Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yakarcım kaç beden giyiniyorsun yaşın kaç
sanırım sen 90 kg olsaydın kendini eve kapatır dışarıya çıkmazdın 62 kg ya kendini bu kadar mutsuz etmene değmicek bi kilo

günaydın kızlar
S A senle aynı durumdayım,misafir varken boğazıma sahip çıkamadım ,şimdi acısı çıkıyor.

bugün aç gezsem yeridir yani.

yakar senin boy kaç ? kilon çok değil aslında kaç beden giyiyosun?

benim 42 beden kıyafetim de var 38 de. geneli 40 ama.bel kalın benim maşşallah elma tipi olayı:)

kızlar 40giyiyorum yaş 33
bende göbek var bel ince kalça yok bildigin gülazer
can simidi yutmuş gibiyim bu halini sevmiyorum boğazıma da hakim olamıyorum
hemstır gibi kendi etrafımda koşuyorum

Son düzenleme:
hanımlar elma dietine başlıyorum yarın sizede tavsiye ederim elma dieti formuna bi bakın yağdan kg veriyom diyo bayanlar daha önce yapmışlığımda var azın boş kalmıyo devamlı kemiriyosun :)

bende aynen öyleim valla:)

Günaydın herkes güzel bayanlar
eveet yeni bi gün yeni bi başlangıç

gırgırına canım süper fikir bende bugün sadece çorba içmeye ve elma yemeye karar verdim peki sadece elmada yiyebilirim
peki bişey sorcm bu elma diyetinde kaç tane elma yediğimizin önemi varmı ?

kızlar 40giyiyorum yaş 33
bende göbek var bel ince kalça yok bildigin gülazer
can simidi yutmuş gibiyim bu halini sevmiyorum boğazıma da hakim olamıyorum
hemstır gibi kendi etrafımda koşuyorum

bence o kadar umutsuzluğa kapılma bacım bende kilo vermeden önce tamamen can simidi yutmuş gibiydim ama şimdi hiiiç mi hiç kalmadı çok şükür şimdi de tek sorun yaptığım kollarim ve bacaklarim bacaklarimda baya duzelme olmuş selülitler falan gitmiş ama kollarim berbat durumda yaa bingil bingil sallanıo dun biri yol sordu tarif ediyodum bi baktım kolum löpür löpür sallanıyo
ben valla evlenince eşimin karşısında soyunamamki daha tisort giyemiyorum ki bu yazın geçen yazın ve ondan önceki seneler hep dirsekten yukarisni kapatiyodum bu sene artik rahat rahat tisort giymek istiyorum yaa off yaa offf :,(

Eveet ilk molamı verdim ara öğünüm olan yağsız sade yoğurdumu yiyorum.

Gırgırına hah işte bende öyle diyetleri sevmiyrum bütün gün aynı şeyi yemek hiiiç bana göre değil. Dukanı bu yüzden seviyorum tüm gün sadece yumurta ye demiyor protein ye diyor ve bir çok şey yiyeblliyorsun. Ama işte elma diyeti veya 5 günde 5 kilo dşyeyinde tüm gün tek birşey yiyeceksin durumu var ben onu yapamıyprm :)

Yakar, kimden utanıyorsun bacım?

Birde 100 kilo olupta hiç totosubu yerinden oynatmayanlara bak...

Biz burda 13 kişi en azından işin bilincindeyiz ve uğraşıyoruz. Kilo vermesekte almamak için çabalıyoruz. Kimisi var hiiiç çabalamaz takmaz bile kilosunu. Bence onlar utansın sen bozma moralini

evet canım önemi varmış ama ben öle fazla kurala uyamıyom sen bi elam toğiğine bak kadınlar klulubü elam dieti deneyimleriniz diey yaz google bak iyce ayrınyılı

günaydın hatunlar..
yarın tartıda en az 1 kilo vermiş olmak istiyorum ama zor gibi yaa
inanın sıkıldım artık, nisanın 15 inde 64 ü görmem lazım. 1 ayda 4 kilo. yüksekten uçmuyorum gayet olabilecek bişey.
hava ısınınca bıngıldayan göbeğimden tiksindim bi anda.
tatil planlarına başladık bi yandan of off.
hele kaynanagile gidince göbek kalmamış olmalı, ikizini de doğurdum dicem çok hırslıyım

bizim çalışan hatunlarımız nerde, çınarınannesi sportie, tatil mi bugün yoksa?

