Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet ben itiraf ediyorum ben obsesif biriyim ve obsesyonum kilolarım ama bu 63 kiloykende böyleydi....hep böyleydim...hep kilo vermeye çalışırdım ve hiç memnun olmazdım....değişmek lazım.....
aynen canım ben de öyleydim 56 kiloyken bile kilolu görüyodum kendimi kesinlikle değişmemiz lazım zevk almak lazım hayattan her şeye takmamalıyız

canım her gun sımıt yıyosun sen 1 sımıt 8 dılım ekmek fılan edıyo artı etıformda yıyosun oda karbonhıdrat galıba karbonhıdratı cok kullanıyosun sen azaltmalısın bence

haklısın canım ama sürekli okulda olduğum için öğle yemeğinde benim için en pratik çözüm simit oluyor ama etiform konusuna dikkat edebilirim

kızlar akşam canım çok sucuk çekti ben de 100 gr sucuk pişirdim yağsız tavada yanında bol domates ve 1 dilim tam buğday ekmeği

gece öğünü olarak da light süt + 2 kivi

birazdan 1 bardak yeşil çay içip uyucam herkese iyi geceler

Bu sabah kalktım çamaşır yıkadım evi süpürdüm bulaşıkları hallettim evin heryerini temizledim ve ordan annemin evine geldim orda bazayı dizdim yerleştirdim ordan çıktım eşimle market alışverişimi yaptık sonra hooop tekrar annem gile geldik burda balık kızarttıö ve heryerim hamsi yemek güzel sohbet muhabbet derken masayı temizlemeye koyuldum ama benim kardeşim oturmuş film izliyor yaaa!!! Kalk dedim gerisini sen yap.

Ben yoğun olduğum günlerde saate bakmayı unuturum. Eşime hadi gidelim geç olmadan dedim. Sa saat on bundan daha geçi varmı dedi?

Bütün günğn yorgunluğu bide eve gidemediğim için sinirlendim çünkü otobüs daha bir saat sonra.

Nasıl bir gündü bu ya? Şimdi oturunca anladım bacaklarım sızluyor yorgunluktan

Şimdi pc açayım ve burayı okuyayım

3.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta kilosu ayni/bildirimde bulunmadi olarak gösterilir. 3. Defa Tekrarlamasi halinde uyarisiz diskalifiye olacaktir.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız spor aktivitelerimizi yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta kilosu ayni yazilacaktir. Ayni sekilde 3 hafta üst üste mesaj kuralina uymayanlar diskalifiye olacaktir.

4) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

5) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

6) Izinler: Bütün Takimlar icin gecerli olan kural su ki izine ayrilan üye en az 2 hafta izinli olmali. 3. Takim olarak izine ayrilmak isteyen yarismaci nekadar izine ayrilacagini takim kaptanina bildirmeli. Belirttigi sürede gelmedigi takdirde 2 hafta ek süre verilip gene gelmezse diskalifiye olacaktir.

Örn. Yarismaci 6 hafta sonra gelecegim dedi. Ama 6 hafta dolmasina ragmen gelmedi. Takim olarak bu yarismaciya 1 hafta daha süre verilecektir. Gene gelmezse diskalifiye olacaktir.

Yukarida belirtilen kurallar zorunludur.
Bikerecik takima ugramayayim kilom ayni yazilirsa yazilsin diye düsünmeyin, Kilonuzun ayni yazilmasi demek o hafta kilo verme adina yaptiginiz bütün emeklerin bosa gitmesi demektir. Buda isteyeceginiz en son seydir.

Her Aksam Mesajlar ve paylasilan menüler sayilacaktir.

Bu kurallari kabul etmeyen veya degistirilmesini isteyen yarismacimiz olursa bunu takim icinde oylamaya sunabilir.

Kurallari 3. Takimin ilk mesajina eklettirmek icin bu baslgii acan silagüle mesaj atacagim. Izinler ile ilgili kurali güncelledim.

Ama sizin oylamaniza sunmadan mesaji göndermek istemedim..

Lütfen hepimiz kurallari okuyalim baska bir önerimiz yorumumuz varsa paylasalim ve bende güncelleyeyim.

yakar76 evet/hayir
GIRGIRINA evet/hayir
hilal60300 evet/hayir
sportie evet/hayir
BLUEDENIZ evet/hayir
CINARINANNESI evet hayir
karaca28 evet/hayir
phatos07 evet/hayir
mattika evet/hayir
nidah evet/hayir
ekino evet/hayir

Kurallari en gec Pazara kadar tamamlamis olmak istiyorum.

Simdi Alfabeye göre bir liste hazirlayacagim. Hergün mesajlarin sayilmasi icin.

Kurallar geregi günde 5 mesaj (haftasonu haric) mesaj yazma zorunlulugumuz var.

Takimdaki yarismacilarin üye ismini alfabetik olarak siraladim.

Yarindan itibaren mesajlarin sayilmasi cok iyi olur. Yani hergün bir gün öncesinin mesajlari sayilacak..

Benim fikrim mesaji sabahtan sabaha saymak. Yani Gece 12 den sonra yazilanlar ertesi günün sayilmamali...

