nidah şanslısın canım yarım kiloyla ipi göğüsledin demekspor yapıyon ya yağlar kasa dönüyodur,boşver daha iyi,löp löp göbeğin benim gibi sallanacağına,sıkılaşıyon işte.
yalnız ben şimdi seni geçtimmi hehe vay anasını
hilal kilo almadan haftayı geçirmen süper bişey. önemli olan almamak olmalı. haftaya da verirsin zaten.Kilo veren herkesi kutluyorum
gruba yeni katılan arkadaşlar baya iddalilaR Inşallah hep böyle olursunuz kızlar hepinizi kutluyorum
aynen ben de bugün yeni bi başlangıç yaptım.kızlar ilkönce hepimize hayırlı cumalar..... bu saate kadar burada iyi kötü kilo verdim ama bir ara kopmuştum hem takımdan hemde kilo verme işinden...bu gün bu iş için ikinci milad olsunnn.....umarım herşey hepimiz i,çin daha güzel olur....artık spor yapmaya çalışıcam artık kaça bölünceksem
hanımlar aslında bu bizm için iyi bir örnek olmalı sportie kadın 2 saat sporun ansını ağlattıı diyetini düzenli yaptı kg almış
bense spor yapmadım diyet yapmadım ve kg vermişim demmeki aslında tartıda görünen gerçek değilll yani büüyk ihitimal ben ödem attım sportie nin vucudu su tuttuu
spor yapıyon ya yağlar kasa dönüyodur,boşver daha iyi,löp löp göbeğin benim gibi sallanacağına,sıkılaşıyon işte.
yalnız ben şimdi seni geçtimmi hehe vay anasını
aşk olsun gırgırınacım 100 gr. vermişim
kesin dün akşam yediğim kapuska böyle yaptı beni hala karnım şiş yaaa
haftaya benden bomba gelir diyim ben size
canım seni çok çok tebrik ediyorum, hadi bakalım bu verdiğin kilo seni motive etmiştir inşallah al sana kocaman bi öpücük
Bence senin bugün gördüğün kilo doğru değil. Yani tartı yanılgısı, kapuska da olabilir su tutması da. Reglin yakındır belki. Ama yarın sabah tartılsan daha düşük çıkarsın bence. Bazen sabahtan akşama 1 kilo fark ettiği olur. Haftaya bomba geleceği kesin senden çoooooook umutluyum ben. Diyim bak yarın sabah tartıl göreceksin.
hilal kilo almadan haftayı geçirmen süper bişey. önemli olan almamak olmalı. haftaya da verirsin zaten.
şu çevirdiğin şey ne işe yarıyo bölgesel olarak faydası nasıl yani
aynen ben de bugün yeni bi başlangıç yaptım.
spor yapmadan olmuyo, eşim sporunu hiç ihmal etmez ama bana sıra gelmiyo ya. oğlan hareketlendi bi de yalnız bırakamıyorum.
neyse yapıcam bi şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?