Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

motivasyonum çok düşük kızlar ya.
biri bişey desin bişey yapsın bana.kendimi gaza getiriyorum hemen sönüyo.
hele yemek yapmaya öyle üşeniyorum ki, hep geçiştirme olunca da kilo verilmiyo:26:

onca şey yazdım yarım sayfa dolusu ama silindi sinir oldum
bacm tekrar eski haline dönmek istiyosn sen galiba ye gitsin boşver bizde incecik oluruz giyeriz tisortlerimizi taytlarimizi sende yaz günü oranı buranı sakla uzun kollu tunıkler falan al kendine sonuçta ihtiyacın olacak biz buraya resimleRimizi atarız zayıflaynca incecik olmusuz sende elinde sandviçle bi resmini koyarsn hahaah
sen tekrar hamile kalınca 100 kiloyla doğuma girersin bizde 65le onumuzde minicik göbek sadece başka hiç bi yerimizde fazlalık yok sen istiyosn sonuçta bunu
boşver takma kafaya ye gitsin yaşamadigin dünyayı napcan anasini satayim bugün variz yarın yokuz zaten sagliksiz sagliksiz ömürde kısalıyo erken ölmek istermisin ki?
aynaya her baktığında kocaman bi g..t kocaman bi göbek görmek istiyomusn ? sen kendi vücudunu beğenemezken kocanin seni beğenmesini ne diye beKliyosn ki?

(sen istedin bacım k.bakma)

Walla ben bile etkilendim. Dogru soyluyorum hilal cim :-( bu hafta daha siki tutucam. Goz ac kapa bir bakmisin yaz gelmis bir bakmisin hala bingil bingil. Yok yok tuttyk o kadar birakmakyok

Walla ben bile etkilendim. Dogru soyluyorum hilal cim :-( bu hafta daha siki tutucam. Goz ac kapa bir bakmisin yaz gelmis bir bakmisin hala bingil bingil. Yok yok tuttuk o kadar birakmak yok

mattıkacım kafaya gore yıyıp dıyet yapınca olmuyo pek ya uyulmuyo kurallı bır dıyet uygulasana belırlı menusu olan dıyetısyenden cıkmıs bır dıyet daha motıve olursun
malesef bende listeler işe yaramıyo. daha önce de kendi bildiğime gore yapıp kilo vermiştim, son 3 kiloyu karatayla verdim ama şimdi karatay falan gitmedi.
zaten düzenli yemek yapıp yesem menüm diyetisyen listesi gibi olur da bu ara düzen kalmadı.

benimkine de bi haller oldu, ek gıdadan mıdır dişten midir artık doymuyo mudur sütle nedir anlamadım. gece uyumadı resmen. 10 gündür falan böyle. demin sofrayı dağıttı mutfağı temizledim arkasından bi saat. büyüdükçe daha zor, yürüyünce de zor olcak
aman şikayet anlamayın bunları, çok şükür allaha bi bebeğim oldu. diyet açısından zorluyo beni bu durum, düzen ve uyku olmayınca ne düzenli yemek pişiyo ne spor yapılıyo.

amanın pek ağır oldu bu hilal.
of off neyse bakalım elbet toparlanıcam

Son düzenleme:
sabah
kk büyüklüğünde peynir
1 zeytin
1 kaşık kıyma
1 yağda kızarmış ekmek
yarım çay kaşığı reçel

akşam
6 kaşık tavuklu bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
4 kaşık menemen
1 dilim ekmek
47 kalorilik bi dondurma

CAnım bu mesaj banada çok ixi geldi vallaha benimde ihtiyacım varmış bu sözlere

AMAN ALLAHIM!!!!

-----------------

Selaaam kizlar... insallah hepiniz az kacamakli bir gün gecirmissinizdir.

