Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok geçmiş olsun hilalcim dikkat et kendine....bol bol ıhlamur da içmeye çalış iyi gelir.....

Gecmis olsun hilalcim.

Bluedeniz tebriklerrr saglam spor yapmissin:) leslie kolay gibi ama yoruyo vala.

sağol canım.....bugün 5 mili ilk defa yaptım biraz cık yordu ama değdi.....sanada kolay gelsin canım....

arkadaşlar birşey sorcam şimdi yarın kilo bildirimimizi nasıl yapcaz?
bu ilk ve daha tartılmadım merak ediyorum valla

geçmiş olsun hilal kv gelinceye kadar iyide olsan numara yap nazlı desinler ona göre iş beklerler

kızlar bu gün kaçamağım yok

öğle
-------

ara
1 yeşil elma

bu gün temizlik yaptım hiç bişeye vakit bulamadım

Yogurt triptofan icerir .Toklugu saglar ve sinirleri sakinlestirir.Ve barsaklara iyi gelir.Ve kalsiyum icerir bolgeel ozellikle gobek eritir. Gunde 3 bardak yogurt yenmelidir Ayrica yogurdumuzu evde mayalamaliyiz .Yararli bakteriler icerir .Bundan dolayi bagisikligida guclendirir

alıntıdır

* Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.

* Domateste kalpte olduğu gibi dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve k
an için faydalı olduğunu göstermiştir.

* Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir.

* Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır.

* Fasulya böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.

* Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.

* Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.

* İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.

* Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.

* Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.

* Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.

* Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur.

alıntıdır

Olestra bir çeşit yağ adıdır. Bunu sindirecek enzim vücutta yoktur. Doğrudan dışkıyla atılır. Sindirim sisteminde yağda çözülen vitaminleri de kendine çeker ve karotenoidleri de çeker. Bu kayıplar yağda çözülen vitaminlerin ürüne ilavesiyle giderilir. Ancak karotenoidler hariç. Yani sebze ve meyvelerden aldığımız karatenoidler vücutta kullanılmadan olestra yağı yüzünden dışkıyla dışarı atılır. Bu da kanser hastalığının davetinde birebirdir. Olestra yağı özellikle cipste bol miktarda vardır. Cipsi yemememiz için bir neden!

alıntıdır

NEDE ÇOOOK SEVERİM CİPSİ bazen beni bir yere kapatsınlar ne yemem gerekiyosa onu versinler istiyorum irade kontrolu gerçekten zor olay......

Son düzenleme:
kızlarr selam nasılsınız ? bu sabahki böreğime ceza olarak sadece salata yedim ekmek falan yok. çok acıkırsam yeşil elma yiycem. isterseniz menümü baştan yazıyım parçalandı böyle.

sabah kürt böreği pudra şekersiz. 1 porsiyondan az..

ara yok ..

Öğlen 1 kepçe ıspanak yemeği + 2 kaşık yoğurt + 1 dilim kepek ekmek

ara 1 yeşil elma + 1 nescafe

akşam salata .. daha sonra elma

sabah hariç oldukça iyi bir rejim menüsü ama nescafe süt tozu çok kalorili diye biliyorum ben
ben sormuştum doktora bana bir nescafe içeceğine bir muz ye aynı demişti
ama kahvenin kokusuda başka tabi
yinede iradeli olduğun için tebrikler:)

bu arada ben yeniyim ya kızlar bu küçük gülümseyen şeyleri nasıl yapıyorsunuz ben bulamadım bende istiyorum onlardan

Hayırlı akşamlar bende işe gitmedim büütün gün yattım boğazlarım şişti diyet konusuna hiç girmiyim yok benden bi halt olmaz şu diet konusunu aklımdan çıkarmak isityorum takımdanda ayrılmak istiyorum ama dediğim gbi takımdan çünkü misafir olarak yine düzenli yazıcam sadece tartılmak istemiyorum artık yarın son kes tartılcam bidahada tartılmıcam verdiğimi görünce yemeye başlıyorum cuma günü takıma karşı sorumluluğum olduğu için diet yapıp dahada iştahalnıyorum bide böle deniycem bakalım

