günaaaydınnnn 3. takımın çıtır adayı hatunları dün misafir bastırdı...evin dağınıklığını iki çocukla toplamaya çalışma maratonundaydım...o yüzden vakit bulup giremedim...hep böyle zamanlarda bulaşık çamaşır ve kurutucu makinesini icat edenlere dualar ediyorum..hele kurutma makinesi acaip kolaylık kesinlikle lüks değil ihtiyaç yani...hele minik çocuklar varsa evde...neyse bu kadar minnet duygusu bildiriminden sonra dün yedim bacılar offfff çok pişmanım ama yedim...kesin almışımdır bu akşamda eşimin kuzenleri bebek hayırlamaya geliyolar kek falan yapıcam kalanı poşetleyip onlarla göndericem diye düşünüyorum...ALLAHIM SABIR VERSİN HEPİMİZE YAVVVVVVVVVVVVVV......
KIZ HİLAL TEBRİKLER ANACIM....MAŞŞALLAH...ama ne yani ye ye kilo ver...metabolizmana motor mu taktın ne ettin...
15.04.2013----> nidah
16.04.2013----> phatos07
17.04.2013----> S_A
18.04.2013----> Sportie
19.04.2013---->Yeliz209
22.04.2013--->Yagmur199
23.04.2013----> yakar76
bu geçen hafta buraya eklediğim mesaj sayma listesinin geri kalanı. ben bu listeyi devamlı güncellerim sorun değil. ama ilk 2-3 gün sayılıyor sonra neden devam etmiyorkii
benim durum vahim ya. şu 3 gün açlık kampına giriyorum ancak aldıklarımı veririm
.
b-fit i duyan var mı?
bugün deneme için gideceğim.ayda 95tl dediler ,3aylık olursa 80 e geliyomuş . biraylık deneyeceğim inş
Herkese günaydıııın
günaydın bacılar
ben ufak ufak ayaklandım artık hayırlısıyla sağlığım a kavuşmak istiyorum
mattika hosgeldin misafir olunca onlar yerken sen içinden batsın bu dünya adaletin bu mu ddeyip bir gün yemez sin 2. gün başlarım kiloya deyip yerim
olsun canın sağolsun
gelelim hilal sana hasta ve yaşlı bir kadın la mı yarı şacak misin yani şimdi ki gençlere de hayranım
bak sonra ağlamak yok
KIZ HİLAL TEBRİKLER ANACIM....MAŞŞALLAH...ama ne yani ye ye kilo ver...metabolizmana motor mu taktın ne ettin...
kurutma mak. ne gerek var diyordum ben de:) bazen ihtiyaç olabiliyo demekki.
Allah kolaylık versin, misafir candır:)
Misafir olunca öyle oluyo valla..
ama ben tabağımdakini kızıma yedirmeye çalışıyorum öylece az yiyorum
hihihi çok güldüm buna
Kız anam ne yemesi kuş kadar yiyorum metabolizmam hızlı derken hergün kilo verebiliyorum yani onu dedim mesela ben dün akşam 6da bi haşlanmış yumurta yedim onunla duruyorum hala dün kuş kadar yememe rağmen sadece 100 gram vermişimbi 63ü goreydim :)
Kız anam ne yemesi kuş kadar yiyorum metabolizmam hızlı derken hergün kilo verebiliyorum yani onu dedim mesela ben dün akşam 6da bi haşlanmış yumurta yedim onunla duruyorum hala dün kuş kadar yememe rağmen sadece 100 gram vermişimbi 63ü goreydim :)
Günaydın canıımm
yakarcım Hilali gaza getirme ya ben ona yetişemiyorum sonraama sizin bu iddialaşmada heycanlı oldu hee
bende farkındayım benden bir cacık olmayacağını da bari su kız zayıfla sin düğün günü damat gelin dans pistine anons u yerine gelin i güreş için er meydanina davet ediyoruz demesinler
şaka bir yana ömür boyu o foto lara bakıp keşke bir ay şu bogazi mı tutsaydim der insan
güzel bir genç kız zaten zarif bir gelin de olur inşallah
günaydın kızlar !
pembelmavili hoş geldin aramıza
mattikacım özlemiştim seni sende hoş geldin canım
hilalcim coştun birkere seni tutabilene aşk olsun süpersin canım, artık senden artı kilo görmek istemiyorum
mezuniyet günleri ufukta göründü kızlaaaarrrr
günaydın bacılar
ben ufak ufak ayaklandım artık hayırlısıyla sağlığım a kavuşmak istiyorum
mattika hosgeldin misafir olunca onlar yerken sen içinden batsın bu dünya adaletin bu mu ddeyip bir gün yemez sin 2. gün başlarım kiloya deyip yerim
olsun canın sağolsun
gelelim hilal sana hasta ve yaşlı bir kadın la mı yarı şacak misin yani şimdi ki gençlere de hayranım
bak sonra ağlamak yok
Günaydın canıımm
yakarcım Hilali gaza getirme ya ben ona yetişemiyorum sonraama sizin bu iddialaşmada heycanlı oldu hee
gelinliği ne yaptın bacımm ? varmı bi durum
heeeeeeeee eferim o zaman sana....akşamdan beri 1 haşlanmış yumurtayla durmak zor iş...tabiiiiiiiiiiii yumurta dayandı dimiiiiiiiiii düğün geldi çatttıııı heheheehehe:))))) neyse gene de tebrikler verde bacım sen yeterki arada takılıyoruz işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?