bende farkındayım benden bir cacık olmayacağını da bari su kız zayıfla sin düğün günü damat gelin dans pistine anons u yerine gelin i güreş için er meydanina davet ediyoruz demesinler
şaka bir yana ömür boyu o foto lara bakıp keşke bir ay şu bogazi mı tutsaydim der insan
güzel bir genç kız zaten zarif bir gelin de olur inşallah
inşalllah canım...HİLALLLLL düğün fotolarını da koyarsın da görürüz dimi.....
herkese günaydınlarrr bayanlarr yaaww ben kafayı yicem dün gayette az yedim bugün sabah tartıda 500 gr fazla çıktım olacak iş değil((
sağol sportie hoş buldum.günaydın kızlar !
pembelmavili hoş geldin aramıza
mattikacım özlemiştim seni sende hoş geldin canım
hilalcim coştun birkere seni tutabilene aşk olsun süpersin canım, artık senden artı kilo görmek istemiyorum
mezuniyet günleri ufukta göründü kızlaaaarrrr
aslında onlar varken yedim ama almadım, iki gündür ben naptım diyeti bozdum psikolojisiyle dibi gördümgünaydın bacılar
ben ufak ufak ayaklandım artık hayırlısıyla sağlığım a kavuşmak istiyorum
mattika hosgeldin misafir olunca onlar yerken sen içinden batsın bu dünya adaletin bu mu ddeyip bir gün yemez sin 2. gün başlarım kiloya deyip yerim
olsun canın sağolsun
gelelim hilal sana hasta ve yaşlı bir kadın la mı yarı şacak misin yani şimdi ki gençlere de hayranım
bak sonra ağlamak yok
ağzından bal damlıyoorcoştum bacım valla coştum tutmayın beniii
senin benm gibi genç dinamik biriyle yarışmaya gücün yeter mi otur oturduğun yerde
ben herkesi devirir gecerim kmse bana yetişemez
bacım hala gidemedim bu hafta halletcem inşallah :26:
valla yumurta dayandıartk bıktım napiimm bacım artk bende kilolarımı düşünmek istemiyorum yaaa
hem sen sus ben seni de gecerim
herkese günaydınlarrr bayanlarr yaaww ben kafayı yicem dün gayette az yedim bugün sabah tartıda 500 gr fazla çıktım olacak iş değil((
anaaa kızdaki gaza bakkkyok anam pes edecem vallaha hee şaka maka ver kiloları bacım ver hoşş kilolu durmuyosun ama işte rakamın fazla olması yetiyo insana.. düğünde yaklaştı iyice kilo vermen tam denk gelir düğün zamanına.. daha benim şafak karanlık çoook kg alıp veririm benn
dün içine giremeyeceğimi bildiğim halde 27 beden kotu denedim. ama siyah kot olduğundan kumaşı esnekti zorlaya zorlaya girdim içine bi düğmesi kapanmadı hedefim o pantolon. kilo hedeflemekten vazgeçtim. bu yüzden takımdan ayrılsam mı diye düşündüm. çünkü 70 e kadar kolay kilo veririm sonrası takılıcam diye düşünmüşüm hep ve öyle oldu:44:
şu şişman beynimiz kitabına baktım da biraz. tartıyı takıntı etmişim.
yeni spor videoları indirdim ah tek başına yapmak hiç zevkli değil bu videoları spor salonuna mı gitsem ya.
hilal maşallah süper gisiyosun ama nişan düğün hazırlıkları iştahını kapatır insanın onu düşün buna koştur erirsin. sen gelinliği almıştın kilo verdikçe bol gelmesin sonra
hoşgeldin canım grubumuza galiba bnmde sonum öyle olcak kuş kadar yedim dün sadece 100 gram vermişim
hergün defalarca tartılan insanlar kervanına hoş geldin bacııııımmcumaya kadar düzelir ya takma kafana okadar
kız bacım bnm nerem kilolu durmuyo benim psikikoloji yerle bir valla bel kemiklerim kendime batıyo ama kendimi hala eskisi gibi şişko zannediyom babam benle hergün kavga ediyo sen cok zayıfsın bu kadarı hastalık diozavallı adam beni hiç 64 görmedi hasta zannediyo bu arada benm boyum 1.70 miş uzun zamandır ölçmüyodum yengemin boyu 1.69 ben ondan azıcık uzunum 60a düşeyim daha kilo vermicem sizce kaç kilo bnm için ideal :26:
s_a ben perşembeye kadar burda olamıcam beni haftaya olan birisiyle yer değiştirebilir misin bu haftalık
ben tam anlamadım galiba ben 19 nisanda kimlerin kaç mesaj yazdığınımı sayacağım ?
