Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bluedeniz bacım sen ne diyosun bu söylediğin beni çok motive etti umut oldu bana yaa hiç mi sormadın bacım nasıl ettin de o kolları o hale getirdin diye bende 6gündur sporu yapıyorum bu gün 7gün olacak bir ayda ki farka bakcm bakalım duzelme olacakmi :26:

Bluedeniz hahaaaa desene sizi kiskannana gerek yok ordada hava soguyor

Öğlen yemeğim bu sabah plabladığım gibi plmadı:

1 haşlanmış yumurta, ızgara yavuk göğsü, yağsız peynir

Sadexe protein yediğim için menülerim biraz garib kızlar. Atak evresindeyim ama sadece iki gün yapacağım. Yarın protein + sebze günümm şimdiden seviniyorummm :))

merhaba kızlaaarrrr ancak girebildim....

kızlar 40giyiyorum yaş 33
bende göbek var bel ince kalça yok bildigin gülazer
can simidi yutmuş gibiyim bu halini sevmiyorum boğazıma da hakim olamıyorum
hemstır gibi kendi etrafımda koşuyorum

erir bacım erir biraz sadık ol planına hepsi gider....geçen gün okuluma gittim hava soğuk sanıp kabanımla gitmiştim, anaaaaaaaam bilimum yerimden ter aktı aha işte o zaman dank etti kafama, az kaldı kabanları çıkarmaya....valla bitirmek lazım yakarcım bu işi yapıp yapşcamız 1.5 2 ay, sonra zaten yaz gelicek hiç olmazsa sallanmaz oramız buramız....

SA cım şu yağsız yoğurt olayı süper yağ yakıcıymış. ben normalde yoğurttan hiç hoşlanmazdım genelde sütü, süt, peynir ve ayran olarak tüketirdim şimdi bunu öğrendim ömrümde yemediğim kadar yoğurt yiyiyorum...yaniiiiii sanada kocaman bir

haydi mattka atağa geçme zamanı, bende mayısta gidiyorum şık şıkıdım gidicem inşallah oraya...4 kilo çoooooooooook mantıklı ve sağlıklı bir hedef....herkes kendini daha iyi tanır eğer karbonsuz daha iyi zayıflıyosan bir ay sık dişini kurtul şu bıngıllardan.....

Selam kızlar dışardayım telefondan okuyabildiğim kadarını okudum geçmişin. Genel olarak bi moral bozukluğu var okuduğum kadarıyla ben de dahil olmak üzere. Yarın 100 gr vermiş olsam bile çok sevinicem çünkü bu hafta hiç kilo vermemiş gibiyim. Yarın tartılınca belli olacak artık. Of bahar geldi yani yaza az kaldı yazlık kıyafetler çıkmaya başladıkça bende stres artıyor. Bi kurtulsak şu kilolardan

Şimdiye kadar neler yediğimi yazayım

Sabah: 2 dilim wasa + şekersiz çikolata + light süt

Ara: yeşil çay

Öğle : tam buğday ekmeğinde salamlı sandviç + light ayran

Ah o sezeryan gobegim bende oyle bi belirgin ki. Sporsuz da gitmez biliyorum yakar
sen baya mekik cekiyordun gobek gitmiyo mu

ahhhh o sezeryan göbeğiiii...bebekten önce bikini giyemezdim...güneşlenirken yatınca bi taraflar görünürdü, yandan bakınca bir karıştı görünen...şimdi ikinci sezeyanda oldu, oldum davul.
merdiven gibi kat kat...bide ben daha mekik çekemiyorum ertesi gün sızlama ağrı ve kanama oluyor bu yaz bu göbeğim konuşulur heralde yazlıktaaa....

Bluedeniz, bence ikisi canım hem yorgunluk hem vitaminsizlik ne yapacağımı bilmiyorum (

bir doktora görünsen iyi olur sa bunlar ufak tefek bi sorun gibi görünebilir ama hayatımızı etkiliyor. kansızlıksa eğer daha ciddi bak daha anne olacaksın ileride bunları ihmal etme canımmm....

bludeniz yapışsaydın ya kadının yaksına nasıl vermiş kiloyu diye aslında zayıf bayanlar bana çekici gelmez ama ince kol ve küçük surat lı bayanları kıskanıyorum bi ara kafayı bozmuş baya pc başında bikinili kzıların vücutlarına bakınıyodum ama baya baya hani amcım motive olmaktıı biizm mutfakçı ablada yerleri siliyoo bakıyo benim ekranda bikinili kızlar masları siliyo benim ekran aynı çiçekleri suluyo aynıı artık kaıdnın bakışalrının bana karşı değiştiğini analdım sanırım beni lezbiyen falan sandı daha bakmıyorum şimdi yolda gördüğüm kadınları süzüyorum :) onlar kadınsa ben neyim ulennnnn diye

bende de sezeryangöbeği var mekik çekince baya gidiyor ben mekiği bırakıp yedikçe gene çıkıyor doğal olarak
bu saatler oldu mu içime canavar girmiş gibi bir yeme isteği geliyor sormayın gitsin dün ve bugün engel olamadım az önce bir minik de olsa kâse çerez yedim bagimli gibi gözüm dönüyor of ki ne of
koptum kopuyorum kızlar

