Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

acillll cevap lütfenn kızlar.....
kızlar koşu bandı kullanan varmı....varsa önerebileceğiniz ürün ne ...fikir verirseniz çok sevinirim az önce bi ürün buldum ama sizlerede danışayım dedim....

şimdi zar zor 1 lt su içtim1 lt daha içsem süper olacak...neden böyle oldu bugün anlamadım....koca gün 1 bardak suyla durdum valla

menüm:

sabah 1yum,zeytin,salata,bal-ceviz,2dil ekmek

öğle:çorba

ara:meyve

akşam:taze fasulye,yoğurt,salata

20dk yürüyüş

Cedric evet canım tekrar katılabiliyor mezun olanlar yarışmaya. Ama ikinci kez karne alamıyor

Sen kilomu aldın inşallah çok değildir

yok canım almadım mezun oldugum kıloıdanda daha asagı ındım hatta ancak bnde zyaıflık hastalugımı basladı ne bı 6 7 kılo daha versem ılerde alma payı olsun dıye dıyorum

Menüm:

Sabah: 1 bardak light süt, light peynir, ve bir dilim dukan ekmeği
Arada: yağsız sade yoğurt
Öğlen: ızgara tavuk göğsü, 1 haşlanmış yumurta, yağsız peynir
Arada: hiç
Akşam: 2 pirzola fırında pişmiş

Pirzolayı başka bişey bulamadığım için yedim. 2 tane ama çook kücüktüler. Hala coook açım.. Ne yerim bilmiyorum. Annemgildeyim ve yumurtada yok. Aaay yarın kurtuluyorum ya şu atak evresindn çok mutluyum. Ondan sonra iki güde bir protein yemek problem olmicak.

Cedric, canım dediğim gibi tekrar katılmak istiyorsan tamam katıl ama senin boyun kaçtı canım? Şimdiki kilon kaç?

Aşırı zayıf olmayasın sonra?

Dondurma yiyebilirmihim?

Ne soruyorum ya tabiiki yemeyeceğim

Ama duramıyorum yaaa nasıl da canım çekti (

acillll cevap lütfenn kızlar.....
kızlar koşu bandı kullanan varmı....varsa önerebileceğiniz ürün ne ...fikir verirseniz çok sevinirim az önce bi ürün buldum ama sizlerede danışayım dedim....
kullanıyorum canım ben. dunlop aisa benimki. otomatik eğimi falan var. markadan çok kullanmayacağın özelliklere para verme derim. otomatik eğim 200 lira artırıyodu fiyatı ben de pek kullanmadım mesela.

boyum 1:65 fılan kılom 55.8 canım
linç ederiz şekerim seni

menüm
sabah:
1,5 yumurta
1 yk çökelek
2 zeytin
5 ceviz
2 tk pekmez

ara:
1 prtakal, 1 muz, 2 ceviz

akşam:
1 kase şehriye çorbası
1 tabak bulgur pilavı
yarım tabak yeşil mercimek
yoğurt

spor yok
su tamam

ekino karbonsuz diyet yapmadım ben hiç. karatay karbonsuz demiyo doğru karbon diyo. bulguru ölçülü ye diyo.
ekmek yapışıyo sanki göbeğime, hamurişi yemiş gibi oluyorum ekmek yersem. bakalım ekmeksiz takılcam bazı bazı

Mattika ikna et beni yemeyeyim dondurma

atak gününde kaçamak mı yapılır kızz
sakın haa yeme şimdi. 2 hafta falan güzel kilo verirsen ödül olarak yicem de, tut kendini bacım, yaz geliyo düğünler başlıyo

Mattika valla doğru söylüyorsun. 2 hafta sonra güzel bir sonuç alırsam ozaman yerim.

Evet ya düğünler başlıyor. Hele gıcık eltimin düğünü varrr çookkk güzel olmalıyımmm

kızlar öğle yemeğinden sonra arada kahve içtim ondan sonrada akşam yemeği canım istemedi yemedim ama şimdi de karnım acıktı bu saatte de bi şey yiyemem off..

Yarından itibaren seyir evresinde olacağım. Ve bu evre beni en az 68 kiloya götürecek. Ama hedefim 20 haziranda 65 kilo olmak.

Hedefime 11,1 kilo var
98 gün yani tam 14 haftam var

11,1 kiloyu 14 haftada vermek istesem haftada ortalama 800 gram vermeliyim.

Bu yüzden biraxdan kendime güzel bir beslenme ve spor planı yazacağım.

Yaa haftada 800 gram nedirki yaaa bir ayda aanca 3.2 ediyr ben bunu başarabilirşm dimi yaaa

bence kesinlikle başarıcaksın! haftada 800 gr çok makul bir hedef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…