Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ortican iyi yolculuklar....kolay gelsin...dikkat et kendine

mattikacım sütlü tatlının üzerine bolca tarçın dök...tatlı isteğini köreltsin

ah özlememmi hemde nası zaten o özlemle yolda yürüken zorlanan halimle 1,5 saat full anteraman yaptım düşün öle bi çalışıyodukkii bizi görenler maçamı hazırlanıyosunuz diye sordularr ama şuan vücudumun her adelesini hiisettiğim ağrılarım var akşam vücudumun ısınana kadar napıcamı bilemiyorum ısınınca geçiyor tecrübeyle sabit

özlem dedik ama utanma kısmınıda atlamıyım eski salonum olduğunu sölemiştim resimlerimiz dercelermiz var öğrencilerde haliyle merak ediyor bizi işte utandığım nokta byduu ne tekniklerim yeterince iyiiydi nede soluklarım bi sporcuya yakışacak cinstendii neyse ya ne düşünürlerse düşünsünler ben kg vermeme bakıyım diiyip umursamamaya çalışıcam

dün akşam yediklerim bana +600 olarak geri döndü tam 65i ucundan olsun örüyordum neyse hiç bişey olmadıııı unuttum gittiiiiiiiiiiii umutsuzluğa kapılmak yookk aynen devam

bana bişey oldu sebze yiyemez oldum. pişiresim bile gelmiyo, aldırmıyorum da eve. napsak ki

tatlıya ben de düşkünüm sütlüler kesmiyo aynı gün bitiriliyo tarafımdan aynen

ben kahvaltıda helva-bal vs yiyorum,yoksa yemessem akşama sapıtıyorum..

pastayı yapmadın bu arad dimi
yok pasta yapmadım, süt bekliyo beni sütlü tatlı yapcam da elimin ayarı yoktur 10 kase yaparım 5 ini de yerim bugün. yapmasam mı

araştırmacı gırgırına
biri de soğuk için ısıtana kadar kalori yaksın vücudunuz diyodu. hangisine inansak:26: en iyisi biz ılık içelim

psikolojin elden gidiyo canım aman dikkat et. yiyip yiyip aşırı spora yüklenmek de bi çeşit yeme bozukluğu. bence bi süre diyet işini at kafandan normal ye. kilo bile verirsin. böyle şok diyetti çok yemeydi çok spordu derken sonuçta kilo alabilirsin yine..
böyle sana sürekli yazıyorum çünkü sende kardeşimi görüyorum. iş takıntıya gelmiş bundan sonrası tehlikeli.

geçmiş olsun.. sağlık en önemli şey.

kızlar slm, bnirazdan yola çıkıcam, kendinize iyi bakın,

oğluşumu çok özlücem
iyi yolculuklar canım. ay ne zordur oğluştan ayrılması, neyse ki çok uzun değil.

ortican iyi yolculuklar....kolay gelsin...dikkat et kendine

mattikacım sütlü tatlının üzerine bolca tarçın dök...tatlı isteğini köreltsin
bakalım yapsam mı yapmasam mı tatlıyı kararsızım

mattika yaz benim için yadığının farkındayım ve yaza yaza dediklerini analr oldum evet deniycem eğer şu son çarem elam dietininde isitikrarlı yapamzsam bırakıcam artıkk kendimi akışına kıvanç tatlıtuğun röportajında okudum suyun iinde debelenirsen kutulmak için batar ölürsün akışına bırak su seni yukarad tutar hesabıı bende uğraştıkça batıyorum pes ediyorum

ya pes et de demedim aslında sana. pes edince deli gibi yicek misin? kilo alma verme konusunu kafandan atsan normal yemeye başlarsın. bizim sorunumuz normal olamamak zaten:26:
mesela ben canım tatlı istiyo bi dilim yiyip bırakamayacağımdan yapmıyorum. haftasonu eşim patates kızarttı kendine aylardır yemiyoduk niye ben diyetteyim diye. yani eşim bişey demiyo bana uyum sağlıyo, bulunduğun ortamlarda yasaklı şeyler hep yeniyosa annen pişiriyosa işin çok zor. o orda sofrada dursun ben yemeyeyim yapamam asla. ancak az yemeyi başarabilirim. yani aynı durumdayız aslında.
nasıl sinir oluyorum kiloma sonra olumlu yönlerden bakıp kendimi sakinleştiriyorum yoksa hiç veremicem diye düşünüp ne bulursam yicem daha kötü olcak.
aman be nedir bu kadınların kilodan çektiği eskiden ne güzelmiş bir gram et bin kusur örtermiş

kendimi rahat bırakmayı öğreniyorum kızlar
geçen hafta öğle yemeğine çıktık. mademki yaptım bir hovardalık tam yapayım dedim o rahatlıkla tabakta ne varsa yedim . güya diyetteyim ama.bugün dışarı çıktık yemeye benim tabak yarım kaldı bitiremedim. doydum. hani diyorum ya ruhu aç bırakmak diye benim ruhum aç kızlar. şimdi yiyebilirsin diyorum kendime devamlı telkin ediyorum kendimi.o rahatlıkla yarım tabakla doydum kızlar. ayyyy çok mutluyum.ya

