Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şu tek şekerli çaylar neskafeler olmasa menülerin süper. şekeri bırakmayı denesen daha lezzetli oluyo çay ve kahve şekersiz.
ne zamandır görüyorum dayanamadım yazdım

Şimdi trendeyim evime gidiyorum yarım saate inşallah..

Eevet kızlar takımı 1. Yapmak istiyorum hepinizin destekleriyle bu mümkün

Tabii bunun için haftasonundada kaçamak yapmayalım güzel güzel kilo verelimmm

menü:

sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 zeytin, 2 yk süzme yoğurt
3 tk pekmez

öğle:
1 kase bulgur pilavı
yoğurt
1 tk pekmez

akşam:
1 kase yoğurt çorbası
sucuklu makarna
vişne suyu(ev yapımı)

haftasonu paylaşım zorunlu değil dedik sanırım. ama bi şekilde uğramaya çalışın kızlar. burası boş olunca olmuyo koskoca 2 gün. bi de nasılsa paylaşım yok diye kaçamak yapıyo insan. kural olarak zorunluluk olmasın ama imkanlar dahilinde gelelim yine

Kizlar ogle menum nohut 1dilim ekmek aksam nasi oldu bilemedim cikista kursla ilgili gorusmeye gittm ebe geldim arpali sutlu vorma 3kasik zeytinyagli fasulye kucuk kase salata

motivasyonum çok düşük kızlar ya.
biri bişey desin bişey yapsın bana.kendimi gaza getiriyorum hemen sönüyo.
hele yemek yapmaya öyle üşeniyorum ki, hep geçiştirme olunca da kilo verilmiyo:26:

Son düzenleme:
biri bişey desin bişey yapsın, kendimi gaza getiriyorum hemen sönüyo.
hele yemek yapmaya öyle üşeniyorum ki, hep geçiştirme olunca da kilo verilmiyo:26:

kilo aldığın içindir canım,çorba yap kendine butun gün kahvaltı hariç çorba iç:) iyi zayıflatıyo 1günlük çorba diyeti.

sonra normal devam edersin.pratik şeler yap,salata+çorba+yoğurt bile bi öğün

menümü yazim

sabah 1 yum,1dil ekmek,peynir-zeytn,tahin-pkmz

öğle:çorba+salata+1/2 dil kek

akşam:iskender:26:

ara:1 kurabiye+yeşilçay

patladı gitti bugün

gerçi evlilik yıldönümümüz 5 seneyi devirdik hatunlar az bile yedim bugün

Yazildim iste yarin bigun nolur belli olmaz suanki isyerimde lazim degil ama firsat varken gideyim dedim amerikan kültür hakkinda bilgisi olan varmi

nice senelere
çok da fazla yememişsin, hareket ettiysen özellikle

CAnım tebrik ederim daha nice 5 yıl görürsünüz inşallah

iyi geceler kızlar ....bugün baya kalabalık bir misafir ağırladım ....doğal olarak koşturmacalı bir gün geçirdim...hatta spor niyetine bile sayabilirdik....amma akşam üzeri yolunda giden herşey birden tersine döndü...arkadaşların hadi sen de ye ,hadi sen de ye deme ısrarlarıyla ipin ucu acık kaçtı galibaartık yapıcak bişey yok ...haftanın kaçamaklarından sayıcam artık...bu günkü mesaj sayısı ve de menüm için afınıza sığınıyorum

bu arada kilo veren kızlar tebriklerbu hafta full spor yapamadım ....en azından haftanın 3 günü yapmak şart kızlar...bu hafta bizim de listede olmamız çok güzeldaha bi motive olmaya sebep olur umarım ...haydi kızlar bu hafta en azında birer kilo verelim hep birlikte....malum bahar geldi....kabanları montları atmaya az kaldı...
ben kaçtım ...kalın sağlıcakla

mattıkacım kafaya gore yıyıp dıyet yapınca olmuyo pek ya uyulmuyo kurallı bır dıyet uygulasana belırlı menusu olan dıyetısyenden cıkmıs bır dıyet daha motıve olursun

iyi geceler kızlar bu günkü menüm
sabah 1.5 tost 2 zeytin cay
ara
2 küçük çikolata(tanesi 27 kalori)
öğle
1 kase çorba 7 yaprak sarması 2 lavaş
ara 2 çikolata 1 diyet bisküvi çay
akşam
1 kase çorba yarım tabak sulu köfte 1 tabak mantı patlıcan salatası ayran
ara 1 portakal
çok kötü bir menü kusurabakmayın
bugün 3 mil yürüdüm 15 bardak su içtim
birazdanda kiraz çöpümü içeceğim

biri bişey desin bişey yapsın bana.kendimi gaza getiriyorum hemen sönüyo.

yaaa o bende de var evde yemek olmayınca pek de kilo veremiyor insan...koy peyniri ekmek arasına alsana diyet..... kilo verme sabır ve zaman işi.....benim sabrım var aama şu aralar zaman tamamen bebeğin...dişlerimiz çıkıyor gün içinde resmen eziyet ediyor bana bebecik...çok acısı var heralde....göbekten çıkardım kucağıma koydum sankiii.....bi yürüteçlik zamanı gelse de rahatlasammmmm.....neyse bi şeyler yapıcaz böyle olmaz....

Yazildim iste yarin bigun nolur belli olmaz suanki isyerimde lazim degil ama firsat varken gideyim dedim amerikan kültür hakkinda bilgisi olan varmi

iyi bir kurstur, uluslararası sertifika veriyor ve de pahalıııı....bir EF kadar olmasada iyi para yaniii......benim eşim gitti baya oradan biliyorum ama iyi öğretiyorlarrrrr...bi de öğretmenin yeteneğine ve grup içi dinamiklere de bağlı bu işler yani biraz da şans....sen heralde araştırma görevlisisin bir üniversitede yanlış anlamadım dimii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…