bırakmaya niyeti yoksa zorlayamazsın da adamı. ama verme bebeği eline. ne hakkı var o pis kokuyu koklatmaya. sadece kötü koksa neyse zararlı kimyasallar kalıyomuş hala.,
kızlar evet içmek istemiyorum içmicem eşim tekrar başladı o beni dellendiriyorrrr neyse başa çıkmalıyım.....farkım olmalı dimi sonuçta içenlerin hiçbiri memnun değil hazıor bırakmışken yine aynı işkenceyi yaşamak istemiyorum
malesef canım hiç başlamamak gerekiyo. hep canın istiyo. ekinoya dediğim gibi canının istediği o zevk yoksa sigara değil.ya ekino tırstırdın beni ya benim sevgilimde 2,5 ay oldu bıraktıı ben içmiyorum ve hala bana diyorki sigarayı hala deli gib canım çekiyor diyor sigaranın rahatalatmasından bahsediyor devamlıı nası tepki verceğimi napıcamı bilmiyorum
tek bildiğim o sözünü tutu sigarayı bıraktı şimdi bende sıra sözümü tuutp zayıflamam lazım
bu akşam ilk iş mattikanın dediği 24 saat öncesi konunun sindiğii bebeğe dokunamamsını kesin analtıcamm ilk def aduydum bunu yaa mattika başaka şeyler varsa yaz yinede benimkiini başlama ihitmali olmadan kafasından sildiriyim
geçen duymuş biirnden adam 8 yıl olmuş bırakalı hala canım çok çekiyo sigara demişş diyoo bu hep böel olucak demkki bu istek hiç bitmiycek
yürüyüş varsa dengelenmiştir inş.yoksa menü kabarık geldi gözüme
afiyet olsun
patates piyazı nasıl bişi?
afiyet olsun,menün güzel.spor günleri mi var sizin de? ne güzel yaaf
bu günkü menüm
sabah
2 yumurta sarısı
biraz peynir
ceviz
yeşil çay
ara
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
öğle
taze fasulye pişiricem 6-7 kaşık yerim ondan
yanına 1 kk peynir yerim
akşama daha belli değil kızlar
en azından bugün ve yarın karbon almayayımda tartıda bişeyler göreyim artık yaaaavvvv...zaten şu yeni moda hastalığımdan moralim bozuk bari motivasyon olur diyorum
kızlar bu arada acaip sigaraya yeniden başlayasım var nolur tutun beni:18::18:
ya ekino tırstırdın beni ya benim sevgilimde 2,5 ay oldu bıraktıı ben içmiyorum ve hala bana diyorki sigarayı hala deli gib canım çekiyor diyor sigaranın rahatalatmasından bahsediyor devamlıı nası tepki verceğimi napıcamı bilmiyorum
tek bildiğim o sözünü tutu sigarayı bıraktı şimdi bende sıra sözümü tuutp zayıflamam lazım
bu akşam ilk iş mattikanın dediği 24 saat öncesi konunun sindiğii bebeğe dokunamamsını kesin analtıcamm ilk def aduydum bunu yaa mattika başaka şeyler varsa yaz yinede benimkiini başlama ihitmali olmadan kafasından sildiriyim
geçen duymuş biirnden adam 8 yıl olmuş bırakalı hala canım çok çekiyo sigara demişş diyoo bu hep böel olucak demkki bu istek hiç bitmiycek
bırakmaya niyeti yoksa zorlayamazsın da adamı. ama verme bebeği eline. ne hakkı var o pis kokuyu koklatmaya. sadece kötü koksa neyse zararlı kimyasallar kalıyomuş hala.
malesef canım hiç başlamamak gerekiyo. hep canın istiyo. ekinoya dediğim gibi canının istediği o zevk yoksa sigara değil.
bırakıp tekrar başlayınca bunu anladım bi daha da içmem
biz evlenirken bıraktık beraber, 2 sene sonra bi kavgada başladık tekrar. ama evin içinde sigara içmek yasak demiştik en baştan. soğukta balkonda kıçımız donarak sigara içtikanlamsızdı evde bizden başkası yok mutfakta bari içelim diye düşünüyosun ama içirtmedim ki alışkanlık eve girmesin.
mattika senin burcun ne böle aşırı sorumluk sahibi titiz otariter diktatör yönetici plancı tipler vardır ya düzenliii hayatı olan öle rahat geniş miskin amann diye tiplere benzemiyorsun vallahi çok merak ettim seni hayır ne var yani resimleirniz yükselseniz profilinize bi yüzünüzü göreydim yaa fese herkes taa ebesinin resmin,i koyar burada herkes korkuyor yaa :)
valla gırgrıcım ne gırgır yazmışsın yaa herkes burcunu yazsın kim hangi burçtaymış bakalım
benim oğlak yükselen akrep
gırgırına senin ne bakalım ???
ben yengeç burcuyum ama sanırım yükselenim etkiliyor...ama yükselenimi bilmiyorum...anneme soruyorum kaçta doğdum diye, ağrıdan ne saat nede gün bildim bilmiyorum diyor...bende en azından tarih doğru deyip avunuyorum.....
yay burcuyum canım ben. çoğu özelliğini taşırım.mattika senin burcun ne böle aşırı sorumluk sahibi titiz otariter diktatör yönetici plancı tipler vardır ya düzenliii hayatı olan öle rahat geniş miskin amann diye tiplere benzemiyorsun vallahi çok merak ettim seni hayır ne var yani resimleirniz yükselseniz profilinize bi yüzünüzü göreydim yaa fese herkes taa ebesinin resmin,i koyar burada herkes korkuyor yaa :)
bence zor değil ya uyması. 4.takım kurallara koymuş bunu. tabi sen bilirsin başkanımMattika evet okudum kurallarla ilgili yazdığını onuda madde olarak eklerim ama uyulması zor olacak gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?