Ben anca simdi gelebildim maalesef...

günaydınnnnn

dün misafirim vrdı giremedim

çok yedim çokk

günaydın kızlar mutlu bi hafta sonu diliyorum hepimize....dün doğum günümdüsabahtan akşama kadar dışardaydık ...bu sebeple giremedim....
menüye gelirsek....doğal olarak biraz ipin ucu kaçtı...ama pişman değilim dün benim günümdü sağlık olsun yeni haftada telafi ederim....
sabah dışarda kahvaltı....(tere yağı bile vardı... o kaaa yani)
kahvaltı full olduğu için ara ve öğle yok...öğleden sonra 1/2 simit + çay
akşam dışarda yemek...
gece pasta+cola (diet)+çerez.....ve bir yıl daha yaşlanarak bugün de böyle geçti.....

keyif çayımı yudumlarken:126:geçmişe bir dalayım...siz benim gibi kaçamaklar yapmadınız inşallah

günaydınnnnn

dün misafirim vrdı giremedim

afiyet olsun bacım...haftanın kaçamağı olsun budabende dün aynen full kaçırdım....ama bu hafta çok daha dikkat ederiz inşlh...

çok yedim çokk

Kizlar buarada beeeennn ingilizce kursuna yazildim yarin basliorum vatana millete hayirli olsun

hayırlı olsun canım...

motivasyonum çok düşük kızlar ya.
biri bişey desin bişey yapsın bana.kendimi gaza getiriyorum hemen sönüyo.
hele yemek yapmaya öyle üşeniyorum ki, hep geçiştirme olunca da kilo verilmiyo:26:

canım bol su içerek tabi... ara ver 1-2 gün diyete....diyet psikolojisi sıkıyor bazen...kilo vereceğine ödem bile tutup fazla kiloda çıkabiliyorsun...yine yemek yapmak zor geliyorsa 1-2 gün bol su+yoğurt+çorbayla beslenebilirsin...böyece kg kaybettiğini görüp motive olabilirsin...

bu sabah hiç su içesim yok
kahvalıda;
3 fincan şekersiz çay
1 dilim kızarmış+1 dilim tam buğday ekemeği
2yeşil+2siyah zeytin
domates+salatalık+biber
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 yudum reçel yedim...
şimdilik bu kadar...
öğle ve akşam da belli değil bakalım...

aman aman bi daha okudum da doğuma 100 kilo gitmek beni fena çarptı. of off olur mu olur çünkü hamile kaldığımı hürrem gibi iştahımın açılmasından anlamıştım. o iştahla ve kilolu hamile kalırsam halim zor, hemen toparlanmalırım

doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yılların olsun
şöyle dışarda güzel büyük bi kahvaltı bana da iyi gelirdi doğrusu, afiyet olsun, telafisi çabuk olsun.

aradayım zaten 1 aydır. bu ara uzadıkça uzuyo. toparlandım sayılır bakalım

merhaba kızlar dün hiç giremedim akşam arkadaşlarlaydık ve ben kaçamak yaptım( neler yediğimi yazayım hemen

sabah: 2 dilim wasa + light süt

ara: yeşil çay + 5 badem + 2 kuru kayısı

öğlen: ton balıklı sandviç + light ayran

ara: light süt + şekersiz çikolata

akşam: tavuk külbastı + light yogurt + 1 dilim kepekli ekmek

gece: 1 bira + 1 avuç fındık fıstık(

1 aylık süre yeter artıkbaya uzunca bir ara olmuş gerçektende....1-2 günü hafif geçirip eksileri görürsen daha da motive olursun canım....

bugün kahvaltıdan sonra ;
ara da:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
öğlen canım birşey istemedi...
ara da yok...
akşam:1 tabak peynir +cevizli makarna(yağsız) ve 1 bardak vişne suyu içtim....
ara:meyva+2 şekersiz çay+az çerez yerim...
bu hafta sonu dünyaları yedim sanki...yarın dan itibaren çok dikkat etmem lazım kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…