canım her gün tartılıyorsun gördüğüm kadarıyla bu biraz moralini bozabilir insanın. ben de öyle yapıyodum eskiden ama her gün aynı çıkamıyosun ya da 1 günde çok kilo veremiyosun o yüzden moral bozan bişi. günlük kilolara çok takılma bence
aah ah keşke ben olsam ama ben de artık olmuyo 1 kg eksiler 1 haftada:/ ben de şöyle 500-600 gram vermiş olsam cumaya süper olur:) umarım geçen hafta gibi bu hafta da bizde 1 ve üzeri kg verenler çıkar:)
ben de iş yok ya hiç yürüyemedim bu hafta.
ben işten eve döner dönmez tartılıyorum, tabi evden çıkmadan da, biri birini doğal olarak tutmuyor bende sinir oluyorum. Bozucam şu tartıyı. hele şu sıralar gözümü kapatıyorum, tartı geliyor gözümün önüne 66
.4 olduk evet buda demek oluyorki diyet hepimizi ....1.5 ay oluyor sanırım tartıya çıkıyorum erorr veriyor....sinir oldum....gittim pil aldım ,yine aynı....olmadı akşama eşime pil aldırttım yine olmadı....kafayı yicem....1 gün tartılamadım ....sonra ertesi gün hemen yeni bir tartı aldım....benimki bu kadar bağımlılık ....
Valla canım sonunda mutfağa hassas tartı alıp gram gram yiycem gibi geliyo bana o derece kafayı yedim
benim mutfak tartım da varkiilk önce sabah kendim tartılıyorum sonra yediklerimi tartıyorum
kızlar varmı bu hafta süpriz bomba patlatacak-1 kg ve de üzeri
kesin patlatırım ben bombayı mantı çiğbörek güzel yağ yakıyormuş bende mantı kürü yaptım
zaten ekinocum çok güzel dua etmiş, Allah dualarını kabul edecek biz de amin dedik, cuma bombaları patlatıcaz işte
dün yaşandı oldu bitti tamam işte bugün rüyadan uyandım tabi ki. Biraz da krizi bastırmış oldum
aslında çok sık tartılmamak gerekliymiş ama ben yapamıyorum....sanki böyle kontrol altında tutuyorum kendimi....diyete başlamadan öncede tartılırdım....başladıktan sonra daha beter oldum....anneme gidicem orda tartı yok yanımda götürsemmi diye düşünüyorum....şu sıralar o kadar bi hoşum....şu hedef kiloya bir gelsekte bir rahatlasak azıcık....dışarıya çıkıyorum yolda gören tanıdıklar yada misafirim geliyor kilo alma verme muhabbeti buda çok fazla olumsuz etkiliyor sanırım beni....napıcam bilmiyorum kızlar...
kesin patlatırım ben bombayı mantı çiğbörek güzel yağ yakıyormuş bende mantı kürü yaptım
zaten ekinocum çok güzel dua etmiş, Allah dualarını kabul edecek biz de amin dedik, cuma bombaları patlatıcaz işte
dün yaşandı oldu bitti tamam işte bugün rüyadan uyandım tabi ki. Biraz da krizi bastırmış oldum
aslında çok sık tartılmamak gerekliymiş ama ben yapamıyorum....sanki böyle kontrol altında tutuyorum kendimi....diyete başlamadan öncede tartılırdım....başladıktan sonra daha beter oldum....anneme gidicem orda tartı yok yanımda götürsemmi diye düşünüyorum....şu sıralar o kadar bi hoşum....şu hedef kiloya bir gelsekte bir rahatlasak azıcık....dışarıya çıkıyorum yolda gören tanıdıklar yada misafirim geliyor kilo alma verme muhabbeti buda çok fazla olumsuz etkiliyor sanırım beni....napıcam bilmiyorum kızlar...
