Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Herkese gunaydinlar
Bugünde tembelliğim üstümde neden böyleyim anlamıyorum diyetten dolayımi acaba diye düşünüyorum beni ne yorduysa bu kadar sabah kalktım 4 bardak suyumu içtim 1 dilim ekmek 1 yk çökelek 2 zeytin azıcık reçel yedim ve gözlerim kapanıyor uyumamaliyımmmm

herkese günaydın

güzel ve hafif bir gün olmasını diliyorum

bende de bugün bir ağırlık var, akşam ki spor fena yordu beni ama çooook güzeldi,

dün akşam

akşam üzeri 5 adet eti form bisküvi
1 kase kıvırcık salata

1 saat aerobik 1 saat pilates yaptım nasıl yattığımı bilmedim.

Bugün

sabah
1 kase light süt ile corn flakes
koca bir bardak ta suyu yuvarladım

günaydııın,

dün bir iki çataldan da fazla yaş pasta ve neredeyse yarım poğaça yiyince akşam hiç bir şey yemedim. Açıkmadım da.

Sabah tbekmeği üzeri kaşar fırında (ki büyük bir dilimdi) 1 yumurta,

öğlen spagetti varmış ama yememk lasım demi? zaten acıkacağımı da pek sanmıyorum ama, azcık yisem akşam yimesem olabilitesi varmı kızlar,
yoksa salata ızgara tavuk mu yiyiym?

yardım edin şu kocaman göbekliye

günaydın kızlarrrraz kalorili keyifli bir gün diliyorum hepimize
bu arada benim gün iptal oldu...haftaya ...aslında iyide oldu dün baya yorulmuştum
şu an 1 lt suyumu içiyorum ...birazdan kahvaltı;
2dilim kepek ekmeği
1yeşil+1siyah zeytin
1/2 kk peynir
domates +salatalık+biber
2 şekersiz çay
1 yudum reçel
biraz geçmişe bakayım ve sonra kaçayım...

Sağol canım aslında evet. Biraz daha izinli olayım

günaydın çınarınannesi

valla spagetti yemessen iyi olur be canım, dün zaten yaş pasta poğaça falan biraz düzen bozulmuş, akşam yemeyerek dengelemişsin dünü.

Bugün karbohidrata ara ver derim bence

o göbüş küçülecek arkadaş !

günaydın hanımlar
bi soru sorayımda size sohbet olsun diye düşündüm
ideal kilonuza geldiğinizde yapmak istediğiniz kendinizi hayal ettiğiniz zihninizdeki resmi anlatırmısınız

Geçen yaz ailemin yanına tatile gittiğimde 74-75 kiloydum ben, belki orda da 1-2 kilo almışımdır. Neyse çocukluğumdan beri beni tanıyan yaşıtlarım "Aaaaaa sen misin tanıyamadık seni" dediler bana. Çok üzülmüştüm. 15 kilo insanda nasıl bir değişklik yapar ki.
Tatilde Çınar ı denize soktum. Resimler çekildi, videolar filan. Ama ben o psikoliji ile hep saklandım.
Bu yaz sahilde elbisemi giyip oğlumla oynamak, beni tanıyamayanlara kendimi tekrar hatırlatmak istiyorum. Ama hayalimdeki resim tayt giymişim, üzerine salaş bir kazak, çizme, hiç bir yerimden bir şey pörtlememiş

Sağol canım aslında evet. Biraz daha izinli olayım

Canım sen bizi bırakıp nereye gidiosn gruba neşe veriodun bende senin gibi kilo almıştım bi ara izne ayrılmıştim o zaman aynı senin gibi şeyler düşündüm ama yanlış düşünüyorSn bence bian önce dön aramiza ve eski ilginnur ol bu ne böyle için geçmiş gibi konuşuyosn bu sen olamazsiiiinn

Günaydın kızlar aynen benimde üzerimde öyle yorgunluk var ki daha yeni uyandım yataktan çıkamıyorum
kalkayim da 2tane kuru kayısımi yiyeyim üzerine de 1litre su içeyim

kızlar dun 6litreden fazla su içmişim biraz abartmışım sankim ama canım istediği için içtim zorla değil yani

günaydın hanımlar
ideal kilonuza geldiğinizde yapmak istediğiniz kendinizi hayal ettiğiniz zihninizdeki resmi anlatırmısınız

canım ben eski halime dönmek istiyorum, hani desinler ki yıllar geçmiş ama vücudu ne kadar da güzel

hayalim yazın tatile gittiğimizde bikinimden karın kaslarımın belli olması :82:

çok mu uçtum ne

yok yok avatarım gibi olucam

bazen oluyor cnm...ya uykusuz kaldın yada diyetten bitkin düşyün...biraz meyve ye belki iyi gelir...kivi ve de muz benim favorim..

üşenmedim kalktım gece gece spor yaptım 1100 tane hulahop çevirdim 15dakka sürdü bide streç film sardım belime nasıl islandim süper oldu

kızzz naptın sen ...bu gidişle iğne ipliğe dönücenafferin sana

günaydın hanımlar

hoşgeldinnn canımmmsen nasıl bir insansın ya...sabah sabah güldürdün beni....bi anda kendimi ideal kilomda hissettim keyfim yerine geldi...hatta akşam eşime dedim...ideal kiloma ulaşınca sana iskender ısmarlıcam diyeen önmelisi sağlık tabiki ama eskisi gibi olmayıda çok istiyorum...ilk... ilk... ilk ...yapmak istediğim şey bir çok kıyafet almakve o kıyafetleri giyerkende göbişimi içime çekmeden salına salına yürümekdiyete başlamadan önce takıntılarım vardı kilo konusunda...onlardan tamamen kurtulup rahat rahat yaşamak istiyorum...sonrası gelir zatennnn

menü çok güzel cnm...ekler de 3te kaldıysa bu gün telafi edersin onu....3 ekler yanlışım yoksa:150 cal ...

selam
bugün oğlumun doğum günü onun serefine yedim kkızlar hemde iyi yarın aynen devam hadi ben kaçar

oğluşuna feda olsun canım ...afiyet olsun...bir ömür sağlık ve mutlulukla nice doğum günleriniz olsun

1.750 lt suyu bi keredemi içtin....helal vallahi....simitle muz sabahtan mı olsaydı acaba

6 lt su çok fazla canım, zaralı o kadarı, hatta bazı uzmanlar 3 lt nin bile fazla olduğunu söylüyorlar. aman diyim içme o kadar

Günaydın kızlar bu sitede ki anlatilan lar hakkın da ne düşünüyor sunuz
Zayıflama, Kilo Verme, Bölgesel Zayıflama, diyet listesi, Diyet

baktım ben, bilinç altı ile ilgili söyledikleri mantıklı, diyet listelerine göz atmadım ama test yapayım dedim bilgilerimi istedi. Ben 3 yıl önce 9 kilo verdiğimde Yasemin Soysalın Tek şişman beyniniz diye bir kitabını okumuştum. Ama tamamen aklımdan çıkmış. Bu akşam tekrar okumaya başlıyorum. Bilinçaltı ile ilgili süper şeyler yazıyor.

Son düzenleme:
ilginnur ; izinli olarak devam et canım istiyosan,

ama bu işin sırrı belli; az yemek+spor.

irade konuşacak.ben gibi iradesiz olunca da o evde pasta-börek pişmicek(nadiren pişcek).

çünkü varsa affetmem.sarelle kavonozunu 2 günde bitiririm vala.ama aylardır almıyorum.

şimdi cumartesi ark.lar gelecek yaptıklarımdan yicem biliyorum,telafi için 1saat yürüsem dye planlıyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…