SA canım senin kilon kaçtı ki ? çizelgeni göremiyorum merakettim
ben dün giremedim pek dışardaydım hep.msjı gördüm şimdi.
cuma gününü mü saycam,dünkü msjları mı ben yaf?
dün içine giremeyeceğimi bildiğim halde 27 beden kotu denedim. ama siyah kot olduğundan kumaşı esnekti zorlaya zorlaya girdim içine bi düğmesi kapanmadı hedefim o pantolon. kilo hedeflemekten vazgeçtim. bu yüzden takımdan ayrılsam mı diye düşündüm. çünkü 70 e kadar kolay kilo veririm sonrası takılıcam diye düşünmüşüm hep ve öyle oldu:44:
şu şişman beynimiz kitabına baktım da biraz. tartıyı takıntı etmişim.
yeni spor videoları indirdim ah tek başına yapmak hiç zevkli değil bu videoları spor salonuna mı gitsem ya.
hilal maşallah süper gisiyosun ama nişan düğün hazırlıkları iştahını kapatır insanın onu düşün buna koştur erirsin. sen gelinliği almıştın kilo verdikçe bol gelmesin sonra
kız bacım bnm nerem kilolu durmuyo benim psikikoloji yerle bir valla bel kemiklerim kendime batıyo ama kendimi hala eskisi gibi şişko zannediyom babam benle hergün kavga ediyo sen cok zayıfsın bu kadarı hastalık diozavallı adam beni hiç 64 görmedi hasta zannediyo bu arada benm boyum 1.70 miş uzun zamandır ölçmüyodum yengemin boyu 1.69 ben ondan azıcık uzunum 60a düşeyim daha kilo vermicem sizce kaç kilo bnm için ideal :26:
selam bayanlar,
muhabbet almış ne güzel,
mattikacım hoşgeldin, lütfen karamsar olma, en büyük hatan 70 ten sonrasını verememe takılmakla yapmışsın bence, verirsin, 5 li kiloları da görürsün, unutma herkesi iskeleti aynı, takımdan da ayrılmayı sil kafandan, sıkışınca kaçmak yok, hepimizim gelgitleri oluyo, olur toparlarsın,
hilacim süpersin, walla seni gördükçe bende çoşuyorum, aferim kız, bu arada çizelgende boyun yanlış olabilr mi?
pembemavi, hoşgeldin aramıza, ben 35 yaşındayım, 14 aylık bir oğlum var, hamileliğimde hiç esirgemedim, süt verirkende öyle, yedim yedim, şimdi çıkıyor bir yerimden
S_A cım istanbul o kadar soğuk ki anlatamam, sen güzel havanın tadını çıkar, zaten çok yoğun çalışıyorsun, walla iyi dayanıyorsun tempoya gençlik işte
gelelim bana dün yarım yamalakta olsa pirinç lapası kürünü yaptım...dün itibariyle gördüğüm +0.4 kg gitmiş ve de -0.1 de hediyesi oldu şükürler olsun....motivasyonum iyi kızlarda her yediğime kilo aldırır diye düşünmek korkulu rüyam şu sıralar....bunuda bir atlatsam herşey daha güzel olacak....tabi çokk uzun zamandır sporuda askıya almam ayrı bir sorun....
gelelim bana dün yarım yamalakta olsa pirinç lapası kürünü yaptım...dün itibariyle gördüğüm +0.4 kg gitmiş ve de -0.1 de hediyesi oldu şükürler olsun....motivasyonum iyi kızlarda her yediğime kilo aldırır diye düşünmek korkulu rüyam şu sıralar....bunuda bir atlatsam herşey daha güzel olacak....tabi çokk uzun zamandır sporuda askıya almam ayrı bir sorun....
yarım yamalak elma kürü yaptın ve 500 gr gitti he öyle miiiiiinanmıyoruuummmmmm sanırım cumartesiye kadar dayanamıycamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?