Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün sabah;1 bardak su
kahvaltı:1.5 dilim kepekli ekmek+1domates+2küçük közlenmiş çarli biber+1yeşil+1siyah zeytin+1 fincan çay+1 yudum reçel bandım...
ara:1 muz(öğlen aç gitmemek için yedim)
öğlen:yok
ara:3 şekersiz çay+3çatal patates salatası+1çatal elmalı kurabiye+1 çatal poğaça+1 çatal miflöylü börek
akşam:çorba+salata+tavuk
ara : 2 şekersiz çay+az çerez+1/2 portakal
bugün 1 lt su içebildim bu saate kadar.....2 lt yi tamamlarım...

sabah
3 köfte büyüklüğünde yağda kızarmış tavuk
1 dilim ekmek buraya kadar normal sonrasıııııııııııııı

öğle
1 pide
4tane tulumba tatlısı
2 tane halley :125::95:

akşam
tas kebabı yarım kepçe
5 kaşık pilav
1 dilim ekmek :84::95:

bacımmmmm afiyet olsunnnn...coşmuşsun maşallahh

bügunden itibaren bu hafta yaptığım taktiği uygulayacağım baskülü kaldırıyorum saklıyorum bide güzel bi hafta tartılmayacağımm

hergün tartılırsam yiyorum yaa motive olamıyorum sanki bi günde bütün kilolar gitcek gibi öyle olmasını bekliyorumm

Selam kizlar su listeye artik bnide ekleseniz diom bosunami debeleniyorum kendi kendime:)gelelim aksam yemegime 1tabak ispanak 2 kasik bakla 1dilim cavdar ekmegi aksamustu yedigim yogurt hala midemde kaynama halindeeee buaksam yol bni cok yordu gelde spor yappp halmi kaldu ofki ne offf

Ay bu menuye bayildim keske bu diyet listesi olsa da zayiflasak :)

aslında doğru olanda buymuş hilacim ama,ben sabah akşam tartılmadan yapamıyorum...sen yapabilirsen ne ala...geçen baskülüm bozulduda iki gün zor sabrettimbaskül tiryakisi olmuşumda farkında değilim...dene bakalım belki daha iyi sonuç alırsın....

canım kurallar gereği 2 hafta deneme süreniz vardı gruba yeni katılan arkadaşlarla beraber bu hafta listeye alınacaksınız

Ay bu menuye bayildim keske bu diyet listesi olsa da zayiflasak :)

keşke tatlı yiyerek zayıflasak ne güzel olurdu çikolata havuzunda yüzerdik baklavaları götürürdük ne güzel bi hayal dimi

Karaca28, tatlım sen burda benim yazdıklarımı arkadaşların yazdıklarını okumyormusun?

Yeni üyelerin 2 hafta deneme süreci var yani sen daha dneme sürecindesin ve bu liste her hafta cuma günü yapılıyor. Seninde daha bir hafta deneme süren var

aynen bende senin gibiydim canım

gram gram kilo aldığımı görüyodum diodumki olsun bukadarcıkta ne varmış geri veririm ne varki diodum ama hep sabit kalıodum öyle bu hafta hiç tartılmadım kaçamakta yapmak istemio insan acaba kaç kiloyum diye

s_a tebrikleer:)

akşam 250 gr hindi etini yağsız tavada pişirdim ama hepsini yiyemedim + 1 salatalık

daha 1 lt bile su içemedim 2 ltye tamamlayabilirim umarım

yok hilalcim ben tartılmadan yapamıyorum...yalnız fazlalık olunca kızıyorum kendime...birde artık yediklerime alıştım tam hesaplayamasamda gün de kaç kalori aldığımı hesaplayıp...fazlalığın ödem yada kg olduğunu kestirebiliyorum....ona görede frenlemeye çalışıyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…