evet evet yakar mattika aynen anlatmaya çalıştığım şey bu yasak dedikçe mecburum yapam lazım dedikeç şu diet rejim sözcüğünü duydukça iştahım dahada artıyor
sabah uyanıyorum
üsütümü giyerken aynada uff bu kilolar nezamn gitcek yaz geliyo napıcam diyorum
sonra şirket arabasıyla işe gelirken patronum bu hafta kaç kilo verdin diye soruyoo
sonra akşam kadar tüm gün 3. takım k.k yine konu diettler
ikindiden sonra 105 kg arakadaşımm var oda diette beni günde 4 kere rahat arıyo naptın ne yedin devammı bozdunmu ben şunu yedim bunu yemedim beni arayark motive oluyormuş
sonra akşam eve dönüş annemin kapıyı dombili diye açışıı bol kalorili kızartmalı kurulmuş sanki beni bekleyen sofra
gece sevgiliyle telefonda ya sorar ne yedin ya bende başladım rejime şunu yedim der
yani büütn gün aklımada heppppppp dietttttttt kilolaaarsankii haldır haldır kilo veriyorum sonuçç şuki 3 gün katı diet 4. gün patlama 2 gün koyver gitisn son gün7.gün ise ah vah veremedim

yani yazdıkalrımı okuyunca aslında niye böle dengesiz olduğum belli

yakar yazmışsınya yiyebilirm dedikçe yiyesim gelmedi diye hehhhhhh diyorum bu işte ya bu duygu bende olan

az önce pazardan geldim kızlar....1 saat gezmişimdir...çok tempolu olmasada bu da iyi geldi...

sabah:1.15 dk yürüdüm+0.5 lt su
kahvaltı:1 dilim salçalı t.b.ekmeği
1yeşil+1siyah zeytin
2 şekersiz çay
1kk peynir
1 yudum reçel
ara:1 saat pazar gezmesi
öğlen :1 tabak sütlü tarhana çorbası
ara:1 sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:yuğurt+ıspanak+az makarna +1/2 dilim t.b. ekmeği+salata
ara:1 porsiyon sakızlı muhallebi +2 şekersiz çay+az çerez

bu günlükte yeme faslım bu kadar....

kızlar yemekten geldim, sonra burda reklamını gördüğüm sitede takıldım kaldım

ÖĞLEN
1 kase ezogelin
2 yk sebzeli tavuk (bol salçalı ve havuçluydu artık tatlı olmuş resmen )

akşam da evde sebze var Allahtan artık nerdeyse hafta ortası geldi bakalım ne olacak. Diyet işi çooook sabır istediği için geri dönüşler gıdım gıdım oluyor, insan biran önce sonucu görmek istiyor. Ben karar verip başlayalı 1 ay olmuş, bu bir ayda da 4 kg'ya yakın kilo verdim. Güzel görünüyor, ama daha çok uzun bir yol olduğu için insan hemen sıkılıyor, hızlanmasını istiyor. Bu şekilde sürekli kilo vererek 3 ay daha nasıl devam edilir diye bir an karamsarlığa kapılsam da (hepimizin zaman zaman bazılarımızın her zaman) bu işi başaranlardan olma isteği çok daha ağır basıyor, kendimi motive ediyorum.
İnsanın dostu da düşmanı da kendisi, ben kendime dost olmayı seçiyorum, kendimi seviyorum veee güzel bir vücut benim de hakkım

gırgırına
yeter artık yiyerek kilo vereceğim dedim 1 gün iyi yedim ama sonra o rahatlık varya yiyebilirim diye kimse elimden almıyor esirgeyende yok .ohhh rahatladım .inan bütün samimiyetimle yazıyorum dün akşam 1 kase çorba ve ekmekle doydum hemde çok yersin miden şişer ya öyle doydum yarım tabak pırasayıda sırf çöpe gitmesin diye yedim. nimettir. hesabı var diye.
rahat bırak kendini . öylede yayılma ama
normal ye . bir tabakla doymadıysan 1 tane daha ye . kendinden geçer inanıyorum sana

bu saate kadar yediklerimi yazayım
sabah
250 mekik
2 dilim ekmek
1/2 kk peynir
5 zeytin
3-4 çatal pancar salatası
1 tk t. pekmez
öğle bir porsiyon balık bol salata
avuç içi kadar lavaş
ve tokum

Son düzenleme:
ya hanımlar katılım azaldımıı banamı öle geliyor sanki belirli 5 kişi var yazıyor geri kalan 7 kişi nerdeee

Yakar söylediklerine aynen katılıyorum ben her istediğimi yiyorum gözüm tok kimse elimden almiyor o yüzden zorlanmiyorum zayıflarken öyle listelere de uyamiyorum tek tipte beslenemiyorum çünkü evde herkes aynı yemeği yerken ben başka yiyorum o daha zor oluyor kendimi tutamiyorum koyveriyorum daha sonra ne bulursam yiyorum daha önce çok denedim diyet yapmayı hep bu yüzden vazgeçtim biraktim ama bu kez doğru yoldayim tam olarak bu beslenmeye aralıkta başladım 4aydır bırakmadım 9kilo verdim diyet lafından nefret ediyorum zaten diyet yapmıyorum ki ben sağlıklı besleniyorum sağlıgimiz için bunu yapmalıyiz

Mattika o sutlu tatliyi cuma gunu odul niyetine yap bacim:) simdi degil

Ortii hosgeldin. 1 ayda 4 kilo, cok ideal masallah sana .

hastalık mevzularından spora da ara vermek zorunda kaldım, aklım spor salonunda şöyle bir gitsem deli gibi ter atsam hoplasam zıplasam

sonra kuvvet hareketleri yapsam, karın kaslarımın oluşumunu hissetsem, bacaklarımdaki selülitlerin gerilip yok olduğunu hissetsem ay ne güzel olur

orticim sende hoş geldin, bundan sonraki 1 ayda 5 kilo vermek hedefim bakalım hayırlısı,
şu sporu biraz hızlandırsam çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…