ya canım regl olucam heralde tatlı krizi tutuyo. bitter çukonunda yeşil çay gibi faydası olduğunu öğrendm ve aldım. tabi kararında yenirse. o bakımdan yaniiiiiiii
heee onu bende duymuştum, burda en can alıcı kısım kararında bölümü,
çok kararlı bir insanımdırr.. normalde yine almazdım tutardım kendimi ama bi yarışmada meyveleri erimiş çikoya batırıp batırıp yediklerini izledim resmen çatlıycaktım çuku yemeseydim ondan aldım bi yandanda
Selam tartı gülleri
dünkü menüyü yazarak başlayayım, yazdım mı yoksa hatırlamadım,
neyse bugünkünü yazayım;
sabah
yarım lt ılık su
2 yumurta (çok acıkmıştım o bile kesmedi)
1 bardak süt,
2 yudum simit,
ara
türk kahvesi
öğlen,
1 kase yoğurtlu bakla,
3 ızgara köfte,
2 parmak kalınlığında ıspanaklı börek.
ara,
1 kuru kayısı
akşam,
yoğurt yulaf kepeği sanrım,
suyumuda bitiririm, arda da yirim işte az fındık yerim birde elmam var.
BU ARADA EN BÜYÜK CİMBOOOOOOOOOOOMMM. YAKARIM ONA GÖRE
ne oldu bana anlamadım:44:öğle yemeğimi yedim kahvemi bisküvimide yedim:125::126:yoğurtlu baklayı yoğurtlu baklava diye görüp okuyorum....bide kendime yoğurtlu baklava ne ya diyorum....allahım sen aklıma mukayet ol....güzel menü orti afiyet olsun
o kadar kilo verip bana fark atarsan olacağı budur, gözün şeşi beş okursağol ortim valla tutyoz bozı sana yetişmem zor ama, bakalım
ah canım anlattın ne kadar iyi oldu, görmemiştim o sahneyi ama şimdi gözümde canlandı ve gitmiyor. sağol yağmurcum
ne oldu bana anlamadım:44:öğle yemeğimi yedim kahvemi bisküvimide yedim:125::126:yoğurtlu baklayı yoğurtlu baklava diye görüp okuyorum....bide kendime yoğurtlu baklava ne ya diyorum....allahım sen aklıma mukayet ol....güzel menü orti afiyet olsun
baklava eşliğinde ayranda güzel gider ama ya nedense biz sülalecek tatlı yanında ayran içen tipleriz hhahahbu akşam tatlıcının ordan geçmemem gereeeekkk
kızlar bu arada gofret için aynı şeyi söyleyemem 160-180 cl civarı ama bitter çikoyu bu kadar abartmayın....bir stics çubuk bitter çiko 46 cl....%46 kakaolu 2 kare bitter çiko 48 yada 52 cl....gündüz ara öğün olarak kahvenin yanında rahatlıkla yenebilir bence....diyeti ne kadar kasarsak bir yerden sonra muhakkak patlak veriyor benim fikrimce....benim favorim %80 kakaolu ülker bitter çiko:126::125::109:
benim çiko %54 kakaoluymuş içim bi rahatladı ki sormabukadar çuku muhabbeti üzerine tutamadım kendimi 2 kare yuttum gitti
ohhh afiyet olsun ,can olsun...gerçekten günde 2 kare hergün olmasa daha iyi tabi de rahatlıkla yenebilir bence....
.
yetişirsin orti ,sen bir duraklama dönemine girdin giriş o girişşşş....benim bildiğim ortim haftada -1.5 kg 'yi havada kapardı eskiiiiideeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....yalan de ...de hadi....
hahahbaşka sahneler anlatmamı istermisn canım
sana kalsın çok kararlı arkadaşım, 2 kareyi yutmuşsun okudum, 2 4 olmasın sakın
Menumu yaziim
Sabah klasik kahvaltim
Ogle yarim krep arasi yesillik peynir
Ve 1 ispanak mucveri
Ara armut, 1 kare ciko
Aksm
Pirasa yogurt salata 1 dil ekmk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?