Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sa'cım süper motive etmişsin kendini tebrik ediyorum seni kaptanım

Öyle vallahi bacım yeter artık. Şimdi çantamda şekerli bişey var. Önümde ise yağsız yoğurt. Ben yoğurdumu yiyeyim. Çikolatanın canı cehenneme.

Yıllardır sağlıksız beslenmenin bana ne gibi bir getirisi olduki? Hep güzellikleri götürdü benden.

Şşşt bana baksanıza sizz

Burda kaptan benim ve burda takımlara yönelik düşünce özgürlüğü yok. Bu cuma bu takımda bidaha galatasaray yazılırsa

Listede üye adının yanına 3. Takımda galatasaray dedi diskalifiye oldu yazacak

Anlaşıldımı?

Şaka yapıyorum tabiiki

İlelebet herzaman her yerde en büyük tabiiki FENERBAHÇE!!!!!!

hilal bacım hahaha aynen canım yaa bak mesela şuan kendimi tebrik ediyorum bizim müdür nestle bitter çikolu gofret almış. çok azıcık kopartıyım dedim. sonra tam açıyodum paketi kilo vermen lazım dedimmm kendime. ve şuan yemedim. inşallah istikrarı mı korurum bu çikoyu birine vermem lazım yoksa yiycem

Aynen aynen bende çantamdakini birine vercem yaa

Ya olmadı atarım çöpe artık acımak yokk

bugün öğlene kadar olan menümü paylaşıyım kızlar irademi korudum

sabah 1 yumurta 3 siyah zeytin 1 kibrt k. kadar peynir ve 1 dilim kepek ekmeği

ara 1 yeşil elma yarım ceviz

öğlen: pilav, tas kebabı , pudink yoğurt vardı.

ben sadece 1 kepçe tas kebabı yani 18tane minik parça kuş başı et ve 4 tane aynı büyüklükte küp patates yedim ve 1 dilim kepek ekmeği (ince) ve 1 kase yoğurt .. aşçımız yeni ve kaselere yoğrtları doldurmuş yarısını yedim. yarısınıda ara ara yemeye devam edicem.. tatlıda almadım.. sizce et çok olmuşmu ?

akşamda ton balık olurmu bilmem ama salata ve 1 dilim tambuğday ekmeği yiycem..

ben de her sabah mutlaka aç karnına tartılırım. yoksa kontrol edemiyorum.

tartılmıyorsam kesin kilo almışımdır

bende öyle her sabah tartılıyorum valla
ama kilo almaya başlayınca hiç tartılmam
hadi kızlar yaza az kaldı hepimiz incecik oluruz inşallah

Selam tartı gülleri

dünkü menüyü yazarak başlayayım, yazdım mı yoksa hatırlamadım,

neyse bugünkünü yazayım;

sabah

yarım lt ılık su
2 yumurta (çok acıkmıştım o bile kesmedi)
1 bardak süt,
2 yudum simit,

ara
türk kahvesi

öğlen,
1 kase yoğurtlu bakla,
3 ızgara köfte,
2 parmak kalınlığında ıspanaklı börek.

ara,
1 kuru kayısı

akşam,

yoğurt yulaf kepeği sanrım,

suyumuda bitiririm, arda da yirim işte az fındık yerim birde elmam var.

BU ARADA EN BÜYÜK CİMBOOOOOOOOOOOMMM. YAKARIM ONA GÖRE

yağmurcum ben ete değilde pilava takıldım sankiii

ahaha takım desteklemeyide unutmuyruzz

bana ver banaaaaaaaaaaaaa

canığı yiriiiiiiiiiiimmmm

çukunun ne gibibir getirisi oldu yazayım, pantalon veya eteğin kemer kısmının üzerinde simit oldu bıngıl bıngıl yağ oldu. bu arada azim süper, helal sana KAPTAN. bu arada çantanda onların ne işi var onu anlamadım ya neyse

aman aman diyetin etikleri mi bunlar en büyük filan yazmış fenere bizim kaptan

aferim yağmur içindeki sesi dinle yimeee, hemn kurtul ondan hemen

ben de her sabah mutlaka aç karnına tartılırım. yoksa kontrol edemiyorum.
tartılmıyorsam kesin kilo almışımdır

hakkatten ha biraz ayaklarım geri geri gittiyse tartıdan bilki geri gelmiş sevgili yağlarım

bende öyle her sabah tartılıyorum valla
ama kilo almaya başlayınca hiç tartılmam
hadi kızlar yaza az kaldı hepimiz incecik oluruz inşallah

walla yelizim ben ince olmaya razıyım, azimliyim, incecik olamasam da ince olacam, hırsım geri geldi tavan yaptı,
ahaha takım desteklemeyide unutmuyruzz

unutulur mu kızım, akşam kalpten gidecektim, Allah tan bazıları gibi (mesela sportie) mantı kürü yapıp o toklukla erkenden uyumadım, neyse ki uyumuş arkadaşımız yoksa akşam akşam birde süt dilimi kürü olacaktı

hahaha alemsiniz hilal ve cınarın annesi

müjdeeeee çikodan kurtulduuuuuuummm verdim lkk 'dan birine sağolsun oda hiç hık mık demedi aldı hemen canım çikolata istedi sonra ( çantamda bitter varya bilinç altı sinyak yolluyo) amaaaaa onuda yemedim 1 çay içtim ve kendime geldim bugün akşam tozutmazsam bugün süperdiimm

unutulur mu kızım, akşam kalpten gidecektim, Allah tan bazıları gibi (mesela sportie) mantı kürü yapıp o toklukla erkenden uyumadım, neyse ki uyumuş arkadaşımız yoksa akşam akşam birde süt dilimi kürü olacaktı
[/QUOTE]

iyiki yatmışım bak ben yattım cimbom golleri sıraladı yatmasaydım ya gol atamasaydı

yahu neden çantanızda öyle şeyler taşıyorsunuz, koyun kuru kayısı, incir filan. benim çantamda olsa batar duru o bana, dürter beni durmadan. ondna da kurtul bacım sen, hafiflersin bir rahatlık gelir bak.

iyiki yatmışım bak ben yattım cimbom golleri sıraladı yatmasaydım ya gol atamasaydı [/QUOTE]

hahahah cimcomlular birdaha maç izlemeni istemiycek

yahu neden çantanızda öyle şeyler taşıyorsunuz, koyun kuru kayısı, incir filan. benim çantamda olsa batar duru o bana, dürter beni durmadan. ondna da kurtul bacım sen, hafiflersin bir rahatlık gelir bak.

ya canım regl olucam heralde tatlı krizi tutuyo. bitter çukonunda yeşil çay gibi faydası olduğunu öğrendm ve aldım. tabi kararında yenirse. o bakımdan yaniiiiiiii

iyiki yatmışım bak ben yattım cimbom golleri sıraladı yatmasaydım ya gol atamasaydı [/QUOTE]

yatmasaydın da yatmadan süt dilimine de yeseydin
walla o da büyük tehlike
şaka bir yana afiyet olsun şekeri,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…