sportie sende de titizlik hastalığı var mı? genelde oğlaklar sinirlenince sevinince her daim temizlik yapabilir de.....
eveeeeeeeetttt gelelim menüme
sabah
2 kuru kayısı
öğle
yarım ekmek bol kaşarlı tostbak bak gitmiş yarım ekmek yapmışsın yaa, bari normal dilimden bir tane yapsaydın diycem de olan olmuş, artık bundan sonraya
akşam
2 tabak yeşil mercimek çorbası bu da 1 tabak olsaydı iyiydi ama 2 dilim ekmek
bide yürüyüş yaptım yarım saat
gecede hulahop çevircem her zamanki gibi
Burcum akrep yükselenim yay 30 yaş sonrası insanlar yükselen burcunun özelliklerini taşırmış ben hiç akrep gibi olmadım zaten kinci kıskanç dişe diş bi tip değilimdir ama akrebin +18 lik özelliği ve sezgilerinin güçlü çekici olma özelliğini üstüme aldım giitii bileee
menü
sabah 12:00
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 yk çökelek
4 zeytin
yoğurt
öğle 15:30
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
2 ceviz
akşam: 19:00
1 tabak nohut yemeği
4-5 yk bulgur
salata, yoğurt
spor: 35 dk koşu bandı
meyve yerim gibi birazdan az bişey.
bazen denge şaşıyor naparsınbugün yemek içmek adına rezalet ti
akşam menü mü yazayim
bir tabak teze fasulye
iki dilim ekmek
az önce 3 tane gofret çayın yanına3 gofreti neden yediğinden önce neden 3 gofret aldığına kızdım ben, gözünün önünde olunca yeniyor maalesef
bende bu rahatlama işini de abarttım ipin ucu kaçtı kaçıyor
yarın için şu ayça kaya diyetle rı tarzı birşeyler yapayim diyorum
benim burcum terazi kızlar güya denge burcu dur ama sizde az çok tanıdınız alakamyok denge ile
bravoooobi tabak çekirdek yedim offff yaaaaaaa
Menumu yazayim
Sabah omlet , 2 dil ekmk, salata helva
Ara: az ceviz-leblebi
Aksam : corba + 2 kasik pilav salata
Ara meyve
Disarda top oynadim spor niyetine
yavaş yavaş sağlıklı şekilde verdiysen öyle kolay geri alınmıyo. aşırı yemen lazım alman için.
ben hamilelikte aldım ve hiç dikkat etmediğim için. biraz dikkat etsem şimdi 3-5 kilo fazlam kalmıştı.
yazın hamileydim hergün magnum yiyodum. bende dondurmayı çok severim, geçen yaz carte dor'un satışları tavan yaptı sayemdeonların en hafif bitane dondurması var çilekli birde ananaslı onlarla takılırım artık bu yaz magnuma son bi de bi hafta kaçırdın 1 kilo aldın diyelim hemen dikkat ediyosun gidiyo 1 kilo. öyle koruyosun kıyafetler en büyük motivasyondu benim için.
Günaydın dünkü menüm
sabh 1 elma
öğle 1 elma
ikindi 1 elma
akşam 1 tabak ceviz
salon daki spor günlerim salı perş cmtesi olduğu için diğer günlerde yürüyüş yapcak arakadaşı buldum
iş çıkışı arkadaşımın iş yerinin orda inip eve geriye 1,5 saat yürüyoruz dün akşam 1,5 saat yürüyüş
Sportienin burcu bekeldiğim gib oğlak ama mattika beni şok ettii kız yayla ne alakn var senin yavv benec kesin yükselenine uyuyosundur yaylar rahat insnalrdır sen bence planlı bii kişilksin
nidahcım benim kızlardan biri başak....benimki biraz takıntı edinmeye çok müsait bi de titiz kendince....oturmadan önce oturacağı yeri inceler de inceler.....kıyafette tek leke olmıcak oyuncaklar eskise de atılamaz ...hııııı bazen de kendi kendine kavga ederken yakalıyorum biraz söylenmeyi seviyor....tabi bana şimdi acaip sevimli geliyor ama ileride öyle gelmicene eminimGunaydin kizlar
Bugun tarti , sevinmeme vesile oldu
Bu arada ben de basak burcuyum yukselenimi bilmiyom:)
GÜNAYDIN KIZLAR
sportiecim ben yükselenimi bilmiyorum ama senin bu anlattıkların aynen bende de var, benimki hangi burçla alakalıdır bilmem ama hiç rahat insan olamadım bi misafir gelcek oldu mu kabus oluyor iki çocukla...yav bırak yatak odası çekmecende dağınık kalsın dimi sanki gelip oraya bakacaklar ammmaaaaaaaaaa yooook illa düzelecek o....bir de ben de bu durum evklendikten sonra oldu kesin kocayla bi alakası var diye düşünüyorum.....çocuk çantalarından hiç bahsetmiyorum...o çantayla 3-4 gün kesin idare edilir eve gitmeden
kızlar bu akşam eltim ve kaynım geliyor klasik misafir maratonumuz başlamıştır hayırlı ola...akşama dilim dışarda uyurum artık...evde acaip dağınıktı dün de "aman evime kimse gelmesin" diyodum, bomba oldu....
