Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya ekino tırstırdın beni ya benim sevgilimde 2,5 ay oldu bıraktıı ben içmiyorum ve hala bana diyorki sigarayı hala deli gib canım çekiyor diyor sigaranın rahatalatmasından bahsediyor devamlıı nası tepki verceğimi napıcamı bilmiyorum
tek bildiğim o sözünü tutu sigarayı bıraktı şimdi bende sıra sözümü tuutp zayıflamam lazım

bu akşam ilk iş mattikanın dediği 24 saat öncesi konunun sindiğii bebeğe dokunamamsını kesin analtıcamm ilk def aduydum bunu yaa mattika başaka şeyler varsa yaz yinede benimkiini başlama ihitmali olmadan kafasından sildiriyim
geçen duymuş biirnden adam 8 yıl olmuş bırakalı hala canım çok çekiyo sigara demişş diyoo bu hep böel olucak demkki bu istek hiç bitmiycek

bırakmaya niyeti yoksa zorlayamazsın da adamı. ama verme bebeği eline. ne hakkı var o pis kokuyu koklatmaya. sadece kötü koksa neyse zararlı kimyasallar kalıyomuş hala.

malesef canım hiç başlamamak gerekiyo. hep canın istiyo. ekinoya dediğim gibi canının istediği o zevk yoksa sigara değil.
bırakıp tekrar başlayınca bunu anladım bi daha da içmem
biz evlenirken bıraktık beraber, 2 sene sonra bi kavgada başladık tekrar. ama evin içinde sigara içmek yasak demiştik en baştan. soğukta balkonda kıçımız donarak sigara içtik anlamsızdı evde bizden başkası yok mutfakta bari içelim diye düşünüyosun ama içirtmedim ki alışkanlık eve girmesin.

mattika senin burcun ne böle aşırı sorumluk sahibi titiz otariter diktatör yönetici plancı tipler vardır ya düzenliii hayatı olan öle rahat geniş miskin amann diye tiplere benzemiyorsun vallahi çok merak ettim seni hayır ne var yani resimleirniz yükselseniz profilinize bi yüzünüzü göreydim yaa fese herkes taa ebesinin resmin,i koyar burada herkes korkuyor yaa :)

yürüyüş varsa dengelenmiştir inş.yoksa menü kabarık geldi gözüme

afiyet olsun
patates piyazı nasıl bişi?

afiyet olsun,menün güzel.spor günleri mi var sizin de? ne güzel yaaf

bacım patatesleri haşlıyorsun biraz büyük küp küp doğruyosun içine soğan maydonoz bide haşlanmış yumurta doğruyosun herkes yapıo ama adını bilmiyorsun galiba

sakınnnn başlama kendini düşünmüyorsan bebeği düşün bacım

valla tırs gırgırınacım bu meret çok fena, babam 22 sene oldu bırakalı 1 tek içsem gene başlarım diyor işte o kadar zor bırakmak yaniiii...ve bebeğe çok zararı var, zaten o bebişimi emzirmesem hiç buraya yazmaz başlardım herhalde allahım hiç başlamamış olanlar ne mutlu sizlereeeeee......içmicem yaaaaa çok zor ama yapıcam yani...

en güzeli iyi yapmışsın ben hergün aşağılıyorum eşimi,öffff iğrenç kokuyosun, git dişlerini fırçala, çocuğa dokunma gibi ama adam aşağılanmaya da alıştı yok bırakası falan....güya ufaklık doğduğunda bırakacaktı.....her gün kapışıyoruz, ha birde havalar güzelleşiyo ya balkondan içeri girmez oldu....okuduğum hiç bir kitap smökmüyor benim vatandaşa.....

Mattika evet okudum kurallarla ilgili yazdığını onuda madde olarak eklerim ama uyulması zor olacak gibime geliyor.

Sabah: 1 bardak süt
Arada: hiç
Öğlen: tavuk eti yumurta peynir
Arada: yağsız yoğurt
Akşam: ızgara tavuk eti

arkadaşlar,

sigarayı bıraktıktan sonra benim canım hiç istemedi, ister diye korkuyordum, biranın yanında içmek isterim diye hiç mi hiç istemedim, şimdi de nasıl içmişim diyorum

kolayı bırakamadım ama sigarayı çoktan unuttum gitti,

sigara canı çekenler günlerce duran ağzına kadar dolu olan pis kül tablasını burnunun içine sokup derin derin içine çeksin bakalım birdaha can istermi

valla gırgrıcım ne gırgır yazmışsın yaa herkes burcunu yazsın kim hangi burçtaymış bakalım

benim oğlak yükselen akrep

gırgırına senin ne bakalım ???

ben yengeç burcuyum ama sanırım yükselenim etkiliyor...ama yükselenimi bilmiyorum...anneme soruyorum kaçta doğdum diye, ağrıdan ne saat nede gün bildim bilmiyorum diyor...bende en azından tarih doğru deyip avunuyorum.....

valla gırgrıcım ne gırgır yazmışsın yaa herkes burcunu yazsın kim hangi burçtaymış bakalım

benim oğlak yükselen akrep

gırgırına senin ne bakalım ???

sportie sende de titizlik hastalığı var mı? genelde oğlaklar sinirlenince sevinince her daim temizlik yapabilir de.....

bende yengeç burcuyum neşeli bi tipim sende öylemisin

eveeeeeeeetttt gelelim menüme

sabah
2 kuru kayısı

öğle
yarım ekmek bol kaşarlı tost

akşam
2 tabak yeşil mercimek çorbası
2 dilim ekmek

bide yürüyüş yaptım yarım saat
gecede hulahop çevircem her zamanki gibi

Burcum akrep yükselenim yay 30 yaş sonrası insanlar yükselen burcunun özelliklerini taşırmış ben hiç akrep gibi olmadım zaten kinci kıskanç dişe diş bi tip değilimdir ama akrebin +18 lik özelliği ve sezgilerinin güçlü çekici olma özelliğini üstüme aldım giitii bileee

yay burcuyum canım ben. çoğu özelliğini taşırım.
arkadaş ekle beni fotoğrafım var albümde.
uni yıllarında sigara dumanında boğularak uyurduk yeter dedim evlenince evim mis olsun

Mattika evet okudum kurallarla ilgili yazdığını onuda madde olarak eklerim ama uyulması zor olacak gibime geliyor.
bence zor değil ya uyması. 4.takım kurallara koymuş bunu. tabi sen bilirsin başkanım

Ben yay burcuyum yükselenim oğlak

Nihayettt iş bittide eve gidebiliyorum

menü
sabah 12:00
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 yk çökelek
4 zeytin
yoğurt

öğle 15:30
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
2 ceviz

akşam: 19:00
1 tabak nohut yemeği
4-5 yk bulgur
salata, yoğurt

spor: 35 dk koşu bandı

meyve yerim gibi birazdan az bişey.

kızlar ikidir ada çayı içiyorum,acayip sakinleştiriyor....sık sık olmasada arada için derimmis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…