Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hanımlar çiçeksepetinden başka bildiğiniz uygun çiçekçi sitesi varmı
en ucuuzu 50 tl yavvv bşeyed benzese 7 tane gül

Ekino canım geçmişi okudunmu gerçekten ya? Yani evet hayır oylamamızın açıklamasını dün akşam yapmıştım kurallar ile ilgili.

Takım kaptanına bakın 4 mesaj yazmış dün yuuuuh!

Şuan iş yerindeyim mola verdim kantindeyim oturduğum masaya çalışanlar için çikolata bırakmışlar ağzımdaki sakızı çıkarmıyorum yememek için. Sakız çıkarsa çikolata girdek ağzıma biliyorm.

Yemek açısından bir kaç günüm çok düzensiz geçti. Bugün herşeye yeniden sıfırdan başladım. Ve eşimle gene iddaya girdim. 68 olursam paracıklar benim bu beni acaip gaza getiriyor yaa.

para göz başkan :) benide eskiden arkadaşlrımın düğünleri gaz getirirdi en son iddayı kaybedip arakadaşıma 240 tl lik ayakkabı aldığımda yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı 2, idaayı kazanmak için gelmiştm gaza hoş yine yenilmiştim rakibim normal değildi anam insan ilk ay 16 kg verip 2. ay 14 kg verebilirmiyiidi ama verdii

yakar76 evet
GIRGIRINA evet/hayir
hilal60300 evet/hayir
sportie evet
BLUEDENIZ :evet
CINARINANNESI evet hayir
karaca28 evet/hayir
phatos07 evet
mattika evet/hayir
nidah evet
ekino evet

okudum sa cım gerçekten ama gözümden kaçmış bazen ekranı açık bırakıp işe dalıyorum o arada sayfalar akmış oluyor bu arada kaçırabiliyorum....

Son düzenleme:
kurallara evet diyorum. alıntılamadım listeyi çünkü yine karışmış. biri evet yazmış ama son listede yok vs.
bence kurallara cuma günü bildirim yaparken hesaplayıp kendimizi eklemeyi de koymalıyız. alıntı yazılarına dikkat ederek düzgün bi şekilde tabi. yoksa paylaşım alanında hatalı oluyo sonuçlarımız. başkanın işini de hafifletmiş oluruz çalışan bi insan sonuçta.

afiyet olsun,menün güzel.spor günleri mi var sizin de? ne güzel yaaf
evet anlaşma yaptık, salı ve perş o gidiyo diğer günler geç gelme hakkı yok, ben de evde yürüyorum koşu bandında. yoksa oğlum yürütmüyo koşu bandına ellerini uzatıyo yakında çıkar da

kızlar bu arada acaip sigaraya yeniden başlayasım var nolur tutun beni:18::18:
emzirme işi bitti mi bacım. uzun yıllar sigara içmiş biri olarak söylüyorum aman başlama. küçücük bebek senin konunu alamaz sigara kokusundan. yazık bebeye. ne kadar yıkansan da gitmiyo o koku bilirim
hem de yaşlanıyoruz artık hazır bırakmışken başlama kendin için de

hanımlar çiçeksepetinden başka bildiğiniz uygun çiçekçi sitesi varmı
en ucuuzu 50 tl yavvv bşeyed benzese 7 tane gül

valla canım, bizim şirketin anlaşmalı olduğu çiçekçiden biz hallediyoruz, mahalle çiçekçisi

öyle bir yer bulsan daha uygun fiyata bulursun 50 tl de 7 gül için yuh yani

kızlar bugünkü menüm;
sabah:1 saat yürüdüm
kahvaltı:1 dilim t. b. ekmeği+2 fincan şekersiz çay+1 kk peynir+1 yeşil+1 siyah zeytin+1 domates+1salatalık+1 yudum reçel
ara:-----
öğlen: 1 tabak tarhana çorbası
1 kupa ada çayı
ara:1 kupa sütlü şekersiz nescafe+4 yulaflı bisküvi
akaşamdün akşam bitmedi yemeğim) ıspanak+yoğurt+az makarna +salata
ara:2 şekersiz çay+az çerez+meyve

2 lt su bugün de yeme faslı böyle......

wayyyy hem kilo vereceksin hemde köşeyi döneceksin....çok iyiymiş bu...
bende hedef kiloma ulaşınca eşime yemek sözü verdim

güzel menü sadec öğle yemeği biraz az göründü gözüme....afiyet olsun yaramasın

ekino sigaramı içiyorsun ya da içeceksin sakın haa

kimse içmesin, içen bıraksın yazık günah bende yaptım o hatayı 6 sene önce bıraktım. Çok aşırı içmesemde o içtiğim zamana yazık ediyorum