sa
kendinden utanıyorum
kendinden

hava çok güzel bir saate yakın yürüdüm
öğle ıspanak yemeği yaptım onu yerim
hava güzel olunca polyana içime kacmis gibi mutlu oluyorum

Ah o sezeryan gobegim bende oyle bi belirgin ki. Sporsuz da gitmez biliyorum yakar
sen baya mekik cekiyordun gobek gitmiyo mu

selam kızlar....az kalorili keyifli bir gün diliyorum hepimize....
2 gündür moralmanım nerdeyse yerlerdeydi
sebebi bu sabah belli oldu...regl.. ve yarın bu yüzden kiloda ne olur hiç bilmiyorum...
zaten 2 hafta rahat oluyorum sonrasında şişlik başlıyor...bu da benim şansım...
neyse.... 1-2 moral bozukluğuna rastladım....kızlar haftalar olucak bahar geldi bahar geldi deyip duruyoruz....1-2 haftaya yaz geldi diyeceğiz haberimiz ola.....

Yakar, canım hiç utanma kendinden ben sana inanıyorumgüveniyorum sen başarırsın.

Siz hava güzel dedikçe içim ısınıyor kızlar. Burdada geçen hafta hava biraz ılıdı sanki ama dün bugünn çookkk soğuk hatta dün kar yağdı biraz (

fatoşum çiko için tşklr cnm....bu akşam bi bakıcam bende:18:
yakarcım 40 beden canım ya .....hiç sorun yapacak bir beden değil....hemstr hııııgöbişe 1 hafta streç film sar no-göbiş
s-a cım geçmiş olsun...fazla mı yordun kendini...yada vitaminsiz mi kaldın ki....:26:
gırgırına dün bende bir göz attım elma diyetine....konuyu açan kişi acayip faydalı diyor ama, şu 4 gün geçsin belki 1-2 gün bende tam uygulayamasamda denerim...

hilalcim kolarda ki sarkma bende de varen zor incelen yerler ve de sarkma da olunca daha da kötü duruyo ama toparlanıyo örneğini geçen yıl komşumuzda gördüm...bi de kollarımda bile selüleit olmuş benim yeni yeni fark ediyorum...güya 1-2 gündür kol çalışacaktım ama canım istemedi neyse...
3 yıl oluyo galiba;bizim koşunun kızı o zaman 27-28 yaşındaydı ....ve çok kiloluydu....ünivsty. yi bitirince iş bulamadı...sürekli evde pc başında zaten kiloluydu daha da kilo aldı...arada karşılaşıyoruz...gündüzleri uyuduğu için çok sık görüşemiyorduk..kız sen kilo mu verdin diyorum sürekli...kış dönemi geçti...bir akşam dışarda karşılaştık badi giymiş aman allahım o benim bacağım gibi olan kollar çöp olmuş....tabi doğal olarak bi dönem yüzü ve kolları kötü durumdaydı...2 yıldır evli valla taş gibi hatunbu sürede kilosunuda korudu helal olsun......

Siz hava güzel dedikçe içim ısınıyor kızlar. Burdada geçen hafta hava biraz ılıdı sanki ama dün bugünn çookkk soğuk hatta dün kar yağdı biraz (

kar hafta sonu buraya da gelecekmiş....dün çok güzeldi...bugün çok bulutlu ama lodos var yine de çookk soğuk değil.....yarından sonra kış geri gelecekmiş,bakalım...

Bluedeniz, bence ikisi canım hem yorgunluk hem vitaminsizlik ne yapacağımı bilmiyorum (

Bluedeniz, bence ikisi canım hem yorgunluk hem vitaminsizlik ne yapacağımı bilmiyorum (

geçen yanlış hatırlamıyorsam demir eksikliğide olabilir demiştin...bence ihmal etme bir an önce doktora git s-a cım...eğer varsa bi şey bunlara ilaveten diyet ve de bahar havaları daha da halsizlik yaşama...çalışıyosun bi de dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…