Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin kizlar
Bugun tarti , sevinmeme vesile oldu

Bu arada ben de basak burcuyum yukselenimi bilmiyom:)

Sportienin burcu bekeldiğim gib oğlak ama mattika beni şok ettii kız yayla ne alakn var senin yavv benec kesin yükselenine uyuyosundur yaylar rahat insnalrdır sen bence planlı bii kişilksin

GÜNAYDIN

sportie sende de titizlik hastalığı var mı? genelde oğlaklar sinirlenince sevinince her daim temizlik yapabilir de.....

valla şekerim öyle temizlik hastalığım yok, benim titizliğim iş konusundadır, işkolik değilim ama işte çok titizimdir, aynı model evde de öyle misafir ağırlamada, ikramda kendime göre standartlarım var ev temiz düzgün şık olacak, tabak çatal bıçak peçete menü vs giyimim karşılamam falan catering firması gibi çalışıyorum
Sonuç genelde güzel oluyor, ama ben epey bir strese giriyorum, gel gelelim ben daha hiç bir gittiğim yerde benim özenimi nerdeyse kimsede görmedim. Benim titizliklerim bu yönde bir de bebek olunca dışarı çıkarken giyimi güzel olacak, yedekleri koca bir bavul zaten malum, bendeki durum böyle dakka başı gidip ev kazıyım yoktur bende, daha çok iş hayatında gözümü açtığım içindir belki de

bu menünün sana hemen artıya çıkaracağını sanmam ama biraz bu kiloda dinlenirsin gibi böyle gidersen şekerim

süpersin gırgırcım, en güzel yerlerini kapmışsın yani, yay burcundan çok sporcu çıkar, sporcu tarafını yaydan almışsın zaten,

gayet güzel menü mattika, ancak ben yine de en hafif yemeği akşam yenmesi taraftarıyım, öğlen çok daha hafif geçmiş, akşam hem nohut hem bulgur hem salata hem yoğurt. Tabi bünyeden bünyeye değişir ama ben akşam bu şekilde beslendiğimde kilo verimi çok daha uzun zamana yayılıyor, nohutu yersem bulgur falan yemem kesinlikle ya da tersi, çünkü her ikisinin de besin değeri çok yüksek
sporunu alkışlıyorum arkadaşım

bazen denge şaşıyor naparsın

bi tabak çekirdek yedim offff yaaaaaaa
bravoooo çok lazımdı çekirdek ay kızlar almayın şöyle şeyleri eve, bunlar evde durmuyor maalesef hemen mideye ordan da muhtelif göbek, karın basenlere yerleşiyorlar

Menumu yazayim
Sabah omlet , 2 dil ekmk, salata helva
Ara: az ceviz-leblebi
Aksam : corba + 2 kasik pilav salata
Ara meyve
Disarda top oynadim spor niyetine

orticim valla bişey yememişin oyunlar falan ooh ne güzel. merak ediyorum yarını

yaz kıyafetleriyle biryerimizi de saklayamayız, bizi motive eder diye düşünüyorum

gırgırına şu elmalı falan şoklardan kurtulsan da güzel güzel beslenmeye başlasan ne güzel spora da başladım birde yürüyüşü de eklemişsin misss

Sportienin burcu bekeldiğim gib oğlak ama mattika beni şok ettii kız yayla ne alakn var senin yavv benec kesin yükselenine uyuyosundur yaylar rahat insnalrdır sen bence planlı bii kişilksin

gırgırcım senin burcun da bana hiç sürpriz olmadı, mattika da bence başak durumu var gibi. Ya da mesleği karakterini eline geçirmiş olabilir, çocukların kabusu matematik

GÜNAYDIN KIZLAR

sportiecim ben yükselenimi bilmiyorum ama senin bu anlattıkların aynen bende de var, benimki hangi burçla alakalıdır bilmem ama hiç rahat insan olamadım bi misafir gelcek oldu mu kabus oluyor iki çocukla...yav bırak yatak odası çekmecende dağınık kalsın dimi sanki gelip oraya bakacaklar ammmaaaaaaaaaa yooook illa düzelecek o....bir de ben de bu durum evklendikten sonra oldu kesin kocayla bi alakası var diye düşünüyorum.....çocuk çantalarından hiç bahsetmiyorum...o çantayla 3-4 gün kesin idare edilir eve gitmeden

Gunaydin kizlar
Bugun tarti , sevinmeme vesile oldu

Bu arada ben de basak burcuyum yukselenimi bilmiyom:)
nidahcım benim kızlardan biri başak....benimki biraz takıntı edinmeye çok müsait bi de titiz kendince....oturmadan önce oturacağı yeri inceler de inceler.....kıyafette tek leke olmıcak oyuncaklar eskise de atılamaz ...hııııı bazen de kendi kendine kavga ederken yakalıyorum biraz söylenmeyi seviyor....tabi bana şimdi acaip sevimli geliyor ama ileride öyle gelmicene eminim

kızlar bu akşam eltim ve kaynım geliyor klasik misafir maratonumuz başlamıştır hayırlı ola...akşama dilim dışarda uyurum artık...evde acaip dağınıktı dün de "aman evime kimse gelmesin" diyodum, bomba oldu....