bende aynen öyleydim işte bacım tllime cok seksi,çamaşır giymiş kızın resmini indirmiştim arkadaşım görünce tuhaf tuhaf baktı sonra sildim o resmi

bu günkü menüm
sabah
2 dilim t.b.ekm
1 kk peynir
1 yumurta
4 zeytin

ara
1 sütlü nescafe
2 kare %70 kakaolu bitter çukulata

öğle
5 kaşık kurufasulye yem
9-10 adet acıbiber
1 dilim t.b.ekm

ara
1 ayva yerim

akşam
1 kase yoğurt
1 dilim ananas
1 elmadan oluşan tarçınlı meyve salatası

ara
muhtemelen bişey yemem çay içerim yarın 75i görmem lazım

ilk defa evde günlük sütten yoğurt yaptım, mayayı yör....ev tipi yoğurttan yaptım çooook güzel oldu daha da hazır yoğurt almam yaniiiiiii....çok kolaymış yaaaaa......hazır yoğurtlara jelatin, un, tuz ve şeker katıyorlarmış...ki bunlar bildiklerimizzz....denemeyen kızlar deneyin derim.....

en iyisini yapmışsın ekino....artık gerçi süt bulmakta zor ama 1-2 arkadaş alıyor... bakalım bende evde mayalıcam galiba...sütaşın yoğurdunu alıyordum ...son zamanlarda bir acayip geldi tadı şimdi dost alıyorum ama bu söylentilerden sonra bende evde yapıcam yoğurdu güvenilir bir sütçü bulabilirsem eğer bakalım....

ilahi gırgırına hiç güleceğim yoktu güldürdün ya benihiç sormammı sordum tabi....ama bazı insanlar vardır ya ...birilerine faydası olacak diye dibine kadar ketumlaşırlar o da öyledir biraz...(dedikodu oldu ama öyle bi kız neyse)bahsettiğim kişi baya baya obezdi çocukluk dahil kilo verdiği yaşa kadar çok kiloluymuş...ben 9 yılını biliyorum....hareket 0+yeme içme abur cubur çerez tavan dı...soruyorum pek bişey söylemiyo derken ....günlerden bir gün rahatsızlandı ..bayılmış bir gece lavaboda ..sonra annesi dedi diyette eeee sürekli salata yersen böyle olur diye o zaman öğrendim salata bildiğimiz mevsim salatası yani olay bu....kendisi öyle minyon tipli değil baya kemikli ve de uzun boylu....kilo verince vücudunun her yerin de acayip sarkmalar oldu ama bir kaç ayda toparladı ve 2 yıldırda kilosunu koruyor
tek tip beslenmeyle çok güzel kilo veriliyor ama bir süre sonra vücutta rahatsızlıklar çıkabiliyor kızlar....komşumda bunu yaşadı ve atlattı...ama güzel olan tarafı tekrardan kilo almadı...küçülttüğü midesini tekrardan büyütmedi

yok cnm kıskanma ....az önce dışardan geldim sanki yaz akşamı gibi....ter içinde kaldım...ama yarından sonra baya kış gelecekmiş burayada...

sorma fatoşçum o stres ben de de var...güya abarttığım bir şey yok ama...biran önce versekte şu fazla kiloları diyet olayı bitse....

sormammı hiç sordum tabikide...bir ara 1-2 hafta spor salonuna da gitmişti ama çabuk pes etti....onun etkisi olmadı bence.....yaptığı diyetle birden çok kilo verdi ve o hale geldi.....merak etme düğüne kadar bizim kollarda çöp gibi olacak....bu yaz rahat rahat giyilecek o badiler tşörtler....

bugün su içme sıkıntılı....yok denecek kadar az kızlar....akşam ne içersem kar diyeceğim...
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+1yeşil+1siyah zeytin+1 domates+1/2 kk peynir+1 domates+2 şekersiz çay
ara:-----
öğlen: kahvaltı geç yaptım için--------
ara:1 tadelle gofret
30 dk yürüyüş
akşam:100 gr light ton balığı(1/2 tatlı kaşığı zeytin yağında sotelerim)+1 dilim t b. ekmeği+1 domates
ara:2 şekersiz çay+meyva+az çerez

su artık ne içebilirsem....bu günlükte yeme faslım böyle....

yarın iyi sonuçlar almak dileğiyle kalın sağlıcakla....

akşam menüsü
bir kâse salata
bir türk kahvesi cikolata yok
yarından hiç ümidim yok bir hafta ne çabuk geçiyor

Menümm

sabah
2 kuru kayısı

öğle
kocamaan bi tabak salçalı makarna
1kase çorba

akşam
yağda kızarmış balık
2dilim ekmek
1 kasıkta kıyma abim yiodu da canım çekti

yarın napcm ben yaaa

ben de 3 yıldır zorda kalmadıkça hazır yoğurt almıyorum.bizim siteye gelen sütçüden alıyom valla miss gibi oluyo yoğurdu.oğlan doğunca hayatım organik oldu

dAim olsun ekinocum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…