sa'cım süper motive etmişsin kendini tebrik ediyorum seni kaptanım
hilal bacım hahaha aynen canım yaabak mesela şuan kendimi tebrik ediyorum bizim müdür nestle bitter çikolu gofret almış. çok azıcık kopartıyım dedim. sonra tam açıyodum paketi kilo vermen lazım dedimmm kendime. ve şuan yemedim. inşallah istikrarı mı korurum bu çikoyu birine vermem lazım yoksa yiycem
Aynen aynen bende çantamdakini birine vercem yaa
Ya olmadı atarım çöpe artık acımak yokk
bugün öğlene kadar olan menümü paylaşıyım kızlar irademi korudum
sabah 1 yumurta 3 siyah zeytin 1 kibrt k. kadar peynir ve 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 yeşil elma yarım ceviz
öğlen: pilav, tas kebabı , pudink yoğurt vardı.
ben sadece 1 kepçe tas kebabı yani 18tane minik parça kuş başı et ve 4 tane aynı büyüklükte küp patates yedimve 1 dilim kepek ekmeği (ince) ve 1 kase yoğurt .. aşçımız yeni ve kaselere yoğrtları doldurmuş yarısını yedim. yarısınıda ara ara yemeye devam edicem.. tatlıda almadım.. sizce et çok olmuşmu ?
akşamda ton balık olurmu bilmem ama salata ve 1 dilim tambuğday ekmeği yiycem..
Selam tartı gülleri
dünkü menüyü yazarak başlayayım, yazdım mı yoksa hatırlamadım,
neyse bugünkünü yazayım;
sabah
yarım lt ılık su
2 yumurta (çok acıkmıştım o bile kesmedi)
1 bardak süt,
2 yudum simit,
ara
türk kahvesi
öğlen,
1 kase yoğurtlu bakla,
3 ızgara köfte,
2 parmak kalınlığında ıspanaklı börek.
ara,
1 kuru kayısı
akşam,
yoğurt yulaf kepeği sanrım,
suyumuda bitiririm, arda da yirim işte az fındık yerim birde elmam var.
BU ARADA EN BÜYÜK CİMBOOOOOOOOOOOMMM. YAKARIM ONA GÖRE
hilal bacım hahaha aynen canım yaabak mesela şuan kendimi tebrik ediyorum bizim müdür nestle bitter çikolu gofret almış. çok azıcık kopartıyım dedim. sonra tam açıyodum paketi kilo vermen lazım dedimmm kendime. ve şuan yemedim. inşallah istikrarı mı korurum bu çikoyu birine vermem lazım yoksa yiycem
canığı yiriiiiiiiiiiimmmmŞşşt bana baksanıza sizz
Burda kaptan benim ve burda takımlara yönelik düşünce özgürlüğü yok. Bu cuma bu takımda bidaha galatasaray yazılırsa
Listede üye adının yanına 3. Takımda galatasaray dedi diskalifiye oldu yazacak
Anlaşıldımı?
Şaka yapıyorum tabiiki
İlelebet herzaman her yerde en büyük tabiiki FENERBAHÇE!!!!!!
Öyle vallahi bacım yeter artık. Şimdi çantamda şekerli bişey var. Önümde ise yağsız yoğurt. Ben yoğurdumu yiyeyim. Çikolatanın canı cehenneme.
Yıllardır sağlıksız beslenmenin bana ne gibi bir getirisi olduki? Hep güzellikleri götürdü benden.
Şşşt bana baksanıza sizz
Burda kaptan benim ve burda takımlara yönelik düşünce özgürlüğü yok. Bu cuma bu takımda bidaha galatasaray yazılırsa
Listede üye adının yanına 3. Takımda galatasaray dedi diskalifiye oldu yazacak
Anlaşıldımı?
Şaka yapıyorum tabiiki
İlelebet herzaman her yerde en büyük tabiiki FENERBAHÇE!!!!!!
aferim yağmur içindeki sesi dinle yimeee, hemn kurtul ondan hemenhilal bacım hahaha aynen canım yaabak mesela şuan kendimi tebrik ediyorum bizim müdür nestle bitter çikolu gofret almış. çok azıcık kopartıyım dedim. sonra tam açıyodum paketi kilo vermen lazım dedimmm kendime. ve şuan yemedim. inşallah istikrarı mı korurum bu çikoyu birine vermem lazım yoksa yiycem
ben de her sabah mutlaka aç karnına tartılırım. yoksa kontrol edemiyorum.
tartılmıyorsam kesin kilo almışımdır
bende öyle her sabah tartılıyorum valla
ama kilo almaya başlayınca hiç tartılmam
hadi kızlar yaza az kaldı hepimiz incecik oluruz inşallah
ahaha takım desteklemeyide unutmuyruzz
hahaha alemsiniz hilal ve cınarın annesi
müjdeeeee çikodan kurtulduuuuuuummm verdim lkk 'dan birine sağolsun oda hiç hık mık demedi aldı hemencanım çikolata istedi sonra ( çantamda bitter varya bilinç altı sinyak yolluyo) amaaaaa onuda yemedim 1 çay içtim ve kendime geldim bugün akşam tozutmazsam bugün süperdiimm
unutulur mu kızım, akşam kalpten gidecektim, Allah tan bazıları gibi (mesela sportie) mantı kürü yapıp o toklukla erkenden uyumadım, neyse ki uyumuş arkadaşımız yoksa akşam akşam birde süt dilimi kürü olacaktı
yahu neden çantanızda öyle şeyler taşıyorsunuz, koyun kuru kayısı, incir filan. benim çantamda olsa batar duru o bana, dürter beni durmadan. ondna da kurtul bacım sen, hafiflersin bir rahatlık gelir bak.
unutulur mu kızım, akşam kalpten gidecektim, Allah tan bazıları gibi (mesela sportie) mantı kürü yapıp o toklukla erkenden uyumadım, neyse ki uyumuş arkadaşımız yoksa akşam akşam birde süt dilimi kürü olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?