Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sağol ortim, çok teşekkür ederim.

3. takım 304. etap

S_A( 75,5/ 74,8 / 0,7/0,93%)
nidah ( 58,9 /58,7/ 0,2/ 0,34% )
mattika ( 67,7/ 67,7 / 0,0 / 0,00%) kilosu sabit
hilal60300 ( 66,6/65,3 / 1,3/1,95%)
ekino ( 76,5/ 76,0/ 0,5/0.65%)
CINARINANNESI ( 66,1 / 65.7 / 0,4 / 0,60% )
Sportie ( 64,5/ 64.5 / 0,0/ 0,00%) kilosu sabit
BLUEDENIZ ( 61,4/60.7 / 0.7/1.14%)
Phatosh07 ( 58,3/57,2 / 1,1/ 1,89%)
Yagmur199 (68,2/66,5/1,7/1,25%) yeni üye hedefi 60 kilo olmak, kilosu ikiye bölündü
Yeliz209(67,0/64,9/2,1/1,57%) yeni üye hesefi 57 kilo olmak, kilosu ikiye bölündü

3. Takım ortalaması: 0,94

kızlar bir kontrol edin bakalım

selam kızlar,

herkesi çok çok çok tebrik ederim. kendimden daha iyi bir performans beklediğimi itiraf edeyim ama napalım, uzun bir duraklama döneminden sonra buda bir başlangıç.

bu ara bugün patlattım bende diyeti,

toplantıya gidince sabah kahvaltı yalan oldu,
2-3 kücük pastane pogacası yedim

öğlen yemeğide de 4-5 parça balık, salata
ve 2 küçük tatlı yedim, sanki çok lazımmış gibi.

ben de ortam içinde rejimdeyim demek ve öyle davranmak istemiyorum. Sonra milletin makarası başlıyor, açıkçası çaktırmamak için yedim. kimseyenin geyiğini çekecek psikolojide değildim.

akşam telafi edicem artık.

Kızlar çok yoğunum ama liste için buraya gelmek için erkenden yaptım molamı yaaa sizin içinnn

Ama birinciysek eğerr süper olur ben bakmadım henüzz

olsun arada olabiliyor böyle şeyler
önemli olan zaten bozdum diyeti deyip bırakmaman
akşama ve yarın dikkat edersin olur :)

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum masallah yaa ne güzel hepimiz çok güzel kilolar vermişiz hele yeliz sana bravo valla masallah 66dan 64e düşmüşsn ben iki haftadır kendimle cebelleşiyorum 64û ucundan da olsun görebilmek için helal valla inşallah bu hafta bende 64 ü görürüm

ufffff ya kızlar %0.95 ' le kaçarmı birincilik
bu hafta takımımla bir başka gurur duyuyorummmmmmmmmmhelal olsun kızlar bizeeeeeeeeeee
haftalardır hedeflediğimiz başarıyı bu hafta nihayet yakaladıkkkkkkkkkkk.........
hepinize kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrr

olsun arada olabiliyor böyle şeyler
önemli olan zaten bozdum diyeti deyip bırakmaman
akşama ve yarın dikkat edersin olur :)

aslında bu yediklerim bana hiç birşey yapmamıştır, viaport alışveriş merkezini 3 kez filan turladım bugün, ayaklarım kopuyor şu an. Onlar toplantıdayken ben promosyon malzemesi aradım deli gibi. 5 km kesim yürümüşümdür.

az önce söylemiştim ama tekara edeyim, başta seni,fatoşu, yağmuru sonra tüm takımı tebrik ederim. 1.liğe emin adımlarla gidiyoruz

Kızlar dün gece kk'da kil lapası diye bi konu okudum dr. feridun kunak'ın programında görmüşler ve kadını programda 7 cm inceltiyolar bende feridun kunak abime çok güveniyorum programini falan izledim iyice arastirdim deneyenler olmuş 4 cm incelmis falan benimde aklıma yattı ve denemeye karar verdim ve denedim fakat elimde olan imkanlarla bu kürü hazırladım şuanda kollarıma ve sağ bacağıma uyguladım sol bacağıma uygulayacaktim ama streç filmim bitti bu kürü nasıl hazırladıgimi merak etmiştirsiniz

1 bardak kil
3 tatlı kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı sıvı yağ(evde zeytinyagi bitmis)
1yemek kaşığı avonun argan yagi
2 buçuk yemek kaşığı kakao

suanda kollarımda bacağımda sarılı öyle yanıyoki kollarim bacaklarim 4 saat falan oldu uygulayalı şimdi dusa gircm bakalım nasıl olmuş çok merak ediyorum:)

çarşambanın gelişi diyelim buna kızlar, bu hafta 2. olduysak haftaya kesin birinciyiz. sonunculuktan 2.liğe, sonrada şampiyonluk. tam gaz devam kızlar.

vay be kıl payı kaçırdık 1.liği

neyse ki yine de adımız tabelaya yazıldı şükürler olsun. İkinciliği gören şampiyon da olur, Çınarınannesinin dediği gibi.
Kemerleri iyice sıkalım haftaya çok daha güzel sonuçlarla buluşalım. Ortalamamızı 1'in üzerine çıkarsak pek bir şahane olur.

önümüzdeki hafta
benim, mattikanın, yakarın iyi sonuç almamız lazım bu hafta dinlendik. Kilo verenler de tam gaz devam ederse neden şampiyonluk bizim olmasın.

Kızlar ben bu kil lapasni tamamen farklı yaptım dr. feridun agamın dediğine göre içinde ozon yağı biberiye yağı kakao yağı neler neler var bende olmadıgi için bunları koydum ha bide karışıma bi bardak demlenmis yeşil çay koydum

merhabalar hanımlr bende zayıflamak istiyorum tek başına olmuyo birilerinden gaz almak gerekiyo bu kilolardan kurtulmak için benide aranıza alırmısınız lütfennnn lütfeennn

veremem dersen veremezsin tabi, iddalı ol biraz,

evet canım haklısın, önce inanmak lazım, burda kişiselde dereceye girenleri görmüyormuyuz, nasıl kilo veriyorlar, veriliyor demekki

Hele benim hayranlıkla takip ettiğim limonlubrokoli her hafta veriyor, hiç boş geçmiyor, Bizde veririz, herkes verir. Yeterki doğru bir şekilde beslenip, sporumuzu yapıp bir de inancımız tam olursa neden olmasın.

Artık 3. takım gariban gibi sonlarda olmayacak bizde her hafta tabelada olmalıyız, bunu başarabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…