19.3.2013----> BLUEDENIZ
20.3.2013----> CINARINANNESI
21.3.2013----> GIRGIRINA
22.3.2013----> hilal60300
23.3.2013----> Karaca28
24.3.2013----> mattika
25.3.2013----> nidah
26.3.2013----> phatos07
27.3.2013----> S_A
28.3.2013----> Sportie
29.3.2013----> yakar76

Kizlar bunu herbirimiz bikere mesaj sayalim diye yapiyorum. mesajlari tek tek sayip buraya kim ne kadar yazmis diye yazmaya gerek yok. her üye 5 mesaj yazdiysa tamamdir yazmayanlarin ismini siralasak yeterli olacak.

Dünün mesajlarini ben sayacam.

Bu hepimiz icin uygunmu?

3. Takim 18 mart 2013

Pazartesi günü günde 5 mesaj sayisini yerine getiren üyeler:

Mattika
phatos07
BLUEDENIZ
yakar76

yerine getirmeyen üyeler:50

S_A->3 mesaj yazmis :44:
GIRGIRINA 3 mesaj yazmis :44:
CINARINANNESI 1 mesaj yazmis :44:
nidah 1 mesaj yazmis :44:
hilal60300 4 mesaj yazmis :44:
sportie -> hic yazmamis
ekino -> hic yazmamis.
karaca28-> hic yazmamis

günaydın kızlar herkese mutlu ve az kalorili bir gün olsuun

S_a kuralları çok güzel belirtmişsin ve mesaj sayma işi de iyi olacak.

canım haftasonu 5 mesaj kuralı yoktu bu kuralı kaldırıcakmıyız yoksa fark etmeden mi haftasonlarına da mesaj sayma listesi koydun

günaydın bacılar
haftasonu mesaj zorunluluğu olmasın kızlar .
çalışan biriyim 2 çocuk ve ev işleri hep haftsonu beni bekliyor. hiç uğramama da olmasın ama zamanı olan zaten mesaj yazıyor.

Son düzenleme:
yakar76 evet
GIRGIRINA evet/hayir
hilal60300 evet/hayir
sportie evet/hayir
BLUEDENIZ evet/hayir
CINARINANNESI evet hayir
karaca28 evet/hayir
phatos07 evet/hayir
mattika evet/hayir
nidah evet/hayir
ekino evet/hayir

günaydın kızlar !!!

sa'cım eline sağlık kurallar çok güzel olmuş, phatosh farketmiş, haftasonu mesaj sayma işi olmayacak sanırım

Öyle iki gün mesajsız geçen günüm oldu, hastalıktan dolayı. Bende daha dikkat ederim, paylaşım olmayınca herkes elini eteğini çekince pek anlamı kalmıyor o zaman forumun.

dün yediklerimi tamamlıyım

İKİNDİ ARA

1 paket sunta

AKŞAM
1 tabak kıymalı karnabahar
domates salatalık maydonoz nane

bool su

bu sabah dayanamadım tartıldım, geçen cuma ile aynı. Bu cumaya ben çok bişey beklemiyorum doğrusu hem regl girdi araya, hem biraz daha rahat davrandım yeme konusunda ama + da çıkmam evellallah
kendime sözüm var nisan ayına en fazla 64,900 ile giricem

yakar76 evet
GIRGIRINA evet/hayir
hilal60300 evet/hayir
sportie evet
BLUEDENIZ evet/hayir
CINARINANNESI evet hayir
karaca28 evet/hayir
phatos07 evet/hayir
mattika evet/hayir
nidah evet/hayir
ekino evet/hayir

yakar76 evet
GIRGIRINA evet/hayir
hilal60300 evet/hayir
sportie evet
BLUEDENIZ evet/hayir
CINARINANNESI evet hayir
karaca28 evet/hayir
phatos07 evet/hayir
mattika evet/hayir
nidah evet
ekino evet/hayir

günaydın hanımlar

kurallar güzel olmuş. eline sağlık kaptan.

bende tartıldım ,saçma sapan bi rakam gördüm.tartı bozuk ya da pili zayıf

yürüyüş varsa dengelenmiştir inş.yoksa menü kabarık geldi gözüme

sabah
2 kuru kayısı

öğle
7-8 kıaşık bulgur pilavı
tas kebabı

akşam
2 tane salatalık
patates piyazazı
1 dilim ekmek

afiyet olsun
patates piyazı nasıl bişi?

afiyet olsun,menün güzel.spor günleri mi var sizin de? ne güzel yaaf

S A,

3 hft üst üste kilo veremeyenlerin diskalifiye olması kuralı vardı vaz mı geçtik ondan?

misal ben: evvelki hafta aynıydım,gecen hafta + ydım,şimdi elenmemek için tutuşmuştum 2 gün aç gezeyim diyodum:) gardımı ona göre alayım bileyim de

canım kurallarda yazıyo 3 hafta üst üste kilo veremeyenlerin diskalifiye olma kuralı

nidah;29440167]yakar76 evet
GIRGIRINA evet/hayir
hilal60300 evet/hayir
sportie evet
BLUEDENIZ evet/hayir
CINARINANNESI evet hayir
karaca28 evet/hayir
phatos07 evet
mattika evet/hayir
nidah evet
ekino evet/hayir

orticim naaptın aman yap bişeler 100 gr. da olsa eksil bari, benden bu hafta pek ümit yok hadi geç beni

3 hafta kilo vermezsen bye bye demiş kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…