Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok saolasın bacımmm şaka bi yana seninde hedefe az kalmış yani maşallah inşallah hedefine tez zamanda ulaşırsın

inşalllah canım...HİLALLLLL düğün fotolarını da koyarsın da görürüz dimi.....

koyarım tabe bacım görürsünüz inşallah nişanıma 2 ay kaldı o fotolarıda atarım

sağol sportie hoş buldum.

aslında onlar varken yedim ama almadım, iki gündür ben naptım diyeti bozdum psikolojisiyle dibi gördüm

anaaa kızdaki gaza bakkk yok anam pes edecem vallaha hee şaka maka ver kiloları bacım ver hoşş kilolu durmuyosun ama işte rakamın fazla olması yetiyo insana.. düğünde yaklaştı iyice kilo vermen tam denk gelir düğün zamanına.. daha benim şafak karanlık çoook kg alıp veririm benn

dün içine giremeyeceğimi bildiğim halde 27 beden kotu denedim. ama siyah kot olduğundan kumaşı esnekti zorlaya zorlaya girdim içine bi düğmesi kapanmadı hedefim o pantolon. kilo hedeflemekten vazgeçtim. bu yüzden takımdan ayrılsam mı diye düşündüm. çünkü 70 e kadar kolay kilo veririm sonrası takılıcam diye düşünmüşüm hep ve öyle oldu:44:
şu şişman beynimiz kitabına baktım da biraz. tartıyı takıntı etmişim.
yeni spor videoları indirdim ah tek başına yapmak hiç zevkli değil bu videoları spor salonuna mı gitsem ya.

hilal maşallah süper gisiyosun ama nişan düğün hazırlıkları iştahını kapatır insanın onu düşün buna koştur erirsin. sen gelinliği almıştın kilo verdikçe bol gelmesin sonra

Son düzenleme:

kız bacım bnm nerem kilolu durmuyo benim psikikoloji yerle bir valla bel kemiklerim kendime batıyo ama kendimi hala eskisi gibi şişko zannediyom babam benle hergün kavga ediyo sen cok zayıfsın bu kadarı hastalık dio zavallı adam beni hiç 64 görmedi hasta zannediyo bu arada benm boyum 1.70 miş uzun zamandır ölçmüyodum yengemin boyu 1.69 ben ondan azıcık uzunum 60a düşeyim daha kilo vermicem sizce kaç kilo bnm için ideal :26:

yok bacım arkası ipli yani onu incecik biride giyebilir benm gibi tonton biri de gercekten iştahım kapandı cnm bişey yemek istemiyo şafak sıkıştırıyo heralde

hoşgeldin canım grubumuza galiba bnmde sonum öyle olcak kuş kadar yedim dün sadece 100 gram vermişim

hoşbulduk canım onada şükür verebilmişsin ben bide almışım, akşam yatarkenden açlıktan uykum gelmemişti bide

hergün defalarca tartılan insanlar kervanına hoş geldin bacııııımm cumaya kadar düzelir ya takma kafana okadar

aynen yaa sorma koridorda duruyo tartı oradan geçtikçe tartılıyom

nööööyy 170 miii maşalllaaahh . bak ondan işte kilolu durmuyosun diyorum snaa.. aynen canım uzun zaman kilolu olunca insan ne kadar kilolu olsada kendini şişko sanıyo.. ama sen kendini iyi hissedene kadar ver sonra fotolara bakınca keşke dahada verseymişim dersin. ama girçikten kilolu durmuyosun beybii

mattika panik yapma bazen herkesin gelgitleri oluyor masallah sen iyi toparlıyor sun bir kaç gün yemiş sen ne olmuş yani eminim yarısı şiştir ameliyattan sonra ki hafta tartıldım 67 yuh dedim şimdi sende durumun çok farklı olduğunu sanmıyorum önemli değil cuma 2kilo fazla çıkmış sin yok az çıkmış sın ne olacak önemli olan ruh sağlığımız

s_a ben perşembeye kadar burda olamıcam beni haftaya olan birisiyle yer değiştirebilir misin bu haftalık

Tabii değiştiririm. Bugün zaten sadece 2 haftalık değil uzun bir süre için mesaj sayma listesi hazırlayacam

ben tam anlamadım galiba ben 19 nisanda kimlerin kaç mesaj yazdığınımı sayacağım ?

19 nisanda bir gün öncesinin yani 18. Nisanın sayacaksıncanım.

