Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaaaydınnnn 3. takımın çıtır adayı hatunları dün misafir bastırdı...evin dağınıklığını iki çocukla toplamaya çalışma maratonundaydım...o yüzden vakit bulup giremedim...hep böyle zamanlarda bulaşık çamaşır ve kurutucu makinesini icat edenlere dualar ediyorum..hele kurutma makinesi acaip kolaylık kesinlikle lüks değil ihtiyaç yani...hele minik çocuklar varsa evde...neyse bu kadar minnet duygusu bildiriminden sonra dün yedim bacılar offfff çok pişmanım ama yedim...kesin almışımdır bu akşamda eşimin kuzenleri bebek hayırlamaya geliyolar kek falan yapıcam kalanı poşetleyip onlarla göndericem diye düşünüyorum...ALLAHIM SABIR VERSİN HEPİMİZE YAVVVVVVVVVVVVVV......

kurutma mak. ne gerek var diyordum ben de:) bazen ihtiyaç olabiliyo demekki.
Allah kolaylık versin, misafir candır:)

Misafir olunca öyle oluyo valla..
ama ben tabağımdakini kızıma yedirmeye çalışıyorum öylece az yiyorum

ben dün giremedim pek dışardaydım hep.msjı gördüm şimdi.

cuma gününü mü saycam,dünkü msjları mı ben yaf?

benim durum vahim ya. şu 3 gün açlık kampına giriyorum ancak aldıklarımı veririm
.
b-fit i duyan var mı?

bugün deneme için gideceğim.ayda 95tl dediler ,3aylık olursa 80 e geliyomuş . biraylık deneyeceğim inş

ben geçen yaz memlekette 1 aylığına gitmiştim
genelde grupla 30 dk.hareketler yapılıyor bir makine bir normal ama işede yarıyor genelde vakti az olanlar için uygun
eğlenceli geçmişti bazen popo,basen,göbek hareketleri günleri vardı
senin ölçülerini ayda bir alıyorlar
ben 1 ay kadar gittim ama biraz incelmiştim ah ah burdada olsa giderdim ne güzel

günaydın bacılar
ben ufak ufak ayaklandım artık hayırlısıyla sağlığım a kavuşmak istiyorum
mattika hosgeldin misafir olunca onlar yerken sen içinden batsın bu dünya adaletin bu mu ddeyip bir gün yemez sin 2. gün başlarım kiloya deyip yerim
olsun canın sağolsun
gelelim hilal sana hasta ve yaşlı bir kadın la mı yarı şacak misin yani şimdi ki gençlere de hayranım
bak sonra ağlamak yok

Herkese günaydıııın

Günaydın canıımm

yakarcım Hilali gaza getirme ya ben ona yetişemiyorum sonra ama sizin bu iddialaşmada heycanlı oldu hee

KIZ HİLAL TEBRİKLER ANACIM....MAŞŞALLAH...ama ne yani ye ye kilo ver...metabolizmana motor mu taktın ne ettin...

Kız anam ne yemesi kuş kadar yiyorum metabolizmam hızlı derken hergün kilo verebiliyorum yani onu dedim mesela ben dün akşam 6da bi haşlanmış yumurta yedim onunla duruyorum hala dün kuş kadar yememe rağmen sadece 100 gram vermişim bi 63ü goreydim :)

kurutma mak. ne gerek var diyordum ben de:) bazen ihtiyaç olabiliyo demekki.
Allah kolaylık versin, misafir candır:)

anacım bende çok severim misafiri hatta gelip bana hizmet edeni bile var ama gelmeden önceki hazırlık biraz zorluyo beni bu aralar...
kurutma makinesine gelince hele bir de benimki gibi döt kadar (afedersiniz ama mütaahhitler gerçekten o kadarlık yapıyolar artık balkonları) balkonun varsa muhteşem bir kolaylık....özet kurutma makinesi candır:)))

Misafir olunca öyle oluyo valla..
ama ben tabağımdakini kızıma yedirmeye çalışıyorum öylece az yiyorum

canım benim kızda hiç sevmez hamurişini bir de sosyete gülüdür ayrı tabak ister benim tabaktan yemez:))))
hihihi çok güldüm buna

he valla bacım gül tabiii....ye ye ye ye kilo ver anca motor taktırması lazım....kız hilal bacım nerede taktırdın motoru:)))))))))

gelinliği ne yaptın bacımm ? varmı bi durum

heeeeeeeee eferim o zaman sana....akşamdan beri 1 haşlanmış yumurtayla durmak zor iş...tabiiiiiiiiiiii yumurta dayandı dimiiiiiiiiii düğün geldi çatttıııı heheheehehe:))))) neyse gene de tebrikler verde bacım sen yeterki arada takılıyoruz işte....

Günaydın canıımm

yakarcım Hilali gaza getirme ya ben ona yetişemiyorum sonra ama sizin bu iddialaşmada heycanlı oldu hee

bende farkındayım benden bir cacık olmayacağını da bari su kız zayıfla sin düğün günü damat gelin dans pistine anons u yerine gelin i güreş için er meydanina davet ediyoruz demesinler
şaka bir yana ömür boyu o foto lara bakıp keşke bir ay şu bogazi mı tutsaydim der insan
güzel bir genç kız zaten zarif bir gelin de olur inşallah

inşalllah canım...HİLALLLLL düğün fotolarını da koyarsın da görürüz dimi.....

ağzından bal damlıyoor coştum bacım valla coştum tutmayın beniii

senin benm gibi genç dinamik biriyle yarışmaya gücün yeter mi otur oturduğun yerde

Günaydın canıımm

gelinliği ne yaptın bacımm ? varmı bi durum

ben herkesi devirir gecerim kmse bana yetişemez
bacım hala gidemedim bu hafta halletcem inşallah :26:

valla yumurta dayandı artk bıktım napiimm bacım artk bende kilolarımı düşünmek istemiyorum yaaa
hem sen sus ben seni de gecerim

herkese günaydınlarrr bayanlarr yaaww ben kafayı yicem dün gayette az yedim bugün sabah tartıda 500 gr fazla çıktım olacak iş değil((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…