Hayırlı akşamlar bende işe gitmedim büütün gün yattım boğazlarım şişti diyet konusuna hiç girmiyim yok benden bi halt olmaz şu diet konusunu aklımdan çıkarmak isityorum takımdanda ayrılmak istiyorum ama dediğim gbi takımdan çünkü misafir olarak yine düzenli yazıcam sadece tartılmak istemiyorum artık yarın son kes tartılcam bidahada tartılmıcam verdiğimi görünce yemeye başlıyorum cuma günü takıma karşı sorumluluğum olduğu için diet yapıp dahada iştahalnıyorum bide böle deniycem bakalım
bu arada pek kimseyle tanışamadım kendimi azıcık anlatayım:
35 yaşındayım 2 çocuğum var matematik öğretmeniyim
eşimin tayininden doğuda ufak bir ilçeye taşındık bu yaz,
burası tabi biraz sıkıcı ama ne yapalım
bende gelince kendimi yemeğe verdim devamlı hamurişi tatlı falan yapıyordum
çocuklar az yiyor oturup kendim yiyordum hatta birşey söyleyeyim
hani şu büyük çikolatalar var ya 1 büyüğünü yeme kapasitesine sahibim:)
ama bir karar verdim
inşallah bu sefer olcak bu iş
bu arada eşim hep spor yapar çok yer ama hiç kilo almaz
ama ne yapalım bu yaz görümcemin düğünüde var
desteğinizle başaracağız bu işi :)
yağmur199
biz seninle aynı zamanlarda başladık galiba
tartı alınca haber ver dahada motive oluyorsun:)
bizde de aynı eşime ve kızıma yaparım bir bakmışım tepsinin başındayım az yapmalı belki de en azından onların yiyeceği kadar ya da bir müddet hiç yapmamak....
erkekler kilo yönünden daha şanslı hem daha çok yiyip hem de daha az hareketle bizden daha fit kalabikliyorlar...östrojen hormonumuz sağolsun.... inşallah hep beraber başaracağız...bu arada mattika da meslektaşın, bende sınıf öğretmeniyim...
ekino sen ne zamandır rejimdesin baya iyi kilo vermişsin nekadar sürede verdin. ben okadar versem bile şükredicem halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?