Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

s a, msj ları hangigün saycaz kim saycak o listeyi yayınlasana tekrar yada bilen yazabilir mi?

5li rakamlara az kalmış bacım tebrik edeirmmm

inşallah bacım inşallah....ağzın bal yesin

kilo vermek aslında ne kadarda kolaymış yaa. ben kaç senedir boşuna kendimi mutsuz etmişim herkesin koca popolu demesine göz yummuşumm

azim ve irade,bir de yediğiklerimize dikkat ettikmi başarılmayacak bir şey değil canım....nerdeyse üzerimden 3 tane 5 kg'lık yağ tenekesi attım ben geriye kaldı 3 teneke

bluedeniz darısı başımza canım yaa. keşke daha önceden akıllansaydım şimdi hedefime ulaşmıştım bile

3. takım 304. etap
S_A( 75,5/ 75,5 / 0,0/0,00%
Yakar76 ( 63,9 /0,0 /0.0 / 0,0% )
nidah ( 58,9 /58,7/ 0,2/ 0,34% )
mattika ( 67,7/ 67,7 / 0,0 / 0,00%)
hilal60300 ( 66,6/66,6 / 0,0/0,00%)
ekino ( 76,5/ 76,0/ 0,5/0.65%)
CINARINANNESI ( 66,1 / 65.7 / 0,4 / 0,60% )
Sportie ( 64,5/ 64.5 / 0,0/ 0,00%)
BLUEDENIZ ( 61,4/60.7 / 0.7/1.14%)
Phatosh07 ( 58,3/57,2 / 1,1/ 1,88%)

3. Takım ortalaması

yarım kilo vermişim poşette taşıyınca bile hafif ama vermesi zor bir kilo poooof

3. takım 304. etap
S_A( 75,5/ 75,5 / 0,0/0,00%
Yakar76 ( 63,9 /0,0 /0.0 / 0,0% )

3. Takım ortalaması

Kızlar günaydın, hepiniz harikasınız bayıldım tabloya ahh diyorum keşke geçen hafta verdiğim kilo bugün olsaydı, kesin birinci olurduk, ama maalesef bugün aynı kiloyla devam ediyorum.

* Phatos'cum harikasın canım çok güzel kilo veriyorsun, buna çok seviniyorum, ama bu gidişle senin mezuniyetini hemen yapıcaz aramızdan ayrılıcaksın diye de üzlüyorum, Kocaman tebrikler

*yelizcim ve yağmurcum çok güzel giriş yaptınız harikasınız kızlar tebrikler

*bludenizcim seni de çok çok tebrik ediyorum ayrıca sabrına hayranım çok güzel götürüyorsun bu işi

*ekinocum, sevgili çınarınannesi sizlerde ne güzel kilo vermişsiniz

*orticim, hilalcim bu hafta takımın yüzü güldü.

kaptancım, yakarcım, mattikacım ve ben aynı kiloda devam ediyoruz sanırım

Hepinize kucak dolusu çiçekler benden :119:

hayırlı cumalar hani demiştimya süpriz yapıcam sevgilime diye pozitif düşüncemidir nedir herşey daha güzel gitmeye başaldı sanki sevgilim bana süpriz yaptı o geldi dün akşam bugün sabah tartılyımıı diye bi gel git yaşadım ee butakımda olduğumdan beri paso tartıldığım için alışknalık olmuş tartılmadım ama morelimi etkiler belki diye belki diyorum çünküü bi kaç gündür iyimm azalttım yemeklrimii
iş yerine elma galete getiriyorum acıktıkça 3 saat arayla elma yada galete yedim akşamlrıda 2 kase yoğurt içinede ketn tohumlu müsli acıktıkça aklıma yemek geldikçe yicem ama kalorisi düşük yicem iştajım ye dedikçe yediricem biz zman sonra iştahımda bıkacaktır tatsız tutsuz yemekten ama ne olur yemek istemiyom dicektir kalorisi düşük besinleri gördükçe sanırım :) biz savaşmıyoruz yiyişiyoruz bu ara iştahımla :)
salonada gitim yine bu hafta hep kasmıyorum kendimi feste dukan sayfası var bu dukanla ne kilo verenşr olmuş ya hepsinin röportajlrı var hepsinin dediği bi ortak nokta şu olmuş dukanın beni cezbetmnesindekii en büüyk etken sınırsz yeme olanağı olması bunu bilmek yetiyor faln demişler genelii yani aslında hepimizn ortak noktası sanırım bu inatlaşmak yasak cıs olmaz yenmicek demek bizi dahada ters tepkiyle arzulatırıyor yasaklar zorlaştırıyor en ufak bi zayıf anımızdada yeniliveriyoruz şu diyet sözcüğü beynimden silinsee güzel olurdu bee ne çektim ben bu iştahımdan be :)

