aynen canım ben de öyleydim 56 kiloyken bile kilolu görüyodum kendimi kesinlikle değişmemiz lazım zevk almak lazım hayattan her şeye takmamalıyızevet ben itiraf ediyorum ben obsesif biriyim ve obsesyonum kilolarım ama bu 63 kiloykende böyleydi....hep böyleydim...hep kilo vermeye çalışırdım ve hiç memnun olmazdım....değişmek lazım.....
canım her gun sımıt yıyosun sen 1 sımıt 8 dılım ekmek fılan edıyo artı etıformda yıyosun oda karbonhıdrat galıba karbonhıdratı cok kullanıyosun sen azaltmalısın bence
Kurallar geregi günde 5 mesaj (haftasonu haric) mesaj yazma zorunlulugumuz var.
Takimdaki yarismacilarin üye ismini alfabetik olarak siraladim.
Yarindan itibaren mesajlarin sayilmasi cok iyi olur. Yani hergün bir gün öncesinin mesajlari sayilacak..
Benim fikrim mesaji sabahtan sabaha saymak. Yani Gece 12 den sonra yazilanlar ertesi günün sayilmamali...
19.3.2013----> BLUEDENIZ
20.3.2013----> CINARINANNESI
21.3.2013----> GIRGIRINA
22.3.2013----> hilal60300
23.3.2013----> Karaca28
24.3.2013----> mattika
25.3.2013----> nidah
26.3.2013----> phatos07
27.3.2013----> S_A
28.3.2013----> Sportie
29.3.2013----> yakar76
Kizlar bunu herbirimiz bikere mesaj sayalim diye yapiyorum. mesajlari tek tek sayip buraya kim ne kadar yazmis diye yazmaya gerek yok. her üye 5 mesaj yazdiysa tamamdir yazmayanlarin ismini siralasak yeterli olacak.
Dünün mesajlarini ben sayacam.
Bu hepimiz icin uygunmu?
ay kızlar ruh sağlığımızı bozmadan yapalım bu işle ri ruh sağlığımız daha önemli kızlar
algan yediklerimi yazayim
yarın tabak makarna
yarım tabak patates kavusmasi
bol roka
bir türk kahvesi
bir kare cikolata
birazdan yürüyüş
sabah
2 kuru kayısı
öğle
7-8 kıaşık bulgur pilavı
tas kebabı
akşam
2 tane salatalık
patates piyazazı
1 dilim ekmek
menü
sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 yk lor
3 tk kayısı marmelatı
ara:
yoğurt, 2 ceviz
ara:
yarım muz
akşam:
1 kase yoğurt çorbası
3-4 yk kapuska
2 dolma
yoğurt, salata
spor yok(eşimin spor günü)
S A,
3 hft üst üste kilo veremeyenlerin diskalifiye olması kuralı vardı vaz mı geçtik ondan?
misal ben: evvelki hafta aynıydım,gecen hafta + ydım,şimdi elenmemek için tutuşmuştum 2 gün aç gezeyim diyodum:) gardımı ona göre alayım bileyim de
S A,
3 hft üst üste kilo veremeyenlerin diskalifiye olması kuralı vardı vaz mı geçtik ondan?
misal ben: evvelki hafta aynıydım,gecen hafta + ydım,şimdi elenmemek için tutuşmuştum 2 gün aç gezeyim diyodum:) gardımı ona göre alayım bileyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?