kurallara evet diyorum. alıntılamadım listeyi çünkü yine karışmış. biri evet yazmış ama son listede yok vs.Kurallari 3. Takimin ilk mesajina eklettirmek icin bu baslgii acan silagüle mesaj atacagim. Izinler ile ilgili kurali güncelledim.
Ama sizin oylamaniza sunmadan mesaji göndermek istemedim..
Lütfen hepimiz kurallari okuyalim baska bir önerimiz yorumumuz varsa paylasalim ve bende güncelleyeyim.
yakar76 evet/hayir
GIRGIRINA evet/hayir
hilal60300 evet/hayir
sportie evet/hayir
BLUEDENIZ evet/hayir
CINARINANNESI evet hayir
karaca28 evet/hayir
phatos07 evet/hayir
mattika evet/hayir
nidah evet/hayir
ekino evet/hayir
Kurallari en gec Pazara kadar tamamlamis olmak istiyorum.
Simdi Alfabeye göre bir liste hazirlayacagim. Hergün mesajlarin sayilmasi icin.
evet anlaşma yaptık, salı ve perş o gidiyo diğer günler geç gelme hakkı yok, ben de evde yürüyorum koşu bandında. yoksa oğlum yürütmüyo koşu bandına ellerini uzatıyo yakında çıkar daafiyet olsun,menün güzel.spor günleri mi var sizin de? ne güzel yaaf
emzirme işi bitti mi bacım. uzun yıllar sigara içmiş biri olarak söylüyorum aman başlama. küçücük bebek senin konunu alamaz sigara kokusundan. yazık bebeye. ne kadar yıkansan da gitmiyo o koku bilirimkızlar bu arada acaip sigaraya yeniden başlayasım var nolur tutun beni:18::18:
hanımlar çiçeksepetinden başka bildiğiniz uygun çiçekçi sitesi varmı
en ucuuzu 50 tl yavvv bşeyed benzese 7 tane gül
Ekino canım geçmişi okudunmu gerçekten ya? Yani evet hayır oylamamızın açıklamasını dün akşam yapmıştım kurallar ile ilgili.
Takım kaptanına bakın 4 mesaj yazmış dün yuuuuh!
Şuan iş yerindeyim mola verdim kantindeyim oturduğum masaya çalışanlar için çikolata bırakmışlar ağzımdaki sakızı çıkarmıyorum yememek için. Sakız çıkarsa çikolata girdek ağzıma biliyorm.
Yemek açısından bir kaç günüm çok düzensiz geçti. Bugün herşeye yeniden sıfırdan başladım. Ve eşimle gene iddaya girdim. 68 olursam paracıklar benimbu beni acaip gaza getiriyor yaa.
kızlar bugünkü menüm;
sabah:1 saat yürüdüm
kahvaltı:1 dilim t. b. ekmeği+2 fincan şekersiz çay+1 kk peynir+1 yeşil+1 siyah zeytin+1 domates+1salatalık+1 yudum reçel
ara:-----
öğlen: 1 tabak tarhana çorbası
1 kupa ada çayı
ara:1 kupa sütlü şekersiz nescafe+4 yulaflı bisküvi
akaşamdün akşam bitmedi yemeğim) ıspanak+yoğurt+az makarna +salata
ara:2 şekersiz çay+az çerez+meyve
2 lt su bugün de yeme faslı böyle......
mattika bende 17 sene içtim geçen sene hamilelikten önce bıraktım şu sıralar dışarı çıkıp çay kahve yanında içenleri gördükçe canım çekiyo biliyorum pişman olucam, şu aralar kendimle savaş halindeyim durum feciiiii
mattika bende 17 sene içtim geçen sene hamilelikten önce bıraktım şu sıralar dışarı çıkıp çay kahve yanında içenleri gördükçe canım çekiyo biliyorum pişman olucam, şu aralar kendimle savaş halindeyim durum feciiiii
kız phatos burad en anormal olan benim piskologa gitmeyide çok dşündüm anlatsana dr neler dedi başka bedava terapi versene canım bize burda merak ettim bu kelimelri yasaklamak tamadır yaprım başka........
sakın arkadaşımne güzel bırakmışsın en zorlu sürecide atlatmışsın zaten...en önemliside bebeğin var onu düşün ve çıkar at aklından sigara olayını...ben de malesef baya tiryakiyim.1 defa bıraktım 3 sene içmedim dünya varmış dedim...bütün hayatım değişmişti.ama malesef yine başladım en zor süreç dedim,çünkü ben ilk 8 ay kendimle savaşmıştım ,sonraki zamanlarda nefret etmiştim sigaradan...keşke hiç kimse içmese ama malesef içiyoruz....
Sigara konusuna gelince
Ekino canım sakın başlama. Kendini düşün sigaranın saymakla bitmeyen zararlarını düşün. Bebeğini düşün hiç içme. Beş yıl önce eşimede bıraktırmıştım birdaha ağzına sürmedi ve çok rahat etti.
Birde burda zayıflamaya çalışıyorsun. Kilolardan arınmak istiyorsun kiloda hastalık getirir sigarada bacım hiç içme. Birde allah korusun ya hastalığını tetiklerse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?