Mrb kızlar bu hafta ben diyetten uzaklastim çok hastayım bugün ne ayağa kalkacak ne de buraya girecek mecalim var ben bi haftalık izin istiyorum SA buraya yazmaya gerçekten vaktim olmuyo bu aralar yada bu hafta mesaj yazamm buraya ama önümüzdeki cuma gelip kilo bildiririm, arada da gelir yazarım ne dersin nasıl yapayim izne mi ayrılaim yoksa diğer türlü mu yapalım
maşallah canım sporuna. ben de yürüyüş yapıcam bugün, eşim geç gelicek onun spor günü ama olsun sıkıştırıcam bi yere
geçmiş olsun hilal. yarın kilonu bildir bu hafta burdaydın sonuçta. bence yani.
Gecmis olsun hilalcim.
Bluedeniz tebriklerrr saglam spor yapmissin:) leslie kolay gibi ama yoruyo vala.
Hayırlı akşamlar bende işe gitmedim büütün gün yattım boğazlarım şişti diyet konusuna hiç girmiyim yok benden bi halt olmaz şu diet konusunu aklımdan çıkarmak isityorum takımdanda ayrılmak istiyorum ama dediğim gbi takımdan çünkü misafir olarak yine düzenli yazıcam sadece tartılmak istemiyorum artık yarın son kes tartılcam bidahada tartılmıcam verdiğimi görünce yemeye başlıyorum cuma günü takıma karşı sorumluluğum olduğu için diet yapıp dahada iştahalnıyorum bide böle deniycem bakalım
hilalcim geçmiş olsun dikkat et kendine, bol vitamin al biran önce iyileşirsin inşallah
hilalcim geçmiş olsun, kivi yemeni tevsiye ederim. tam bir c vitamini deposu
bayanlar ben çıkıyorum. herkese iyi akşamlar
tabi bildircem cnm ama sonuç kötümaşallah canım sporuna. ben de yürüyüş yapıcam bugün, eşim geç gelicek onun spor günü ama olsun sıkıştırıcam bi yere
geçmiş olsun hilal. yarın kilonu bildir bu hafta burdaydın sonuçta. bence yani.
çok geçmiş olsun hilalcim dikkat et kendine....bol bol ıhlamur da içmeye çalış iyi gelir.....
Gecmis olsun hilalcim.
Bluedeniz tebriklerrr saglam spor yapmissin:) leslie kolay gibi ama yoruyo vala.
geçmiş olsun hilal kv gelinceye kadar iyide olsan numara yap nazlı desinler ona göre iş beklerler
kızlar bu gün kaçamağım yok
öğle
-------
ara
1 yeşil elma
bu gün temizlik yaptım hiç bişeye vakit bulamadım
Hayırlı akşamlar bende işe gitmedim büütün gün yattım boğazlarım şişti diyet konusuna hiç girmiyim yok benden bi halt olmaz şu diet konusunu aklımdan çıkarmak isityorum takımdanda ayrılmak istiyorum ama dediğim gbi takımdan çünkü misafir olarak yine düzenli yazıcam sadece tartılmak istemiyorum artık yarın son kes tartılcam bidahada tartılmıcam verdiğimi görünce yemeye başlıyorum cuma günü takıma karşı sorumluluğum olduğu için diet yapıp dahada iştahalnıyorum bide böle deniycem bakalım
sabah hariç oldukça iyi bir rejim menüsü ama nescafe süt tozu çok kalorili diye biliyorum ben
ben sormuştum doktora bana bir nescafe içeceğine bir muz ye aynı demişti
ama kahvenin kokusuda başka tabi
yinede iradeli olduğun için tebrikler:)
canım sen yeni üyesin bu hafta ve önümüzdeki hafta listede olmıcaksın. 2 hafta paylaşımın olunca listeye girceksin.arkadaşlar birşey sorcam şimdi yarın kilo bildirimimizi nasıl yapcaz?
bu ilk ve daha tartılmadım merak ediyorum valla
neskafe konusunda şöyle söyliyim işlenmiş gıda olduğundan kalorisi az da olsa kilo yapar. kahve içecekseniz türk kahvesi için.sabah hariç oldukça iyi bir rejim menüsü ama nescafe süt tozu çok kalorili diye biliyorum ben
ben sormuştum doktora bana bir nescafe içeceğine bir muz ye aynı demişti
ama kahvenin kokusuda başka tabi
yinede iradeli olduğun için tebrikler:)
gırgırına ne desem bilemedim.. kendin için nasıl iyi olcaksa öyle yap..Hayırlı akşamlar bende işe gitmedim büütün gün yattım boğazlarım şişti diyet konusuna hiç girmiyim yok benden bi halt olmaz şu diet konusunu aklımdan çıkarmak isityorum takımdanda ayrılmak istiyorum ama dediğim gbi takımdan çünkü misafir olarak yine düzenli yazıcam sadece tartılmak istemiyorum artık yarın son kes tartılcam bidahada tartılmıcam verdiğimi görünce yemeye başlıyorum cuma günü takıma karşı sorumluluğum olduğu için diet yapıp dahada iştahalnıyorum bide böle deniycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?