menü:
sabah:
1 yumurta
avuç içi kadar peynir
3 zeytin
yoğurt
2 dilim ekmek
ara:
yarım armut
akşam:
1 kase sütlü keşkek çorbası
1 tabak kuru bamya
salata, yoğurt
2 tk pekmez
ara: yarım elma, yarım portakal
spor:
40 dk koşu bandında yürüyüş
su 4 litreyi geçmişim sanırım
canım menünde sporunda çok güzel göründü gözüme..birde kuru bamya yemeğin...
herkese günaydın
güzel bir hafta sonunun başlangıcı olsun
gırgırnacım çok geçmiş olsun, canım iyice dinlenmene bak, diet konusunda en doğru kararı sen kendin vereceksin elbetteki, ama kararın ne olursa olsun, burada mutlaka ol çok özlerim seni
mattikacım ve s_a cım aynen bende de kilo yerinde takıldı, sebebini biliyorum ben, hiç spor yok ondan tabi, hiç imkanım olmadı maalesef nasıl canım sıkılıyor şu spora gidemediğim zaman, bu hafta bizim bakıcı da hasta çocuğu ordan oraya sürüklüyoruz, iyice rafa kaldırdım sporu ah ahh
bakalım bugün takımın hali ne olacak :44:
bir sonraki mesajımda listeyi düzenler revize ederim
ya bazen çok istediğimizi şeyleri yapamıyouz malesef, çalışan anne olmak bebekler küçükken daha zor oluyor galiba, ben bazen evde kendime 5 dakika ayıramıyorum, asla şikayet değil Allah ım isteyen herkese versin ama yaptığımız programlar alt üst olabiliyor. o yüzden topalrlarsın ben sana çok güveniyorum, bu hırsın, azmin beni de etkiliyor, moral bozmak yooook. kitlendik hedefe sen ilk anneler gününde incecik olacaksın
Hayırlı akşamlar bende işe gitmedim büütün gün yattım boğazlarım şişti diyet konusuna hiç girmiyim yok benden bi halt olmaz şu diet konusunu aklımdan çıkarmak isityorum takımdanda ayrılmak istiyorum ama dediğim gbi takımdan çünkü misafir olarak yine düzenli yazıcam sadece tartılmak istemiyorum artık yarın son kes tartılcam bidahada tartılmıcam verdiğimi görünce yemeye başlıyorum cuma günü takıma karşı sorumluluğum olduğu için diet yapıp dahada iştahalnıyorum bide böle deniycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?