3. takım 304. etap
S_A( 75,5/ 75,5 / 0,7/0,98%)

Yagmur199 (68,2/66,5/0,9/1,32%) yeni üye hedefi 60 kilo olmak, kilosu ikiye bölündü
Yeliz209(67,0/64,9/1,0/1,50%) yeni üye hesefi 57 kilo olmak, kilosu ikiye bölündü

3. Takım ortalaması:

Kızlar şuan yazamıyorum çok acelem var 700 gram verdim 45 dakkaya tekrar burdayımmmmmm

Gırgırınayada yazcaaam

ne didindik ne paraladık
ne yapacaktık ya mecbuuurr

Kızlr çok acil bir durum oldu listeyi şimdi yayınlayamıyorum size yazamıyorum. Ama öğleden sonraki molamda gelip listeyi yayınlarım.

Saat 16:30-17:00 arası mutlaka gelirim.

canım benim çok teşekkürler....bende senin pozitif yanına hayranım....

kızlar hepimizi tebrik ediyorum genel olarak bu hafta baya iyi durumdayız.... hiç artı olmaması çok çok güzel....önümüzdeki haftalarda çok daha güzel sonuçlar alırız inşallah....

valla tebrikler kızlar herkes az veya çok kilo vermiş
yaz geliyor kızlar bende telaş çok
eşim yemek yaptırmış illa ye diyor asla dedim ve ayran çorbası vardı ondan içeceğim
sakat bir dizim ve koca bir göbeğim var kendime yapacağım en büyük iyilik dizlerimin yükünü hafifletmek
ne yemesi ya yediğim gunlere sayıyorum

teşekkürler orticanımdüşünce gücüne ve de pozitif düşünceye inananlardanım bende....kilo vermeye yeni başladığımda bir slogan düşündüm ve bunun akabinde bir günlük açmıştım kendime....sen bilirsin....sloganım ta başından bu yana....
'' KİLO VERİYORUM:))MUTLUYUM:))''ZAMAN ZAMAN BEYNİ MİDE GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİLE OLUYORDU Kİ DOĞRUYMUŞ
bundan 5 ay öncesi karnım acıkınca başım ağrırdı benim....bunu bir kaç doktora söyledim....tamamen psikolojik olduğunu söylediler....
o zamanlar kızmıştım onlara ama %100 haklı çıktılar şimdi....ilk önce beyni eğitip sonra bunu miğdemize öğreticez diyorum ben....

bluedeniz darısı başımza canım yaa. keşke daha önceden akıllansaydım şimdi hedefime ulaşmıştım bile

olur canım olur hiç dert etmeye ve de strese gerek yok....ki senin yaş avantajında var....bu haftaya süper girdin zaten.... en fazla 2 aya kalmaz hedef kilondasın diyorum ben

üf kızlar yaa regl olmam lazım hala olmadım sinirim bozuluyo havalardan olabilirmi acaba..

bugünkü menümü yazıyım .

Sabah : 1 küçük kepçe tel şehriye çorbası + 1 dilim kepek ekmeği

ara 5 6 tane fıstık

öğlen : 3 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı + 4 5 tane patates ( fırında kızartmış yeni aşçımız yağsız güzeldi ) + avuç içinden biraz daha küçük tavuk eti + 1 bardak ayran

akşam : ne yerim bilmiyorum belki yine sadece elma ve bikaç bisküvi yerim. eve gidince kapıları falan silmeyi düşünüyorum spor oluyo hem ev tamizleniyo

olur canım olur hiç dert etmeye ve de strese gerek yok....ki senin yaş avantajında var....bu haftaya süper girdin zaten.... en fazla 2 aya kalmaz hedef kilondasın diyorum ben

inşallah canım ya cidden akşamları yemek yemeyince süper gidiyomuş kilolar. İnşallah kurtuluurm bende. bide regl olsam rahatlıycam yemin ederim kilo vermiş olmama bile sevinemedim. strest yapıyorum resmen olsam bitse ve kurtulsam

beni bu ay regl perişan etti ....1 hafta halsizlik olurmu ya sinir oldum ,ama olunca rahatladım şükürler olsun....evet canım akşam yemeyince kilo vermesi daha kolay oluyor ama bunuda dengelemek lazım....bir yerden patlak vermesin diyeşu an beynimiz ve midemizle hem dost hem düşman gibiyiz bence

aynen aynen.. ama akşam şaşırdım kendime ya işten çıkmadan önce resmen midemden sesler geliyodu. eve gittim yemek yemeden başladım temizlk yapmaya sanki yemek yemişim gibi tok hissettm kendimi. işim bitti sesler gelmeye başladı psikoljk açlık benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…