tebrikler canım bende aynı taktikleri uyguluyorum bir kere ikaz ediyorum sonra hiç bişey söylemiyorum yanında daha çıtır durayım diyeee heheehe
bu aradaa GÜNAYDIN KIZZZLLLAAAAAR
ALLAHIIIM ÖNCE SAĞLIK SONRA DA SAĞLIĞIMIZ İÇİN ÇUKULARDAN YAĞLARDAN TUZLU TUZLU TURŞULARDAN VE DE UNLU GIDALARDAN VE BİLİMUM ADINI SAYAMADIĞIM BINGIL YAPICILARDAN UZAK DURACAK İRADEYİ NASİP EYLE HEPİMİZE AMİİİİİİİİİİİN
Tek bir lokma bile koymadım ağzıma!! Akşam yemeğine makarna ve bol yoğurt yemiştim zaten.
Eşim 3 tabak makarna yedi doymak nedir bilmedi ya
Neyse kilocukları o alsınn ben değill
Tek bir lokma bile koymadım ağzıma!! Akşam yemeğine makarna ve bol yoğurt yemiştim zaten.
Eşim 3 tabak makarna yedi doymak nedir bilmedi ya
Neyse kilocukları o alsınn ben değill
tebrikler canım bende aynı taktikleri uyguluyorum bir kere ikaz ediyorum sonra hiç bişey söylemiyorum yanında daha çıtır durayım diyeee heheehe
bu aradaa GÜNAYDIN KIZZZLLLAAAAAR
ALLAHIIIM ÖNCE SAĞLIK SONRA DA SAĞLIĞIMIZ İÇİN ÇUKULARDAN YAĞLARDAN TUZLU TUZLU TURŞULARDAN VE DE UNLU GIDALARDAN VE BİLİMUM ADINI SAYAMADIĞIM BINGIL YAPICILARDAN UZAK DURACAK İRADEYİ NASİP EYLE HEPİMİZE AMİİİİİİİİİİİN
günaydın kızlaaar !
Güzel bir gün olmasını diliyorum.
Dün akşam bende bir iştah bir iştah tatlılar tuzlular gözümün önünden geçti.
Şu malum günler yaklaşınca biz niye cozutuyoruz böyle anlamış değilim valla
DÜN
SABAH
2 küçük pastane sandviçi peynirli
ÖĞLE
2 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
ARA
5 sunta
AKŞAM
1 ad çiğbörek
1 tabak mantı
götürdüm valla
bir de tatlı olarak süt dilimi almıştım. Akşam evde maçı seyrediyoruz, Galatasaray gol atarsa süt dilimini yiycem dedim. İlk yarı bitti baktım hala gol yok bende yattım.
Sabah birde ne öğreniyim 3 gol atmış sonra
bende süt dilimimi sabah yedim
ve sabah beklenen an geldi misafirim gelmiş, regl olmuşum İştah açıklığım zaten haberini vermişti. Bu cuma pek bir sonuç beklemiyorum
kızlar varmı bu hafta süpriz bomba patlatacak-1 kg ve de üzeri
BLUEDENIZ 6
CINARINANNESI 6
hilal60300 3
mattika izinli
nidah 4
phatos07 3
S_A 6
Sportie 5
Yeliz209 6
Yagmur199 6
yakar76 3
günaydın herkese, önce dünkü msjları sayayım dedim sakin kafayla,
kızlar gayet iyi bence, eğer kaçırdığım varsa af olla
günaydın kızlaaar !
Güzel bir gün olmasını diliyorum.
Dün akşam bende bir iştah bir iştah tatlılar tuzlular gözümün önünden geçti.
Şu malum günler yaklaşınca biz niye cozutuyoruz böyle anlamış değilim valla
DÜN
SABAH
2 küçük pastane sandviçi peynirli
ÖĞLE
2 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
ARA
5 sunta
AKŞAM
1 ad çiğbörek
1 tabak mantı
götürdüm valla
bir de tatlı olarak süt dilimi almıştım. Akşam evde maçı seyrediyoruz, Galatasaray gol atarsa süt dilimini yiycem dedim. İlk yarı bitti baktım hala gol yok bende yattım.
Sabah birde ne öğreniyim 3 gol atmış sonra
bende süt dilimimi sabah yedim
ve sabah beklenen an geldi misafirim gelmiş, regl olmuşum İştah açıklığım zaten haberini vermişti. Bu cuma pek bir sonuç beklemiyorum
bende cozutmaya başladım canım. misafirimi bekliyorum dünden bu yanatatlı krizi ne bela bişey ya dün ne güzel sevinmiştim kiloma bu sabah biraz fazla çıktı. sanırım regl hazırlığı yapıyo bünyem ödemleniyorruuuumm
kızlar varmı bu hafta süpriz bomba patlatacak-1 kg ve de üzeri
canım her gün tartılıyorsun gördüğüm kadarıyla bu biraz moralini bozabilir insanın. ben de öyle yapıyodum eskiden ama her gün aynı çıkamıyosun ya da 1 günde çok kilo veremiyosun o yüzden moral bozan bişi. günlük kilolara çok takılma bence
aah ah keşke ben olsam ama ben de artık olmuyo 1 kg eksiler 1 haftada:/ ben de şöyle 500-600 gram vermiş olsam cumaya süper olur:) umarım geçen hafta gibi bu hafta da bizde 1 ve üzeri kg verenler çıkar:)
aynen canım ya yemek yiyorum tartılıyorum, su içiyorum tartılıyorum manyaklaştım iyiceama bencede cumaya kadar bakmıycam bugün bakalım ne çıkıcak
tartıl ma konusunda benim gibisi yoktur herhalde topal la ya topal la ya tartı ya gittin dün
tartıl ma konusunda benim gibisi yoktur herhalde topal la ya topal la ya tartı ya gittin dün
aynen canım ya yemek yiyorum tartılıyorum, su içiyorum tartılıyorum manyaklaştım iyiceama bencede cumaya kadar bakmıycam bugün bakalım ne çıkıcak
.benden bitane daha varmış bende aynıyım ....artık dışarı çıkmaya bir yere gitmeye korkar oldum valla....iyice pisipisikopata bağladım....bazen artık tartılmıcam diyorum ama nafile yine aynı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?