Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

nidah nerelrdesin bacımyaa daha sık gelsene herkesin yokluğu hisediliyor çınarınansıda giti bugünn
neysee aslında sa yeni üyeler çağırsana guruba yada yeni konular bulalım sıkcıı hergün aynı muhabbett daraltmasın bizi şahsen ben kendi adıma olumsuz yönde çok etkilediğimi düşünüyorum bu hayıflanmalarımla ya bend ebi türlü ortasını bulalma hayatım böel benim sevgilim ayarsız der ban ya çok mutlu komik heycanlı yada çok mutsuz isyanlarda bunalım oluyorum

kızlar az önce pazardan dönerken benim alt kattaki iki komşumla karşılaştım( bu arada ikiside bilmiş hanibir ipteki iki canbaz misali)bitanesi elimde pazarlıklar falan var gelsene dedi ...sağ ol ablam baya yoruldum sabah ta yürüyüş birleşin ce bir an önce eve çıkayım dedim...çok mu garip birşey söylemişim anlamadımki....aaa dedi bugün de yürüyüşe mi çıkılırmış falan bir yığın laf....neyse yaşına hürmet pek bişey demedim....tam o sıra karşı komşu kapıyı açtı allahın sopası yokaaaa dedi niye çıkılmasın yok haftasonu tatil yok bugün pazar ne bu canım dedisonrada bana helal olsun içinden bir insan çıktı vallahi dediayyyyy çooookkkkkk mutlu oldum

menü çok güzel bacım neresine ne diyelim sütlaçta kararında kalmış

Son düzenleme:
bu günkü menüyü yazayım

sabah
---------

ara
1 elma

öğle
1 kase çorba

ara
1 bardak süt

yine bir atak geçirdim sarhoş gibiyim o yüzden paylaşım yapamadım kızlar

çınarınannesi nereye gittiki? kaçırdım ben.

paylaşım olmayınca koyveriyoz vala haklısın..
bu günkü menüyü yazayım

sabah
---------

ara
1 elma

öğle
1 kase çorba

ara
1 bardak süt

geçmiş olsun canım..

az önce pazardan geldim kızlar....1 saat gezmişimdir...çok tempolu olmasada bu da iyi geldi...
şöyle bi pazar gezesim geldi mümkünse sosyete pazarı falan olsun ya cumartesi pazarı

ya hanımlar katılım azaldımıı banamı öle geliyor sanki belirli 5 kişi var yazıyor geri kalan 7 kişi nerdeee
ya diyorum başkana bi liste yap hangi gün kim saycak diye sırayla sayalım şu mesajları. noldu 5 mesaj kuralı

Mattika o sutlu tatliyi cuma gunu odul niyetine yap bacim:) simdi degil

Ortii hosgeldin. 1 ayda 4 kilo, cok ideal masallah sana .
sütü kaldırdım dolaba. ama başka şeyler atıştırdım durdum. tek başına sofraya oturup yenmiyo ya sonra da düzen kaçıyo

süper motive olmuşsundur.. beni gören de e doğum yaptın göbeğin var biraz normal diyo

bu günkü menüyü yazayım

sabah
---------

ara
1 elma

öğle
1 kase çorba

ara
1 bardak süt

geçmiş olsun ekino. bi daha olmaz inş. ilaçlar işe yaramıyo mu ya üzüldüm. aman dikkat et önce sağlık

takımın konusu oldu benim bu sütlü tatlı işi de. aslında gözüm doymuyo benim de. güzel sunumlu bi tatlıdan az bişey yesem arkadaşlarla oturup sohbet ederekten gözüm gönlüm doycak.
instagramda dondurma tatlı fotoğrafı paylaşanları takip ediyorum göz tiryakisiyim ben

negatif teyzeleri dinlemicen hep onlar bilir herşeyi, hele teyze emekli öğretmense arkana bile bakma

bence sen benim gibi sosyal yaşamı özlemişsinnn mattikacım....sohbetle yenen tatlı hem ödül olkur hemde bir sonraki hafta için motivasyon....

bence sen benim gibi sosyal yaşamı özlemişsinnn mattikacım....sohbetle yenen tatlı hem ödül olkur hemde bir sonraki hafta için motivasyon....

aynen öyle ekinocum. millet çalışıyo hep arada bi haftasonu az bişey görüşebilirsen o kadar. havalar az daha ısınsın oğlanı alıp gitcem oturcam madoya beraber tatlı yeriz

Menum
Sabah 1 yum salata helva zeytin 2dil ekmk
Ogle yogurt 1 dil ekmk
Ara lavas arasi peynir yesil sogan
Aksam pirasa yogurt

kızlar şöyle bir geçmişe baktım herkes diyetteyim demenin kendini kısıtlamanın olumsuz etkilerinden bahsetmiş. ben de geçen sene sürekli şok diyetler yapıp kendimi kısıyordum ama psikopat gibiydim resmen. herkese ne kadar kilolu olduğumdan bahsediyordum sürekli hayatımdaki tek sorun buymuş gibi. migrosta çikolata reyonunun önünde hüngür hüngür ağladığımı biliyorum ben neden bunlardan yiyemiyorum diye. sonunda psikiyatriste gittim o da benim "kilo" ve "diyet" kelimelerini kullanmamı yasakladı hiç bir arkadaşına da bunlardan bahsetmiceksin dedi. ben de o gündür kimseyle bu konuları konuşmuyorum veya kendime diyetteyim ben demiyorum. tabiki yediklerime dikkat ediyorum ama canım bi şey istediği zaman ufak da olsa yiyorum onlara yasaklı gözüyle bakmıyorum. kilo vermek çok uzun bir süreç malesef her ay 5-6 kilo veremiyoruz. ben de çok sıkılıyorum geçen ay sadece 2 kilo vermişim çok az vermişim gibi geliyor ama düşününce yerinde saymaktan iyidir. haftada 200 gr versek bile mutlu olmalıyız hedefimize yavaş ama ağır adımlarla gidiyoruz

kahvaltıdan sonra yediklerimi yazayım

ara: -

öğle : simit + light ayran

ara: yeşil çay + etiform

ara: light süt + meyve pestili

evet ben itiraf ediyorum ben obsesif biriyim ve obsesyonum kilolarım ama bu 63 kiloykende böyleydi....hep böyleydim...hep kilo vermeye çalışırdım ve hiç memnun olmazdım....değişmek lazım.....

ay kızlar ruh sağlığımızı bozmadan yapalım bu işle ri ruh sağlığımız daha önemli kızlar
algan yediklerimi yazayim
yarın tabak makarna
yarım tabak patates kavusmasi
bol roka
bir türk kahvesi
bir kare cikolata
birazdan yürüyüş

sabah
2 kuru kayısı

öğle
7-8 kıaşık bulgur pilavı
tas kebabı

akşam
2 tane salatalık
patates piyazazı
1 dilim ekmek

menü
sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 yk lor
3 tk kayısı marmelatı

ara:
yoğurt, 2 ceviz

ara:
yarım muz

akşam:
1 kase yoğurt çorbası
3-4 yk kapuska
2 dolma
yoğurt, salata

spor yok(eşimin spor günü)

kahvaltıdan sonra yediklerimi yazayım

ara: -

öğle : simit + light ayran

ara: yeşil çay + etiform

ara: light süt + meyve pestili

canım her gun sımıt yıyosun sen 1 sımıt 8 dılım ekmek fılan edıyo artı etıformda yıyosun oda karbonhıdrat galıba karbonhıdratı cok kullanıyosun sen azaltmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…