:13: elden gel öyleyse ekino cum, boşveer nerden yükseliyorsa yükselsin burcun biz keyfimize bakalım

Sportie ekino bende imrenirim böle tiplere aslında bazende aman ne gerek var kasmaya dediğim çoktur böle hayatmı geçer diye ama benim rahatlığımda abartılı anacım bi bayanın çantasında ne olur ıslak mendil krem pet selpak makyaj malz.ya benim çantamda ne var dersiniz yere çöp atma huyum yok ve çantam kağıt fiş dolu unutuyorum bide çantama bunları kodyduğumu ayyakbı boyası gofret ambalajı çikolata çöpleri ayakkabı boyası süngeri anladınız değilmi pasaklıyım ben sorumluluk sahibi olarak yaptığım şey söz verdiim saat demiyorum dakkada orda olurum ama bunu hariicinde ooooooo hani böle çok titiz hanımar varya üstüm söküldüü ay böle çıkammam gezemem ayakabım kirlii boyamam lazım yerler pis oturamam hiçççççç direk yere çömerim yetrki yorulmıyım
bi yerimmii yırtıldı dodurmamı döküldü amn eve giidnce yıkarım öle gezerim yani recebiye ivedikmiyim ne :)

geçmiş olsun canım şimdiden, napalım artık yabancı değiller güzel vakit geçirin, bu arada aman ha sen yemekleri fazla kaçırma yarın tartılıcaz

ay cnaım benim hiç alakam yok,hiç titiz değilim,öle düzen hastası da değilim.

dağınık bile olabilirim:)

yerim ben o fıstığı :=)

kızlar ve kaptannn

ben bugün birazdan anneme gitcem cmts-pzr a kadar giremeyebilirm.cepte int. yok,babamdan belki girersem bilemiyorum.
riske atmamak için sabah tartıldım

59.4 kilom.

500gr vermişim.

yaanii uğrayamazsam bildiremezsem haberiniz olsun canlar.

öpüyorum hepinizi

gırgır merak etme o dediklerin çoğu bende de var, ben iş düzenli olsun derdindeyim, sunum titiziyim belki bu daha doğru oldu. İyi bir sunum yapmam lazım, bu iştede böyle evde de böyle, her zamana yaydığımı bir şey değil
benim çantan seninkinden farklı sanki
ağrı kesici, taa eski kartvizitlerim, bilumum tanıdığım tanımadığım kartvizit, parfüm deo, ped, ıslak mendil, yara bandı, reklam afişleri,istemediğin kadar fatura fiş, çocuğun kusmuk bezi kalmıştı bikeresinde haftalardır, birde müşterideyken kalem çıkarıcam diye adamın önüne fırlattım resmen kenarı oyalı mendili
bir ara tornavidayla dolaşıyordum. Numunelerde çok dolaşır çantamda biz kumaş satıyoruz, kumaş parçaları, don sütyen oluyo valla

yani şekerim bende her yol var dağınık tarafımda vardır, titiz tarafımda iyi sentezledim

vaay nidahçım yarım kilo demek yedin beni tebrik ederim orticim

yok canım tam anlamıyla bi yayım sadece kilo verme işinde ciddi olmaya çalışıyorum.
temizlik düzen takıntım yoktur. 5 yıllık okulu 8 yılda bitirdim o derece

akşam yemeğinin farkındayım ama bütün gün yalnızım zaten akşam eşimle sofraya oturunca zevkle yiyorum. o keyif de bana kalsın diyorum. yemeği geç saate bırakmamaya çalışıyorum sadece. bir de süt olayı var.

ayakkabı boyamak diye bi işin olduğunu işe başlayınca öğrendim çantam dosyam herşeyim karışıktı, öğrencileri unutup notlaını karıştırırım birbirine vs. ama zamanla biraz azaldı bu düzensizlikler özellikle öğretmenlikle ilgili olan kısmı mecburen yani
kilo verme işini nasıl ciddiye aldıysam artık siz nasıl tanımışsınız beni

bence de kocayla ilgili. eşim titiz değil de takıntılıdır bazı konularda. onu kendime benzettim ama ister istemez etkilendim de ondan.
bi oğlanın çekmeceleri düzenli diğerlerini düzenlicem vakit olmuyo

kolay gelsin 2 çocukla yatılı misafir mi bi de of off

tamam mattika okul 8 yılda bittiii vede dosyalrın dğınıkmış ya evet sen yaysın
sportie analtığın iyi oldu yoksa baya içten içe bendne ev karıısı olmaz diye üzlüyordum
azcık normalim yani ben :)

ya türk halkının yemek saati zaten başatna en büüyük yanlılşımız ve akşam yemekleri özenli olur türklerde
zeytin yağlılar dolmalarr etli yemekrl falan neys ebirgün olurda evlenirsem benim evim benim kurallrım olacakk :)

Günaydııın kocamı işe gönderdim ben ayaklarımı uzattım sizd yazıyorum ooooooh mis

Vallahi kızlar ben acaip dağınığımdır. Bu durumdan rahatsız oluyorum ama düzeltmiş değilim kendimi işin kötüsü eşimde dağınık. Aslında kötü değil yahu ya titiz temiz bi adam olaydı hergün bişeye söylenirdi

Dağınıklık toplanır o problem değildex benim derdim üşengeçlik ya. Çoooooook üşengeç bi insanım.

elbette senin evin senin kuralların işte en güzeli bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…