ben daha yeniyim sizi fazla tanımıyorum ama şunu diyebilirim geçen gün günümüz vardı orda bir arkadaşımız bayağı zayıfladı bizdee ona sorduk bu işin sırrını tabi..
dediki 4 gün evde pilates 2 günde spor salonuna gidiyormuş
oda çalışıyor benim gibi 2 çocuğu var
saçlarını yaptırmış bir mutlu
bende düşündüm galiba hırslı olmak lazım tabi insanız hergün aynı olmuyor ama
bu gelgitleri bende sık sık yaşadım kilo al ver bıktım birde moral bozukluğu
artık bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım biraz dinlen boğazın geçsin tekrrar başla ben diyetisyene gitmiştim 2 sene önce
kilo veremediğim hatta üstüne aldığım olmuştu bana demişti sen bunu kaçkere yaşadın kimbilir eğer kanındakı yağların kalbini 5 yıl sonra tıkamasını istiyorsan devam etmeyelim demişti
çokta utanmıştım yani demek istediğim rejimden hoşlanmıyorsan sağlıklı besleniyorum de ama moralinide bu kadar bozma...

hilalcim geçmiş olsun dikkat et kendine, bol vitamin al biran önce iyileşirsin inşallah

hilalcim geçmiş olsun, kivi yemeni tevsiye ederim. tam bir c vitamini deposu

bayanlar ben çıkıyorum. herkese iyi akşamlar

tabi bildircem cnm ama sonuç kötü

çok geçmiş olsun hilalcim dikkat et kendine....bol bol ıhlamur da içmeye çalış iyi gelir.....

Gecmis olsun hilalcim.

Bluedeniz tebriklerrr saglam spor yapmissin:) leslie kolay gibi ama yoruyo vala.

ben çok nazlıyım zaten oda bilio ekino her aramasında iyimisin bişeyin yok dimi kendine iyi bak dikkat et diyo

çok sağolun arkadaşlar :2:

gırgırına geçmiş olsun sana da bacım

bende de var o boğaz ağrısı şişti bademciklerim bide başım çok dönüyo düşecek gibi oluyorum inşallah geçer :2:

menüm

öğle
2 kaşık kadar kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
1 çatal peynir

ara
2 portakal

akşam
5 kaşık şehriyeli pilav
7 kaşık sulu patates

sanıırm bu cevap banaydı tatlım :) ya ben aslında diyet listeleriyle pek iyi değilim. sadece yemeğimi azalttım okadar. ha bugün bide öğlende börek vardı ama almadım nescafe öyle diyolar evet ama bi yandanda metoblzmayı hızlandırdğı söyleniyo hatta nescafe diyeti diye bişeyde var o yüzden ikilemde kaldım. aç kaldğımı hissettiğimde içiyorum. ve şuan ikram yedim. illaki şahane menüme bi nazar boncağı takıcam

Canım keşke bırakmasan takımı ama en iyisini sen bilirsin tabi. Bir de böyle dene bakalım inşallah daha iyi olur

Kızlar öğle yemeğinden sonra yediklerimi yazayım

Ara: light süt + meyve pestili
Akşam: 200 gr tavuk+ bol domates+ 1 dilim tb ekmeği

Birazdan da 2 kivi yicem yanında da yeşil çay herkese iyi geceler

arkadaşlar birşey sorcam şimdi yarın kilo bildirimimizi nasıl yapcaz?
bu ilk ve daha tartılmadım merak ediyorum valla
canım sen yeni üyesin bu hafta ve önümüzdeki hafta listede olmıcaksın. 2 hafta paylaşımın olunca listeye girceksin.

neskafe konusunda şöyle söyliyim işlenmiş gıda olduğundan kalorisi az da olsa kilo yapar. kahve içecekseniz türk kahvesi için.
kahve sever biri olarak boş yere nescafe içmişim yıllarca, taze çekilmiş türk kahvesi gibisi yoktur.

gırgırına ne desem bilemedim.. kendin için nasıl iyi olcaksa öyle yap..
gönlümden geçen şok diyetleri vs. bırakıp normal bi sağlıklı beslenmeye geçmen. yapman gereken sofraya oturmamak değil, ölçülü yemek. makarna bile yiceksin yani yemicem deyince kopuyo inanın kayışları. hepimiz böyleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…