nidahcım benim kızlardan biri başak....benimki biraz takıntı edinmeye çok müsait bi de titiz kendince....oturmadan önce oturacağı yeri inceler de inceler.....kıyafette tek leke olmıcak oyuncaklar eskise de atılamaz ...hııııı bazen de kendi kendine kavga ederken yakalıyorum biraz söylenmeyi seviyor....tabi bana şimdi acaip sevimli geliyor ama ileride öyle gelmicene eminim
Sportie ekino bende imrenirim böle tiplere aslında bazende aman ne gerek var kasmaya dediğim çoktur böle hayatmı geçer diye ama benim rahatlığımda abartılı anacım bi bayanın çantasında ne olur ıslak mendil krem pet selpak makyaj malz.ya benim çantamda ne var dersiniz yere çöp atma huyum yok ve çantam kağıt fiş dolu unutuyorum bide çantama bunları kodyduğumu ayyakbı boyası gofret ambalajı çikolata çöpleri ayakkabı boyası süngeri anladınız değilmi pasaklıyım ben sorumluluk sahibi olarak yaptığım şey söz verdiim saat demiyorum dakkada orda olurum ama bunu hariicinde ooooooo hani böle çok titiz hanımar varya üstüm söküldüü ay böle çıkammam gezemem ayakabım kirlii boyamam lazım yerler pis oturamam hiçççççç direk yere çömerim yetrki yorulmıyım
bi yerimmii yırtıldı dodurmamı döküldü amn eve giidnce yıkarım öle gezerim yani recebiye ivedikmiyim ne :)
kızlar ve kaptannn
ben bugün birazdan anneme gitcem cmts-pzr a kadar giremeyebilirm.cepte int. yok,babamdan belki girersem bilemiyorum.
riske atmamak için sabah tartıldım
59.4 kilom.
500gr vermişim.
yaanii uğrayamazsam bildiremezsem haberiniz olsun canlar.
öpüyorum hepinizi
yok canım tam anlamıyla bi yayımSportienin burcu bekeldiğim gib oğlak ama mattika beni şok ettii kız yayla ne alakn var senin yavv benec kesin yükselenine uyuyosundur yaylar rahat insnalrdır sen bence planlı bii kişilksin
akşam yemeğinin farkındayım ama bütün gün yalnızım zaten akşam eşimle sofraya oturunca zevkle yiyorum. o keyif de bana kalsın diyorum. yemeği geç saate bırakmamaya çalışıyorum sadece. bir de süt olayı var.GÜNAYDIN
valla şekerim öyle temizlik hastalığım yok, benim titizliğim iş konusundadır, işkolik değilim ama işte çok titizimdir, aynı model evde de öyle misafir ağırlamada, ikramda kendime göre standartlarım var ev temiz düzgün şık olacak, tabak çatal bıçak peçete menü vs giyimim karşılamam falan catering firması gibi çalışıyorum
Sonuç genelde güzel oluyor, ama ben epey bir strese giriyorum, gel gelelim ben daha hiç bir gittiğim yerde benim özenimi nerdeyse kimsede görmedim. Benim titizliklerim bu yönde bir de bebek olunca dışarı çıkarken giyimi güzel olacak, yedekleri koca bir bavul zaten malum, bendeki durum böyle dakka başı gidip ev kazıyım yoktur bende, daha çok iş hayatında gözümü açtığım içindir belki de
bu menünün sana hemen artıya çıkaracağını sanmam ama biraz bu kiloda dinlenirsin gibi böyle gidersen şekerim
süpersin gırgırcım, en güzel yerlerini kapmışsın yani, yay burcundan çok sporcu çıkar, sporcu tarafını yaydan almışsın zaten,
