5li rakamlara az kalmış bacım tebrik edeirmmm
kilo vermek aslında ne kadarda kolaymış yaa. ben kaç senedir boşuna kendimi mutsuz etmişim herkesin koca popolu demesine göz yummuşumm
hayırlı cumalar hani demiştimya süpriz yapıcam sevgilime diye pozitif düşüncemidir nedir herşey daha güzel gitmeye başaldı sanki sevgilim bana süpriz yaptı o geldi dün akşam bugün sabah tartılyımıı diye bi gel git yaşadım ee butakımda olduğumdan beri paso tartıldığım için alışknalık olmuş tartılmadım ama morelimi etkiler belki diye belki diyorum çünküü bi kaç gündür iyimm azalttım yemeklrimii
iş yerine elma galete getiriyorum acıktıkça 3 saat arayla elma yada galete yedim akşamlrıda 2 kase yoğurt içinede ketn tohumlu müsli acıktıkça aklıma yemek geldikçe yicem ama kalorisi düşük yicem iştajım ye dedikçe yediricem biz zman sonra iştahımda bıkacaktır tatsız tutsuz yemekten ama ne olur yemek istemiyom dicektir kalorisi düşük besinleri gördükçe sanırım :) biz savaşmıyoruz yiyişiyoruz bu ara iştahımla :)
salonada gitim yine bu hafta hep kasmıyorum kendimi feste dukan sayfası var bu dukanla ne kilo verenşr olmuş ya hepsinin röportajlrı var hepsinin dediği bi ortak nokta şu olmuş dukanın beni cezbetmnesindekii en büüyk etken sınırsz yeme olanağı olması bunu bilmek yetiyor faln demişler genelii yani aslında hepimizn ortak noktası sanırım bu inatlaşmak yasak cıs olmaz yenmicek demek bizi dahada ters tepkiyle arzulatırıyor yasaklar zorlaştırıyor en ufak bi zayıf anımızdada yeniliveriyoruz şu diyet sözcüğü beynimden silinsee güzel olurdu bee ne çektim ben bu iştahımdan be :)
ne didindik ne paraladık
ne yapacaktık ya mecbuuurr
3. takım 304. etap
S_A( 75,5/ 75,5 / 0,0/0,00%
Yakar76 ( 63,9 /0,0 /0.0 / 0,0% )
nidah ( 58,9 /58,7/ 0,2/ 0,34% )
mattika ( 67,7/ 67,7 / 0,0 / 0,00%)
hilal60300 ( 66,6/66,6 / 0,0/0,00%)
ekino ( 76,5/ 76,0/ 0,5/0.65%)
CINARINANNESI ( 66,1 / 65.7 / 0,4 / 0,60% )
Sportie ( 64,5/ 64.5 / 0,0/ 0,00%)
BLUEDENIZ ( 61,4/60.7 / 0.7/1.14%)
Phatosh07 ( 58,3/57,2 / 1,1/ 1,88%)
3. Takım ortalaması
Kızlar günaydın, hepiniz harikasınız bayıldım tabloya ahh diyorum keşke geçen hafta verdiğim kilo bugün olsaydı, kesin birinci olurduk, ama maalesef bugün aynı kiloyla devam ediyorum.
* Phatos'cum harikasın canım çok güzel kilo veriyorsun, buna çok seviniyorum, ama bu gidişle senin mezuniyetini hemen yapıcaz aramızdan ayrılıcaksın diye de üzlüyorum, Kocaman tebrikler
*yelizcim ve yağmurcum çok güzel giriş yaptınız harikasınız kızlar tebrikler
*bludenizcim seni de çok çok tebrik ediyorum ayrıca sabrına hayranım çok güzel götürüyorsun bu işi
*ekinocum, sevgili çınarınannesi sizlerde ne güzel kilo vermişsiniz
*orticim, hilalcim bu hafta takımın yüzü güldü.
kaptancım, yakarcım, mattikacım ve ben aynı kiloda devam ediyoruz sanırım
Hepinize kucak dolusu çiçekler benden :119:
can ortim canım ortim, bu daha çok pozitif düşünce gücü ve bilinç altı ile ilgili bir yasemin soysal ın yazdığı kitap, böyle reklama filan girer diye ben pek yazmak istmedim ama orda aklımda kalan şey kendinizi nasıl görmek istiyorsanız öyle hayal edin, filan diyor, birde yeme alışkanlıkları ile ilgili bazı tavsiyelerde bulunuyor, belki sen hatırlarsın ben hep salaş kazak ve taytla kendimi gördüğümü yazardım, sonra bazı sorunlar oldu kafamda ne tayt kaldı ne kazak, ve hep 65'i göremeyeceğim diye düşündüm, akşamlarca yemek yemedim ama tartıda 65 i göremedim, tam tersine. bilmem bileinç altımın buna etkisi ne kadardır.
bu konuda herkes farklı düşünebilir ama kitap okumayı sevenler için güzel bir kitap
bluedeniz darısı başımza canım yaa. keşke daha önceden akıllansaydım şimdi hedefime ulaşmıştım bile
olur canım olur hiç dert etmeye ve de strese gerek yok....ki senin yaş avantajında var....bu haftaya süper girdin zaten.... en fazla 2 aya kalmaz hedef kilondasın diyorum ben
inşallah canım ya cidden akşamları yemek yemeyince süper gidiyomuş kilolar. İnşallah kurtuluurm bende. bide regl olsam rahatlıycam yemin ederim kilo vermiş olmama bile sevinemedim. strest yapıyorum resmen olsam bitse ve kurtulsam
beni bu ay regl perişan etti ....1 hafta halsizlik olurmu ya sinir oldum ,ama olunca rahatladım şükürler olsun....evet canım akşam yemeyince kilo vermesi daha kolay oluyor ama bunuda dengelemek lazım....bir yerden patlak vermesin diyeşu an beynimiz ve midemizle hem dost hem düşman gibiyiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?