kızlar 40giyiyorum yaş 33
bende göbek var bel ince kalça yok bildigin gülazer
can simidi yutmuş gibiyim bu halini sevmiyorum boğazıma da hakim olamıyorum
hemstır gibi kendi etrafımda koşuyorum
Eveet ilk molamı verdim ara öğünüm olan yağsız sade yoğurdumu yiyorum.
Gırgırına hah işte bende öyle diyetleri sevmiyrum bütün gün aynı şeyi yemek hiiiç bana göre değil. Dukanı bu yüzden seviyorum tüm gün sadece yumurta ye demiyor protein ye diyor ve bir çok şey yiyeblliyorsun. Ama işte elma diyeti veya 5 günde 5 kilo dşyeyinde tüm gün tek birşey yiyeceksin durumu var ben onu yapamıyprm :)
Yakar, kimden utanıyorsun bacım?
Birde 100 kilo olupta hiç totosubu yerinden oynatmayanlara bak...
Biz burda 13 kişi en azından işin bilincindeyiz ve uğraşıyoruz. Kilo vermesekte almamak için çabalıyoruz. Kimisi var hiiiç çabalamaz takmaz bile kilosunu. Bence onlar utansın sen bozma moralini
günaydın hatunlar..
yarın tartıda en az 1 kilo vermiş olmak istiyorum ama zor gibi yaa
inanın sıkıldım artık, nisanın 15 inde 64 ü görmem lazım. 1 ayda 4 kilo. yüksekten uçmuyorum gayet olabilecek bişey.
hava ısınınca bıngıldayan göbeğimden tiksindim bi anda.
tatil planlarına başladık bi yandan of off.
hele kaynanagile gidince göbek kalmamış olmalı, ikizini de doğurdum dicem çok hırslıyım
bizim çalışan hatunlarımız nerde, çınarınannesi sportie, tatil mi bugün yoksa?
Ah o sezeryan gobegim bende oyle bi belirgin ki. Sporsuz da gitmez biliyorumyakar
sen baya mekik cekiyordun gobek gitmiyo mu
Bluedeniz, bence ikisi canım hem yorgunluk hem vitaminsizlik ne yapacağımı bilmiyorum(
bludeniz yapışsaydın ya kadının yaksına nasıl vermiş kiloyu diye aslında zayıf bayanlar bana çekici gelmez ama ince kol ve küçük surat lı bayanları kıskanıyorum bi ara kafayı bozmuş baya pc başında bikinili kzıların vücutlarına bakınıyodum ama baya baya hani amcım motive olmaktıı biizm mutfakçı ablada yerleri siliyoo bakıyo benim ekranda bikinili kızlar masları siliyo benim ekran aynı çiçekleri suluyo aynıı artık kaıdnın bakışalrının bana karşı değiştiğini analdım sanırım beni lezbiyen falan sandı daha bakmıyorum şimdi yolda gördüğüm kadınları süzüyorum :) onlar kadınsa ben neyim ulennnnn diye
ilk defa evde günlük sütten yoğurt yaptım, mayayı yör....ev tipi yoğurttan yaptım çooook güzel oldu daha da hazır yoğurt almam yaniiiiiii....çok kolaymış yaaaaa......hazır yoğurtlara jelatin, un, tuz ve şeker katıyorlarmış...ki bunlar bildiklerimizzz....denemeyen kızlar deneyin derim.....
bludeniz yapışsaydın ya kadının yaksına nasıl vermiş kiloyu diye aslında zayıf bayanlar bana çekici gelmez ama ince kol ve küçük surat lı bayanları kıskanıyorum bi ara kafayı bozmuş baya pc başında bikinili kzıların vücutlarına bakınıyodum ama baya baya hani amcım motive olmaktıı biizm mutfakçı ablada yerleri siliyoo bakıyo benim ekranda bikinili kızlar masları siliyo benim ekran aynı çiçekleri suluyo aynıı artık kaıdnın bakışalrının bana karşı değiştiğini analdım sanırım beni lezbiyen falan sandı daha bakmıyorum şimdi yolda gördüğüm kadınları süzüyorum :) onlar kadınsa ben neyim ulennnnn diye
Bluedeniz hahaaaa desene sizi kiskannana gerek yok ordada hava soguyor
Öğlen yemeğim bu sabah plabladığım gibi plmadı:
1 haşlanmış yumurta, ızgara yavuk göğsü, yağsız peynir
Sadexe protein yediğim için menülerim biraz garib kızlar. Atak evresindeyim ama sadece iki gün yapacağım. Yarın protein + sebze günümm şimdiden seviniyorummm :))
Selam kızlar dışardayım telefondan okuyabildiğim kadarını okudum geçmişin. Genel olarak bi moral bozukluğu var okuduğum kadarıyla ben de dahil olmak üzere. Yarın 100 gr vermiş olsam bile çok sevinicem çünkü bu hafta hiç kilo vermemiş gibiyim. Yarın tartılınca belli olacak artık. Of bahar geldi yani yaza az kaldı yazlık kıyafetler çıkmaya başladıkça bende stres artıyor. Bi kurtulsak şu kilolardan
Bluedeniz bacım sen ne diyosun bu söylediğin beni çok motive etti umut oldu bana yaa hiç mi sormadın bacım nasıl ettin de o kolları o hale getirdin diye bende 6gündur sporu yapıyorum bu gün 7gün olacak bir ayda ki farka bakcm bakalım duzelme olacakmi :26:
ilk defa evde günlük sütten yoğurt yaptım, mayayı yör....ev tipi yoğurttan yaptım çooook güzel oldu daha da hazır yoğurt almam yaniiiiiii....çok kolaymış yaaaaa......hazır yoğurtlara jelatin, un, tuz ve şeker katıyorlarmış...ki bunlar bildiklerimizzz....denemeyen kızlar deneyin derim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?