Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hahahahahah süperdi bu ekinocum yaa çukulardan yağlardan kısmını okuyunca hemen çantamdaki bitter çuku geldi gözümün önüne ama bugün tatlı yemiyeceğimm yemekhanede de öğlen için puding yapmışlar ama almıycamm kesin kararlıyım

Bu arada kızlar akşam saat 8:30 ben uyumuşum babam gelmiş et pişirmiş. 2 yemek kaşığı kadar bana bırakmış. uyandırdı beni ye onu ye onu diye. yemesem papaz olucaz en iyisi yiyim dedim. üstüne bool bol su içtim. Akşam akşam hiç iyi olmadı ama kendime bugün çuku yemiyerek pudink yemiyerek ceza veriyorum. başka önerisi olan var mıı?

BLUEDENIZ 6
CINARINANNESI 6
hilal60300 3
mattika izinli
nidah 4
phatos07 3
S_A 6
Sportie 5
Yeliz209 6
Yagmur199 6
yakar76
3

günaydın herkese, önce dünkü msjları sayayım dedim sakin kafayla,
kızlar gayet iyi bence, eğer kaçırdığım varsa af olla

günaydın kızlaaar !

Güzel bir gün olmasını diliyorum.

Dün akşam bende bir iştah bir iştah tatlılar tuzlular gözümün önünden geçti.
Şu malum günler yaklaşınca biz niye cozutuyoruz böyle anlamış değilim valla

DÜN
SABAH
2 küçük pastane sandviçi peynirli

ÖĞLE
2 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

ARA
5 sunta

AKŞAM
1 ad çiğbörek
1 tabak mantı

götürdüm valla

bir de tatlı olarak süt dilimi almıştım. Akşam evde maçı seyrediyoruz, Galatasaray gol atarsa süt dilimini yiycem dedim. İlk yarı bitti baktım hala gol yok bende yattım.
Sabah birde ne öğreniyim 3 gol atmış sonra
bende süt dilimimi sabah yedim

ve sabah beklenen an geldi misafirim gelmiş, regl olmuşum İştah açıklığım zaten haberini vermişti. Bu cuma pek bir sonuç beklemiyorum

Tek bir lokma bile koymadım ağzıma!! Akşam yemeğine makarna ve bol yoğurt yemiştim zaten.

Eşim 3 tabak makarna yedi doymak nedir bilmedi ya

Neyse kilocukları o alsınn ben değill

süpersin KAPTAN, walla çok iyi. benim koca da öyle doymak bilmez ama onun kocaman göööööbeee var, benim yok

Tek bir lokma bile koymadım ağzıma!! Akşam yemeğine makarna ve bol yoğurt yemiştim zaten.

Eşim 3 tabak makarna yedi doymak nedir bilmedi ya

Neyse kilocukları o alsınn ben değill

en büyük CİMBOMMMMMohhhh afiyet olsun canım....aynı çozutmayı bu hafta bende yaşadım....bendeki çiko krizi tavan yapıyor malesef.....en büyük yardımcımda tarçın sende dene istersen ....

ekino nasıl güzel bir dua bu
canı gönülden aminnnnnnn diyorum......

s-a cım tebrik ediyorum seni....kocaman

günaydın kızlarr
ben de cimbomu tebrik ediyorum
izlemedim sabah öğrendim sonucu:)

sportiee götürmüşsün börek flnn ortiii bilemiyom yaani

günaydın kızlaar herkese az kalorili musmutlu bir gün olsun:) dün sonunda minderimi de aldım artık pilates yapmaya başlamak kaldı:) bu akşama inşallah hayatımda ilk defa pilates yapmaya başlıcam mutluyum:)

kızlar dün alışverişe çıktım dönüşte arkadaşıma geçtim onda kaldım ama evine bi gittim telefonumun şarjını almayı unutmuşum benim telefonda sağolsun 1 gün ancak dayanıyor şarjı o yüzden akşam nete giremedim kızlar kusura bakmayın az mesajım oldu:/

bende cozutmaya başladım canım. misafirimi bekliyorum dünden bu yana tatlı krizi ne bela bişey ya dün ne güzel sevinmiştim kiloma bu sabah biraz fazla çıktı. sanırım regl hazırlığı yapıyo bünyem ödemleniyorruuuumm

dün neler yediğimi de yazayım

sabah: 2 dilim wasa + şekersiz çikolata + light süt

ara: light süt

öğle: 2 dilim çavdar ekmeğine tonbalıklı light peynirli sandviç

ara: yeşil çay + 2 kare bitter çikolata

ara: yeşil çay + 2 kivi

akşam: yağsız tavada 2 yumurtayla light kaşarlı omlet + bol salatalık + 1 dilim tb ekmeği

gece: -

toplamda 2 lt su içtim

canım her gün tartılıyorsun gördüğüm kadarıyla bu biraz moralini bozabilir insanın. ben de öyle yapıyodum eskiden ama her gün aynı çıkamıyosun ya da 1 günde çok kilo veremiyosun o yüzden moral bozan bişi. günlük kilolara çok takılma bence

kızlar varmı bu hafta süpriz bomba patlatacak-1 kg ve de üzeri

aah ah keşke ben olsam ama ben de artık olmuyo 1 kg eksiler 1 haftada:/ ben de şöyle 500-600 gram vermiş olsam cumaya süper olur:) umarım geçen hafta gibi bu hafta da bizde 1 ve üzeri kg verenler çıkar:)

aynen canım ya yemek yiyorum tartılıyorum, su içiyorum tartılıyorum manyaklaştım iyice ama bencede cumaya kadar bakmıycam bugün bakalım ne çıkıcak

tartıl ma konusunda benim gibisi yoktur herhalde topal la ya topal la ya tartı ya gittin dün

aynen canım ya yemek yiyorum tartılıyorum, su içiyorum tartılıyorum manyaklaştım iyice ama bencede cumaya kadar bakmıycam bugün bakalım ne çıkıcak

. benden bitane daha varmışbende aynıyım ....artık dışarı çıkmaya bir yere gitmeye korkar oldum valla....iyice pisipisikopata bağladım....bazen artık tartılmıcam diyorumama nafile yine aynı.....

tartıl ma konusunda benim gibisi yoktur herhalde topal la ya topal la ya tartı ya gittin dün

. benden bitane daha varmışbende aynıyım ....artık dışarı çıkmaya bir yere gitmeye korkar oldum valla....iyice pisipisikopata bağladım....bazen artık tartılmıcam diyorumama nafile yine aynı.....

ben işten eve döner dönmez tartılıyorum, tabi evden çıkmadan da, biri birini doğal olarak tutmuyor bende sinir oluyorum. Bozucam şu tartıyı. hele şu sıralar gözümü kapatıyorum, tartı geliyor gözümün önüne 66

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…