peki sen şunu yapıyomusun? evde yürüyüş yapıyorum kendi kendime, ilk yarım saat güzel ondan sonra her 10dk da bir tartıya gidiyorum gram verdim mi diye sanırım acınacak haldeyim bu kiloları alırken kafam neredeydi acaba duba gibi oldum anca dank etti kafama
aslında herkesin yanında kilo muhabbeti olmuyor, aynı dili konuşanlar arasında konuşmak motive ediyor da, diyetle alakası olmayan ve antidiyette olanlarla muhabbet dibe vurdurur insanı, hiç açmıycan mevzuyu, neden yemiyosun derlerse de yeni yemiştim, yok midem kötü, yok bunu sevmem falan filan gibi bahanelerle konuyu kapatmak en mantıklısı.
Bir de öyle oluyor ki sen 60 kilolardasın mesela karşındaki olmuş 90 100 kilo götürüyor, sen ona diyetteyim çok kilo aldım falan diyince olmuyor işte, o sinir oluyor tabi senin yemen için elinden geleni yapıyor, sana yedirirse de kendini başarılı sayıyor, çünkü kendi boğazını tutamıyor madem ben yiyorum karşımdaki yesin gibi inceden inceye bir fesatlık oluyor
aynen canım bir kaç aydır yaşadıklarımı özetlemişsin....söylediklerinide bire bir söylüyorum....bu artık eskisi kadar kasmasa da beni yine de etkileniyor insan....şu anki gündemim buna kayınvalidemde dahilyetermiş bu kadar kilo vermek....ya ben 37 yaşına gelmişim keyfe keder kilo almamışım bırakında istediğim kiloya geleyim...sinir oluyorum sinir.....kilolu olursun kabahat eleştiri....sağlık vede kendini iyi hissetmek adına kilo vermek için uğraşırsın eleştiri ve de kabahat bu gidişişle birinin kalbini kırmasam bari....
tartı can dır ciger dir tartılmak iyidir
hiç tartılmaz dim bir gün tartı ya ciktim nasıl indiği mi bilemedim 72 yuh dedim ne ara aldım bu kadar kilo yu evdeyim giydiğim lastiği gevsek pijama tabiki anlamadim ne kadar genişlediğimi kaynana elti laf soktuk ça beni çekemiyorlar ondan dedim meğerse toto olmuş kaloriferkazani benim
haberim yok
bundan dir ki paso tartılıyorum
en büyük CİMBOMMMMMohhhh afiyet olsun canım....aynı çozutmayı bu hafta bende yaşadım....bendeki çiko krizi tavan yapıyor malesef.....en büyük yardımcımda tarçın sende dene istersen ....
ekino nasıl güzel bir dua bu
canı gönülden aminnnnnnn diyorum......
s-a cım tebrik ediyorum seni....kocaman
kızlar varmı bu hafta süpriz bomba patlatacak-1 kg ve de üzeri
ilahi yakar sen cok yaşa emi gözümün önüne geldintartıl ma konusunda benim gibisi yoktur herhalde topal la ya topal la ya tartı ya gittin dün
tartılmadan duramamtartım olmassa olmaz diyenler 3'e çıktı varmı arttıran
bende istiyom bende istiyommmofff kızlar ya ikinizin kilosuda 5 'lerde...siz ne kadar versenizde olur .....azıcık kıskandımmı ne
.4 olduk evet buda demek oluyorki diyet hepimizi ....1.5 ay oluyor sanırım tartıya çıkıyorum erorr veriyor....sinir oldum....gittim pil aldım ,yine aynı....olmadı akşama eşime pil aldırttım yine olmadı....kafayı yicem....1 gün tartılamadım ....sonra ertesi gün hemen yeni bir tartı aldım....benimki bu kadar bağımlılık ....
peki sen şunu yapıyomusun? evde yürüyüş yapıyorum kendi kendime, ilk yarım saat güzel ondan sonra her 10dk da bir tartıya gidiyorum gram verdim mi diye sanırım acınacak haldeyim bu kiloları alırken kafam neredeydi acaba duba gibi oldum anca dank etti kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?