BUGÜN
Sabah
1 koca dilim dereotlu peynirli kek
1 bardak çay

ÖĞLE
1 kase çorba
1 adet Hasanpaşa köfte

sabah o keki yesemmi yemesemmi çok tereddüt yaşadım, ama iyiki yemişim hem doyduğumu bildim, hem önümüzdeki 1 ay için iyi bir motive oldu bana tam anlamıyla doyduğumu bildim hiç arada bişey yemek falanda istemedim

ah birde spora başlayabilsem aklım orda bedenim burda

akşam giderim diyodum ne güzel ama misafir gelecekmiş bakalım :44:

mattika bende 17 sene içtim geçen sene hamilelikten önce bıraktım şu sıralar dışarı çıkıp çay kahve yanında içenleri gördükçe canım çekiyo biliyorum pişman olucam, şu aralar kendimle savaş halindeyim durum feciiiii

sakın arkadaşımne güzel bırakmışsın en zorlu sürecide atlatmışsın zaten...en önemliside bebeğin var onu düşün ve çıkar at aklından sigara olayını...ben de malesef baya tiryakiyim.1 defa bıraktım 3 sene içmedim dünya varmış dedim...bütün hayatım değişmişti.ama malesef yine başladımen zor süreç dedim,çünkü ben ilk 8 ay kendimle savaşmıştım ,sonraki zamanlarda nefret etmiştim sigaradan...keşke hiç kimse içmese ama malesef içiyoruz....

içmeyin kızlar ya şu pis şeyi.
kendine zarar cebine zarar çevrene zarar.
geleyim şu ana kadar yediklerime

sabah
1 bardak su
20 dk yürüyüş
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
5 tane zeytin
2 tk t. pekmez.
öğle
1 tabak kısır
ssalata
1 sb ayran

1 halka tatlı:18::18::18::18::18:

Gırgırına bacım bide kaynımın düğünü var haziranda eh benim çoook güzel olmam lazım. Buda beni motive ediyor. Ama eşimden alacağım parayla tatile gitmeden önce kendimw yeni ciciler alacağım ve bu cicileri tr de giyinme hayali beni motive ediyor.

Paraya bakacaksın bu devirde

Bluedeniz evet bide yemek var tabii. 68 tartıda göreyim ziyafet çekecem kendime

Sigara konusuna gelince

Ekino canım sakın başlama. Kendini düşün sigaranın saymakla bitmeyen zararlarını düşün. Bebeğini düşün hiç içme. Beş yıl önce eşimede bıraktırmıştım birdaha ağzına sürmedi ve çok rahat etti.

Birde burda zayıflamaya çalışıyorsun. Kilolardan arınmak istiyorsun kiloda hastalık getirir sigarada bacım hiç içme. Birde allah korusun ya hastalığını tetiklerse?

canının çektiği sigara değil o keyif. açık havada çay veya kahvenın yanında güzel giderdi di mi. uzun zaman içmedim sonra başladım hamile kalınca bıraktım bi daha başlamam inş. tekrar başladığımda tadı ne iğrençti öyle. şimdi içsen sana da öyle gelcek.
sigarasız yapmak lazım aynı keyfi. yapılıyo da. ben hep özlicem yani o keyfi ama tadını değil. bi de çok sinirlenince içerdim onu aramıyorum artık.
iki kuzun var ikisini de kokundan mahrum etme derim. az da içmemişsin artık sağlık kıymetli yaşlanıyoruz.
ben hamile kalınca bıraktım eşim içiyodu, bebeğe dokunamazsın son 24 saat içinde sigara içmişsen dedim. illa ki kalırmış üzerinde yanında içmesen bile üstüne sinenle astım oluyomuş bebekler. eşim de içmiyo çok şükür. allah sokmasın bi daha evimize

kız phatos burad en anormal olan benim piskologa gitmeyide çok dşündüm anlatsana dr neler dedi başka bedava terapi versene canım bize burda merak ettim bu kelimelri yasaklamak tamadır yaprım başka........

canım dediğim gibi kilo hakkında konuşmamı yasakladı çünkü sen içten içe insanlara kilolu olduğunu söylerken onlardan sen böyle de çok güzelsin, çok kilolu değilsin , diyet yapmana gerek yok gibi cevaplar bekliyosun dedi. yani kendine kaçma yolu yaratıyorsun, onun dışında da kendin de bunu takıntı yapıyorsun dedi. bi de kendine hedef koy dedi mesela 2 ayda 3 kilo vermek gibi eğer başaramazsan kendine ceza ver dedi. ceza olarak da mesela sevgilinle 10 gün konuşmayacaksın ya da araban varsa 2 hafta kullanmayacaksın gibi..
ben ozamanlar şok diyetler peşinde olduğum için 2 ayda 3 kilo gibi hedefler az geliyodu, kendime daha yüksek hedefler koyup şok diyetler yapıyordum. düşün adama gittiğimde 63 kiloydum daha sonra aklım başıma geldiğinde 67 olmuştum zaten kilo verceğime şok diyetlerle kilo aldım.şimdi anlıyorum onun dediklerini önceden 10 kilo fazlamı hemen 1-2 ayda vermeliyim diye düşünüyordum ne kadar da saçmaymış..

şimdiye kadar yediklerimi yazayım:

sabah: 2 dilim wasa + şekersiz çikolata + light süt

ara: yeşil çay + etiform

öğlen: simit + light ayran

,

kızlar evet içmek istemiyorum içmicem eşim tekrar başladı o beni dellendiriyorrrr neyse başa çıkmalıyım.....farkım olmalı dimi sonuçta içenlerin hiçbiri memnun değil hazıor bırakmışken yine aynı işkenceyi yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…