Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün yemek içmek adına rezalet ti
akşam menü mü yazayim
bir tabak teze fasulye
iki dilim ekmek
az önce 3 tane gofret çayın yanına
bende bu rahatlama işini de abarttım ipin ucu kaçtı kaçıyor
yarın için şu ayça kaya diyetle rı tarzı birşeyler yapayim diyorum

benim burcum terazi kızlar güya denge burcu dur ama sizde az çok tanıdınız alakam yok denge ile

kızlar ne oluyoruz böyle tartı gününe bir gün kaldı....bende az önce 2 kare bitter çiko yedim...:18:

Menumu yazayim
Sabah omlet , 2 dil ekmk, salata helva
Ara: az ceviz-leblebi
Aksam : corba + 2 kasik pilav salata
Ara meyve
Disarda top oynadim spor niyetine

bugünkü sporu mu yazayim
20 sabah
40 dk da az önce yürüdüm
250 de mekik çektim
bogazi tutamadım bugün bari yürüyeyim

3 gofret fazla olmuş sadece sporla dengelersin onu da. yola devam

Ben 3 lokma ekmek yedim
dukana aykırı olduğu için mi üzüldün öyle. çok yememişsin bişey olmaz nefsini köreltmişsindir.

bi tabak çekirdek yedim offff yaaaaaaa
tuzsuz ve kavrulmamış yesen çok faydalı aslında ama kavrulmamış da tadı olmaz ki

Menumu yazayim
Sabah omlet , 2 dil ekmk, salata helva
Ara: az ceviz-leblebi
Aksam : corba + 2 kasik pilav salata
Ara meyve
Disarda top oynadim spor niyetine
dışarda oynıcak havalar geldi yaa. verelim kurtulalım artık kilolardan.
ama sen hedefe baya yaklaşmışsın helva vs yemek hakkın

Kızlar biz bu kiloları verince nasıl koruycaz yaa çoğu kişi kiloyu veriyo sonra geri alıyo verdikte koruması kaldı dimi

Kızlar biz bu kiloları verince nasıl koruycaz yaa çoğu kişi kiloyu veriyo sonra geri alıyo verdikte koruması kaldı dimi

yavaş yavaş sağlıklı şekilde verdiysen öyle kolay geri alınmıyo. aşırı yemen lazım alman için.
ben hamilelikte aldım ve hiç dikkat etmediğim için. biraz dikkat etsem şimdi 3-5 kilo fazlam kalmıştı.
yazın hamileydim hergün magnum yiyodum.
bi de bi hafta kaçırdın 1 kilo aldın diyelim hemen dikkat ediyosun gidiyo 1 kilo. öyle koruyosun kıyafetler en büyük motivasyondu benim için.

bende yengeç burcuyum neşeli bi tipim sende öylemisin
evet hilalcim aynen öyleyim ama acaip sulugözümdürrrr.....

kızlar ikidir ada çayı içiyorum,acayip sakinleştiriyor....sık sık olmasada arada için derimmis....

canım dikkat et fazlası kalpte çarpıntıya sebep olabilirmiş haberin olsun

bi tabak çekirdek yedim offff yaaaaaaa

hilal ohhhhh cuma günü için, vereceğin 300 gram geri gittii ha birde böyle düşün burçdaşım...biz evlendik gelinde olduk şimdiki aklım olsa dediğim çok şey var gelinliğim ve düğünüm için sen bizi dinle pişmanlığın kalmasın, sonra keşke dersinnnn şunun şurasında ne kadar az kaldı.....

aynen bende aynı yöntemi izliyorum yanlarda can simitleri çıkmaya başlamışsa hemen frenliyodum kendimi....bir de mesela 65 e kadar müsaade ediyodum kendime 66 olduğum anda takıntım debreşiveriyodu bi bakmışım rejimdeyimmm....

bu arada akşam menüsünü yazmamıştım onu da bildireyim

akşam
1 kase ev yoğurdu bol tarçın ve 1 y.kaşığı yulaf kepekli
bol su

günaydın kızlar
bugün hastane işlerin var fırsat buldukça uğrarım
herkese güzel bir gün diliyorum

Günaydın dünkü menüm
sabh 1 elma
öğle 1 elma
ikindi 1 elma
akşam 1 tabak ceviz

salon daki spor günlerim salı perş cmtesi olduğu için diğer günlerde yürüyüş yapcak arakadaşı buldum
iş çıkışı arkadaşımın iş yerinin orda inip eve geriye 1,5 saat yürüyoruz dün akşam 1,5 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…