya. Eşimle güzel bir kahvaltı ettik ve ben 2-3 hafta aradan sonra evden istasyona yürüdüm. Adım sayarıda açtım tam 1650 metre ve 102 kalori yakmışım. Ama bir anda canım öyle bir şekerlş bişeyler istediki enerji içeceğî ve şekerli ekmek almak istedim. Çok zor oldu ama almadım yemedim. Bugün kaçamak yok ya!!

Bu irade olayı çok zor. Beynin sana ama ben yemek istiyorm dediği an bitiyor sanki.

------

Allah calısan annelerin yardımcısı olsun zor şey gerçekten. Beni. Çocuğum yok ama zorluğunu tahmin edebiliyorum.

..

Ya ben bu şekere ihtiyaçla nasıl baş edeceğim? Reglim ve karşı koyamaz hale geliyorum şu şeker olayına

Yarın yartılma günü inşallah iyi sonuç alırım kızlr. Bu yüzden bugün çok dikkat etmeliyim.

çınar yazını okurken mimiklerimi görmen lazım yazdığın şu cümle biz Allahın şanslı kulanrındanmışız kaynanam rahmetli
ayyy öbür tarafa ses gitmesin tabi yazının hepsini okuyunca yanlış anladığımı anladım

Son düzenleme:
perşembenin ilk paylaşımına başlayalım:)
sabah domates,salatalık,peynir,5-6 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği.en başarılı olduğum kısım bu kahvaltı kısmı zaten.9
sürahiye suyumu koydum içine limon dilimlerimi doğradım suyu içemiyorum pek ama böle gözüme hoş gelince tadıda biraz değişince daha kolay içiyorum su içmekte zorlananlar böle deneyebilir kızlar

Teşekkür ederim, dün yazmadım ama bundan sonra dikkat ederim. Birde h.sonu ne yapıyorsunuz. Yani kendi adıma ben h.sonu çok nete giremiyorum. Cepten girmeye çalışırım elbet ama h.içi gibi olmam çok zor.

Çalışan anne olmak çok zor ama anne olmak zor aslında. Ama ne yaplım. En iyi şartları sağlamaya çalışıyoruz.

Tatlı isteğine gelince çubuk tarçın ve kuru meyve, Kuru kayısı, İncir filan kullanıyorum ben.

yarınki tabloyu merak ediyorum, biz yeniler seyirci kalıp alkışlarız sizi

öğlen gibi dışarı müşteri ziyaretine çıkıcam, kimbilir kaçta gelirim, o yüzden burda olamayacağım.
Öğlen de şirkette yemek olarak işkembe çorbası var, hiç işyerine yakışır bir çorbamıdır bu ?
dışarıda sezar salata yemeyi düşünüyorum bu düşünce tabi bakalım gerçekleşen ne olur

7. mesajımı yazıyorum

haftasonuyla ilgili olarak bende çınarınannesine katılıyorum çok aktif olacağımı zannetmiyorum, ama hafta içi telafi ederim merak etmeyin. Evden nete girmek benim çok zor olacaktır.
bu konuda anlayış rica ediyorum

ewet ya okuyunca tuhaf geldi.Ailem de şehir dışında kayınvalidem de rahmetli oh ne güzel gibi olmuş

selam kızlar ,
orta şekerli kahvemi içtimm yoğunluğum başlayınca bu keyifleri çok ararımöğle yemeğinde ne göreceğimi merak ediyorum buarada su içmeye devam tahlil souçlarımı bugğnde almadım yarın umarım alacağım ona göre dedaha dikkatli sistemli gitmeyi planlıyorum.şu stresli dönemlerde yemek yemeyen kişiler varya onlar nası bişi yaaa valla hayranım stresli dönemlerimde ben yemeği ne ara bitirdiğimin bilincinde bile olmuyorum gözüm dönüyor:1

merhaba karaca,

benimde canım çekti kahve şimdi bende söyliyim, hayırdır tahlil sonuçları derken. Burada yeni olduğum için bilmiyorum durumunu, geçmiş olsun diliyorum sana

Selam kizlar
S A bugün degil di mı kilo bildirimi yarın söylüyoruz sanırım?

sporti mesaj yazma zorunluluğumuz var takım olarak
sa püsküt ten rica edelimde takım kurallarımız ilk giriş sayfasında yer alsın. yeni arkadaşlara kolaylık olur. bugün halledelim. bir zahmet
gelelim 5 mesajın altında mesaj yazan arkadaşlara:18::18:
gamzenur47:
kıvılcım50:
phatosh50:
hilal:4
olmuyor kızlar olmuyor

genel olarak kan tahlili yaptırmak istedim birde son dönem dikkat etmeme rağmen tartıda bir inme yok bir sorunmu var diede merak ettim tiroıt vs.gibi çevremdekiler zayıfladığmı ve sıkılaştığımı söylüyor bende farkındayım bunutek farketmeyen uyuz tartıen son kırıcam o olcak bakalım

Bende çalışmayan anne yim:) benim hayalim cocuğumu kendim buyutmekti. Oldu çok şükür. 5 aylık hamileyken ısı bıraktım bu yaz sahalara geri dönmek niyetim :)
Benim fikrim de maddi acıdan çok ciddi bı sıkıntı yoksa anne cocuğuna kendi bakmalı. Zaruret halinde calisilabilir tabi kimse yanlış anlamasın. Benim fikrim . :) ayrıca evde oturduğumuz da yok sohbetler seminerler cocuk kulüpleri sosyaliz vesselam:) çalısmayı da özledim tabi o ayrı . Oğlan okula ben ise insaallah artık.

sevgili nidah, bebeklik zamanını anne yanında geçirmesi çok güzel, ama çalışmak ta çok güzel

Karaca spor yapıyorsan kas yapmissindir
Vücut toparlanıyorsa tartıyı bosver sen
Ben de güya 59 lardayim ama göbeğim maşallah 65 kilo gosteriyordur

hafta sonu için bencede zorunkluk olmasın hatırlamıyorum herzmanki gibi z<orunlumuyduk acaba

karaca bu tiroit tahlili ayrı yapılan bişey değilmiya bende giitm böle kan tahlili yaptı bana dedim troitim nasıl ona ayrı bakılıyor dedi dr am ben yine yanlış hatırluyo olabilir

şu stresliyken yeme konusu evet bende üzgünken sevinliyken hele hastayken görmeniz lazım burnumu silmeye halim yok anneee börek yapsana anne bunu yapsana der durum he anam yapmazda evde ne varsa bitirim ben yine
ben rejim yaptığım zman buzdolabını görmeniz lazım kahvaltılık tenceredeki yemeklr hep bozuluyo bitmiyo bi türlüü ev ekonomisine benim diyet büyük destek
bi sabah kahvaltıdayız ben çok hızlı yerim kardeşim 18 yaşında erkek
kardeşim ---ya abla sen varken hızlı yiyorumya senin yüüznden kilo alıcam
ben--niye benim yüzümden yavaş ye Allah allah
kardeşim --nası yavaş yiyim sen hemen bitiryosun aç kalıyorum

vallahi doğru çok hızlı yiyorumya

canım aslında yeme hızını azaltsan bile iş görecek, kilo verirsin. Ah bi şeytanın bacağını kırsan çorap söküğü gibi gidecek kiloların, hemde sen bütün bunları biliyorken uygulayamaman düşündürücü :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…