Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

heee onu bende duymuştum, burda en can alıcı kısım kararında bölümü,

çok kararlı bir insanımdırr.. normalde yine almazdım tutardım kendimi ama bi yarışmada meyveleri erimiş çikoya batırıp batırıp yediklerini izledim resmen çatlıycaktım çuku yemeseydim ondan aldım bi yandanda

ah canım anlattın ne kadar iyi oldu, görmemiştim o sahneyi ama şimdi gözümde canlandı ve gitmiyor. sağol yağmurcum

ne oldu bana anlamadım:44:öğle yemeğimi yedim kahvemi bisküvimide yedim:125::126:yoğurtlu baklayı yoğurtlu baklava diye görüp okuyorum....bide kendime yoğurtlu baklava ne ya diyorum....allahım sen aklıma mukayet ol....güzel menü orti afiyet olsun

kızlar bu arada gofret için aynı şeyi söyleyemem 160-180 cl civarı ama bitter çikoyu bu kadar abartmayın....bir stics çubuk bitter çiko 46 cl....%46 kakaolu 2 kare bitter çiko 48 yada 52 cl....gündüz ara öğün olarak kahvenin yanında rahatlıkla yenebilir bence....diyeti ne kadar kasarsak bir yerden sonra muhakkak patlak veriyor benim fikrimce....benim favorim %80 kakaolu ülker bitter çiko :126::125::109:

o kadar kilo verip bana fark atarsan olacağı budur, gözün şeşi beş okur sağol ortim valla tutyoz bozı sana yetişmem zor ama, bakalım

o kadar kilo verip bana fark atarsan olacağı budur, gözün şeşi beş okur sağol ortim valla tutyoz bozı sana yetişmem zor ama, bakalım

.
yetişirsin orti ,sen bir duraklama dönemine girdin giriş o girişşşş....benim bildiğim ortim haftada -1.5 kg 'yi havada kapardı eskiiiiideeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....yalan de ...de hadi....

baklava eşliğinde ayranda güzel gider ama ya nedense biz sülalecek tatlı yanında ayran içen tipleriz hhahah bu akşam tatlıcının ordan geçmemem gereeeekkk

baklava eşliğinde ayranda güzel gider ama ya nedense biz sülalecek tatlı yanında ayran içen tipleriz hhahah bu akşam tatlıcının ordan geçmemem gereeeekkk

o zaman denemekte fayda var diyorum....yoğurt ve de ayran yağ yakımını kolaylaştırıyo ya siz o zaman sülalece işibiliyosunuz

benim çiko %54 kakaoluymuş içim bi rahatladı ki sorma bukadar çuku muhabbeti üzerine tutamadım kendimi 2 kare yuttum gitti

ohhh afiyet olsun ,can olsun...gerçekten günde 2 kare hergün olmasa daha iyi tabi de rahatlıkla yenebilir bence....

ya bencede canım hem kendimizi pisikoljk olarak sokuyoruz rejime hem bünyemizi. sonra kan şekerimiz düşüyo göz kararmaları baş dönmeleri başlıyo. hergün olmasada günü kurtarıcak tatlılığı vücuda sokmamız lazım. çünkü ben bundan önceki rejimimde yaşadım bunları. en fazla 1 hafta sonra bünye tökezliyo. kendimize yazık

çilolar havalarda uçuşuyor ay pardon artık midelerde coşuyor yağ oluyor, popişlere göbüşlere yapışıyor dimi

yeter ya daha yemek yok tamamdır stop !

Menumu yaziim
Sabah klasik kahvaltim
Ogle yarim krep arasi yesillik peynir
Ve 1 ispanak mucveri
Ara armut, 1 kare ciko
Aksm
Pirasa yogurt salata 1 dil ekmk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…