gayet güzel menü mattika, ancak ben yine de en hafif yemeği akşam yenmesi taraftarıyım, öğlen çok daha hafif geçmiş, akşam hem nohut hem bulgur hem salata hem yoğurt. Tabi bünyeden bünyeye değişir ama ben akşam bu şekilde beslendiğimde kilo verimi çok daha uzun zamana yayılıyor, nohutu yersem bulgur falan yemem kesinlikle ya da tersi, çünkü her ikisinin de besin değeri çok yüksek
sporunu alkışlıyorum arkadaşım
bazen denge şaşıyor naparsın
bravooooçok lazımdı çekirdek ay kızlar almayın şöyle şeyleri eve, bunlar evde durmuyor maalesef hemen mideye ordan da muhtelif göbek, karın basenlere yerleşiyorlar
orticim valla bişey yememişin oyunlar falan ooh ne güzel. merak ediyorum yarını
yaz kıyafetleriyle biryerimizi de saklayamayız, bizi motive eder diye düşünüyorum
gırgırına şu elmalı falan şoklardan kurtulsan da güzel güzel beslenmeye başlasan ne güzel spora da başladım birde yürüyüşü de eklemişsin misss
Sportie ekino bende imrenirim böle tiplere aslında bazende aman ne gerek var kasmaya dediğim çoktur böle hayatmı geçer diye ama benim rahatlığımda abartılı anacım bi bayanın çantasında ne olur ıslak mendil krem pet selpak makyaj malz.ya benim çantamda ne var dersiniz yere çöp atma huyum yok ve çantam kağıt fiş dolu unutuyorum bide çantama bunları kodyduğumu ayyakbı boyası gofret ambalajı çikolata çöpleri ayakkabı boyası süngeri anladınız değilmi pasaklıyım ben sorumluluk sahibi olarak yaptığım şey söz verdiim saat demiyorum dakkada orda olurum ama bunu hariicinde ooooooo hani böle çok titiz hanımar varya üstüm söküldüü ay böle çıkammam gezemem ayakabım kirlii boyamam lazım yerler pis oturamam hiçççççç direk yere çömerim yetrki yorulmıyım
bi yerimmii yırtıldı dodurmamı döküldü amn eve giidnce yıkarım öle gezerim yani recebiye ivedikmiyim ne :)
bence de kocayla ilgili. eşim titiz değil de takıntılıdır bazı konularda. onu kendime benzettim ama ister istemez etkilendim de ondan.GÜNAYDIN KIZLAR
sportiecim ben yükselenimi bilmiyorum ama senin bu anlattıkların aynen bende de var, benimki hangi burçla alakalıdır bilmem ama hiç rahat insan olamadım bi misafir gelcek oldu mu kabus oluyor iki çocukla...yav bırak yatak odası çekmecende dağınık kalsın dimi sanki gelip oraya bakacaklar ammmaaaaaaaaaa yooook illa düzelecek o....bir de ben de bu durum evklendikten sonra oldu kesin kocayla bi alakası var diye düşünüyorum.....çocuk çantalarından hiç bahsetmiyorum...o çantayla 3-4 gün kesin idare edilir eve gitmeden
kolay gelsin 2 çocukla yatılı misafir mi bi de of offkızlar bu akşam eltim ve kaynım geliyor klasik misafir maratonumuz başlamıştır hayırlı ola...akşama dilim dışarda uyurum artık...evde acaip dağınıktı dün de "aman evime kimse gelmesin" diyodum, bomba oldu....
tamam mattika okul 8 yılda bittiii vede dosyalrın dğınıkmış ya evet sen yaysın
sportie analtığın iyi oldu yoksa baya içten içe bendne ev karıısı olmaz diye üzlüyordum
azcık normalim yani ben :)
ya türk halkının yemek saati zaten başatna en büüyük yanlılşımız ve akşam yemekleri özenli olur türklerde
zeytin yağlılar dolmalarr etli yemekrl falan neys ebirgün olurda evlenirsem benim evim benim kurallrım olacakk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?