selam
bugün oğlumun doğum günü onun serefine yedim kkızlar hemde iyi yarın aynen devam hadi ben kaçar
selam
bugün oğlumun doğum günü onun serefine yedim kkızlar hemde iyi yarın aynen devam hadi ben kaçar
Sağol canım aslında evet. Biraz daha izinli olayımselam ilginnur özledim ben seni
ben bu yüzden izin aldım geçen hafta kilo vermeye çalışırken almayayım diye. kendini her halinle beğenip sevmek çok önemli. yoksa takıntı haline geliyo.
istersen bi süre daha izinli ol, kafanı boşaltınca gelirsin..
günaydııın,
dün bir iki çataldan da fazla yaş pasta ve neredeyse yarım poğaça yiyince akşam hiç bir şey yemedim. Açıkmadım da.
Sabah tbekmeği üzeri kaşar fırında (ki büyük bir dilimdi) 1 yumurta,
öğlen spagetti varmış ama yememk lasım demi? zaten acıkacağımı da pek sanmıyorum ama, azcık yisem akşam yimesem olabilitesi varmı kızlar,
yoksa salata ızgara tavuk mu yiyiym?
yardım edin şu kocaman göbekliye
günaydın hanımlar
bi soru sorayımda size sohbet olsun diye düşündüm
ideal kilonuza geldiğinizde yapmak istediğiniz kendinizi hayal ettiğiniz zihninizdeki resmi anlatırmısınız
Sağol canım aslında evet. Biraz daha izinli olayım
günaydın çınarınannesi
valla spagetti yemessen iyi olur be canım, dün zaten yaş pasta poğaça falan biraz düzen bozulmuş, akşam yemeyerek dengelemişsin dünü.
Bugün karbohidrata ara ver derim bence
o göbüş küçülecek arkadaş !
günaydın hanımlar
ideal kilonuza geldiğinizde yapmak istediğiniz kendinizi hayal ettiğiniz zihninizdeki resmi anlatırmısınız
günaydııın,
dün bir iki çataldan da fazla yaş pasta ve neredeyse yarım poğaça yiyince akşam hiç bir şey yemedim. Açıkmadım da.
Sabah tbekmeği üzeri kaşar fırında (ki büyük bir dilimdi) 1 yumurta,
öğlen spagetti varmış ama yememk lasım demi? zaten acıkacağımı da pek sanmıyorum ama, azcık yisem akşam yimesem olabilitesi varmı kızlar,
yoksa salata ızgara tavuk mu yiyiym?
günaydın orticanfazlakaçırmamışsın afiyet olsun
spagetti yağlı ve sosluysa yama bence...tavuk ve salata daha tok tutar ve daha az kalorili olur derim ben
yardım edin şu kocaman göbekliye
herkese günaydın
güzel ve hafif bir gün olmasını diliyorum
bende de bugün bir ağırlık var, akşam ki spor fena yordu beni ama çooook güzeldi,
dün akşam
akşam üzeri 5 adet eti form bisküvi
1 kase kıvırcık salata
1 saat aerobik 1 saat pilates yaptım nasıl yattığımı bilmedim.
Bugün
süper gidiyorsun canım
sabah
1 kase light süt ile corn flakes
koca bir bardak ta suyu yuvarladım
Herkese gunaydinlar
Bugünde tembelliğim üstümde neden böyleyim anlamıyorum diyetten dolayımi acaba diye düşünüyorum beni ne yorduysa bu kadar sabah kalktım 4 bardak suyumu içtim 1 dilim ekmek 1 yk çökelek 2 zeytin azıcık reçel yedim ve gözlerim kapanıyor uyumamaliyımmmm
üşenmedim kalktım gece gece spor yaptım1100 tane hulahop çevirdim 15dakka sürdü bide streç film sardım belime nasıl islandim süper oldu
günaydın hanımlar
Buarada bgn ne yedim sabah 1yumurta domates peynir 2dilim cavdar arada turk kahvesi
Ogle bi tabak eksili kofte 1 dilim cavdar ekmegi oglem az olmusss
Ara turkkahvesi
5gibi yarim elma 2mandalina
Aksam kapuska buharda pismis brokoli
Asil bomba 3kucuk ekler yedim canim fena cekti bi okdr daha yerim yaa yanindada cay regl oldum sonundaaa ama olamiyomki ya sabah asprin icim baska fikri olan varsa bi yardim kizlar
selam
sabah
3 kuru kayısı
üzerine 1.750 litre su
öğle
4 köfte büyüklüğünde tavada kızarmış tavuk
1 zeytin
1 dilim ekmek
4 susamsız ince çubuk kraker
pek kARışık bi menü :)
akşam
1 simit
ızgara balık
küçük parça ekmek
1 muz :26:
Günaydın kızlar aynen benimde üzerimde öyle yorgunluk var ki daha yeni uyandım yataktan çıkamıyorum
kalkayim da 2tane kuru kayısımi yiyeyim üzerine de 1litre su içeyim
kızlar dun 6litreden fazla su içmişim biraz abartmışım sankimama canım istediği için içtim zorla değil yani
Günaydın kızlar bu sitede ki anlatilan lar hakkın da ne düşünüyor sunuz
Zayıflama, Kilo Verme, Bölgesel Zayıflama, diyet listesi, Diyet
selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?