SA canım senin kilon kaçtı ki ? çizelgeni göremiyorum merakettim

Benim kilom şuan tam bilmiyorumki ama 74-75 civarı. Cumadan beri tartılmıyorum.

ben dün giremedim pek dışardaydım hep.msjı gördüm şimdi.

cuma gününü mü saycam,dünkü msjları mı ben yaf?

Hayır cuma gününi sayacaksın

Hava miiis gibi nihayet bu ülkeyede bahar gelebildi. Evimin işi bitsin eşimle dışarı çıkcam oooh mis

mattikacım bir karamsarlık mı olmuş sende ne ? :44: Ne güzel yaa 27 beden kotun içine girmek hatta bir düğmeyi de kapamak, güzel bir hedef seçmişsin. Aslında hedefini yeni elastiksiz kumaştan 27 beden pantolon için koy bak süper olur. Evdeki pantolona girmek ara hedef olsun ne dersin

hilalcim en uzunumuz sensin demek çok güzel, senin avantajın çok tabi, bende senin için 55-58 kg arası süper olur, benim fikrim tabi, harika bir 36 beden olursun.

gırgırınacım seni görüyorum, nasılsın napıyorsun, sende gel anlat ne yedin ne yemedin ? Spor yaptınmı yapıyomusun ???

selam bayanlar,

muhabbet almış ne güzel,

mattikacım hoşgeldin, lütfen karamsar olma, en büyük hatan 70 ten sonrasını verememe takılmakla yapmışsın bence, verirsin, 5 li kiloları da görürsün, unutma herkesi iskeleti aynı, takımdan da ayrılmayı sil kafandan, sıkışınca kaçmak yok, hepimizim gelgitleri oluyo, olur toparlarsın,

hilacim süpersin, walla seni gördükçe bende çoşuyorum, aferim kız, bu arada çizelgende boyun yanlış olabilr mi?

pembemavi, hoşgeldin aramıza, ben 35 yaşındayım, 14 aylık bir oğlum var, hamileliğimde hiç esirgemedim, süt verirkende öyle, yedim yedim, şimdi çıkıyor bir yerimden

S_A cım istanbul o kadar soğuk ki anlatamam, sen güzel havanın tadını çıkar, zaten çok yoğun çalışıyorsun, walla iyi dayanıyorsun tempoya gençlik işte

selam kızlar az kalorili keyifli bir gün diliyorum....
hilalcim nasıl bir motivasyondur böyle....diyetteki en önemli unsuru 12 den vurmuş tam gaz gidiyorsun ideal kiloda çoookkk takıntı yapmazsan en basit hesaplamayla boy- kilo= fark 10 kilo diyebilirim ....
mattikacım bu gelgitler her an yaşanabiliyor....diyet yapmak gerçekten zor ....ama biz zoru başaracağız ve başarıyoruzda zatenbak olmayan pantalonun olmuş daha ne olsun....heleki senin gibi hırslı bir hatun bunu en kısa zamanda 1 beden alta bile çeker ....diyorum ben...
pembe mavicim yemediğin halde + 0.5 kg ödem olabilir canım....bol bol su içmeye çalış bence....

çınarınannesiii seni seçtim benn baktım hilalle kapışamıyorum bari kiloma yakın olanla kapışıyım hihihihih

gelelim bana dün yarım yamalakta olsa pirinç lapası kürünü yaptım...dün itibariyle gördüğüm +0.4 kg gitmiş ve de -0.1 de hediyesi oldu şükürler olsun....motivasyonum iyi kızlarda her yediğime kilo aldırır diye düşünmek korkulu rüyam şu sıralar....bunuda bir atlatsam herşey daha güzel olacak....tabi çokk uzun zamandır sporuda askıya almam ayrı bir sorun....

yarım yamalak elma kürü yaptın ve 500 gr gitti he öyle miiiii inanmıyoruuummmmmm sanırım cumartesiye kadar dayanamıycamm

yarım yamalak elma kürü yaptın ve 500 gr gitti he öyle miiiii inanmıyoruuummmmmm sanırım cumartesiye kadar dayanamıycamm

elma kürü ne ya işten kafam iyice darma dağın oldu düzeltiyoruumm

yarım yamalak lapa kürü yaptın ve 500 gr gitti he öyle miiiii inanmıyoruuummmmmm sanırım cumartesiye kadar dayanamıycamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…